Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, November 16, 2010

Soal Jawab Bersama Hamzah

Akema Yazid : Apakah nama sebenar kamu? 
Hamzah Ian.. ade lagi tak tahu rupanya.. hehe..

EmiliaIdris : Mana dapat idea untuk berblog?
Ntah.. tiba-tiba gua rasa nak tulis gua tulis.. publish esok lusa pun takpe.. bukan orang tahu pun.. har har har..

Nur Syafiqah : Amjah.. har har..
ni soalan ke? dem dem.. grr..

Anon : Lu gila ke?
Lu rasa? 

Anon : Ko pernah comolot tak? Apa rasa dia?
next!!

Anon : kenal Hanis Zalikha?
Lepas lu tanya ni baru gua kenal.. seyes shit baru tengok blog beliau.. grr.. btw gua kenal Nik Aziz.. apesal takde orang tanya? argh..

Shahrul : ko suka shara sebab dia seksi ke?
grrr.. 

Anon : sehari berapa kali mandi?
Dua kali.. pagi dan malam.. macam mat saleh kan? har har har..

Anon : apakah cara terbaik bersetubuh?
Kejadah tanya soalan ni? ingat gua bapak ayam? argh.. pergi tanya Dr Ismail Tambi tuh.. 

Anon : penah tak ko jatuh cinta ngan kawan korang sendri.. last2 dia dapat tahu even though korang try nak rahsiakn.. last2 dia jauhkan dri.. memang la nampk sangat dia nak korang jadi kawan dia jek.. so ape korang nak wat? 
aaaa.... seyes gua tak paham soalan ni..

Ery Farieha : apa special nya aku pada korang?
erm.. kerana dirimu begitu berharga..  betul la jawapan ni kan?


Anon : Apa yang dimaksudkan dengan tarbiah?
ermm... siapakah nama anda wahai anon?


Anon : kenapa lelaki suka tengok porn?
gua rasa lelaki suka tengok porn sebab dia takde life.. Nak kawin takde duit, kalau dah kawen tapi still tengok porn ini bermakna bini dia tak cun macam maria ozawa.. dah tau bini tu tak cun pergi la beli jus mate ke, loreal ke, fair n lovely kasi cun.. ayooo... (pendapat gua je ni.. kang publish dalam Metro mampus gua..dem dem)


Anis Hang Tuah : awak dah makan?
Dah


Anis Hang Tuah : awak sihat?
sihat

Anis Hang Tuah : awk nak kawin bila?
errm.. 

Incek Ard : wooaahaaaa..
ni soalan bahasa apa?


grrr.. best jugak jawab soalan formspring ni.. har har har.. http://www.formspring.me/hamzahian

gambar takde kena mengena
Comments
70 Comments

70 comments:

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

ko saje letak gmbar khalwat kat sini kan

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

gua pun nak tanya gak la.

ape lu rase jawab soklan soklan di atas? haha ;DD

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

gambar seksi tu gak hang nak letak

sila buang

sakit mata tengok =.=

tu gmbr dr blog uncleseekers kan?

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

aiyooo..gambar x tahan...tutup mata sebelah....ekeke :P

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

mcm bese..

hamzah ian = letak gambo tade kne ngene

lu sje jewp na tayang gamba awek seksi ke mejah ui!

akema yazid said... [MEJAH JAWAB]

deyyyy hamzah..
nama sebenar ko FAIZ RUDIN okay..
btw, selamat ari raya aji..
keh3..:p

akema yazid said... [MEJAH JAWAB]

deyyyy hamzah..
nama sebenar ko FAIZ RUDIN okay..
btw, selamat ari raya aji..
keh3..:p

akema yazid said... [MEJAH JAWAB]

deyyyy hamzah..
nama sebenar ko FAIZ RUDIN okay..
btw, selamat ari raya aji..
keh3..:p

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

huyooooo. gambar dia =.=

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

Anisa Hang Tuah : umur awak berapa?

Weeda said... [MEJAH JAWAB]

aku tau mana ko dpt gambar tu amjah...haha..

kat blog uncle seekers tu..hahaha

ifah said... [MEJAH JAWAB]

euuwww gambar x leh blah.

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

lu de no hp awek dlm pic tu x? bg gua..

akmalhilmi said... [MEJAH JAWAB]

pix amik kat blog uncle seekers
hahaha
kn2??
kahkah

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

gambar ankel sikers

ainakhani said... [MEJAH JAWAB]

ko ni tuka la gamba !
kesian minah ni.. berganda2 dosa die tiap kali laki tengok.

aiyarkh !!

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

tak lawa a.. tukar la yg laen.

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

owh..macam best pulak..nnt aku pulak nak tanye ko soklan kalau aku rajin..hahah..

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

oit amjah..
kejadah letak gambar tu..
adoi~~! hahaha

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Motif gambar???

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Motif gambar???

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Motif gambar???

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Motif gambar???

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

soklan aku pon ko letak?
menyempat lg ko letak pic unka sikers tu ek...tukar la weyyy....geliiii...!!

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

pandai eyk deyorg tny soklan.haha..

gambar hiasan ko cilok ngn uncle ke?

:D

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

gmbar apakah??
xperlu..xperlu..

ciput azny said... [MEJAH JAWAB]

letak la gamba lembu kne korban ke ape ke weyh.

hampeh lu ni :)

Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

gambar tak boley bla
bhaha

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

gambar nak seksi..
hahhaha

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA SENGAL ! GMBARR TU HARUSSS ;)

/Dayah//Nurul/ said... [MEJAH JAWAB]

seksa gitu yg sedap mata memndg kan gambar tu. mcm penah tgk le.

taubat la amzah

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

apesal kau tak butakan mata aku dr melihat gambar itu..huhhuh

Shaheila Alan said... [MEJAH JAWAB]

tak perlu pic sebegitu :)

Cik Tengku Saliha Rahima Bt Tg Ariff said... [MEJAH JAWAB]

owh gmbr itu!
menyakitkn mate..
hehe..tkar2..

shara bunga said... [MEJAH JAWAB]

tak pasal2 name gua ade

ramlah melaram said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tu gamba perempuan biru angkel sikers kan?

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

ko lg nak letak gamba2 mcm tu kan. hahha.. grr

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

mak ai gambar. suka la lu kan? haha

AesyaZealous said... [MEJAH JAWAB]

gmbr dr blog uncle seekers!! wahaaha

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

kak, butang tercabut tu aiyo

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

cheh
baru nk bjinak2 formspring ke

Tomato Gurl's Life said... [MEJAH JAWAB]

erkk gambar seksi giler..

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko tengah stim kan tu sebab ko pos gambar ni..ishhh

liyana aziz said... [MEJAH JAWAB]

cuba ganti gambar wanita berdua itu dengan lembu.. kan lebih elok.. sempena raya korban.. muahahahahahahah

eT said... [MEJAH JAWAB]

spt ku penah tgk gmbr ini...huhu

eh...apa en3 nih..penin arrr

Amoi said... [MEJAH JAWAB]

gambar bawah tu menarik perhatian aku!

wow!

tetek besar.

YobSumo said... [MEJAH JAWAB]

kenapa lelaki suka tengok porn?

panjang giler lu jawab. soklan paling lu master eh kihkihkih.

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

kau buat aku ghairah je mlm2 camni kan. T__T

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

size bape?ahahha..amzah2..ishh

slamat raya korban!

fatian athiea said... [MEJAH JAWAB]

mcm xdek gmbar len ko nk taruk.
gmbr shara lg cun kot.

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gua nk tnye jgk..
nape lu gay??har har har

aneesa ♥ said... [MEJAH JAWAB]

-____- selamat hari raya Aidiladha (^-^)

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

wow...gmbr last tu ko xnak jawab ke bro????hahahaha

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

baik letak gmbr kambing yg nak kena korban kau nieee pom! HAHAHAHA

molmolla said... [MEJAH JAWAB]

formspring!! ;D

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

tu gambo pokcik cinta syyhhh an an :p

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

woi raya2 ni letak la pic kambing ke lembu ke, ini pic tersepittt ???

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

seres gambar ni geli~ argh

Cik Su said... [MEJAH JAWAB]

cik su gelak bertubi-tubi bace nie..pe ke keje nye dorang tanye yang bukan2 nie..adui sakt perut

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

uit.pic gadis gersang.smart syial

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

uit.pic gadis gersang.smart syial

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

gambar tetek!huduh btl tetek dia

sue. said... [MEJAH JAWAB]

HAHA...gambar memang xde kene mengena ok.........

Shahrul Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Salam bro,
Honestly soalan aku lam FS tu, aku re-tweet saja dari soalan orang lain, maaf aku tak de nak soal ko cam tu.. siyes!

To Shara, aku mintak maaf law ko terasa..

p/s: aku baru ade FS nie..

yours
SH

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

buat kurang pahle aku je ko ni
dem

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

hamzah xleyh blah..
nk tanya gak ar..


q1: anda belajatr kat mana?
q2: minx blackberry tu boleyh x?

haha)soalan minx pelempang)

tim said... [MEJAH JAWAB]

hanis zalikha tu ,aku yang tanya wey

cek chun said... [MEJAH JAWAB]

amboi hg otromen.. baek punya gambaq dok ada. satgi ankel mintak royalti jenoh nak bayaq..har har har

||| PöJìé PööH ||| said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha aku hanya mampu gelak kuat2 dengan jawapan2 ko..
Pic last buat aku rsa nak bagi kasut lol

Love,
PojiePooh Abdullah

cik tenggiling said... [MEJAH JAWAB]

apa function gambar minah tak butang baju tu?

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...