Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, December 11, 2010

Apa Perasaan Perempuan Bila Tengok Lelaki

Okeh.. kalau lelaki tengok perempuan mesti la perkara pertama mereka tengok adalah tetek.. jangan buat bangang sebab gua dah buat kajian kat entry ni.. ramai je mengaku.. grrrr

Tapi kadang-kadang gua terpikir juga.. first sekali perempuan tengok apa pada lelaki ni??

Tengok body taf ke?

Tengok baju smart-smart ke?

Tengok muka hensem ke?

Atau sekadar tengok sahaja dan takde perasaan langsung.. arghhh...

Sebab semalam gua ada meeting. then ketika kawan gua membentangkan usul dan idea beliau, perempuan yang gua tengok gedik-gedik terus cakap gaya ala-ala bergosip.. kejadahnya minah ni.. orang datang nak meeting je tapi pakai baju macam nak pergi KLCC.. gua syak ada yang comolot lepas meeting tu.. grrr..

oh, gua dah kelaut.. jadi persoalan sekarang adalah.. pada pandangan mata kamu sebagai perempuan, kamu tengok apa pada lelaki????

(lelaki gay jangan jawab, grr)
Comments
217 Comments

217 comments:

1 – 200 of 217   Newer›   Newest»
Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

tengok hati dia..baru tengok kereta dia..last baru tgk poket dia.....hahahahaha..tak kuasalah mak !!

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka dia ensem ke tak..tp klu body sgt taf ala ala jacob (twilight saga) ofkos la mata trus tertumpu ke body...lalalala~ =P

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

siyesly, aku tengok penampilan biar sempoi jean lusuh+tshirt+selipar tapi bersih dan kemas.

gua suka lelaki body macam fahrin ahmad aauww muka tak kesah okey.

Pensel Kontot said... [MEJAH JAWAB]

Gua tengok je kot....


ngeee

ikah said... [MEJAH JAWAB]

tengok sahaja dan tak ada perasaan lagsong.. hahaha..

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

gua pandang selipar ape seseorang mamat tuu pakai.. nampak tak. gua tak meterialistik kan ? har har har :)

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

bg aku, ntah lah... tgk laki tu ensem kot.. hak3

Cik Shafeeqah said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka hensem kot! ntah la selera aku selalu berubah. hahaha

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

aku tetap nak jawab,grrr..

bontot.










gyahahaha!

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

lelaki tengok pompuan dan perempuan tengok lelaki jom tengok sini pula

RM1,000 Setahun Blogging

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

tengok jer la lelaki itu...

hahaha

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

i tgk muka dy..
if hensem, lg i ske tgk...
if xhensem, tgk body...
haha

Apit said... [MEJAH JAWAB]

pompuan tgk duit la..

grubby person (^_^) said... [MEJAH JAWAB]

tengok dari keikhlasan dea...dan sifat disiplin dea lar...*cehhhh gayer pro habes :))

Kancilbiru said... [MEJAH JAWAB]

ye ke laki tgk tetek ppuan dulu? kalau ppuan tu pakai tudung?? ish tu laki yg ketinggalan zaman tu...hahaha

btw, aku first time tgk laki aku adalah pada gigi....ngeh2...gigi manis gitu..

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

bg aku.. 1st aku tgk pd lelaki adalah rmbut dorg !

aku suke rmbt pjg tp x srabai.

kedua aku tgk dress dia..

2 je ! weeeee **bg aku laaaa

cik tipikal said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok gaya rambut dia.
*nada serius*

-[miracle]- said... [MEJAH JAWAB]

tengok rambutt ! :D

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

1st aku akan tgk hidung. ade bulu2 kuar ke x.kalo ade..konfem aku x nak dekat wpon dia jutawan! ;p

Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

ske tgk rambut n mata, hikhik...

MiSzy DiaN said... [MEJAH JAWAB]

tengok muka first, baru dressed then body..hua3..

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

muka.


badan.


tutttt!!

Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

mesti tengok badan.
taf ke kering
kehkehkeh

:: cekodod :: said... [MEJAH JAWAB]

muka

puteri biru said... [MEJAH JAWAB]

ermmm. bila tengok lelaki, akan tanya diri sendiri, dia ni taste aku ke bukan. kalau bukan terus paling tak tengok lagi dah. kalau ya. akan ushar gerak-geri dia diam-diam. hahah

MyeAqma said... [MEJAH JAWAB]

hahahah kelakar! tengok apa eyh? x pasti lah pulak~

neway thx comment kt blog sy!

MisS bRoWn said... [MEJAH JAWAB]

aku tgok cara dia berkomunikasi...sbb aku suke laki yang ceria!!huahua

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

xde perasaan pun tgk laki... ermm... no no no. aku tgk laki pd body diorang.... prrghh..

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

tengok gigi lahh...kah kah kah...

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

first tengok muka, kalau dia ada lesung pipit, ohhhhhhhhhh terlebih excited i...wakakakakka..pastu tengok bidang dia,wah tough or not.. wakakakakakak..tu je..mata kitaorang xmerayap lebih2 macam ko...

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka dulu.. lepas tu tengok badan dia.. ha3..
handsome tu tak penting sangat.. yang penting sedap mata memandang..

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

tgk muke, dada bidang ke tak.kalo dada bidang aku tgk je..pastu kalau kulit hitam2 aku tgk jugak..kalau putih, aku reject nak tgk lebih2, cam pompuan..hahah

cik bintang said... [MEJAH JAWAB]

kalau cik b , tengok gigi dia dulu . har har har.
mane la tau ty kalau hubungan seyes. .. kalau jongang ty payah pulak nk comolot .. kah3

FH said... [MEJAH JAWAB]

aku suka tgk lelaki yg memiliki senyuman manissss.
mencairrrkann siot! grrrr

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

TENGOK KETEBALAN DOMPET. KAHKAHKAH :D

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

aku tgk tang tutttt! dia..
jujur tak aku..?
tapi aku tak gatai..
hahahhaha

tira azhar said... [MEJAH JAWAB]

tengok rambut dengan gaya die.

lepas tu tengok lagu apa dia dengar.

muka ala-ala vokalis metal.

badan macam matt shadows.

layan.

hahaha. siot.

yellowie roses said... [MEJAH JAWAB]

1st impression:
kalau depan2..tengok muka
mungkin akan kaku @ muntah..
kalau belakang...tengok buntuit
seluar londeh nampak spend ke tak...kalau londeh..rejek

2nd impression:
kenali duit poket...'kedek' ke tak
kalau bukan kedek..boleh terus consider kawan
kalau kedek..blah je..kemut

3rd impression:
tengok harta plak..
kaya ke buat2 kaya...

giler keduniaan~~

Nieza Micha said... [MEJAH JAWAB]

tengok muke dulu... hensem ke tak...

then tengok care pemakaian dia... smart tak...

haha!~

ika said... [MEJAH JAWAB]

scan personality , care cakap , IQ , dressing , rambut , jam , kasut , sikap , bla bla bla ... ok dah tau jenis laki macam mane ! :p

cg_mila said... [MEJAH JAWAB]

1st aku tengok cara pemakaian seluar dulu..kalu dye pakai shortpants kt tmpat org ramai, tak kuasa dh aku nk tengok yg len.hoho

sWeeT mEdiciNE said... [MEJAH JAWAB]

ak xtngk lelaki,laki yg tngk ak.hahaha
[prasan nk mampos]

Amalina Jo said... [MEJAH JAWAB]

aku suka tengok perangai dlu :)

mie said... [MEJAH JAWAB]

tu dia!!!
macam2 diorang tgk ni..
hahaaaa

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

setuju dgn zarifah!!
tak kesah laa janji kemas dan bersih..

then tgk muke plak..tak gune muke kachak giler barbs tapi kuku itam..memg demm ahh!

Nur Azila Ismail said... [MEJAH JAWAB]

tgk muke then pakaian . hehe :D

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian ni suka sangat fikir terus negatif.

kalau sy , sy tgk rambut.. tak suka lelaki botak! ngiahhaha

budak kampung said... [MEJAH JAWAB]

aku ade bace....kebanyakan pempuan suke laki tu bukan sebab perot yg berketak2.....tros aku stop g gym keh3

saye.eyda said... [MEJAH JAWAB]

ape ssh..ak kalo dah nmpk laki kompem2 la ak tgk muke..*jujur sangat nie* gosip2 kejup..pastu tak ingt dah pun laki tuh...tp kalo dah kenal ak tgk cr dy ckp n gelak..haa..ak suke laki gelak cm org semput..menarik! *ok bye

Yuni Aisyah said... [MEJAH JAWAB]

topik panas nie..!hhehee...

kalo sy tgk gaya n personaliti yg dia ada....care dia mengadaptasikan diri dgn suasana n dgn org sekeliling...

Yuni Aisyah said... [MEJAH JAWAB]

topik panas nie..!hhehee...

kalo sy tgk gaya n personaliti yg dia ada....care dia mengadaptasikan diri dgn suasana n dgn org sekeliling...

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok kulit dulu.. hahaha. aku suka lelaki yang kulit gelap.

bila tengok laki kulit puteh melepak.. dalam hati mesti kata, "ish, jambunya mamat ni." hahaha.

kulit menjadi keutamaan mata ku. lalalala~

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

tengok dari kebersihan...
conthnya, baju 2 kotor ke x, muke ade jeragat ke x , rambut rapi ke x ...
gigi gosok ke x...
xkn nk cple@kwn ngan laki yg pengotor???
eeewwwww....xnk la miera..huhu

n. zfrh said... [MEJAH JAWAB]

klau zaf, pes skali tgok sliper/sniker..pastu tgok rambut, kalau botak tepi cacak2 kat tgh,rejek..kalo yg tak direjek plak, teros tgok mka..klo mka taley blah,rejek lagi..tp klo sigak, buat2 jatuh dpn dia..bgi dia tgok zaf plak...tu kalau lki jln surang2 r..kalau laki jalan ngn awek plak,zaf tgok mka laki tu, pastu terus tenung2 awek laki tu..kalau laki jlan geng2 plak, tgok lu spesies apakah mereka..kalau disahkan gay, zaf tenung2 ja mata dorang.. kalau dorang ni geng shuffle ke blek metal ke hapa, ta tengok langsung dorang..jlan pjam mata saja..

babykristal said... [MEJAH JAWAB]

tengok hensem ke x..hahaha..kalo hensem gosip ngn member..law x, buat diam sudey..hehehehehe

NADIA RAHIMI said... [MEJAH JAWAB]

muka.hee :)
pastu gigi.kiki

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

giler ah..
lepas ni boleh rujuk sini dlu be4 kuar pegi memane.. hahahha

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

aku tak bernafsu pada lelaki

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

rasa geram nak peluk sebab ensem sgt..! haha!

Zala Wajik said... [MEJAH JAWAB]

tak nak tengok lelaki, gyahahaha

Lia Insyera said... [MEJAH JAWAB]

hye!hye.
for me lah. firstly tenguk ada jerawat or not.(entahlah x suka lelaki ada jerawat) and then lain tak tengok.cuma bau. sebab biasanya kalau lelaki berbau aku terus pergi jauh-jauh.bau lelaki biasanya busuk and berangin buat tekak rasa loya.so kena pergi jauh-jauh dulu.hehe

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

adush,,aku lelaki xdapat nak kumen lah..hehe

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

gua tak gay.

atyn said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka dy..smde dy ni cpt prsan atau x...haha;P

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

tgk pada perangai, muke n duiiiiit ! hehe

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

i tengok misai dye dulu..

kalau lebat i terus on..awww

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.bgs ko buat selidik2 cmni.
aku suke tgk lelaki tuh hensem ke tak. hahaha..
pastu setailo :D

ASaDa RyutaRo said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha... sengih2 aku baca. so boleh la nak detect mana pmpuan tengok. dari komen2 ni, cam semua benda je d tengok!

"miko itu nana" said... [MEJAH JAWAB]

tgk dia tinggi ke x..kalo tinggi mmg terpikat la..haha

- koroe - said... [MEJAH JAWAB]

awek2 lagi suke pegang2 lelaki..

baru ade feel !

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

entry kau sblm nie ramai kate tak kisah tak ensem..tp kali nie ramai pulak ckp tgk muke ensem..hahhaha...

tp pelik la kalo pompuan pun suke tgk tetek...

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

pesal plak laki gay x leh jawab?? hahahaha

Hanisah Safian said... [MEJAH JAWAB]

RAMBOT!!

*jujur ^^

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok name tag dia..... kalau nama dia faiz aku blah terus, tak tengok dah.....

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

gua tgk konek laaaa weyhh! haha

Emora Valeria said... [MEJAH JAWAB]

kalau dari segi fizikal,first thing aku tengok rambut.
rambut smart,kemas,bagi aku dah hensem dah.walaupun muka ade yang macam tokang pecah

anis said... [MEJAH JAWAB]

hmm not feeling at all haha

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

hehehehe..eka tgk laki tu fisrt2 skli bersih n kemas.......kalau dah bersih tu baguslah....muka tak pndg sgt sebab ade jer yg ncem tp x kemas lngsung!! dan paling penting dia tak merokok..hehehehehe...

nisa arika said... [MEJAH JAWAB]

tgk die gay ke x. ha ha.

hanna iymeera :) said... [MEJAH JAWAB]

tengok duet dia. hahahaha
gelak jahat.
tak tengok mana2 nanti laki tu prasan ensem.

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok kat zip seluaq dia..

kalau besar benjolan, maka harus aku minta no tepon..

kalau zip tu rataaa ja.. sorry babai walaupun muka hensem macam model lubnan..

kesimpulannya aku pandang saiz kotenya..baru bahagia..

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

tgk muke dye hensem ke x... haha.. klu hensem asyik tengokkkk je... :p

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

tengok apa yang patut :-"

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

tgk gaya jalan. kalau berlagak. pergi mampus lahh. hahaha. papepun. tgk penampilan. kemas or tak. :)

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

tegok dia otomen atau manusia..

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

first aku tgk muka dia...kalau nampak bersih dari segala cela2 aku sukerrr!! miaahaha..

anumjamilahamir said... [MEJAH JAWAB]

hurmm.. baru terfikir..tgk ape ye?hehe

syamira said... [MEJAH JAWAB]

tengok rambut!kalau rambut smart pacak2 mesti slalunye handsome n cute.hahhaa

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok mate dye..
haha


weh

dtg blog aku..amek award kau neyh..
special punyer!
hehe..

http://owlkieranaa.blogspot.com/2010/12/award.html

suffian said... [MEJAH JAWAB]

ada tak sapa2 yg suka tgk lelaki perut baroi??

kalau ada tgk lah pakcik nie.. muahahaha..

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

ahhh..jawapan semuanya buat aku lagi nak sorokkan diri..

wakakakakka..
hampess betul..

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

aku xtgk ko hamjah....
har har har.....

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku kan amjah, aku tengok jambang dia penuh ke tak. geli siot kalau banyak jambang. eee

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

opkos la muka yang hensem .. kalau segak ala2 korean g2, lagi lah nk ushar tgok .. adehhh

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

haha..ramai pompan nk reply. nak jugak la

rina tgok rupa dan gaya dia.

lelaki berwajah baik dan gaya org beriman will attract my attention harhar

Alin Azmi said... [MEJAH JAWAB]

The answer is here.

http://walkinginthecabin.blogspot.com/2010/12/apa-yang-perempuan-tengok-pada-lelaki.html

Oreo said... [MEJAH JAWAB]

Rambut pacak ke tak ~

syazana said... [MEJAH JAWAB]

tengok penampilan dulu of course, suka yg smart, bersih, wangi

pastu tengok gigi. kalau gigi failed, REJECT! hahahahahha

selebihnya, hati. sekian.

little ain said... [MEJAH JAWAB]

tengok je lahh. huhu!

p/s : ain tengok kasut. kalo kasut die style, then good. kasut symbolizes that you are not stingy person. trust me :)

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

ntah x de perasaan kot wakakaka

Farra Zulkarnain said... [MEJAH JAWAB]

1. tengok muka(kalau ta , tade la cinta pandang pertama)
2. tengok hati dan badan. (kalau ta sihat payah jgkk)
3. duit. (nnti ta bole kawin)

NAJ HEBAT said... [MEJAH JAWAB]

oh.. paling2 gua usha muke dia. hopefully bukan muke si hiro.. mahupun lu..

alah. taknak tanye lelaki gay kah?


mesti jawapan dorang MANTOPP!

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Gua baru nak jawab. Tiba-tiba gua terfikir gua lelaki dan gua bukan gay. Maka gua delete balik ayat tu..

Terbaru >> 1) Blog Pilihan Malaysia 2) Prank Paling Gempak 3) 3 Tips Untuk Elakkan Ditangkap Khalwat

AimiNadirah said... [MEJAH JAWAB]

tgk dressup lahh muke tak kisah janji hati baik kihkihkih

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

KLO UMIE
KLO UMIE
KLO UMIE
KLO UMIE
KLO UMIE

umie tengok kasutttt!!!
Pakai Radii ke? Supra ke?? Nike SB ke?? or Lakai?? :D

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

tetek skmo! beci ahhh


hmmm. atas bawah sume aku tengok..

xse laki pendek!

faradeeba said... [MEJAH JAWAB]

gua tengok lubang idong.
kalo gua nmpk taik idung kluar masuk mase lelaki tuh breathing, gua reject.

geli. muahahaha :P

Miela Tahril said... [MEJAH JAWAB]

Blog Baru (2010) Pilihan??? kalau berbesar hati untuk undi saya. UNDI N0.108. nak tahu lebih lanjut? tekan sini

http://miela-tahril.blogspot.com/2010/12/blog-baru-2010-pilihan-undi-no108.html

terima kasih kerana sudi meluangkan masa :)

arEen geGerlz said... [MEJAH JAWAB]

first areen tgk muka n style rmbut laki tu ! HAHA ..kejam kott . then, bru tgk wrna kulit n badan..

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

gua tengok baju dy..gua bkn gay..grr

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.Panas!!"

ika honey bunny said... [MEJAH JAWAB]

first muka pastu saiz badan pastu ketinggian. wakakaka

una eus said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka, rambut dan style nye haha

fatin said... [MEJAH JAWAB]

tgk gaya dan penampilan!!!mesti mau cool dan kemas! 1st impression tu penting..

Pistachio said... [MEJAH JAWAB]

gua tgk besar nganga mulut nk makan.. sbb gua hanyalah kacang~

demm!

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

tengok senyum dia wehhh..perghhh.

honeybeeanjell said... [MEJAH JAWAB]

pastu korang tengok sini pulak

http://melissaanjell.blogspot.com/2010/12/x-factor-lelaki.html

NUR HIDAYAH said... [MEJAH JAWAB]

Nak macam Hamzah Ian je kot...hahahhahahah...ewah2..senyum2kambing kamu!!

NUR HIDAYAH said... [MEJAH JAWAB]

Nak macam Hamzah Ian je kot...hahahhahahah...ewah2..senyum2kambing kamu!!

Aemy Shamy said... [MEJAH JAWAB]

Hi there, I've just finished reading your blog post. I appreciate your way of introducing this subject in a nice way. Thx also for dropping by at my blog.
You can see some interesting post here:
http://aemyifo.blogspot.com.
Kindly follow it. ^^

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

1. seluar (kalo mcm nk terlondeh je sampai nmpak segala spender2 boxer2, REJECT!)

2. jam (kalo pakai jam mesti jenis menepati waktu)

3. baju (tengok ketiak basah ke x)

hak hak hak...

Sutera_suci said... [MEJAH JAWAB]

Tengok muka beriman ke tak.

masshie mastura said... [MEJAH JAWAB]

haha:P

i dont know about other girls, every girls cyesly laen taw ape dye tgk.

em tgk dye brgaye ke tak kowt. i mean care dressing, n style rmbut. dats me :)

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

mula2.. tgk baju smart2 dulu..
pastu baru tgk muka..
kalau baju smart, muka kureng.. erm.. potong la markah..
baju lepastu muka lepastu baru badan. :) body taf takde la digilai sgt. aslakan jgn gemuk gendut sudah :)

Awatif Azizi said... [MEJAH JAWAB]

anda di tag di sini...

http://yellowyipyip.blogspot.com/2010/12/oitttorang-kampungcik-fella-nak-bagi.html

mia said... [MEJAH JAWAB]

eh eh..seyes xpenah pk majah..bengong je msti ade pasal klcc kan..grrrr

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

ko agk pmpuan2 ni sumer jawab dgn ikhlas x??hahahaha..sebenrnya diorg pandang 'tetttt!!!' je kat laki ni...hahahah

d great bowler. cehh. said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
aish♥ said... [MEJAH JAWAB]

aty & attitude & penampilan :)

intan said... [MEJAH JAWAB]

tengok tinggi laaa..
makin tinggi makin la berkenan..
:D :D :D

atieNOTHING said... [MEJAH JAWAB]

perangai sudah ^_^

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

tengok bontot dia

Cik Tom said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ramai giler peminat..hahaha

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

tengok ......... ermmm.. ntah la... tgk la mana2 yang menyerlah dulu

aizuemi said... [MEJAH JAWAB]

rambut.. sbb.. ntah.. wa ske tgk rambut..

Cik Mieyrarif said... [MEJAH JAWAB]

tengok poket dia dulu.
tebal mane aaann
pastu tengok muka dia
grrrr

Fiq said... [MEJAH JAWAB]

yang fizikal tu mestilah yang pertama.

mata menerima imej lalu minda pon menaakul dengan jayanya..

yeah..bontot itu sangat mantap. seperti bun kayaknya...

anjal dan pejal.. tak gitu, Mejah syg?

ahaks!

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

tgk die ats bawah..tp xde pk ape p0n :P

Bunga said... [MEJAH JAWAB]

tngok hati die.baik ke tak..kalau hensem pown hati kureng ,bwt pe..

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

kalo yg saje2 gua tgk muka dulu, then gua tgk bumper dia..kah kah kah!

kalo yg betul2 punye of kos gua tgk hati budi dia la...

myonyu said... [MEJAH JAWAB]

tengok tuuttt,,,sebab aku banyak hadap ngan pemancing2 yang nak turun laut tak pakai spenda pagi2..haha

addictedtoeleven said... [MEJAH JAWAB]

tgk kuku diaaaaa... kalau panjang cam jembalang perah taik harusla reject

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

gua tgk karisma dia.
tak main la tgk rete, rupa dan ketafan body..

Seri said... [MEJAH JAWAB]

kalo 1st time tengok rambut dan gigi dia. suka tengok lelaki gigi terabur. macam sweet je

Izwan said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa dalam meeting tu ada kapel r.. tu dress up gila2.. leceh woo.. hahaha

Lovely Bella said... [MEJAH JAWAB]

aku tgk rmbut.. cm seksi jerk

Mas Mia Baharudin said... [MEJAH JAWAB]

tengok mak dia. HAHAHA :P
tengok muka dia la, xkan tengok tetek dulu. kan dia pakai baju. cis cis~ huhu

chah~ said... [MEJAH JAWAB]

tgk hati la wehh.. muka hensem ke tak nombor ke lapanbelas. kahkahkah.

TimmY Cik KupuKupu Ungu said... [MEJAH JAWAB]

tengok la apa2 pun..grr..tgk la luhur budinya. cara2 nak tgk luhur budi amik gergaji paling besau belah dada dia. amik hati dia. tgk la luhur dia. HAHAHA

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

tgk muka dia, tgk penampilan dia. baru tgk duit dia, tgk jenis kereta dia.. huahuahuahua


mati aku kalau pkwe aku baca semua ni..grr

Miz Ellysu Bahari said... [MEJAH JAWAB]

tengok hati budi :)

the noob daddy said... [MEJAH JAWAB]

salam
aku cuma nak kongsi pengalaman
bini aku cakap dia tengok aku nyer bontot dulu baru yang lain...ehehe

Nazirul Syaqim said... [MEJAH JAWAB]

tgok cote kot hakhakahak

Cahaya Kehidupan said... [MEJAH JAWAB]

wa ngk dia jaga tak tiang agamanya..lepas tu baru yang lain2..tak boleh blah lu direct laki suka nengok apa..lempang nak? =P

Akulah Aqilah Itu said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok, aku tengok, aku tengok sekali lalu je.

Malas ah aku tengok lelama. Diorang bkan tengok aku pun.

Ciss.

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

hidu dy da bau rokok tak..nyampah ah rokok..busuk doh..

funtasty said... [MEJAH JAWAB]

rambut.....
rambut yang macam tak sikat tapi sedap dipndandangan mate = yes!

Pinky Pixie said... [MEJAH JAWAB]

tgk muke dulu. kalo muke sedap mata memandang, proceed. haha

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

kalau pompuan tak lucah maybe tengok muke yang agak macho tapi kalau pompuan yg agak lucah maybe tengok benda laen..haha..

zyra j said... [MEJAH JAWAB]

1st tengok, muka. then penampilan. advantage kt kte klo dpt tgk attitude die mcm klo dlm tren, die bg org dduk ke x.

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

tgk care pembawakkan diri kot...

(p/s: x jatuh cinta pon...msh cari)

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Penah gak aku tanya dengan member pompuan dulu.. dorang cakap suke tengok muka n bontot laki hehe..

duyya juymonth said... [MEJAH JAWAB]

hallu urmm kadangkadang lelaki ni bodo pun ade, soryyy! soryyy! soryy! ari tu baru duyya tanye kat mak kenape lelaki ni mate die mesti tengok perempuan dalamdalam? tapi perempuan takde lak perangai macam tu? mak duyya jawab: entah la nak, mak pun tak tau. pengalaman sy sebagai perempuan tulen setakat ni memang tengok lelaki takde la sampai ke lain.

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

tgk kemas ke x,permpn x suke llki selekeh~~~

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

tengok muka dia :))

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

bukan ke pompuan suka lelaki yg buncit & botak?

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MEJAH JAWAB]

encikk hamzah suka menimbulkan ayt kontrovesi. klh paparazzi pny kajian. haha.

my answer for ur question: no comment;)

irahehe said... [MEJAH JAWAB]

aku tak gay sebab aku bukan laki tapi pempuan,so aku boleh jawab.kan?

tengok care berpakaian fes!aku suke jenis selekah tapi tk selekeh.tapi yang penting bukan macam mamat hidu gam.erkkkkkkk...

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok style dia.. gaya pemakaian.. rambut pun tengok gk.. :)

AISHA SAAD said... [MEJAH JAWAB]

aku pandang perot!
tak bonchet tak layan... BAHAHA.


newayy, pinjam belog lu buat teladan kat blog aku.. hohoo

http://aishawhatever.blogspot.com/2010/12/kalau-tak-kutuk-orang-blog-ko-takder.html

tan said... [MEJAH JAWAB]

hmm lu tgk gue lu pikir pe yek??
check list lu pe lagi x check??

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

tengok bulu. bulu hidung bulu dada bulu ketiak. kasar reject

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

i tgk kat perot die bang. ade six pack ke x, ix suke yang buncit. hehe

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

tgk cara ckp.. cara laki ckp mlmbgkan thp kematangan dy. uh yg pnting. haha.

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

hati itu penting, kalau muda hansome mcm brad pit pun.. tapi maen2 kan perasann perempuan, tak boleh blah jugak kann kann

cikCEPET said... [MEJAH JAWAB]

ahahaaa~
tade napsu

Mas Surie said... [MEJAH JAWAB]

opkos muke ngehngeh

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

;D

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

fristly lupe nak cakap. HEADER KO CUN DAN BLOG COMEL GILER DAH SEKARANG ! WALLAAA WEH



OH ANYWAY, KALAU AKU PANDANG LAKI, AKU TGK HATINYA...BUKAN JERAWAT DI MUKE NYE...



HATI MAU BERSIH MAAA

CGG said... [MEJAH JAWAB]

kalo cgg..cgg tgk hati dia:)
teropong hati dulu..

biskut said... [MEJAH JAWAB]

nak komen jugak....




























gua takde aper nak komen...

Anitadahahs said... [MEJAH JAWAB]

tengok muka la..kalau hemsen pandang lagu seploh kali. kalau tak hensem tak nak pandang dah.keh keh keh

::wan fadhilah:: said... [MEJAH JAWAB]

sya tgk tang rambut dlu.. klu rmbut lawa, cam spike gitu..pastu baru la tgk muka.. kalau hensem.. waaahhh~~~ kalau tak, time kasih je la.. pastu bru la tgk keikhlasan hati dia.. gaya dia cakap, perangai dia.. solat ke tak? hehehe

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

tengok tanpa perasaan boleh? haha.

misshazalisme said... [MEJAH JAWAB]

aku tgk kasut!

udacun said... [MEJAH JAWAB]

tgk ape yea?? tgk beliau la kot.. ntah laaa..

fatimah arr said... [MEJAH JAWAB]

tgk rambut..hoho..

N said... [MEJAH JAWAB]

Apa aku pandang pada lelaki, aku jalan2 tak tengok orang sgt,nak2 temapt macam klcc. sesak aku jadi pening.

apa aku tengok,kalau jenis bermasalah,colour rambut tak sesuai kulit kompem aku kutuk dalam hati. etc macam mamat indon dah kau ni, kalau hensem pulak aku tak puji lah ,tgk biasa je sbb aku tak berminat lelaki jambu2 ni. haha
yg jenis biasa2 pakai spek n muka baik. pergghh yg ni aku suka sbb selalu je berangan nak dapat lelaki pakai spek n muka baik2 pakai songkok. ahaks. berangan jelah ye bukan sampai jadi bahan gossip ke ape

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

body dan gaya berjalan.. T_T

azmiraa said... [MEJAH JAWAB]

secara jujurnya aku tengok muka dulu! hahaha. then tgok dressing then tgok badan. aku tak suke sangat haa yg badan2 tough2 sgt ni. aku dah tanya kawan2 aku pon most of them tak berapa suka. hehe. asal tak keding sudahhh. hehe

SUPERMAN said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok laki terus stim.. gila ko.. apa barang aku nak tengok laki. ingat aku gay cam ko ke mezoh...

Munah said... [MEJAH JAWAB]

Kalau gua, gua tengok penampilan.

khairunnisa ♥ said... [MEJAH JAWAB]

kalau dia rasa dia hensem,

cepat cepat cabut lari ^__^

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

aku pilih jawapan last berdsarkan pilihan jawapan yang ko bagi . hee ~

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

gua tengok pantat dia kote dia bertukar pantat

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

aku tengok muke dlu pastu baru perangai...

kejam x??

miss nina said... [MEJAH JAWAB]

cuba tengok pada penampilan kemudian tata susilanya.

~kalau manis, tentu cepat suka :)

Myaby said... [MEJAH JAWAB]

i suka tengok lengan lelaki. best ke x best. hahahahahhaha

efa said... [MEJAH JAWAB]

suka tgk muka laki hensem la kot..hahaaha entah la...

just me.. ummi said... [MEJAH JAWAB]

kalau dari jauh.. tengok jer.. talder perasaan.. kalau dekat, suka bau... kalau bususk.. sangat eeeuuuwwww

Diba Chan said... [MEJAH JAWAB]

hensem ke tak. =p huihuihui

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 217   Newer› Newest»

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...