Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, December 2, 2010

Boyfren Kakak Gua

Kadang-kadang gua tengok beliau ni bangang juga.. Kakak gua suruh beli mekdi beliau beli, suruh beli tudung beliau beli, suruh beli kepci dan piza pun beli jugop.. bangang tak?

Okeh.. maybe lu orang perempuan akan rasa "wah, untung ada boyfren macam tuh duit tak kedekut".. Tapi bagi gua kaum lelaki ni akan rasa tindakan beliau agak tak menggunakan akal..

Kakak gua tu bukan bini beliau pun.. Bab jodoh kawin nikah cerai ni bukan boleh kita control tak? tapi kalau hari-hari bagi hadiah memang nampak ke-control-an itu berhasil gamaknya.. argh..

Kadang-kadang gua pun tumpang sekaki.. time teman kakak gua shopping hari tu sempat juga gua selit boxer dua tiga bijik.. tak termasuk lagi minyak rambut dan minyak wangi yang harga 60hinggit tuh.. oh dem.. mampus lu lah.. bukan duit gua, siapa suruh lu minat kakak gua.. har har har..

Ini layanan belum kawin.. kalau dah kawin gua rasa tak merasa la benda-benda materialistik nih.. argh.. Kadang-kadang gua rasa macam terima rasuah pula.. Berdosa ambik rasuah kan??

arghhh.. grrr..
Comments
127 Comments

127 comments:

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

dose weh
haram
baik u pulangkan semuanya
hahahha

selipar biru said... [MEJAH JAWAB]

wah!! bestnya!!

hahaha
btul..prempuan mstila excited!~~~

Syima Syaz said... [MEJAH JAWAB]

mengambil kesempatan...sib baik adik aku tk mcm ni...huk huk

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

lu ikut sekali akak lu. pehh, cinta duit habis tak pa. sebab duit terkorban segala.

anis said... [MEJAH JAWAB]

haha sengal la.

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

perghh. mmg dah angau ekh boypren kakak lu tuh? haha

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

hoi bersyukur doe bakal abg ipar x lokek , kikis duit dia apa lagi . pastu kakak kau dah kawen dia pokai , kakak kau skali pokai , kau lebih pokai! hahaha

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

aku nak jd cam hg la hamzah..
apa kata aku pinjam kakak ko jap jd kakak angkat aku..
boleh aku tmpang sekaki..
hahahahha

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

laen kali beli tuk gua skali.. haha

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

haha ! rasuah tu ok gak tu., jnji lu dpt ape lu nk ! hahaha

time bcinta mmg dia ikot je ckp kakak lu, time kawen nnti(klau ade jodoh).., len jadinye....

biasenye laa.., time tu dia lak pau lu bli boxer ! muaahhahaaaaa

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

elehh...ko jeles la tu kan..hahahahhaa

anah nik mahmood said... [MEJAH JAWAB]

hahaha aku fes!

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

hohoho. masyukkkk! aku pon nak tompang skaki shopping. aku jadi adik angkat ko, ckp kt akak ko k? muahaha xD

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

hahah. harap die bace. =p

Citarasa Rinduan said... [MEJAH JAWAB]

pandai juga kamu..
kesian boypren kakak kamu..huhuhuhu



PS: nanti mintak belikan topup yer..hehehhe

Enchik Seseorang said... [MEJAH JAWAB]

huhu..

yang tak tahan ayat

"mampus lu la..bukan duit gua..., siapa suruh lu minat kakak gua..har har har"

kalau dulu pepatah lama cakap

"kita berkahwin , kita berkahwin ngn mak bapak dia sekali"
skunk ni kena tukar..

"kita berkahwin, kita berkahwin ngn mak,bapak,adik,abang,kakak, sepupu sepapat, nenek atuk"
heheh

so siap siaga la yer mereka2 yg ingin berkahwin itu
heheh

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

hahaha,, jgn lepaskan kesempatan yg ade,,

oshin said... [MEJAH JAWAB]

hurm tak sume materialistik centu. sory if i said that . untung mmg untung . dpt boyfren centu . sapa yg tanak kn . haha . in fact dulu pun ada ja dpt boyfren tak kedekut ceni . tp bila pkir2 blek . asa mcm tak ptt pulak . yela tyme kapel mmg sume dpt. apa nak sume dpt kn . belum tentu lagi tu nak jadi suami kita . baek owg jgn selalu amek mudah . terhutang budi tergadai body . susa juga . yg si boyfren jgn selalu memberi sbb nnty kalo dh si gf mintak tak dpt merajuk bebai 3, 4 hari susa kn centu .

ifah said... [MEJAH JAWAB]

eh boypren kakak lu offer ke, lu main sebat je? hahaha

Zana Hani :) said... [MEJAH JAWAB]

bak kata org , rezeki jgn ditolak . hahaha !

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku pun aku tumpang sekaki. haha

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

org berbudi kita berbahasa.. org memberi ko ambik ajerlah.. ha..ha..

Shaofie said... [MEJAH JAWAB]

mak aihh!! melampau gak. hahaha. leh la belanja blogger lain. hahahaha

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! wahh.. besh woo.. kahkahkah..

IMANSHAH said... [MEJAH JAWAB]

ish dapat adik ipar macam ni..turuklah

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...
mnde free kan...huhu

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

patut hang bersyukur bukan kutuk dia..adoii..
doakan kakak kau kawin dengan dia then layanan mantain baik punye..so kau pon blh tompang sekaki ;D

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

japg kalau lu jadi macam boyfren kakak lu..gua tak tahu..heee

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

ko ni hamzah..mana tau dia betul2 ikhlas ke hape..kan best mcm tu, dgn sikap suka memberi dua tu..haha

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

gua nak update belog u bleh?

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

haha..lapor kat BPR..
abs la ko hamzah..
sape suh mkn rasuah nih..
=P

MissyNursy ♥ said... [MEJAH JAWAB]

adeii..kene bangang sebijik..xbleh blah kamu tumpang joli sekaki eh!!hahaha..

mia said... [MEJAH JAWAB]

hhahaaa...tumpang sekaki oke ape..

kdg3 lelaki cube nak amek hati family dulu sblum dpt gadis dia..so mcm3 cara la..termasuk kasi rasuah mekdi n perfume 60hengget..

just doa dia xberubah even lepas kawen pon, oke..biar pemurah hingga ke akhir hayat..kehekheke

setuju..jodoh bukan kite control..but at least kite boleh usaha nk kekal n kuatkan jodoh kan..

dem..kalau sedih, mcmni lah..merapu bagai..grrr..sory majah.

tim said... [MEJAH JAWAB]

besalah tu...

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

gwa syak hang yang kaki kikis faiz...

Fahim 'n Alin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. menarik skil lu

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

cehhh. ckp bangang. tp ko pun menumpang gakk. tu nme nye nk amik ati. kot lahhh.

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahha xbaik hamzah :P

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

sambil selam minom air.

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Kalau Yui, segan la nak mintak beli bende2 camtu... >_<

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

lu pun kena simpan duit nnt awek lu punya adik akan buat mcm tu gak kat lu

haha

Nabilah said... [MEJAH JAWAB]

erk ! tak patut tak patut ... *geleng geleng*

AnisZahra said... [MEJAH JAWAB]

Lu jeles ke bro? ceh, tbe2. haha

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

kesian pkwe kakak kau..dh dye syg...hehehe...ok la tuh kn..bersyukur ler kau akan dapat abg ipor yg baek lg beriman....

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

wehh untung la gtu..gua suke

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

eh hamijah. tajuk sgt kene dgn entri. syabas!

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

untung betul kau. aku tak de kakak. jadi xdapat nak pau orang lain. fuuuu.

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [MEJAH JAWAB]

tak tau nak komem ape..
hahahahahahk !
bile nak belanje kepci ?
gua tertnye tnye..
umu lu bape ?>

ayu toink2 said... [MEJAH JAWAB]

hohohoho...sengal..boxer jer ambik..angkatla lancer sebijik...

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

huhu!

jeles nye ngn akak lu!
hahaha...

balak2 aku dulo singgit pun bekira na mampos!!

Wanita Mutalib said... [MEJAH JAWAB]

baiknya boipren kakak ko :)

pykott said... [MEJAH JAWAB]

besa latu, untung tau dpt laki pemurah. mcm sy nie, kedekot piangg. hahah

Ari said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha! Aku suka ar pendapat kau! Bf ke gf ke, bukan laki bini pun!

Hmmm.. kakak kau ni suka pow2 bf dia eh? :p

♥ηαβειια♥ said... [MEJAH JAWAB]

HAhaha. Untung Oang Ramai :P

shima azmi said... [MEJAH JAWAB]

hehe..ok2..klau nk blanje skali skala 2 ok la..sbb xelk mkn budi byk sgt an..even dari pakwe sendri..tp dy lum jd hak kita lg..so, biarla dy smpn je duit dy dlu..utk ap2 yg ptut..its my point of view la.. =)

hanie bonie said... [MEJAH JAWAB]

betul tu wey..da kawen..xley minx2 da..dulu pun aku dpt mp3 la..apela... heaven je weyh.. haha..seb bek aku anak bongsu.. ...untong la bakal laki gua kan.. ahahhahaha

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

hoho....
thx sbb tolong blog gua...

ambik rasuah memang berdosa..

tapi kalau bakal abang ipar belanja itu rezeki namanya...

haha...

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.....eh hamzah.eka rase sblum kawen mmg cmni...kalo lpas kawen,susah la nk dpt cmni...
bli sndri la jwbnyer..hehe....

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

sian bakal abg ipar kau.

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

pergh! cool doe! nak jadi adik ko boleh tak amjah. boleh teman kaka ko dating. hahaha ;DD

fatin said... [MEJAH JAWAB]

kau pun bangang jgak kot..hahahhh

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

nk amik hati kakak kne amik hati adik dye dlu kn :P

cik hani said... [MEJAH JAWAB]

dosa la!!! hehehe. best gile dapat pakwe mcm pakwe akak tu. :P

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha
macam aku lah ko ni
kalo dorang shopping, harus la tumpang sekaki
hahahahaha

MiSz SyuRa said... [MEJAH JAWAB]

selagi buleh kikis kite kikis la beb.. xD

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

HARAM!! Pakai boxer tu boleh masuk api neraka..lalala :S

NUR HIDAYAH said... [MEJAH JAWAB]

ahaahahhaa...gila kentang..ok ar dapt BF cam tu...tak salah..yg salah org yg niat mengambil kesempatan itu...tapi jgn ar lelebih..yg lelaki pun jgn ikutkan sggtttt..

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

wahhhhh kayanya bf kakak kamu tuh.. i dun like this kind of guy..yang terlalu mengikut je apa awek tu cakap..tapi kalau suh si bf tu hantarkan kat sini hantarkan kat sini,wajiblah laki tu kena buat kan.. kang skrg ni byk kes,kalo awek naik teksi apa2 jadi siapa nak tanggung...tapi kalau bab suh beli membeli ni, control2 lah kan.. haish kakak kamu tu confirm ke nak kawin dgn dia nih..

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg keji ambik kesempatan ke atas beliau...








dah dapat,share la sikit dengan gua...apa barang makan sorang =p

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

bongoks + tolol...haha

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

kirim salam kat boyfren akak lu der. tanya dia jugak, ada lagi kosong tak ? haha

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg mata duitan..

btw,lu ade adik perempuan x??lalala

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ala chill la. dye nak train diri dye, so that nanti bila dah kawen dengan kakak ko, dye tak ada la culture shock

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak kan??? hahahhahaha.. dah kalau kata rasuah, konfem harem... =p

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

hek eleh ! lu pun tumpang sekaki pe cite ? hahaha.. bkn amek rasuah lar... rezeki tuuuuu.. :)

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

nak ngorat kakak, kenalah amek hati adek. tak gitu?

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

seronok la cmtuh!untung weh akak ko..hehehe

mie said... [MEJAH JAWAB]

bagus2!!
gue pun nak amek kesempatan gak..

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

gua xbape suke sgt dapat boipren yg ikot sume ckp gua..haha..xmencabar.

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. lek ah.

tp aku tak mcm tuh.

sbb aku rase best gune duet sndri lagi.. huhu

fatihahafiza said... [MEJAH JAWAB]

dah cinte mati lah tu. tu yg ikut je

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

aik berdosa ke?? org atsan terima rasuah boleh je..
haha...

Suhana Samsudin said... [MEJAH JAWAB]

untung kakak lu. gua rase kakak gua da kena guna-guna. gua rase bf dia pau dia tiap-tiap bulan. gaji banyak tp asyik tak cukup je. peliks. sedih. marah pun ada.

platipus said... [MEJAH JAWAB]

beliau sangat mulia

anamizu said... [MEJAH JAWAB]

wahhh untungnye!! jeles!! ahakss~~

yaya said... [MEJAH JAWAB]

Kakak lu tu weh. HAHA. Orang dah bagi, lu rembat jelah.

jujie said... [MEJAH JAWAB]

agak agak kalau kakak kau da tanak bagi aku jelah . HEHE

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

waklu~ aku pon nk pau jgk..tp aku x de kakak or adik pompuan. dem!!! lelaki begitu amat bodoh la nk ikut hawa napsu pompuan..tp ramai laki yg gitu.. bila dh kawen, siap la.. bini minta beli selipar, dia bagi penampar..

melle. said... [MEJAH JAWAB]

aku nak cakap juga yang kakak kau bertuah, haha

syirah.ezanee said... [MEJAH JAWAB]

wah ape ni lu..bayar la sendirik..haha

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

pompuan suke je ;)

Kenzo said... [MEJAH JAWAB]

apesal tak amik minyak rambut Gastby sekali? baru berbaloi. :D

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

hekkkk mcm ni pon ade

Terkini : Panas!!!

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

haihhh...buruk perangai,...haha

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

itu rezeki terpijak namanya... heheh..

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

gua syak ada baik nya lu kikis sekali.
dah kawen nt bukan setakat lu,
kakak lu pon x dapat dah kebendaan ni suma..

gagaga

Qarl said... [MEJAH JAWAB]

xde hal la bro

qarl pun slalu cmtu gak hahaha

Iqin said... [MEJAH JAWAB]

haha, nak kate dayus tu tak tau la si boipren nya. ^^

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

apekah..hahaha...pau la lagi:p

ade member cmtu,lom kawin da kasi awek mcm2..last2 putus..tak ke mmbazir..pelaburan yg tak kemana..hohoho

amira said... [MEJAH JAWAB]

aku risau laki cmni weyh.. klu putus dia buat claim cmne...? naya!

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg bijak bro.. xsalah pun ko buat mcm tu.. bkn rasuah tu.. kira upah jd bodyguard akak ko la..

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kiranya bakal abg ipar ko tu x berkira la.. kalo berkira lg ssh.. lg terseksa ko.. duit parking pn kira tuuuu... melecet kaki..jalan jauh sbb nk parking murah... baru ko tahu

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

eleh... bukan lu suka ka terima rasuah?? gelak cam ko, 'har har har'

NaNaRuZaNa said... [MEJAH JAWAB]

Same ngan adik laki saye...dok pesan 'tak baik la wat abg camtu'...pastu die plak pau abg ipar die lbeh2..chaittt...

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

mintak dijauhkan la dapat adik mcm hang...haha

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

belum 'confirmed' memang lah macam tu.. semuanya sudi beli.. duit 'i' duit 'u'..

tengoklah bila dah 'confirmed' nanti..

trick ini semua orang (baca : lelaki) pakai lah.. keh3x

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

okey la tu,cube lu mintak kete inspira, kut2 die belikan jugak.haahaha


wes, wa pinjam name lu, letak dlm entry baru.haha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

adesss...spender sndri pown org taja... -.-"

lenkli amek ler brg len..cam pefume yg rege 2-3rat ker

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

chop!!!gwa nk tanya...


kakak lu dating bawak lu skali ker????

jadah apa dating bawak adik?!!!!!!!!!!!!

klo lu kecik umo 5taun xperk la..dating bawak adik!!!

ini..............dah beso cm bapak org!!!jadik tiang lampu jerk lu ni

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

ehemmm..ko amik rasuah ek hamzah...

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

kawen la, sumer dijaga dek bini tau......hahaha


Sumijelly.com

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

uncle gua keje BPR..aiyokkk x tau

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

tu bukan rasuah..tapi hadiah..kot

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

cehh..sempat lagi paw org..xmalu...hahaha

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

ko sebagai adik diam2 sudah!

doakan kebahagiaan kakak ko lagi baik...


grr!!

ainakhani said... [MEJAH JAWAB]

wah ! gila kaya !

pas kahwin dah x de nye die nak blanje camtu. ko nasihat sket akak ko.

meowwmania said... [MEJAH JAWAB]

mengambil kesempatan dalam kesempitan tuh hahah...

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

ala janji dapat brg free kau diam diam jer...

Ayen Giggs said... [MEJAH JAWAB]

Lu memang adik yang bertuah bro,hehe....

chittysarah said... [MEJAH JAWAB]

terlampau baik tu..
kecian~~

L.O.V.E hUnTeR said... [MEJAH JAWAB]

kalu niat dia sedekah, halal jek.. time raya minta halal..hahaha mampos ank murid aku bc..huhu

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

wah.. seronok nye jadik cam tu.. hahahaha :)

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

haha no komen.. tpi mmng best dpt bf mcm tu..;)

nadey said... [MEJAH JAWAB]

ADE BAU CEMBURU DOH

noona said... [MEJAH JAWAB]

alahhhh hamzah, balik balik pempuan..
eleh, nanti klau hang dah dapat awek, nanti awek hang plak yang duk merengek rengek ngan hang..habes semua tok nenek sedara mara dia duk merengek ngan hang..
sayang punya pasal, terpaksa la hang ikut..nanti hang pun akan jadi bendul macam boipren kakak hang tu...

haa haa tengok tu, nk marah noona la tu.. nanti mesti kata, "dem noona!!" hhahah..

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

kalo suruh kau telanjang..kau buat tak??? kahkahkahakha

MariaMira said... [MEJAH JAWAB]

kakak you cun giler ker? kalu cun bf dia syg bangat dan sanggup beli apa lor..laki2 kan suka tgk yg cantik2 :P...x gitu tuan rumah??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...