Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, December 4, 2010

Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass

Kepada Kak Sumi & Cik Nopa.. Ini entry khas untuk lu orang.. grrr..


Kak Sumi telah memaksa gua untuk join dan seterusnya mempromosikan GA ni.. Jadi gua nak bagitau bahawa korang berpeluang memenangi:


Pertama : Domain baru @ diperbaharui + 15 keping FOOT DETOX
Kedua : Domain baru @ diperbaharui + 10 keping FOOT DETOX
Ketiga : Domain baru @ diperbaharui + 5 keping FOOT DETOX


Harga domain adalah RM31.60 daripada netkl.net... Jadi macam mana nak menang??


  • Buat entry bertajuk “Giveaway Domain dari Sumijelly & Sekilass 
  • Jangan lupa letak BANNER dalam entry
  • Tulis kenapa anda ingin DOMAIN itu? Kalu dah ada domain sila bagi tahu, bila domain korang akan tamat?
  • Tag 3 orang jer
  • Tinggalkan link di BLOG SEKILASS (wajib)

  • Pemenang dikira berdasarkan cabutan BERTUAH! (nombor akan diberi selepas link diberi)

senang je.. ni cabutan bertuah okeh.. jangan duk pikir pikir sangat sebab rezeki kita tak tahu kan? Apa tunggu lagi, masuk je la GA ni.. tak rugi pun kalau lu join.. har har har


Comments
39 Comments

39 comments:

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

macam mana tu ? blurrrr

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

wui
ramai gila buat domain giveaway.

huhuhuh

miera said... [MEJAH JAWAB]

btul tu..mcm mnew still xphm...

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

xnak join.hahaha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

ala.. buat je entry.. dan letak link entry kat blog sekilas..

nnt dia pick mana yg bertuah.. tu je

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

yela...xpaham la awak...huhu

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

gua ada banyak soklan....

first,gua ptt tulis karangan atau hanya tulis macam lu nih??

second,mcm mna nk tag??

third,lu skrg tgh join ker promosi??

haha....

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

pejadah domain2 ni?? grrr
aku taktaw

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

keh keh kehh. lu takyah join la hamzah! bg org lain mng plak. wahahaa

anamizu said... [MEJAH JAWAB]

kalo komen sini kompom masuk list :

hamzah dan imaginasi_part 6 har..har...har!!!

dah folow anamizu???-->hamek nih!!!

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

kalau setakat tepek je ok la kan? pasalnya dia nnt nak ambik random je mana mana nombor kan? jadinya tak payah karang entry pun takpe kan? kekekekeke

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

the nurul : betul..

unicboys : gua dah komen kat blog lu

maCy said... [MEJAH JAWAB]

t uma ade foot detox free. mau? keke

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

domain tu bukan tukar 'blogspot'jadi 'dotcom' ke?arghh aku x phm..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

hahah bro aku nk copy entri ni!

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

domain tu ape hamzah?

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

lumayan hadiah2 nyer..tp xb'mnat lak utk pkai domain ni, suke blogspot je ;)

ayu toink2 said... [MEJAH JAWAB]

gua xpandai nak mendomain ke..codomain ke...ape bende tah...:P

Citarasa Rinduan said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..

go..go..semoga menang adikku...

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

malas....ahahhaaaa...xD

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Aku tak pandai buat banner..
curi banner mu bulih??
Give Way tu benda apa?

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

Woi HAMZAH!!!!!!!!
tak lengkap la ko nyer ayat tu...

mana yang untuk cabutan bertuah untuk 2 kali dalam sepanjang peraduan tu lak??

cis..cis.. g edit..g edit...grrrrrrrrrr!!


http://sumijelly.com

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

aku tak pandai benda2 mcm ni..

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

aik...join jugok kew???

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

ini paling wa lemah!

tlg kuatkan..

(aik lain macam je) ok lupakan

eelobor said... [MEJAH JAWAB]

yang ada sekrang pun aku beli ngn kak sumi gak. tapi cam berminat jer nak masuk contest nie. nanti aku gi terjah2 tempat dia

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

masih terpikir nak join ke x..tunggu dulu~

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

sekarang dah ramai ek blogger beli domain. aku bengap sket bab2 teknologi ni hauhauhau

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

err..domain ada tarikh luput gak ke?

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

x pernah betuah -->
T__T

tape. gua sokong lu laju laju

cik EPAL said... [MEJAH JAWAB]

foot detocks tu apa?

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

masih sayangkan blogspot :]

gud luck yaw~

Cik Mieyrarif said... [MEJAH JAWAB]

amende binatang foot detox tu? jenama stokin ke?

biskut said... [MEJAH JAWAB]

dalam hati(mamat nih pon reti gak GA2 nih..huh)

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

whoaaa.... dah ramai yang buat GA domain dot com nie.... bagus2....

fatin said... [MEJAH JAWAB]

ade tag utk kamu otromen!
http://eyla-comtesse.blogspot.com/2010/12/suriayla-collection-looking-great-smile.html

Cik Bulat said... [MEJAH JAWAB]

khas : anda telah diiktiraf award by me :) hehe

amry said... [MEJAH JAWAB]

ALORP PREN. AKU TAK PAHAM LA KAT TAG TU. CAM NER CARANYA TU..TUNJUK AJARKU SIFU!!! ERK!!

akmafaizal said... [MEJAH JAWAB]

ramainye tukang komeng.. good luck le ek.boleh renew free..hehe :)

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...