Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, December 9, 2010

Gua Rasa Nak Pukul Orang, Nak Sepak Orang, Nak Potong Conec Mamat tuh.. grrr

arghhh...

hari ni first day gua kat hostel dan first day kat KL ni.. sampai sekarang gua benci dengan KL.. semua jenis manusia ada kat sini.. grrr...

Masuk je bilik tadi gua rasa panass.. manusia mana la curi LCD pc gua ni. Nak gua mencarut dalam blog jugak ke? argh.. dah puas gua mencarut dari tadi..

jadah apa curi LCD? CPU harga ribu-ribu ni taknak curi.. nak tengok blue guna LCD besar ke? grrrr.. panas panas.. macam mana la gua nak online.. macam mana la gua nak buat assingment..

"kitaorang tak boleh wat pape dik, dah nak ilang nak buat camne", akak ofis tu cakap ketika gua buat report kat ofis tadi..

grrr... bukan nak suruh gua selawat ke, istifar ke apa.. mende la mung ni kak.. gua lepuk atas dahi kang.. siap duk main facebook lagi.. arghhh...

tenang hamzah.. tenang.. semua yang berlaku ada hikmahnya.. (memujuk diri sendiri)



gambar LCD 20 inci ketika entry bulan pose hari tu.. sebijik je gambar ko ada hamzah??? arghhh..
Comments
141 Comments

141 comments:

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

Kecian kat ko hamzah..
aku ada la satu...Tp bkn LCD la.macam tv punya..
hahahahhaha..
kalo ko nak aku nk pos kat ko..
nak?
hahahahahha..

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

ala....cian...mintak2 pencuri h panas bontot...
huhu...

Princess Feyqa said... [MEJAH JAWAB]

sabar yek! huu~

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

Lupa nk tanya..
kalo yg amik LCD ko tu pmpuan..ko nak potong apa plak?
pmpuan mna da conec..
hahahhahahahahahahaaaaaaaa

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

sabar hamzahian sabar..shhh jgn carut2..hehehe...
sapa yg curi tu?? kalau dpt tu cepuk2 sepak2 jer die....grrrrrrrrrrr....

Ahmad Fauzi Aryaan (A.F.A) said... [MEJAH JAWAB]

gile laaa...menatang 2 pon nk curik..curik la tuala bucuk ke kan..hehehe

sue. said... [MEJAH JAWAB]

die dengki ng k0 ni.....sebb tu die curi...sian k0...sabaq na..

athiea said... [MEJAH JAWAB]

moge pcuri tu dpt balasan potong tgn kt dnia trus..

sabar2:)

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

grrr.....
gua rase budak tu nak buat main dota.baru feel...besar2.

Mat Jun said... [MEJAH JAWAB]

sob ba ro ~

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

sabar la ek..
xtahu nk ckp ape lg..
kesian tu mmg kesian..

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

nanti lu dpt duit nuffnang lagi, lu beli je lah yg baru. haha.

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

oit tinggal dlm blk jer ker??

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

tinggal kenangan...

sabo jer la...

ptptn bila dapat?

g beli baru..

pastu jgn lupa gari.

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

potong tangan org tu....

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

gua dah masukkan RM5ribu dlm akaun lu.. gi beli LCD baru.. kalau x cukup mintak lagi..

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

lor... sapa pencurik tu... haiyak....

udah sabor banyak2 yerk.... eh akak mmg ingat gambor ni.... akak pernah komen entry ni kan dulu... hehehe

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

kat umah gwa ada lcd free...gwa dapat anmum kasi...kalu lu nak, amik la amjah...

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

lepuk saja sapa yang boleh hang lepuk! hahah! potong saja konek sapa yang lalu depan bilik hang! hahaha

lea said... [MEJAH JAWAB]

sabar2.....mana taw kot2 nanti ade org bagi hadiah LCD..hehe

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

kesian...mengamuk pun tak guna..baik g beli baru aje....

duit??? mitak la kat ....


erkkkk...

tia said... [MEJAH JAWAB]

yay!

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

cakap alhamdulillah.. maknanya Allah nak bagi ujian untuk sesuatu yang lebih hebat,, tenang tenang

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

potong jangan tak potong weyh.
rasa tak cukup berani nak potong panggil aku.

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

chill~~

sape yg curik tu?..adoiii.gila tol org tu!

Hamzah,baca yassin,nanti org curi tu "panas"...Allahualam..

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

tenang hamzah.. tenang.. semua yang berlaku ada hikmahnya

Pehal Asek Mimpi Je Ni / Letak Teks Link Antara Entri

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

nnti dh dpt pencuri tuh ko sunatkan dia kali kedua.hehe.
eh..rindulah blog trbg tinggi2 yg dulu.;(

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

kesian kau. tak pe.ada hikmah tu..cool~

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

kalo lelaki potong conec.. kalu pompuan?? ko nk bagi conec?

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

sedangkan troli pun ada orang curik

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

laaa..yg ko simpan dlm blik je nape??ish3..tapi pelik la jugak apsal die curi lcd je??kalau aku baik curi cpu..tak bijak betul pencurik tu..

eh?takpun ade orang pinjam jap kot lcd ko tu mezah..

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

duk kg balik la wei!!

Sumijelly.com

ainakhani said... [MEJAH JAWAB]

pity u . sabar banyak-banyak .

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

dia tahu ko da leh online gn bb,
tu dia amik lcd ko.
try ko offer bb ko lkr ngan lcd tu.

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

org tu ingt lcd lg mahal dr cpu kut..hehe~ sabau ye..tarik napas dalam²..jgn hembus dah =P

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

kesian2..ish2..kesian...kesian..*gayacm p.ramli

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

emm, nak buat lagu mana..dah takde rezeki..nanti ada duit lebih, beli la lain.. :)

kadang2 barang kite hilang ada sebab..kot ko tak bayar hutang org ke..hahah ;p

ika said... [MEJAH JAWAB]

ish ish . cobaan . dah dah . jgn nangis . :p

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

hilang LCD dapat ipad nanti.

dah jangan nages. lap air mata tu. buruk jantan menanges.

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

gua ada cpu lebih...lu nak??

eh? chop.

lu ilang LCD kan? hurmm... :-/ dah xde jodoh la tuh

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

sambar lah hamzah (nada lembut)

akmafaizal said... [MEJAH JAWAB]

sabo2..nnt ko beli skrin lagi besaq, tgk camne..derang nk curi gak ke? hampeh pya pencuri..akak pun rasa nak sepak ni..grrr :P

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

takziah aku ucapkan
ko cakap kat akak opis tu kalau setakat datang kerja main facebook lebih baik suruh nenek aku jer kerja kat situ (tak da security ke kat situ)

Cik Liyana said... [MEJAH JAWAB]

besar sangat sampai mnat nak curi...huhuh jumpa belasah jek..tampal muka dia jadi LCD...huh! ehh..nak amik nih...Fire kan..tag ni tau dop!

JOM LARI-LARI DENGAN BLOGLARIAN

EmanCloud said... [MEJAH JAWAB]

sabar je lah.. nak wat cam ne kan. dunia ni klu boleh semua x nak jadi jahat kan..

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

sangat kesian, x dapet nk nolong

Terkini : Rumah Berbentuk Telur | 100 Manusia Paling Berpengaruh Di Dunia

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

sabar2 yer....heheh

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

sabar2. dia nya cpu rosak laa tu. haha

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

sabar :)

cik hani said... [MEJAH JAWAB]

kecian hamzah ni haaa...len kali kunci pintu.hikhikhik.

beli baru je la hamzahhh!

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

dia budget kau suka menderma kut.

hue hue hue

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

ciss..lu sajer nak tunjuk yg lu hisap dunhill kan? arghh

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

bersepah meja!..ishhh!
kesiannye..apekate ko bomohkan jer org yg curi tu..eh!

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

Wooo...20inch tuh..
Mmg panas ati klu ilang..
Santau jer mangkuk ayun tuh..
Cari cap jari..cheewahhh

a n a s t a s y e a said... [MEJAH JAWAB]

anastasyea rasa pencuri tu nak tengok gambar oltroman kat rumah. TV dia mungkin dah rosak .. jadi dia rembat je mana yg ada. Janji boleh tengok walaupun tak ada VCD!

hana nabihah said... [MEJAH JAWAB]

takpe..nti ko beli la yang baru ea?pandai tak aku pujuk ko ni..hahaha...

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

hoh..
abestu camne hang update blog skang ni.
kat CC ke?
sabor je le.

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

ngko kasi Firer lah bilik tu otromen...

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

bengong nye manusia yg mncurik toh!

gua stuju lu ptong die punya!

kalo ptong tgn, bule mncurik lagik!

kalo ptong tuh..... ta lgkap jd lelaki!!!

hahahahahahaha [gelak setan!!]

shinda88 said... [MEJAH JAWAB]

condolence for ur LCD bro . .
doa byk2 mintak2 leh dpt balik >.<

NAJ HEBAT said... [MEJAH JAWAB]

komeng2..

amzah sayang yang kachak hensem macho wal taff..






sabar. ada iman bukan.



ngeh3.





bukan main lu. potong konek org aje.


hailaahh...







lu punya apa kabar?




jaga elok-elok der..






sayang lu. babai







p/s: haha.

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

kesian lu.

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

kasi potong sama dia!!!


sabar hamzah..

~nadyahoney~ said... [MEJAH JAWAB]

sabar la yerk..

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

woww panass kot kalo brg berkaitan dgn dunia sosial network ni hilang!

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

kne pi spot check nie... entah2 akak tue pe yg curik.. pandai jer culas...

mie said... [MEJAH JAWAB]

ini salah satu masalah kalo tggl di hostel...
ntah2 pencuri pun ada berdekatan..

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

LCD yg mana ? screen tu ke ape ? haih. ape mslsh manusie tah nk curik. gila

syeraRAWRR said... [MEJAH JAWAB]

sabau sabauuu!

roq said... [MEJAH JAWAB]

dol.....x ok la main curik2.....ceh!......sule je pencurik tu pakai LCD tu kalo kene tangkap...haha

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... [MEJAH JAWAB]

saba jela hamzah...

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

cool bro..jum jumpe tok moh..bgi mandrem pencurik uh ~~

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

memang wajib nko fire 'pencuri' tu..

DiaUmaiNiNaz said... [MEJAH JAWAB]

cpu tu memang mahal regenya dr lcd tu agaknya...sabau je lah..heee

Johan Achmad said... [MEJAH JAWAB]

haha

korang, jenguk jenguk la blog
ni mainjauhjauh.blogspot.com

ni blog baru nak naik yg
perlukan tunjuk ajar drpd korang
yg power .

cehh, amek hati

hamzah, sori aku promote blog aku kat sini . hhe

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

eh abestu skang ko online macam mana? kat CC ke?

Terbaru >> 1) Facebook Ibarat Pisau 2) Pengasuh VS Amah 3) Bila Aku Boring

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ish.kalu aku pon ghase nk bahang pencuri tuh.

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. sabar2... hal ni normal berlaku

Hellioz said... [MEJAH JAWAB]

ni btol2 carik gado ni brader

kalau jmpe pukul je

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

-___-" plek la pencuri tu..

tanTENton :] said... [MEJAH JAWAB]

sabar ye oltromen !

fiezah91 said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian.. makna ilang tu dia nak suruh ganti baru weh.hahaha

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

kcian kt ko..
lpas nie cmne la ko nk update blog..
huhuhu

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

rokok membahayakan kesihatan

syirakhalid said... [MEJAH JAWAB]

ape ke bongok sangat pencurik tu amik lcd..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

sabar2,,nanti beli lain..hoho

Kenzo@MrConteng said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku curi skali cpu doh...hihi

ahmad durrah said... [MEJAH JAWAB]

kalau nak tau taktik perogol sekarang, pegila blog aku .
ini bukan entri bodoh ke, lawak ke oke . ini serius .

kalau sayang keluarga korang, terutama yang permpuan, sebarkn la mesej yg ade kt blog aku k .

mainjauhjauh.blogspot.com

M y M y said... [MEJAH JAWAB]

zaman skrg pn nak curi LCD??
ingt laptop je kena kebas..
sabar yaa hamzah...
:)

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

bengong ah akak yang entertain ko wat report tu.. admin ke apa tu? xde rasa prihatin dan tanggungjawab langsung..

pancitkan je keta dia.. kalu dia tnya ckp camni;
"dah pancit kak,xboleh nak buat pape dah"

nur hidayah said... [MEJAH JAWAB]

yaaa bahaya nyer...
da la aku pong suke bawak cpu g hostel...
mintak la jauhkan dari musibah ni..
akak office tuh pun satu la
macam xwat keje je ape daa
sabar je la weh

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

ahha jgn la benci kl,,die x buat slh ape2 pon haha

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

saba ye hamzah..
mudah2an dapat LCD bawu..sape tahu kan?

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

kalau pompuan yang curi cane plak?

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

ko yakin ke pencurinyer pompuan..........???

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

mungkin pencurik tue curik LCD sebab CPU dia lagi power dari lu punye bro.. tapi dia guna CRT monitor..sebab tue dier rembat lu punye LCD..koh koh koh


sabar Hamzah (bukan nama sebenar)..sabar..

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

kuar duit sendiri beli baru..heh

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Kesian. Sabar bro. Tiap kejadian, pasti ada bongoknye hehe. Anyway, cheer up!.. meh masuk blog aku dulu.. kite gelak2 release tension meh! hehe..

Ah Laang said... [MEJAH JAWAB]

cantik header lu

MR ChiCk said... [MEJAH JAWAB]

perasaan simpati timbul di hati.. huhu..

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

ini semua dugaan mezah..dugaan!

sw33tdarling.com said... [MEJAH JAWAB]

lor.... hilang..??

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

simpati2.. cian2.. huhu.
eyh2!! gule dlm botol mineral ? haha :)

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

Ciaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaann amjah. :(

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

wah..cun siot header ngan banner lu! jeles gua!

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

jom jumpa BOMOH kita SANTAU sama dia...

Kuronofu91 said... [MEJAH JAWAB]

Lain kali pasang bom dalam LCD tu...bila hilang, tekan jer button...biar meletop budak pencuri tu...kan best gitu????

BonekadalamChermin said... [MEJAH JAWAB]

ayo!

lcd pun ade dlm senarai brg curi ke?
cissss!

=o) said... [MEJAH JAWAB]

jom kita liwat pencuri tu secara berjemaah nak...?

asmaroro said... [MEJAH JAWAB]

omg! kesian nye kat you!

arif zakwan said... [MEJAH JAWAB]

haha.... LCD pon nk rembat ke..
meh sini meh aku bagi tv plasma bapak aku. haha

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

aku xnmpk sgt lcd kau tu.. sbb byk sgt cerderahati inter frame dpn tuh.. sabar yerk...

Noona said... [MEJAH JAWAB]

kechiannn...takpe...sabor jer lahh....tak kemananya harta dunia tu...klau hilang pahala, dik hamzah marah marah cmni x? hahahaha..

haaaa nak marah kak noona lah tu...haha

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

sian gile kau doe
kau g wat semayang hajat .
tak pun bace yassinn jerr

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

aku suke bile mg maroh...hahaha....

kau baru thu ke mejoh...lenim org mne amek cpu dh...org nk lcd tuh...mahal dowh kalau jual...bahang2..jgn dop bahang

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

ler. dok hostel biasa lah. pencuri bangsat banyk. sume macam sial.

syamin ariffin said... [MEJAH JAWAB]

sabaq na sabaq...=)

Nalisa Syahira said... [MEJAH JAWAB]

semua ini cobaan . ish ish ish .

Betta sp said... [MEJAH JAWAB]

laa cian btol ko nie, lcd kena curik pulak. rasanya pencurik nie da ada cpu kat umah dia

Ayen Giggs said... [MEJAH JAWAB]

Dah die nak ilang nak buat mcmane....

Lady SharpShouter said... [MEJAH JAWAB]

perghh, siap nak potong tu.ganaih ko nih bro.takuit aku.hahaha

Eyra. said... [MEJAH JAWAB]

errr sabaaaar. berdoa semoga Tuhan bagi petunjuk kat pencuri tuh :)

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

bengong la pencuri ni...

:: cekodod :: said... [MEJAH JAWAB]

monitor?

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

kesian la pula....sabar ek...:)

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

ko simpan lcd kat stor ke bilik? gler ah kena curi. nangis tak berlagu la camnie yep

Siska said... [MEJAH JAWAB]

ahahha...kesian ko...dia kedengki gn ko ahh 2.

wunny said... [MEJAH JAWAB]

wargh! sabar sabar yer. ish ish

Oreo said... [MEJAH JAWAB]

Waaaaaaaaaa

Gila smartttttttttttt header baru

ztie said... [MEJAH JAWAB]

alahai.. kesiannya.... eh.. kat hostel mana tu? takpelah... bukan jodoh dengan LCD tu. nanti boleh cari jodoh dengan LCD lain ok? hehehe

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

aku paham perasaan ko. sabar banyokkk heee

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

sabaq ye abg lucah. ade hikmahnye tu.
tepakse la hang tgk blue kat hempon je buat mase ni. sabaq yer

Hanim Mahali said... [MEJAH JAWAB]

Sabaq2.... solat tahajud ke supaya pencuri tu sedar diri sikit....

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

YAHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

amry said... [MEJAH JAWAB]

pergh!!! kalau aku mau mengamuk. baca lak saranan selamber kak ofis tu. mau kena penyepak ngan aku. bodosnya lah!sekali aku terasa marah dol!

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

hamzah dan carutannya ! haha

i'm back hamzah !

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

giler... rugi rugi.. potong je! hehehe.. jgn lupa tumbuk halkum dia sekali! teheheh

ika~~ said... [MEJAH JAWAB]

npe xdirantai kan lcd tuh?
btw byk brsba eh

si gadis selesa said... [MEJAH JAWAB]

woo.

fatihahafiza said... [MEJAH JAWAB]

kau merokok?

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

sabar ye bro...semoga cepatlah dapat yang baru...huhu..amek bidang aero ke ke?

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...