Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, December 21, 2010

Ku Ingin Terbang Tinggi Di Awan.. | Scha - Awan Dania |


"hai, saya hamzah, terbangtinggitinggi.com"

"boleh awak terbang tinggi di awan macam Awan Dania?"

"cantik reben atas kepala"



laporan penuh untuk gambar ini gua akan cerita sebentar lagi okeh???? har har har...

seyesly Scha gelak har har..
Comments
95 Comments

95 comments:

tim said... [MEJAH JAWAB]

scha lebih tinggi dari lu

Solihin Zubir said... [MEJAH JAWAB]

weyh! ex gua tu beb! haha...

FH said... [MEJAH JAWAB]

takde gaye posing lain ke? haha ;p

Hazzy Ishak said... [MEJAH JAWAB]

nak gelak hik hik hik pulak lah

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

deym..belen ak..har har har

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

deym..belen ak..har har har

liyana said... [MEJAH JAWAB]

wah.. same tinggi dah

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

waaarrrrggghhhhhhhh dengki! dengki!!!!!

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

aku lagi cun dari scha al yahya tuh!

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

amjah, ko nampak rendah sebelah scha...apakah??? :P

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

best la dia leh jmpa awan dania ;)

harharhar

BENA said... [MEJAH JAWAB]

pehhhhh . begamba ngan scha tuuuu . best2!! heee~

ASaDa RyutaRo said... [MEJAH JAWAB]

pehh.. ikut sekali terbang ngn scha ke ni? ;P

INCHIK PIPI PAU PANAS said... [MEJAH JAWAB]

wow..hebat! awesome!

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

huish..celah mna ko jmp dia weh?? ka super impose nih miahahaha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

kim salam...

NADIA RAHIMI said... [MEJAH JAWAB]

scha cantik! tapi dia rampas awal dariku :'(

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

pergh, tinggi si scha alyahyah ni... ke kau yg pendek hamzah?

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

comel reben.....:)

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

hemjah...bagus la tektik ko brgambar dengan scha tuh..mcm dia yg terkedek kedek nak bergambar ngan lor...Lor berdiri tegak bagai dia yg mendampingi lor...Bagusss syabas!kAgum!

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

nak ngurat... huhu

Rani Rashid said... [MEJAH JAWAB]

haha...x sbr nk tunggu....cepat lapor

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahha...

tp scha tu cun la..

mana ni bro?

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

waah..best laaa

Syla Rosli said... [MEJAH JAWAB]

Comelnye Scha..so do you..hikhikhik

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

reben tu buat ko lagi nmpk pendek la bro..

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

cilake... nsb bek bkn lisa surihani aku

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha...Scha tu memang jenis gelak besar ar...kah kah kah

Taste Of Life said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...sweet~

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

tingginya scha ker org sblh tu yg x brp tinggi?? he..he..

mie said... [MEJAH JAWAB]

macam mana tone dia gelak tu??
cube citer skit

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

botak!!

Ari said... [MEJAH JAWAB]

Scha lagi tinggi dari kau laa!
Har har har.

:p

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hoishh...artis yu.haha

AzwaZynal said... [MEJAH JAWAB]

har har har!
ni scha ajak bgambar ke mejah yg ajak ni?ekeke

misshazalisme said... [MEJAH JAWAB]

wah! sepadan. heeee

cik EPAL said... [MEJAH JAWAB]

alaaa riben aku lagi lawa. har har har

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

scha da macam model playboy la pulak dengan reben besau tuu har har har ;p

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

scha lg tinggi dr ko eh? hihihi~ =P

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

terbaek lah.^_^ ko angkat2 kening kat dye tak faez??

Terkini: Seriously aku mimpi korang mase tido. | Misteri Mr. Krabs dalam cerite Sponge Bob Square Pants telah terjawab | Aku janji tak merempit lagi

CouLeur de Chiqu3 said... [MEJAH JAWAB]

scha comel...bergetar x hati ko tgk dia?

IMANSHAH said... [MEJAH JAWAB]

kachak juga hang disampingnya

AD feez said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. scha!!! lap u lah.. muah muah muah!!!!

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

fishy! scha tunang aku!

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

cuba ko pakai reben macam tuh, mesti kacak

James Buns said... [MEJAH JAWAB]

ptohoshop..

kah kakah

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

fuhyoo amik gambar ngan scha. skandal baru nie.

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

wah comel awek sebelah ko bro..=)

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

geli ahhh

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

scha memang jenis gelak besar!selamba gler..sebab tu suka dia.har har har =)

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

kirim slm kat scha okeh!

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

ku blur sapa artis sapa peminat dlm gmbr ni

hahaha

EkiN JohaN said... [MEJAH JAWAB]

suka awan dania..suka scha. suka blog ni :)

siti murni said... [MEJAH JAWAB]

wow..scha..i loike! nak terbang mcm scha jugak..

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

pergh.. lu jangan curang mejah..
t sentap cik bunga.. haha

Oreo said... [MEJAH JAWAB]

buat Awan Hamzah lepasni

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

woi...!!!!!! siot

Oreo said... [MEJAH JAWAB]

Buat ar cite Awan Hamzah =D

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

pergh.haha

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

camne lak die sudi amek gamba dgn lu ni

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

semalam aku tgk awan dania aku tergelak besar sbb tgk scha tgh kembangkan hidong.pastu aku diam sebab terpikir sesuatu...

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

seronoknya diaa! hahaha

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

Damn jeles!!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah Ian...
Pertama sekali aku rase nak berterima kasih dengan kau.Sebab kau,aku rase sekarang aku dah kenal siapa "LELAKI" yang sebenarnya.Walaupon tak semua lelaki macam yang kau cakap,at least aku tahu dan aku boleh lebih berhati lepas nih.Blog kau memang berinformasi okay.

p/s:lepas kau bace nih mesti kau tahu aku perempuan kan?(aku tanye soalan bodoh ke?)

p/s/s:aku saja komen entry paling latest sekali :)Memang tak ade kaitan langsung komen aku dengan entry kau kan?

p/s/s/s:btw,aku suke lelaki yang rambut pacak.

Akhir kata aku nak ketawa macam kau lah..

HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR HAR

che nur 'atikah said... [MEJAH JAWAB]

scha lg tgi dr ko?ahahhaa

amry said... [MEJAH JAWAB]

jeles aku weiiiiiii...adumak...cun la schaaaa

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

omg . scha madu guaa.... arghhh

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha hebat ! ;D

~fisha~ said... [MEJAH JAWAB]

tak sabau nak bace. btw, ak link ur blog kat page ak tadi. sowi tak mtk permission dulu. tapi rase olrite je kan. teeheee..

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

ko ugut nak bergambar dengan dia ker???

atau dia yang mintak bergambar dengan kau??


har har har

ika said... [MEJAH JAWAB]

tingginya scha ...

aishah said... [MEJAH JAWAB]

bestnya dapat jumpa scha,,,,

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
skrg ko da trbang tnggi pun..

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

keh3...ketinggian yg agk ketinggalan...agagaga....

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

happy lu kan boleh amik gmbar ngan ex gua..harharhar

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

apahal kakak gua ada dgn lu ni? grr!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

scha tinggi ka ko yang pendek hammie............???

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

ko ketot? harhar xD

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

scha mmg gelak gitu dow! sempo! keh keh keh!

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ko rendah ke ko xtinggi?

shazika said... [MEJAH JAWAB]

lawa scha!

Cik Mieyrarif said... [MEJAH JAWAB]

scha yg telebih tingi ke hamzah yang terkureng inci ? =.='

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon tinggi dari scha, so kirenye ko tak tinggi sangat la hamzah~

platipus said... [MEJAH JAWAB]

gmbr scha dgn shara lg mesra..
apsal lu tak mesra dgn scha?
hik hik hik

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

scha tinggi gila ok!!

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

jeles..jeles..asal amek gambar dgn awek aku nie..hehe..

cik fatin said... [MEJAH JAWAB]

haha,mmng besar giler reben scha
x sngka lu rendah dri dy,

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

besar riben dia..

p/s:tunjuklah dia pakai heels ke x,baru kitaorang caya dia xlebih tinggi dari kamu har har harrrrrr

Akulah Aqilah Itu said... [MEJAH JAWAB]

comelnya bukan hamzah!!

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

pehh tinggi kott, aku entah paras mana entahh

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

ham
aku raso mu and scha sama tinggi kot,
dia pakai high heels tu.

hihi.
tp mu mcm takdop la tinggi mano
kuikuikui

*luv Syahnia* said... [MEJAH JAWAB]

kire macho lah tu gaya hang..hihi

Hashira Yusoff said... [MEJAH JAWAB]

oh..scha tinggi pkai heels lettteww..
kalau rasa nk tggi mejah pkai la heels okeh? :P

sofeafaudzi.photography said... [MEJAH JAWAB]

rendah dari perempuan? omai omai omai... gun --'

Ct Arina said... [MEJAH JAWAB]

ni rupenye ketinggian sebenar hamzah ian ^.^

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...