Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, December 22, 2010

Lelaki Dan Rambut Panjang

Masa gua zaman jahiliah dulu-dulu rambut gua boleh dikira panjang juga.. Lepas abis SPM je, gua mula dengan rambut gua yang panjang.. gua ingat boleh la berfesyen macam rock star ke, atau paling bodo pun boleh wat rambut macam budak-budak emo yang tutup mata je tuh..

Tapi masalah gua kalau rambut panjang ni rambut gua bukan panjang ke bawah, tapi panjang ke atas.. ni semua sebab genetik dari bapak gua agaknya.. gua pernah tengok gambar beliau time muda-muda buat style alfro.. kah kah kah.. macam mana la mak gua boleh minat lelaki rambut alfro nih.. har har.. eh, kutuk bapak sendiri pulak.

Kalau gua rambut panjang gua terpaksa suruh kakak gua straightkan rambut gua.. bila dah rebonding hasil tangan kakak gua tu rambut gua seyes shit lagi cantik dari Scha, lagi cantik dari Sabrina Ali, lagi cantik dari Yusry..

Dan bila gua buat rambut hampir botak ni gua rasa seronok juga.. yelah, bangun pagi tak payah pakai minyak rambut, tak macam member gua yang siap buat kuda-kuda lagi time betulkan rambut sebab beliau lagi tinggi dari cermin tu.. macam haramjadah je gua tengok beliau stylekan rambut depan cermin..



ekcelli gua lupa nak mandi time pergi kelas tadi.. ada kuiz dan gua study sungguh-sungguh dari pagi sampai la ke kelas.. punya la semangat gua nak jawab kuiz last-last kuiz cancel.. demmit.. arghhh

okeh, gua nak mandi sekarang
Comments
113 Comments

113 comments:

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

mejah mejah.rmbt pjg xbes la.xde rmbt lg kewl sbb contohnye mcm td tu la kan.ko xmnd pong org tak tau.haha

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

jom mandi haha

che nur 'atikah said... [MEJAH JAWAB]

bongek tak mandi...ahaha...busuk la nyah~

::astonishing az:: said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...ko mandi ke x mandi ke same je hamzah

Nieza Micha said... [MEJAH JAWAB]

lelaki rambut panjang tak elok.. serabai... haha..XD

kenapa lelaki suke tak mandi bile nak kuar...?O_O haha!~XD

KiN said... [MEJAH JAWAB]

mesti trbongkok2 mmber tu batulkn rmbut de

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

tak mo tau bab rambut..

mau tau bab bulu bawah saja..

ada panjang or not?

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

tak pe..semua org tau ko malas mandi..dari skool lagi ko g kelas bukan mandi pon..haaha

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

dah sekarang tunggu ape lagi. pegi la mandi.

taqie said... [MEJAH JAWAB]

rmbut pjg klau mcm korean look tkpe..gojes. tp klau mcm kutu smpah.elakkan la ye.

p/s : g mnd..smpai sni bau XD

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

lecturer aku pon sama weh..suka mcm tue...aku xrasa lecturer kita org yg sama kan..ekekekke

Hasnah said... [MEJAH JAWAB]

buat rambut macam artis korea la..
baru nampak cute ma~ HAH . :D

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

lu mandi jer tau...jgn buat menda lain....

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

study dari apgi sampai ke kelas ye tak? hahahaha. terbaik lah kau nih. semangat nak jawab quiz.

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

mak gua kata, rambut panjang x pe janji kemas.. jgn biar serabut.. tapi jangan sesekali wt kepala botak.. beliau kata x nak ngaku anak~ lalala

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

kawan rambut pendek ke pnjg ke mmg tak penah nak letak minyak,, heheh,


Big Gathering 2010 @ Time Square

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

best laaa kuiz cancel

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha oh moooo lect cancel sbb kamu xmandi haha

azureEn said... [MEJAH JAWAB]

haha naseb laa quiz cancel. kalau tak mest byk lalat dtg XD

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

uish.. tapi kau lagi hensem masa rambut panjang dulu.. ;)

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

amjah kau buat gaya cemana sekali pun kau tetap tak kachak.

afiqah said... [MEJAH JAWAB]

pdn ah gua bau bacin smpi sini doh.

wunny said... [MEJAH JAWAB]

pehh~ memang panass bila quiz tiba2 cancel kan? tambah kalau dah study. ahhaa

jom sini. http://wunny91.blogspot.com/2010/12/durian-dan-perbuatan-buruk.html

manggosteen said... [MEJAH JAWAB]

rambut gaya taji atomen ace la..baru style

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

sama r dgn aku... panjang keatas.. tp xde r alfro..

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

saya otromen yang ke 13!!

pe rase g kelas x mandi tu eh...

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

mandi wajib ke apa?hahaha!

kakchik@ella said... [MEJAH JAWAB]

ha ... kutuk bapak sndiri eh?? ckp ngan bapak baru tau. hihi ..

Ieda Al-Habsyi said... [MEJAH JAWAB]

cakap je lah tak mandi pagi sebab sejuk, musim ujan, hehehehhe! :)

mie said... [MEJAH JAWAB]

berkat xmandi....
huiz pun cancel..
hahaaa

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

aku rs kalo hg buat rmbut afro..org takleh beza antara hg dgn david amurugam..
tima kasey...
hahahhaa

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

wow.da start kelas.

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

afrooo style kott, euww patut ahh bau sampi sini.. damnn

Taste Of Life said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...suka pict. tu
sweet sgt

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

perkara biasa kot gi kelas tak mandi. afro mmg setail..

mia said... [MEJAH JAWAB]

caiit..so ko pegi clas tadi tak mandi la ek majah?hheehee

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

rambut da ok, tapi x mndi,, ayoo...

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

RAMBOT KOMBANG, PESYEN CLOWN LAAA KAN KAN KAN =)

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

weh hamzah..ade gathering kat times square lor...

jom jumpe aq kat sana bro...bleh aq temubual ko secara xlusive...

aq wawancara ko ek..sambil makan mcd...;)

ko sent no HP ko kat FB aku ek...

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

http://www.iedaluvsham.com/2010/12/big-gathering-time-square-2010.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/iedalhabsyi+(..:Ieda+Al-Habsyi:..)

http://melromeo.com/2010/12/22/big-gathering-times-square-2010/

iJa said... [MEJAH JAWAB]

xdak rmbut lg sng..kepala pon ringan..:p

James Buns said... [MEJAH JAWAB]

kau mandi tak mandi..sama ja...

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

tak mandi? patut bau taik ^^

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

bro.. ayat lagi tinggi dr cermin tu kena kat gua sekali.. hahahaha..

tp betul bro..kalau rambut kurang byk nak mandi wajib pun senang. betul tak bro?

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

lelaki rambut afro sexy!~

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

punya la panjang intronya.. cuma nak kasi tahu yang dia tak mandi lagi rupanya.. adeh!!
nampak sangat org dalam kelas tu tak boleh nak beza hamzah dah mandai atau tak sebab 'sepesen' aje..

a's said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahaha.....speechless!

dira aziz said... [MEJAH JAWAB]

teheeeeeeeeee ok la jimat duit en..tapi tang xmandi tuhh x ley blahhh hahahaha

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

cermin tu kasi tinggi la sket wei..
tak de ler kena buat gaya otomen smbil bongkok2 badan..habaq kat kawan ko tu ek

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

abis lu pergi kelas tadi tak mandi ke? ceettttt.

NURUL said... [MEJAH JAWAB]

rambut style korean lawo

NURUL said... [MEJAH JAWAB]

rambut style korean lawo

chuu said... [MEJAH JAWAB]

kahkah pasang kuda2 :D

KiFli si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

hye uolsss i've change my url address

http://kiflimally.blogspot.com/

Qaseh said... [MEJAH JAWAB]

hmmm..lelaki rambut panjang klo pandai jaga xpe jgn biar je xterurus.botak pun hensem gak.

amirah said... [MEJAH JAWAB]

rambut panjang buat dandan la..baru cool.

ika said... [MEJAH JAWAB]

potong rambut mcm oltromen . bru style .

nadey said... [MEJAH JAWAB]

lg cantek dr yusry tu mmg haram gile
hahahhaha

btw lukisan cermin ko tu buruk gile mcm zaman batu punye seb baik ko labelkn tu cermin hahahahaha

kihkih ko kreatif!

shakila mubarak said... [MEJAH JAWAB]

petua cxl class = jgn mndi

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha sengal jep xmandi kah3 xske laki rmbut pnjg lalalaa ;D

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

ahhhhh,, tak kira,,, yusry 10x hensem dari mejah.. hahahahhahahahahah....

duyya juymonth said... [MEJAH JAWAB]

bhahaha! normal la tu, bdk laki kalau gi klas rajin x mandi, bdk ppuan malas nak tegur da lali da bau korang, hahaha *ade ppuan suke rmabut rock!

kekelip said... [MEJAH JAWAB]

macemmmm~

Matjoe said... [MEJAH JAWAB]

haven gila kalau kuiz kensel. owh i miss those day at MMU. but sooner or later akan ada jugak kuiz tu... :(

anyway, nak ajak joint contest saya: CONTEST AZAM 2011
hadiah berjumlah rm600, eyriqazz dan kak ina KL pun sponsor contest ni

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku tdo dulu bru bgn mndi balik. geram nye pasal.

ReD Linda said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahahah! beria study last2 CNCEL test:P

Anis izyan Abd Rahman said... [MEJAH JAWAB]

botak itu lah menawan senarnye
poanjang2 macam pondan je..
tak suke aaa laki rambut pnajg

Fahim 'n Alin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha

selekeh lahanat

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

haha busuk ah pi kelas tak mandi..haha

Emora Valeria said... [MEJAH JAWAB]

botak itu menarik. =p

micky eyqa said... [MEJAH JAWAB]

hahahah~~ botak lagi easy kot.. jimat pon hehehe

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Botak itu Ensem!!!
macam gua!!!
yeehaaaaaaa

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

dahi aku dh ade bentuk M.. x boleh wat rmbut style2 skrg.. sadis..

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

ekekeke.. oiitt mandi! ekeke

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg pengotor..grrj

kechixx said... [MEJAH JAWAB]

botak itu seksi:)

Nurulbadiah Lai said... [MEJAH JAWAB]

bagi nurul..lelaki rmbut pnjng ni style ah..:)

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

hurmmm.... nak citer pasal tak mandi la rupanya....

Amalina Jo said... [MEJAH JAWAB]

patut bukak je entry ni cam ada bau busuk sundal pagi :D

jgn mrh kui kui

yatee 'yosh' yakuza said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.. bodola part buat kuda2 tuuuuuuuuuuuuuu

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

kau tade rmbut??cett..baru nk offer tocang free..agagagaga

tayah mandi la mejah wey...bau kau sme jew aku rase...lalalala*

dD Fabulous | sitekateki said... [MEJAH JAWAB]

rambut panjang sexy gak kan...hehehe

n. zfrh said... [MEJAH JAWAB]

try buat dredlok tgok..kompem comey..ohh

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

besh ape laki rmbut pnjg..
bley buat rmbut ala jack sparrow..
hahaha

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

jadi ko nak cakap yg kalau ko tak mandi pun orang tak perasan sebab rambut ko sama je kan. hoho.

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. kalau tak mandi tapi tak busuk tak pe lg ar tu kan.

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

haha. tak mndi tu perkara biasa kalau dah name nye mejahh.!

athiea said... [MEJAH JAWAB]

lu msti rase segar sgt la tu smpai tak ingat nak mandi..

Ain Atika said... [MEJAH JAWAB]

haha...kesian tercacak yee...

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lu tau tak pasal pe kuiz tuh cancel? sebab lu tak mandi pagi.kerane lu tak mandi pagi,maka kuiz tersebut di batalkan =p hiahahahahhaha

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

sbnrnya..lu pown cm tuh gak kan..masa men-stail-kan rmbut

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

busuk ler faez. haha

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Dah la botak. Gemuk. Buat entry coverline lagi. Hahaha

Terbaru > Celebrity Best Chest List > Pergi Office Nuffnang > Bruno Mars adalah kawan aku.

ana said... [MEJAH JAWAB]

patut la berbau smpi sini

rinie din said... [MEJAH JAWAB]

camner pulak aku boleh tersesat kat blog lucah ni..hahaha

jom baca entry baru aku tip asas SEO

azureEn said... [MEJAH JAWAB]

anda ditag

http://myfoolparadise.blogspot.com/2010/12/contest-pengalaman-berkhatan.html

rajin buat ye. tamo pon tape ^^

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

botak la bro, baru x serap haba..hahaha

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

art of cilake je lukisan lu... kah kah kah!

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

haha hamzah , pakai je lah minyak rambut ! :P

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

aku pon sama macam kau la mejah.. haha

Hanisah Safian said... [MEJAH JAWAB]

perghhh selabe gile kau tak mandi! hahahahah :D

Mia is My naMe said... [MEJAH JAWAB]

hahah.baru la budak u sejati g kelas x mandi.ye dooppp hamjah?hik.

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

rambut pjg la cool

tim said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah
pasang kuda2 hahahaha

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

rambut main~ hahahaha!

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

ohhhh...erk??bley plak ko lupe pi mandi..kau la pembawa busuk tu ea...lol

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

haha..tenang2..kuiz math aku pernah 8 kali kansel..dah naik muak stdy..

Afendi Othman said... [MEJAH JAWAB]

giler la dah start kelaz...mesti best gile2 kan..hahahaha

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

hamzah busuk

mira.una said... [MEJAH JAWAB]

kalau hang rmbot pnjang ley jd plkon tmbhn antu mak limah blek kg lak..haha

Cik TeN10 said... [MEJAH JAWAB]

kl ye pn tak sabo nk update belog..pi la mandi dulu..adehh..haha

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

i suke laki rambut pacak2 :D

*luv Syahnia* said... [MEJAH JAWAB]

bt entry tak mand
ptt ada bauu

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...