Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, December 8, 2010

Lelaki Perlu Hensem Kacak Bergaya Ke?

"Dude.. Lu punya muka bapak buruk sial.. macam gampang je gua tengok", kata teman baik gua..

***
Grrr.. gua syak mamat ni jeles sebab beliau tak sehensem gua.. kah kah..

Bagi gua lelaki tak perlu hensem sangat.. Memang la perempuan akan tengok lelaki hensem terlebih dahulu sebelum memandang gua ni, tapi bagi gua kehenseman tidak perlu bagi seorang lelaki.. (*saje ambik hati readers yang tak hensem)

Apa paling penting bagi lelaki??

1) Duit
2) Tenaga batin yang kuat

Dengan duit lu boleh jadi hensem.. Percaya tak apa gua cakap ni? Dan jika lu ada kereta besar, semestinya ramai perempuan akan dekat dengan lu.. gua sendiri jeles juga kepada lelaki yang ada kereta mahal-mahal ni.. entah-entah keje driver ke kan? Lantak lu lah, janji bergaya

Tenaga batin yang kuat.. oh dem.. Itu semua lelaki perlu ada.. Apa guna lu ada duit juta-juta kalau tak dapat puaskan nafsu serakah seorang bini? bila bini tak beranak lu kahwin lain.. macam haram perangai.. grr

gadis-gadis yang belum kawin kadang-kadang kompius sama ada boyfriend mereka itu punya tenaga batin yang kuat atau tidak.. takkan nak test romen dahulu baru kawin kan? lu gila? ada caranya.. nanti gua cerita entry lain.. har har har..

Dan gua rasa lelaki kacak ni bukan pilihan perempuan.. contoh terdekat video comolot KLCC yang top hari tu.. tengok lelaki dalam video tu.. LOL??? muka macam mamat ni pun ada jugak orang nak cium? cium lama pulak tu.. apakejadah? kalau gua gay sekali pun gua taknak cium mamat KLCC tu.. dem dem..

erm..

baik hati, kuat iman, dan lain-lain itu gua taknak komen apa-apa.. lu sudah besar gajah boleh pikir sendiri.. grr..


ini Ayam.. Beliau ada duit dan tenaga batin yang agak kuat.. nama pun ayam.. see the leg la
Comments
145 Comments

145 comments:

Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

lelaki cuma perlukan hati yg ikhlas, wajah xpenting...

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

hurmm...amjah...tenaga batin yang kuat tu camner...ahkak kurang paham la...blur2 ni...

Cik Hasnah said... [MEJAH JAWAB]

perempuan skang tak pandang la muka hensem ke tak.. yang penting hati mau baik~

Mat Jun said... [MEJAH JAWAB]

kacak perlu kalau tak macam mana nak pancing ?

umpan terbaik rupa

umpan lagi baik tenaga batin

kalau dua-dua lu xada,baik jadi gay

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

bruno mars byk duit kan?

shima said... [MEJAH JAWAB]

kalu ensem pun tp menyakitkan ati baik xyahhh kann.

athiea said... [MEJAH JAWAB]

baru kenal tu ayam.hahaha

lu saja buat sspen kna tngu llki kuat cmner utk entri len.dem

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

ape kau mengarut ni mejah??har har..

ko tu kuat ke x?hak3

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

kau mmg gay pn... ye dok?
hahahaa

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

BAGI MARKET LAH NI?MESTI AYEEM BUAT HEADER KO FREE KAN

Fifyjammieasbim said... [MEJAH JAWAB]

hikhik :)) tak semua pompuan pandang harta awak :)) janji hati budi yang baik n hormat org tua sudah cukup lagi 1 boleh didk kita jd org yang beriman itu lagi bagus ^_^

I.e.R.a said... [MEJAH JAWAB]

muahahahaha!
chaiyOkk!^^

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

PEH, header kau

chenta said... [MEJAH JAWAB]

hahah..
hensem mmg tak penting sgt..tp kalau ada yg hensem, satu bonus kot!hahahah

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

jom comolot!

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

hik3...
kalo de duit 2 bleh jamin mase depan...
huhu

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

sebenarnya ramai nak cari yang sedap mata memandang je sudah..janji leh masuk ngan jiwa. kalau terrrdapat yang hensem nak mampus tu..tu kira bonus la..huhuhu

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

duit memang penting kan

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

erk? tenaga batin? @____@ grrr..

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

maksudnya ko kena kawen dlu la br dpt buktikan ko memenuhi kriteria lelaki pilihan malaysia...EH! =P

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

betul3. laki kacak bukan pilihan. yang penting hati n kata-kata manis (based on experiences. dan sekarang dah ada yang steady.)


grr,

h a n i e said... [MEJAH JAWAB]

rupe kacak tapi hati busuk..dia tetap macam lori alam flora jugakk

haha

little cart00n said... [MEJAH JAWAB]

muka tak hensem takpe, duit tak berkepuk pun takpe..janji hati mesti mau hensem!

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

hamboi~~~~ wa x pilih muka, wa pilih kasih sayang yang berlambak je... =p
duit! harus ada,,, kalau tak camno nak nikah... =p

sw33tdarling.com said... [MEJAH JAWAB]

apa pulak aset yang lelaki perlu ada untuk jaminan kebahagian rumahtangga yang harmoni selain nafsu serakah semata...? heheheheheeeeeee

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

muka tak hensem takpa..Tapi duit kena byk..jnji dpt sara aku samapi mati..
Dan bleh kasi aku anak ramai.
hahahhahahahhaha

AesyaZealous said... [MEJAH JAWAB]

pergh, berwajah baru blog lu..otomen!!

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaaa...terbaekk laa majah..ayat cool je..eh, hemsem pulak si ayem ni aku tgk..kehekhe

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

knp kene tgk kaki? hahaha

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

laa.gay rupanyer~!ohho

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

tenaga batin kau kuat ke??hahah

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

lelaki ensem bukan menjamin kebahagiaan.

Wan Zulqhairi said... [MEJAH JAWAB]

Ko dah ada dua-dua ke weh??? Hahahhaa..

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

apahal wa terasa ngan sume komen kat sini? ekceli wa da boleh2 saman lu jah..

Haa Fakihah said... [MEJAH JAWAB]

dan lagi kutuk mamat klcc tu. haha.

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

muka hensem nak mampoih, keta besar ada nambelas ratus tapi perangai cam haram jadah tadak pompuan pandang gak bro!!!!

I_Hate_Lolipop said... [MEJAH JAWAB]

aku sdg tunggu entry seterusnya (sambil pgg pensil and nota)

Khairul Antasha said... [MEJAH JAWAB]

muka emsem tp duit xda pun x guna jugak!..

pompuan x pndang yg emsem2 nih..yg emsem2 bajet diri hebat jerrrr..padahal kosong..

hamzah, pompuan suka kat lelaki yg ada sense of humor..

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

kadang kala lelaki kena paham, wanita bukan nak kehanseman sahaja, hati penting yaww

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

lelaki tak perlu wajah hnsem gila tp perangai tak semenggah..
bia tak hnsem janji baik...
hehehe....

sue. said... [MEJAH JAWAB]

perlularh..ahahaha....kem slm ayam na..

NADIA RAHIMI said... [MEJAH JAWAB]

lucah sikit ni ;p

kacak bergaya handsome macho tough segala tu bukanlah aspek utama. tapi kalau dapat best jugak.

sama jugak macam you selalu inginkan ehemmm lisa surihani.ehee

anis said... [MEJAH JAWAB]

biar muka tak hensem asal gigi cantik haha

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

nak kata perlu hensem sangat tu tak kot nanti dia menggatal sbb perasan kemudian nak kata kuat tenaga batin tu jgnlah sampai perlu ambik viagra ke hapa ke sbb nanti dah terlalu power sampai budak ngan mak budak pun dia dah tak kenal...fuhh!! lega..

lea said... [MEJAH JAWAB]

aku tgk hati lelaki

platipus said... [MEJAH JAWAB]

hmzah tkda dua2..,

wani brahim said... [MEJAH JAWAB]

grrr...bergaya tuh perlu..xkan nk slekeh je kan..huahuahua

RaafikJahat said... [MEJAH JAWAB]

ayam the drummer ! weh, aku sangat terasa dengan entry kau ni. sebab aku tak sehensem kau. cis. tapi, aku sokong entry kau ni ! 101%!

cik-terompah said... [MEJAH JAWAB]

kacak subjektif woh... botak pun boleh jadi kacak!!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

header baru dah sampai dahhhh !


owh camtu gua nak kawen dgn ayam ni! hahaha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

onestly, aku tak pandang kereta mahal dye pon. entah la kenapa aku ne tak materialistik sangat ne.

haish.

tapi kacak tu subjektif. betol la. tapi kan, dah tak nak orang kacak lebey pada aku sebab nanti, tak larat nak jaga. aku nak dye jaga aku, bukan aku jaga dye. grr

nur said... [MEJAH JAWAB]

otowomen datang ni..
setuju.. rupa bukan segalanya.. kalau ada duit boleh tuar rupa kat nip/tuck.. heheh
ALL IN ONE
tq komen peraturan skool

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

kalau lelaki muka handsome perangai mcm bangsat pon tak jalan jugak

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

oooo..baru kenal encek ayam..men drum pom pndai yer beliau..

Ninie said... [MEJAH JAWAB]

wuu ayeem ade tenaga batin yg kuat. i loiike bebeh ;p

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

kirim salam kat ayam tu weh.

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

sapa2 yang cakap hensem tak penting tu meh cepat kapel ngan aku.. drama lebih xmau.. byk kali dah dgr statement mcam tu

tia said... [MEJAH JAWAB]

bg contoh kt klcc plak, tgk ah pempuan tuh, patotnye lelaki tuh xde nafsu pon nk ciom dye! hahhah!

zEri sAfEerA said... [MEJAH JAWAB]

hakhak :)) vdeo KLCC dok abes2.
Eleh ppuan 2 pon bukan lawo sgt pn. hehe :D
padanan la 2 :p

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

ahha,,yg penting iman :P

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

ceh..igtkan lu nk citer..cmne laki kuat tenaga batin ni tnpa test2..nk gk gwa tau..

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

pandai.

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

wa no 2 tu opkos ALL OUT wa akan bg

lu amcm pulak?? berapa lama boleh??

wakakaka

tpi kan org kaya tpi terkuntai2 xde ank itu tanda lomah tenaga batin gak kan tgk je la Datuk k kahwin ngan Siti CEH!

cik Im said... [MEJAH JAWAB]

hoho~
ensem tu penting. xkan nak ngadap muke yang tak ensem tu berdekad2 ye dop?

tapi ensem d mata sendiri la kan..

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

aku tunggu entry untuk cek tenaga batin kuat ke tak :P

makcek bukan nenek said... [MEJAH JAWAB]

tolong jgn buat lawak terok sangat .
gua dah penat nak pingsan gelak guling2 bca en3 kao .
sobs sobs .
tiap ary gelak . awet muda aku bila nak tua .hehex

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

tak handsome tak perr derr
janji sodapp matoo momandangggg dahh lerr

n. zfrh said... [MEJAH JAWAB]

kalau zaf tambah hensem campur baik-gila-wa-cakap-lu kat nmbe 3..nambe 4 plak tingi.. Pastu, anak plak xdalah ketot2, bruk plak..ensem tu pnting jugak laa..

Myaby said... [MEJAH JAWAB]

haha

bila nak wat entri 'cmne nk tau laki tu kuat tenaga batin'

hihihihihi

^_^ v

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

gua picit replay 3x. pastu terus komen.

oke, gua baru nak baca entri lu ni...

Peminat Katie Holmes said... [MEJAH JAWAB]

kah3x. contoh yang berkesan.

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

oke, gua dah baca.

Kesimpulan: adakah Hamzah Ian bapak Ayam?

hurmm...hurmm...

tomatokering :) said... [MEJAH JAWAB]

kacak & cantik dalaman perlu berbanding luaran..
*wpun kdg2 usha luaran gak..haha ;P

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

tenaga batin tu patut no1 bg lelaki..ngn tenaga batin pon leh carik duit pe..hahahahah

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

tenaga batin tu patut no1 bg lelaki..ngn tenaga batin pon leh carik duit pe..hahahahah

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

wajah yang sedap mata memandang.
haha~

pastu kan.
ku punya kriteria badan mesti sesedap rasa keketakkannya.
kalau tak kaya takpe tapi kalau dia ada potential untuk jadi kayapun dah cukup.
kalau kaya sebab mak pak pun tak guna juga kan.

syafiqah ezam shah said... [MEJAH JAWAB]

hensem tapi hampeh buat apa??harhar

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

siyes cte hebat!haha~~

syashafie said... [MEJAH JAWAB]

hensem ? penting laa ! HAHA

mie said... [MEJAH JAWAB]

betul betul!!!
hahaaaa

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

tenaga batin yg kuat..camana tu hamzah..kasi details cket bule??? harharhar...

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

lelaki hensem susah nak jaga
so, tak perlu hensem sgt..
baik hati budi pekerti pun dah ckup bagus :)

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

setujuk!hahaa

aku nak lelaki yang tahu tanggungjawabnya sebagai lelaki,tu ja!

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

hati kena baik.. itu yang AcHiKz pandang dulu.. muka handsome atau banyak duit tu kira bonus la..

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

aku suka lelaki yg suka pegi mesjid..baik kan aku..ngehehehhe

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahaha mamat klcc tu macam mat rempit buat apa...

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

dpt ensem2 susa na jge~

jd gua usha je..

lg ensem, lg lme gua usha..

hahahaha

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

banyak duit
perot beliau x boncit!
konfem i pancut laju2...

keh keh keh!

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

haha.ayeem pon kene.^_^

Terkini: Tutorial: Trace Anonymous | Selamat Tinggal Sayang | Sory! Bukan Salah Aku

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

hamzah ian tetap hemsem dimata tut..... siapakah???

ohh itukah ayam.. :)

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh
ayam jantan tu.

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

kalau ensem tp perut jauh kedepan pun x guna..haha!

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

ayam dah ada bini blom?!

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

kalau berduit tapi kedekut..ah memang potong

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

hensem hanya untuk cuci mata laahhh..HAHA

Kuronofu91 said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...entry berunsur lucah lg...tp xda crita kaitan taik...hahaha

cerpelai said... [MEJAH JAWAB]

Hensem, kaya, penyayang, sideburn tebal, rambut GQ, tali pinggang kulit, hendal motor tinggi, kasut cucuk angin...

Gua takde semua tu.. Tapi bini gua cakap gua hensem..

Cukup laa buat hidung kembang kuncup..

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

gua xhensem tapi baek..kihkihkih

JOM TENGOK ENTRY BARU
"1.Blog Baru Pilihan 2010??"

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

hah! hang silap!

kajian membuktikan bahawa lelaki yang hensem, mempunyai tenaga batin yang cemerlang selaras dengan keyakinan diri yang teguh!

kajian dari mana???

kajian aku sendiri!

wakakaka!

p/s: aku tak penah date jantan muka buruk so aku rasa depa neh ada self esteem yang low sekali...terutama yang buncit tembun, kote mesti saiz siput sedut..kekeke..

Suhami Ahmad said... [MEJAH JAWAB]

test romen?
*mata atok tetiber kelabu....

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

aku beci laki hensem weh..

perasan bagus! blah laaa!

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

salam,
tak ensem takper... janji ada gaya, jgn selekeh memanjang, hilang nafsu.. keke

haaa... bab tenaga batin tu nak tau sgt... kahkahkah...

Pistachio said... [MEJAH JAWAB]

lu hensem macam ultraman lagi gagah bagai actionkamen kan?

gua jelita cam nohara misae...

aauuwww!

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tenaga batin die kuat ke? wakakap

Terkini : Rumah Berbentuk Telur

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

aku nakkan lelaki yg kuat pegangan agamanya. sbb pegangan agama aku tak kuat.
aku tak perlukan kuat tenaga batinnya. sebab tenaga batin aku pun tak kuat. kot... lalalalalal~

CERITA LEBAT said... [MEJAH JAWAB]

yes!!!

fatin said... [MEJAH JAWAB]

"gadis-gadis yang belum kawin kadang-kadang kompius sama ada boyfriend mereka itu punya tenaga batin yang kuat atau tidak.. takkan nak test romen dahulu baru kawin kan? lu gila? ada caranya.. nanti gua cerita entry lain.. har har har.."

macam mana weyhh!!cepat update!hahahh giloss

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

lu da try tenaga batin si ayam ni ke?
lu gay....

hanie bonie said... [MEJAH JAWAB]

setuju!!!!!! laki hensem, duit xdak... pastu hati busuk.. setakat pandang sekilas boleh la der... nak bg wa tgk tiap2 ari lepas kawen xyh brangan la... wa bg lempang ade... haha...

biar x hensem, tp sense of humor n also education tu mmg penting!...

i VOTE for lelaki lelaki hensem x bgaya pun xpe...

sbb bile die ade everything yg pompuan nak..otomatikly die jd hensem.. hahaha

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

kadang2 hensem tu penting gak...baru ada feel...tapi hensem + baik hati + berduit...tu kira full pakej la..bertuah bdn kalo dpt..hihi

suspen je next entry ko tuh...huaa huaa

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

ala gegurl yg komen2 nie ckp jer tanak ensem2...tp hakikat nk carik yg ensem gak....heee....

tp betul tue..ader duit semua leh jd ensem..

Matashichi Baisotei said... [MEJAH JAWAB]

balas kunjungan.... kire oklah gi mlake darjah 5, dari tak gi langsung kan....^^... btw, muke x penting yang penting hati... (ye ke) hahaha...

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

betul.. banyak duit = hensem

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

bro..jom terbang sama2..haha

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

bagus betul la kriteria yg ko pilih ye hamzah...buat para gadis, nk masa depan yg lebih terjamin, tgk la iman lelaki tu.. =)

**nak no fon ayam..hak3x tuih =P

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

x berapa nak setuju la... mane bole cam tu... x bole2.. laki mesti hencem jugak.. plus kaya.. plus.. kuat :)

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

tnga batin sgt takboleh. nt pmpn tak larat macam mane?

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

bila kau suruh tengok kaki dia. wa pun sibuk tengok kaki dia gak.
GRR.

MiSz SyuRa said... [MEJAH JAWAB]

betul! sape xnk bf ari2 blanja mkn, bli beg tgn, byrkan duit minyak.. xD

LoVe iS CinTa said... [MEJAH JAWAB]

lelaki perlu nmpak bodoh n innocent...mcm2 tersirat sial

=o) said... [MEJAH JAWAB]

tak perlu teman sechantik juliana evant kalo hati tak setulus sam bunkface... har har har har

zyra ong said... [MEJAH JAWAB]

haha.cool giler header tuhh.terbaek!

Farra Zulkarnain said... [MEJAH JAWAB]

kacak perlu ada
duit haruss laa
TENAGA BATIN ?? wajib kowt.
weeee~

cik bintang said... [MEJAH JAWAB]

mejah seksi

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hai ayeemm.. haha

sayaDeyla said... [MEJAH JAWAB]

mencari pasangan, biarlah mereka yang menghormati penciptaNya. sebab itu permulaan untuk kehormatan yang lain. kann :)

zyra ong said... [MEJAH JAWAB]

cett..cool giler header nih..thums up!

Amalina Jo said... [MEJAH JAWAB]

suka laki yg boleh terima kita seandainya :D

pehal ayat nak skema ni =,=

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

rupa tak penting sangat tapi kalau pecah rumah macam klcc tu memang hampagas sangat.

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

aku 3B
Botak, Buncit,Berisi
Citarasa Perempuan masakini...
Kau ada?

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

hahaha, saya memerlukan lelaki yang ada agama, setia, jujur, bertanggungjawab dan baik. itu saje.. wahhh ada ayeem ye.. hehehe.. ada niat nak tackle ni.. haha

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

plih klcc pon nak juga mamat x hensem

hahha

Noona said... [MEJAH JAWAB]

lelaki hensem??????
kereta besarrrr???
duitttt????
lelaki hodohhh???????

Rara Nasiha said... [MEJAH JAWAB]

gua sokong lu weh. laki yang comolot tu bukan kacak bergaya disukai ramai pun. muke. perhh! malas gua nak buat dosa. sendiri tau la kan. tapi bagi gua, lelaki hensem tu perlu. supaya gua tak lari pergi kat mamat lain. duit pun perlu gak. kalau takda, makan, minum, baju, tempat honeymoon gua siapa nak tanggung? haha

Mat Pintu said... [MEJAH JAWAB]

ni ayeem ayam ke?? patut la lucah sket, tp style! yeah! HIDUP LELAKI MISKIN!

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

kalau ensem tapi duit tak de baik tak yah sebab aku makan nasik beb..kena beli beras tiap2 bulan..haha ;p

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

huwarghhh kalo laki die x encem pun, jgn la cium kat klcc. tu bengong namenye. hakhak

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

kah2....

Terkini: Tutorial: Trace Anonymous | Selamat Tinggal Sayang | Sory! Bukan Salah Aku

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

lelaki perlu ada duit dan tenaga batin yang kuat?

okeh duit tu keperluan,kalau tak ada duit mcm ne lu nak tanggung anak bini kan.tp tak perlulah terlalu kaya hari raya.jnji selesa dan tak susah itu penting.

tenaga batin yang kuat? owh damn u...kalau terlalu kuat hari2 balun bini,apa kes? agak2 lah mezah oii...tapi sama2 nak sama2 suka tak per...

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

ni bapak ayam lucas~hak3

Eyra. said... [MEJAH JAWAB]

takyah muka hensem pon takpe, janji hati baik. perempuan pon sama :D

♥Ismi Huda♥ said... [MEJAH JAWAB]

pewwittt~! best la header baru.. fireeee~!!!! terbaikk..

TimmY Cik KupuKupu Ungu said... [MEJAH JAWAB]

gile betul la hamzah ni...
adei laaa..
naseb baik aku perempuan..
ko gile kan buh entry camni??
hahaha

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

lu betul.. ada duit, tak hensem jadik hensem... tp gua tgk2 org gak la... kalo tua buat apa..hua hua hua

mr luke said... [MEJAH JAWAB]

sape nk kwen dgn sape angkat ketiak?duit?ade la wat bisnis chip poker kecil kecilan.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...