Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, December 1, 2010

Lu Nak Jadi Apa Huh!! grrrr...

Dah bulan Disember eh? sungguh cepat masa berlalu.. Rupanya dah 5 bulan lamanya gua tulis entry berturut-turut tanpa miss walau sehari.. apesal la gua tulis blog ni.. argh...

Coding dan photoshop sampai sekarang gua tak pandai.. Orang lain buat tutorial gua malas nak belajar.. Kalau ada masalah coding gua terus report dengan Kila.. Kila lah yang buat header, Kila lah yang buat banner, Kila lah yang ejas coding.. grrr

Apesal Kila yang kena? Sebab dia kawan yang baik.. har har har.. 
(bukan sebab free tak payah bayar)

Ramai lagi blogger lain yang tolong tapi banyak datang dari Kila lah.. Pastu Kak Sumi.. Kak Sumi ni yang tolong beli dan ejas domain terbangtinggitinggi.com ni.. gua selalu jugak gosip dengan kak Sumi.. Beliau siap guna phone opis lagi sebab nak bergosip.. ayooo.. rosak kerajaan

Intan  dan Liyana ada jugak tolong sikit-sikit.. Tapi paling banyak Kila lah.. Background blog pun gua suruh Kila ejas.. betapa malasnya gua nak belajar.. arghhh...

Hari tu gua suruh Ayam ajar buat lukisan guna flash.. bila gua tengok gua terus tutup.. gila babi punya susah tutorial.. tukar background pun gua tak reti ada hati nak main flash.. Ayam, lu tolong buat kartun flash boleh? tolong = free

arghhhh..

oh dem.. apa yang gua reti pasal blogging ni ???? ejas gambar menjadi besar dan melukis guna paint.. tu je gua reti.. 

=(

gua sedih


Elmo cakap same dengan muka gua.. dem dem..
Comments
128 Comments

128 comments:

sekamar rindu said... [MEJAH JAWAB]

salam...

cepatnya masa berlalu...

tq singgah komen blog saya.:)

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

penipu. mintak tolong kat aku pun tak pernah :(

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

got a same problem..gua pun tak tau pasal ejas coding2 ni...serabut pala otak!!!

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

a'a la..same..har har har..

zatty.hamid said... [MEJAH JAWAB]

ahh sme ke mke ngn otomen taro?
ekekekekekkee.

h.a.n.i.S.a.h.i.S.m.a.i.l said... [MEJAH JAWAB]

lek la..nnt lu pandai la...:P

roq said... [MEJAH JAWAB]

ahaha.....same weh! malas giler nak edit2....aku mintak tolong akak aku je. dahla photoshop ngan flash fail.....last2 pakai scanner x pon paint...yohuhu

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

yeker sama?

cam x jerk!!!*jelez

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

gua kenyang. brrr.

RiSha4ever said... [MEJAH JAWAB]

hah... mcm2 lah kamu ni.. tp.. ok gak.. sekurang2nya kamu jujur.. itu yang penting.... ahaks

INCHIK PIPI PAU PANAS said... [MEJAH JAWAB]

kite same la bro...org len sume kai photoshop bagai..aku pakai paint jer...winx2...

athiea said... [MEJAH JAWAB]

gua stuju muke dye sme ngan lu..
muke bruno mars pun ada jgk iras2 ..haahahaha

ierayahaya said... [MEJAH JAWAB]

best giler ada org buatkan semua.. x de sesapa nak tolong aku wat gak ke?

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

lukis gune paint lu mintak shadawentz aja, superb dow die.hehe
blog lu da power la bro

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

even tak tau pape..blog kau mcm pisang goreng panas..;D

EMMA said... [MEJAH JAWAB]

pergh sama ngan aku..ingat aku je xrety2..keh3

sue. said... [MEJAH JAWAB]

xpe....walauoun k0 lukis gune paint je pun aku suke..n ramai lagi suke..sebab c0mel na...k0 xmau sedih....kwn2 k0 baek sgt2 ekceli...untung k0 dpt kwn cm di0rg na..

hanna iymeera :) said... [MEJAH JAWAB]

weh hamzah! sama!

nadia said... [MEJAH JAWAB]

gua syak lu kan reti lucah je..
entri lu, byk bnde tu je
hehehe..

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

kesian kat kau, buta coding..hihihikk..

asfira aminuddin said... [MEJAH JAWAB]

laki pun gosip ehhhhh? haha.

soffea said... [MEJAH JAWAB]

happy december :)


hahaha.. takpe la.. at least lu reti jugak ejas gambar bg besar n lukis guna paint. gua lagi lah tak reti nk ejas gmbar bg besar. tolong gua please.. hehe :)

Siti said... [MEJAH JAWAB]

heh, :)

mia said... [MEJAH JAWAB]

hehehee...ade 9 kali name kila di sini..akhekehek...so 9 kali kila akan tersedak hari ni..hhahaaa..

Cempaka R.Minta said... [MEJAH JAWAB]

hiii

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

selain tu apa lagi yg ko reti...

arek said... [MEJAH JAWAB]

1st time kumen..blog ko tak abis aku selongkar lagi..banyak sangat nak kene bace sampai gelak-gelak..ape2pun memang besh la

y@n@ M!B said... [MEJAH JAWAB]

oke la tu ramai nk tlg ko mencantikkn blog..hihi~

hurm ada la ghope sket mamat tu dgn ko..lalala~ =P

farra aidah said... [MEJAH JAWAB]

alaa...lame2 pandai la tu.

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha lucu la lu bro! ;DD

gadisBunga said... [MEJAH JAWAB]

kurang-kurang reti sebut perkataan 'blogging' tu pun dah kira satu pencapaian yg besar dah tu...huhuhu~

MisS bRoWn said... [MEJAH JAWAB]

hai bruno mars!!senyuman awak menggoda saya....cett

MuJE said... [MEJAH JAWAB]

aku suka term tu...

tolong = free

keh3.....

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

yela awak
samee
har har har

nazalya said... [MEJAH JAWAB]

samela hamzah muka ko ngan si bruno mars.. hehe.. bangga la sket sbb muka lu mcm artis.. haha..

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

aku pun tak pandai potoshop...hakhak..weei..muka ko memang sama la ngan mamat tue...ala-ala jambu pun ada..hakhakhak

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

untung la semua org buatkan.. muahhahahahahaha

ifah said... [MEJAH JAWAB]

ada lah 50% sama. hahaha

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

ramai org tlong ko mknanya ramai org syg ko..chewahh..huhuh...
coding2 ni mmg serabut pale lah!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

kila tu suka kat lu , sbb tu buat serba serbi kat lu , hahahhaa :p

fatin said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..lu mmg sewel!!kah3

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

memang samalah weh. hahaha.

Zana Hani :) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha .. tak pandai coding takpe . asalkan entry kelako . bru best den baca .. hahaha ^^

LoVe is CiNta said... [MEJAH JAWAB]

ape nak heran sgt...mcm ko bes

fara said... [MEJAH JAWAB]

lu reti copy paste gamba lisa surihani kat blog je kot! huhu ;P

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

ko memang gedik kan

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

sume irang je buat. kau mana? mengulor je pandai.

muke tuh mmg same mcm kau lah. haha. versi gelap lap lap lap. hua hua hua

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

ramai betol assistant kau hamjah. wooorr

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. sama siot :P
hamzah bruno mars. ahakz

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

bila hamzah letak muka sendiri. hahah.

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

aku sokong.. bila kita minta tlg mesti freekn.. heheh...

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

untung beb ramai nk tlg..haha

Nurhasnatul Nabila said... [MEJAH JAWAB]

aah sama r..
tp dia agi ensem./...
lallalalalalala~~

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

eh eh

terima kasih sebab rajin singgah blog saya..

datang lah singgah lagi..up traffic saya itu..

o0o

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

aku pun dah lama nk ckp yg muka kau naK2 sma tpi tk sama degn Bruno mars ni

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

aku plak tolong kutuk.. yeah!!!

Terbaru >> 1) Mertuaku 2) Pesan Untuk Adik 3) Komen Adalah SEO? Macam Mana?

platipus said... [MEJAH JAWAB]

grrr

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

xpa, janji femes! haha

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

sekali lagi. tajuk tak same dgn entry. tolong perbaiki lagi.

-iEkA DaRLink- said... [MEJAH JAWAB]

wah. aku baru nak mintak dapat mimpi bruno mars.
pasni aku mintak dapat mimpi ko pon buleh la ye hamzah ian ye? hahaha

mie said... [MEJAH JAWAB]

best ni!!!
gue mmg suka minta tolong gak..
heheee

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu suka mencarut

RastaMat said... [MEJAH JAWAB]

Kila
Kila
dan
Kila..

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

slow-slow ahh
lama2 terel ahhh tu

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

ok la paint je ;P

..hizamirahim.. said... [MEJAH JAWAB]

haha.
lu ni, belajar ah.
tambah ilmu sikit.
sikit2 lama2 jd bukit.
mula2 lu belajar mcm mana nak kasi gambar tu cerah.
lepas tu mcm mana nak kasi gelap.
lepas tu mcm mana nak crop.
lepas tu bla bla bla sampai habis.
XD

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

hamzah..bulan doblas bulan paling bermakna tau..... jgn lupa hadiah kak sumi yek.........hehehe


Sumijelly.com

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

pilih satu je,lisa ke kila? :p

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

lu bkn x reti tapi MALAS kan??

lu reti bab tut tut je kan??

haha gurau2...

meh sini duduk atas riba ku, ku ajar meh...

hahahaha (gelak syaitan)

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

xsuka mamat tu, suka lagu dia je..

ManjaIxora said... [MEJAH JAWAB]

ahaks.. samalah kita..

meh nyanyi sesamer - "KITA SERUPAAA..."

huhuhuhu

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

xyah susah2.. kalu blog comeyh, semart .. tp content hampeh .. bek wt mcm kamu .. blog, header.. wa ingt sampai mati ...

Amiratullyana said... [MEJAH JAWAB]

kenapa kali ni kelucahan die kurang? har har har tak macam selalu. bagus2 hamzah, kekalkan! (walaupun namamu bukan hamjah, ah tapi belasah jelah).

p/s: ana sudah tepek anta punya blog link lah dalam entry ana. ana kata ini belog terbangtinggitingg.com sangatlah lucah. buktikan kata-kata ana benar ya. har har har. kalau tak nanti readers ana kata ana tipu. lol. they want from you hamjah har har har!

http://tellyoumystories.blogspot.com/2010/12/bukan-i-google-image-yang-lucah.html

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

In conclusion, Hamzah pemalas. Sama macam Yui. xD

alinac lover said... [MEJAH JAWAB]

hahaha


yong pon x reti

tgk coding je pinau mata ni ha..

eh jom r join GA

hadiah misteri..:)

elmog said... [MEJAH JAWAB]

woi. kau dah habes mendonlod lagu dia? @_@

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

bulan 12 besday gua!

tapi gua cam 12 tahun ja kan?? hahahaha~

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

aku lukis pakai pensel jer..weh, bajet aku ingat 2 pic ko lepas mekap..2bijik sama la..

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

Gua pun sedih lu x pandai2 lg..
Ape nak jadi nih?? nk rotan??

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

bila kila buat tutorial ko kutuk... taik tul ko nie!!! aku ingat terer. cheittt!!!

dira aziz said... [MEJAH JAWAB]

har har har tape blaja blaja teros blaja:)

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

perasan la tu..

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

argh...lu mmg xboleh harap..

gua pasti itu..

btw, gambar tu.. adelah sikit2..

tp serius gay aku tgk..

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

tue laa hamzah (..bukan nama sebenar...)

kurangkan lucah lucah..buat laa tutorial..

wakakakaka..
gila same der!

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... [MEJAH JAWAB]

hang rajin tak ingat

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

aku takde ek hamzah?

hekhek ;P

sayang kila..

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

xyah belajar..upah jee org..pastu bayar...ahahaha

ProfHariz said... [MEJAH JAWAB]

Xpe hamhamhamzahh... Lu blajar pelan2.. Yang penting keinginan tuh mau kuat! Jangan keinganan nak ehem2 je :P

http://profhariz.com

nkara said... [MEJAH JAWAB]

aah..sama...kehkehkeh

anis said... [MEJAH JAWAB]

muka same takpe jangan suara sama. boleh cair kot haha

tim said... [MEJAH JAWAB]

coding dah pandai sket

photoshop = hampeh

chentaMAYA said... [MEJAH JAWAB]

yela weh. ade iras lu!

ika said... [MEJAH JAWAB]

erghhh . x ! x ! x same dengan Bruno Mars ! arghhh ! selaku peminat tegar Bruno Mars , muke kamu x same dengan Bruno !!! x sameeee !!!! aaaaaaa ... :p

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

at least ko rajin update, ok la tu..tu la asas dunia blogging nih..haha

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

same jer ko.. tp buleh x nynyi macam dia.. itulah persoalannya..


CIKGU SEKARANG GARANG!
Kisah Jiwang. MUST READ!

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

lu same ah ngn gua.. bute iT.. juz tau paint n ekjas pic jd besar.. hahaha..

Ari said... [MEJAH JAWAB]

Tak sama pon dengan Bruno Mars... :p

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

aku header pun xde. mls nak buat.haha

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

gua paham lu memang pemalas.









dah la baik lu balik tidurrrrrrr =p

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

kau pemalas bukan tak reti der....gile nk blaja flash..bapak susah...aku menuntut ilmu ngn kakak aku pon xkhatam2 lg dr dulu smpai skrg...benop kepalaku....

Wana De'Amor said... [MEJAH JAWAB]

belambak komen aku nk bace der! rope mamat tu cm same jek..ko hmzah ian hnsem ckit kot..kahkahkah...aku lak jenis cepat jemu dengan background..ni malas nk men coding nye psal..lantak ah background cmni pun..bepeluh aku nk siapkan bnda alah tu...huh~

sue@p.l.e.i.a.d.e.s said... [MEJAH JAWAB]

reti menaip da leh taip entry.. perfect!

eykameow said... [MEJAH JAWAB]

hahahaaha lu memang manja. leh jadi anak ikan kila. hohoho. eh kila mmg cool, suka tolong org FREE :P
sis intan punnn. tet!

Nur Hafizah bte Za'ba a.k.a SuperCSI Fiza said... [MEJAH JAWAB]

hahahak !
comel ape edit pakai paint je..
tapi entry blog nie best2 ape..
hee~

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Aku hengat aku sorang jer yg Bhengap IT,
Upanya ada gak kawan...
hehehe

mintak tolong = free Kila jugak boleh?

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

lu reti menipuu. tu yg gua sangat tabik. ngahahaha

cik EPAL said... [MEJAH JAWAB]

ye la. sebijik macam lu! betul. tak tipu ni. ini siriyes (ala ala wonderpet)

Ain Atika Zailani said... [MEJAH JAWAB]

hahah...elok beno lah 2...

kak ina kl (1) said... [MEJAH JAWAB]

wah hamzah dah fofolurlah skrg ni

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

belajar la hamzah oi..

btw, agak sama la muka tu.. ada iras2.. haha!! :D

ema サニ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..mna 1 yg btol ni? suka ayam punya flash..kta dulu pndai buat ckit2 jer sbb pnh bjar kan :(

Noona said... [MEJAH JAWAB]

ish ish!
takpela..malas nak cakap..nanti kalau cakap..ade yang keluar, "grr noona", "dem noona! dem!"

kAziShA said... [MEJAH JAWAB]

kembar bruno mars rupanya..
har har har

Rebelle Me said... [MEJAH JAWAB]

post entry jela..
pon boleh...
(:

gua pon tak reti..
LOL

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

mak aih.... dah 111 org romen ko ni??

dah tak suci dah ko kan?? ko nak tambah lagi yek org romen ko??

Sumijelly.com

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

Boleh wat entry pon kira ok dah tu... gambar2 lukisan guna paint tu kreatiflah..unik

fyna said... [MEJAH JAWAB]

hehehe...same la kite rupenye...pkai belasah je...

Iena said... [MEJAH JAWAB]

salam...
geli ginjal baca blog lu...
naperla wa x smp sini awal2...
nway, salam kenal...

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

gila ramai lu punye menteri kabinet kerajaan blogging... keh3x

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

walaupun, lu claim banyak yang nko tak tau.. tapi, lu banyak idea..

itu yang mahal nya...

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

eh..memang ada sama la..ngee

nadey said... [MEJAH JAWAB]

hahahah sumpah ko rajin hahahahah

weh same doh!!!!!!! dems!!!!!!!!!!!!!hahahahah

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

yeke banyak widget?
penat I buang widget.
takpe2. nnt I buang lagi oke!

daisyCABUK said... [MEJAH JAWAB]

BRUNO MARS :D

FH said... [MEJAH JAWAB]

ade la same gak.. tang celah gigi tu. hahaha XD

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

sumpah aku baru perasan ade nama aku kat sini. so, header free mmg takde kena mengena ngan entry ni. hahaha

SizZLing SuZai said... [MEJAH JAWAB]

O MAI GOSHHH....my baby bruno..hamzah klu mmg betol lah muke u iras2 die nih~ JOM CEPAT DATING KAT ENGIN CAFE!! (dak engin kn~) hahahhhaa...hakuh sudah giler sama bruno! "^^

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

muka korang memang sebijik. sekian.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...