Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, December 30, 2010

Lurah Dendam

dulu gua pakai spender ada gambar power rangers.. dulu lah, mungkin mak gua mahu memupuk minat gua terhadap perlunya memakai spender..

Sekarang gua tengok kat Danau Kota dah banyak gila jual boxer ada gambar kartun.. spongebob lah, otomen lah, gambar Jesika Albab pun ada.. tapi yang beli ramai orang tua je gua tengok.. kah kah kah..

Gua tengok sekarang ni dah jadi macam fesyen dah.. pakai seluar londeh nampak boxer.. then boxer tu memang unik gila-gila sampai gua tengok ada dekat dua tiga minit..

Lagi bangang bila ada yang tak pakai boxer.. nampak lurah bontot kaler hitam.. oh dem.. itu memang geli.. tak tahu lah kalau ada yang minat lelaki yang nampak lurah bontot kaler hitam.. ada ke? yekss


***
"baju awak terangkat la, nampak lurah bontot", si perempuan berkata..


"tolonglah betulkan", si jejaka menjawab..

see? tak pakai boxer/spender juga salah satu cara untuk eratkan silaturrahim.. hebat kan?


pakai la boxer brader.. lurah bontot lu hitam sangat lah.. tak basuh berak ke apa? arghhh..
Comments
150 Comments

150 comments:

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...mengoms ko mejah...

Rozuan Ismail said... [MEJAH JAWAB]

haha..cibai la tajuk lu..wa respek sama blog u..ada je citer best lu nk kongsi..lurah bontot hitam berdaki..haha

-telordibasuh- said... [MEJAH JAWAB]

hahha..slalu nye la org nak tunjuk die pakai boxer mahal kot hahhaa..

kalau pakai boxer mahal pon telor xdibasuh pon xgune hahahahaaa

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha...
memang trend laki pakai suar londeh2...
nk swuh pompuan ng adiah belt kowt ... huhu

dyna syamsuri said... [MEJAH JAWAB]

yekkkksssssssss..
aku da la demam,baca pulak nih,arghhh
xley nak bayang...

ULtradya said... [MEJAH JAWAB]

ada pesanan tersirat rupanya..heheheheh

tia said... [MEJAH JAWAB]

elehh, kalau lelaki cakap ah camtuh, kalau perempuan ??

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

laki pempuan masing2 nak tayang

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

tutup lah lurang buntut anda
kuikuikui

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

aku pon geli dgn lurah montot yg itam..yarkkss! =_=

MAKCEK bukan NENEK said... [MEJAH JAWAB]

arghhh geli gilaaaa.
demn demn demn !

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aaaaaaaaaaaaaaaaa. ade ke cam tu?

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

malang sungguh sape dpt pakwe cenggitu

Nur Azila Ismail said... [MEJAH JAWAB]

hak3 . lawak lah . itam berkarat lg mau tayang ka bangg .

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

soalan aku bontot ko itam tak..hahahaah


biasa org cerita berdasarkan pengalaman sendiri

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Lelaki and boxer? hahhaa.. cam haremm.. LOL~

tupaimerah said... [MEJAH JAWAB]

oh. i like this campaign!

Khairul Antasha said... [MEJAH JAWAB]

ada ke mcm tu? tak penah lagi tgok..hahaha

nurul lalala said... [MEJAH JAWAB]

ngaaaaaaa...that guy is sooo pathetic!!

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

ape ape je lah kau ni doee

dikdah said... [MEJAH JAWAB]

lelaki itu mst sgt selekeh

miMiE aZiMaSK ^V^ said... [MEJAH JAWAB]

eeeuuwww

groossss!!!!!

♥NuR SyAFiQah♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha...geli siyal ^_^

bagos2 teroskan usaha ko utk berkempen tu okeh :)

ika~~ said... [MEJAH JAWAB]

euww..haha!
itam itu tak menawan weh!
sila pkai boxer.
saya pkai boxer,saya ok.

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

yg pesen tayang boxer tuh..trend eh??

hentakbelipat said... [MEJAH JAWAB]

tai la titis air sejuk kat lurah hitam tuh..kompom kenangan sepanjang zaman

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

beli belt byk2.. kuikuikui...

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

salam

kekeke... tak lalu nak tgk !!!

Fahim 'n Alin said... [MEJAH JAWAB]

lurah bontot pon jadikk..hahah


syol lu..


lain kali lu salurkan udara kat lurah 2, kompem sang lelaki terasa nyaman

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

Itam tu pasal lebam masa kecik2 selalu berak dalam pampers lepas tu lambat basuh..hahahaha

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

uuuu... sexaaay.. muahahahahahahah

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

eee.... geli siot... ada ke laki tak pakai spender nmpak lurah jugak... -_-

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kulit dia mmg dari azali dh kaler itam huhuhu

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

muahahahaha....gelak dulu sampai guling2..dulu masa gi taman rama2 kat penang nampak satu budak pompuan india ni dok tonggek2 kat kolam tu sampai tak perasan nampak spender dia..eeeeiiigeli ar..dah la gelap, lau putih melepak tu harus bersusun kat belakang, patutlah ramai jer berkumpul belakang dia, termasuklah laki mak.....arghhh, tension kejap waktu tuh......

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hahah.. ada gak yg xpki boxer... slalunya org ske tunjuk boxer mahal2... aku pakai seluar atas pusat.. hahaha..

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

kdg2 terpandang dan tergeli jgk.. tp terlalu malu nak menegur.. he..he..

Jαnnαhツ said... [MEJAH JAWAB]

ew..... lagi comey bontot kucing aku. kaler oren lagi... hahaha

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

ape punya entri da,

Terkini : Perjalanan Malaysia Sebagai Juara Piala AFF Suzuki 2010 | Senarai Juara Piala AFF Suzuki Terdahulu

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

haha....bengong la...

mia said... [MEJAH JAWAB]

hahahaaa...ayat last xbole belah majah..ehhee..lawak..

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.aku selalu tgk awek seksis pakai cenggeni :P

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

hamzah nak jadi model boxer sebenarnya tu tapi malu.. ha3

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

abes tu yg lurah bontot kaler putih tu nape plk?
cuci ngn clorox ke ape.kahkah

Nurul Syuhada said... [MEJAH JAWAB]

iisshh..yuckss

AnisZahra said... [MEJAH JAWAB]

Demmit. ini sangat menggelikan! haha

cik zaza said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... sengal, amek kesempatan je.

Zulkifly Omar said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... buruk betul aku tgk orang pakai suar londeh skang... boxer mahal n cantik takpa juga... ni dah ble masuk muzium

n!da said... [MEJAH JAWAB]

penah dengar lurah bontot.
tp hitam??? hahahhaa. sgt lawak lawak lawak. nk kelik like bole? heheh

Balqees Amanda said... [MEJAH JAWAB]

eeuuww~

| Larasephia | said... [MEJAH JAWAB]

bila besday? mai cni nak adiah boxer jala2 tu. baru seksi nyah

hahaha ;)

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

apa tak basuh berak sampai kat atas itam....tu bukan tak basuh berak..itukan kat buang karat

Hazzy Ishak said... [MEJAH JAWAB]

tak suka ar laki pakai suar londeh2 gitu..

a's said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha,mmg geli-gelimat sgt!!!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

hobi aku kalau nampak laki pakai jeans londeh nampak getah boxer : aku baca tulisan kat getah tu kuat2. biar tuan dia dengar.. selalu nya diaorang malu, angkat jeans. so far tadak la plak makin londehkan seluar nak suh aku baca tempat lain plak..... =)

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

gua geli

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

mengom~~ hahaha

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

itang letung bak kate member sebelah gua..haha..grrrrrr

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

haahah...gilo ah mejah..ko xnak try ke!aaaahahah.

StORy LiFe said... [MEJAH JAWAB]

ade je yang pakai boxer tapi still nmpk lurah tu..eii geli i tgok u ! bhaha ! kadang-kadang rasa nak tegur tapi tak nak lah.buat bodo suda.

FH said... [MEJAH JAWAB]

hahahha tak senonoh

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

kalo laki nampak lurah bontot relax je gambar x masok internet pon kan.
=__=

k e l u a r g a k a m i said... [MEJAH JAWAB]

setuju ;
pernah jugak tengah makan, ayah cakap,

""kau semua bila dah besar jangan pakai seluar londeh londeh ni, loya ayah tengok ;""

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

uwek! uwek!..tp akak minat tengok lelaki pakai kain pelekat lalalala..nampak macho gituh! :P

~qiFFara~ said... [MEJAH JAWAB]

ade jugak yg jenis mmg x suke pakai boxer ke spenda ke??

burok beno pangai!!

Lady SharpShouter said... [MEJAH JAWAB]

lutut hang silaturrahim..

oit, hang punya putih ka?

azureEn said... [MEJAH JAWAB]

bagos kempen nie. pempuan yg nmpk lurah bontot pon elok bgi je pki boxer. ;)

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

mengong kamu!! hahahahahah

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

Hahahahahah euwwwwwwwwwwwww please lerr...
tiba2 teringat masa puasa yg lps, nak gi bayar roti ni kat kaunter,berdiri blkg 2 org mamat ni, baju singkat,suar terlondeh pastu boleh plak menonggeng kat kaunter, haaa nampak lurahh kauuuu, bulan2 pose lak tuuuu..apalagi aku n adik aku gelak gila2 non stop sampai xleh bercakap...

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

geli sey.

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

wahahaahah..buruk perangai laaa

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

bontot hitam? euwwwwwww~

-____-


bontot putih melepak? woww :DD

taqie said... [MEJAH JAWAB]

haha..sengal gile.

tim said... [MEJAH JAWAB]

campaign yang agak bangang

nuyuEna said... [MEJAH JAWAB]

jauhkan daku dr pandangan kurang sihat sebegitu..kihkihkih.

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

tali pinggang mahal kot sebab tu londeh je seluar tu =P

amirah said... [MEJAH JAWAB]

apa motif entri ni? ada advertorial boxer ker?

Acca Ca Chunk said... [MEJAH JAWAB]

jadah..buruh betul perangai, da la bontot kaler hitam.tak pakai boxer lak tuh..bhahaha

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

feeewwwwiittttt

alan said... [MEJAH JAWAB]

gua x suka tgk spender laki tapi gua suka tgk spender pompuan..lagi masyuk kalau npk lurah hahahaha

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

comel la katun ko

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

ahahha mmg demmit lah ! caner boleh terbace entri nih muahaha ;D

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

memang berak xbasuh..
saja nak suh awek basuhkan..
eratkan silaturrahim gitu..
choyy!

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

katun ko boxer dia kaler pink

comel la

hahahahahaha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

uwakakaka..vontot hitam...lu memang cibai la hamzah ...

Greg Ben Ben said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ..

lurah dendam. tajuk lawak. macam mendam BERAHI pun ade. keh keh keh

mainjauhjauh.blogspot.com

Greg Ben Ben said... [MEJAH JAWAB]

ni namanya cleavage BONTOT. kah kah kah

mainjauhjauh.blogspot.com

iday said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha,,entry geli :p

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

boxer aku gambar spiderman~ lalala

fara said... [MEJAH JAWAB]

Haha. ade yg nk tgk.
kwn aku yg GAY!
seryes xtipu.
haha ;P

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Wakakakkaka!.. aku ingatkan pe benda tadi ekekee...

fateen smith kononnya said... [MEJAH JAWAB]

Bro , lama tak jenguk blog gua kan hahaha . rasa nak bagi penerajang pun ado . Konon nak eratkan silaturrahim .,pui hahaha :D

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

demm..

lurah ko hitam tak?
hahaha

EB said... [MEJAH JAWAB]

Lu pnya cerita mmg terbaik dr ladang beb...
Gua pki boxer since form 1..
Gua mmg x suka pki spender...
heehe...
Yg x thn tu lurah bontot..
Aduss... mmg geli bai..
Gua pernah nmpk skali..
Gua terbyg2 je... bikin panas..
da la itam bdaki lg..
cibsss...

amry said... [MEJAH JAWAB]

ENTRY YANG BANGANG TAPI ADA MESEJ....CAYA LA BRO

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

lurah bontot hitam. ahahha

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Aku pun benci tgk lelaki yg pakai seluar nampak lurah bontot...
tapi, kalu pompuan aku suke...
larikkkkkkk!!

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Aku pun benci tgk lelaki yg pakai seluar nampak lurah bontot...
tapi, kalu pompuan aku suke...
larikkkkkkk!!

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

seriurs lu memang gay hamzah.haha

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.cara nak lajukan wifi universiti"

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

seriurs lu memang gay hamzah.haha

JOM BACE ENTRY BARU =)
"1.cara nak lajukan wifi universiti"

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

geli kowt lurah bontot hitam
tambah-tambah kalau berkerak
eyewww~

Pistachio said... [MEJAH JAWAB]

gua syak, dia beristinjak guna tanah rambut!

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

ngengs..kalu sape2 suh aku beki boxer dye,aku tonyoh dahi tuh..shengal....weyh...abg aku suke tau corak spongebob tu...cumel gitu....keh3

kak ina kl said... [MEJAH JAWAB]

menci tenguk lurah dendam yang hitam..

kalau kamu ada mau gak akak ajak makan sama-sama kat medan selera tu..masa lalu kat situ akak bagitau gak daus yang ni kampung hamzah..

tapi tak sempat nak gi jejalan kat situ..lain kali jika ada umur boleh singgah

platipus said... [MEJAH JAWAB]

jijik

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

perghh,, kalau gua nampak memang gua rasa nak ludah je,, tapi nasib baik gua tak suka membazir ludah,, khakahkah

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

akhirnya, entry pasal lelaki...
hahaha

slalu yg nampak lurah bontot tuh bila lelaki pakai seluar londeh la.... macam la cantek... nyampah tgok!

army4war said... [MEJAH JAWAB]

hahahah!!! otomen~! otomen~! klaka!!

Joey said... [MEJAH JAWAB]

cool la bro blog lu..wa mcm penah nampak muke lu..ade kemba ker..

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

argh..lu mmg giler

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

lelaki zaman sekarang dah tak pakai sepender apa ??

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

Gua ada soklan yg wajib dijawab.

Org yg pakai boxer tu pakai spender tak?
macam mana rupa kalo tak pakai spender agaknya...

jgn marah, gua inesen!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

ramai betol suka pakai boxer skrg. hahaha

Anip™ said... [MEJAH JAWAB]

haha~ daki banyak ler tu..hhehe


Latest Entry :
-> Contest Facebook Aizuddin.com
-> Blog Review Special : Aq Naim, JOm Terjah !

yasmin j hunwick said... [MEJAH JAWAB]

rasa rasa entry anda ada sangkut paut dgn ni ? seluar boxer londeh ==' malu malu

http://misschronicz.blogspot.com/2010/12/kisah-boxerseluar-trackresult-pmr.html

syira aka sepatu hijau said... [MEJAH JAWAB]

salam


ingatkan lurah dendam apa tadi :P

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

oh tidakkk haha

idAti mALek said... [MEJAH JAWAB]

jom join...

http://daricahayahati.blogspot.com/2010/12/pertandingan-video-hadiah-hebat-fiesta.html

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

gunalaa klorox sebelum tak nak pakai boxer. hehehe

mie said... [MEJAH JAWAB]

ingatkan lurah dendam je yang da
lurah bontot pun makin berleluasa..
heheeee

ieMa ackLes said... [MEJAH JAWAB]

die pkai boxer ngn spender mahal la 2...
rugi la xtnjk...

misz molecule said... [MEJAH JAWAB]

mcm2 la ko ni mejah...



ada je cerite hot...



lme gua tunggu lu update..nih bru bleh..

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Aigoooo~~~ >_<

naz said... [MEJAH JAWAB]

lurah tu memang selalu hitam lah. hahaha

cOmeLito said... [MEJAH JAWAB]

yakz.. geli kot!

ika said... [MEJAH JAWAB]

e yek yek .

mira_nas said... [MEJAH JAWAB]

aduh..siyes geli tgk lurah dendam ni.

anies anessa said... [MEJAH JAWAB]

bukan tak penah basoh berak...
daki tak penah cuci larr...

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian betol mamat tu,...xhantar servis ke?..

sanggup plak la awek dia tolong baiki..sayang la katakan..

Nieylicio Kerolicio said... [MEJAH JAWAB]

oh!.. nasib baek xde gambo.. huhu

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

lurah bontot aku pink

che nur 'atikah said... [MEJAH JAWAB]

bodo betul yg part erat kan silaturrahim tu~hahaha

Nia Dhani Nasir said... [MEJAH JAWAB]

Ye..udah le hitam,berkerak lak tu...
kan.kan..

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..goli den...

anamizu said... [MEJAH JAWAB]

ayam mmg kaler pink! hahaha

azrinrahim said... [MEJAH JAWAB]

hehe..peh, bestlh entry nie..tpy best ker kalo tak pkai boxer @ underwear .. haha tak dpt byangkan..wakak

maCy said... [MEJAH JAWAB]

kotor punye laki~

zuana's dear diary said... [MEJAH JAWAB]

ahhha fail lah lelaki mcm tuh!!! ahahah

cik emymilia said... [MEJAH JAWAB]

ha ha...lawak la ko ni hamzah...hahaha..:))

named syuhaiba @ ayie said... [MEJAH JAWAB]

pewiiiiitttt!!!!!! jgn pompuan je nak ade lurah dendam kat atas, laki pon mau kah??? tak tahan~~ >.<

Adam Haiqal said... [MEJAH JAWAB]

dem nsib baik boxer aku colorful.hahahahaa:)

tp meluat jgk kan kalau tgk laki ghupe gitew..ase mcm nak pegi dekat dia dan betulkan suar dia.kang org lak kata aku gile..:(

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

pakai boxer adalah lebih COOL compare pakai spender zaman skang nie... betul tak ?

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

APAKAH TAK BASUH BERAK SAMPAI KE LURAH DENDAM PLAK? HUHU BONTOT BERKURAPSSS


CHECK ENTRI MANTAP
# JAYA JUSCO BARU MAHKOTA CHERAS#
# FAILED PARKING KERETA#
# NUFFNANG BUAT BLOG LEMBAP#
AWEK KHAIRUL FAHMI KENA SERANG#

sw33tdarling said... [MEJAH JAWAB]

geliiiiiii [bak kata abby abadi]
aku reject jantan camtu... sib baik hubby juruh
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

syaEYRA said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha :)

Solihin Zubir said... [MEJAH JAWAB]

haha.. lurah bontot lu kaler pe bro? pink ke? heheh..

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

ngahaha,, geli betol.. :P

zuar said... [MEJAH JAWAB]

straight to the point je bg...hehe..mmg budak2 zaman skrg ni fesyen mcm tu..ikut peredaran fesyen kononye la..WTF!hoho

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

hakhak..
ade pulak cara mengeratkan silaturrahim..

dunia sekarang ni..yang pelik2 nak dibuat pesyen..

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

AKU TAK SPAM !


CHECK ENTRI MANTAP NI :
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK#
# CARA HACK HTML KOD BLOG ORANG#
# KENNY ROGERS ROASTERS JAYA JUSCO MAHKOTA CHERAS#
# CARA BUAT AUTO HIDE MENU#
# QQ RINGS DONUT !#

hazel darwisya said... [MEJAH JAWAB]

boxer aku semua tgh basuh. pinjam kau punya boleh?

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...