Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, January 5, 2013

Mandi Tasik Best Gile

Tengok tajuk pun dah tahu gua nak story pasal apa kan?? keh keh keh... Tapi gua malas nak story jadi macam biasa tengok gambar je lah.. Ingat senang ke gua nak publish gambar gua? Lu ingat blogger perempuan je ke suka letak gambar gedik-gedik? kah kah kah..



perjalanan mengambil masa hanya separuh batang rokok dari rumah.. ini boleh dikira family day lah kan. keh keh..

Air terjun pun ada kat belakang tuh.. air tu bukan hijau tapi sebab pokok pokok kaler ijau bias lah.. grrr..

ni budak mandi.. gambar gua mandi takde lah.. takkan gua nak tunjuk gambar nampak tetek kan??

Lepas mandi kita pergi tasik.. keh keh keh.


ok.. mak gua dah letih.. belakang tu ada padang golf.. rasanya hak milik Sultan Mizan iaitu Agong kita.. sekarang baginda dah tak lepak sini dah.. jadi gua dan orang kampung hanya la ambik gambar sahaja.. hoho

Ada bini best ni.. leh comolot ke apa ke.. argh..

acara melompat.. adik-adik jangan tiru aksi abang sebab bahaya melompat tepi tasik ni.. dalam dan ada ikan jowss gamaknya.. betul ni abang hamzah tak tipu sangat.. 


Sekian saja lawatan sambil belajar kami ke tasik di kampung sendiri.. kepada ketua kampung lepas ni lu boleh bagi duit ehsan ke apa sebab gua dah promote kampung nih.. takde orang datang tak tau lah.. grrr..


Comments
113 Comments

113 comments:

♥ηαβειια♥ said... [MEJAH JAWAB]

weh hazmah! apekah air yg kaler hijau tu? wakakaka~

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

abg hamzah menipu!tasik tu tak dalam pon!


kah kah kahh..


apesal tajuk entri nak pendek? tak bole pendek lagi? :P

ainakhani said... [MEJAH JAWAB]

bestnya !!! xD

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

bgos la ciommolot kt tepi tasik !
kna baham naga jadian , pdn muke !
muahahhhaaaaa

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

lu patut bela misai sama dgn baju mario lu. baru kena.

lu mmg boleh terbang tinggi-tinggi. lompatan lu tinggi betul

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

lawanya pemandang

named syuhaiba @ ayie said... [MEJAH JAWAB]

waa.... mnarik la air terjun tue....

mia said... [MEJAH JAWAB]

huwaaa...semart laa majah..pic 2nd last tu mmg cool gile, cume selipar jepon tu grrrrr...

Qarl said... [MEJAH JAWAB]

yg pting adik ke kakak ang tu wat aksi terbang tinggi2 gaya otromen

Miss ... said... [MEJAH JAWAB]

kg aku x de tasik ada parit ngan laut ngan sg je hehehe

Lovely Bella said... [MEJAH JAWAB]

waa.. tgk gambar terase sejuk menusuk2 ke tulang.. adehh.. suke gmbr 2nd last..

ღ Sumomo-chan ღ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. p tasik pon pakai spek besauu kaler itam ka hamjah ? :P


*pssst. ayaq terjun tuh macam berlumuttttt coz kaler hijau. lalalala :D

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

cibai.. lawa gile kg kau

Fifyjammieasbim said... [MEJAH JAWAB]

hikhik comel :))
wah nmpk best ^_^
btw i da follow u :)

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

hak3x..best ah nmpak ko picnic..yg part ada bini nk comolot x thn..hahaha

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

mengucap panjang aku tengok gambar last tu. nasib bernyawa lagik kau mejah. hakhakhak

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

aku dah teruja kot2 ada gambar minah kampung pakai bikini top atau hang pakai swimming trunk! ah!

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

menjah ke ni! eh tak kott. hengsem sangatt


tasik tu mengancam, macam tasik putrajaya dah aku tengok har har

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

HAHA .
nanti esok lusa
wa ajak kwn2 kolej wa
lepak situ

dira aziz said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah kreatip la penulisan broo!!!!

tim said... [MEJAH JAWAB]

rambut baru..??

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

blakang umah aku da laut suku rokok pon xsempat sedut weh hahha

meself,Ms Fint said... [MEJAH JAWAB]

koordinat kg tu kat mane? kalo google map jupe dak?

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

kg u ktne
i slalu gk g tganu hihi

Sachi Asukai said... [MEJAH JAWAB]

kampung orang takde tasik pon=.=' ekekee~

n4dh!3r4 said... [MEJAH JAWAB]

time ko landing pas lompat tuh konpem masuk lam tasik kan? wakakaka~ :P

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

xada tasik,ada laut je

meowwmania said... [MEJAH JAWAB]

wahh cantik lah tasek tu, kat mana ekk?

s.y.a.s.y.a said... [MEJAH JAWAB]

best tasik :D

mie said... [MEJAH JAWAB]

gue pun nak mandi ...
jarang jupe air hijau ni..
heheee

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

pehhh best!

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

bestt

Ari said... [MEJAH JAWAB]

Tak mandi tasik pon! tipu! tipu! tipu!

:p

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tak cakap kkampung kat mana, macam mana nak pegi.

grr.

hamzah, pesal ko nampak laen eh?

ape yang laen eh? entah la. haha.

aku cakap, macam aku kena ko sangat3 la. adoi la.

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hoh..cun weh..pe nme kg mu ni?

azrinrahim said... [MEJAH JAWAB]

dekat mana nie?? macam best sahaja ..hohoh

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

mak haihh mcm aman damai je tasik tuuu.

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

rasanya wa baru 1st time kot tgk pic lu

hohoho

gambar last plg sweet

gambar pompuan tu gune style mcm tu

nyam2 mcm biasa je...

wakakakakaka

Rebelle Me said... [MEJAH JAWAB]

teruja!

best gilaaaaa..

Markonah said... [MEJAH JAWAB]

harharharrrr~! teruja ah gila. kat blakag umah gua ada lombong doee

cHempaka dewi said... [MEJAH JAWAB]

best weh!!!!!!!!kampung aku ada sungai!!

platipus said... [MEJAH JAWAB]

best siotttt

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

lu nak blagak aa ney kampung lu ada tasek?

ceit..

Aini said... [MEJAH JAWAB]

lawak lu dol...huhu... Tapi air hiju tu memang nampk best untuk berendam

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

wah,. cntiknya tasik kat mne ni?

syirah.ezanee said... [MEJAH JAWAB]

part ni takleh blahh.."Ada bini best ni.. leh comolot ke apa ke.." HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

kampung kau terbaikkkk

wOrLdOfsEcReTwHisPerEr said... [MEJAH JAWAB]

wah, bestnya!!
serius jeles!!arghh

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

len kali ajak la fatul ko same. leh comolot tepi parit tuh.

Shaofie said... [MEJAH JAWAB]

wahh!! eksaited oltromen nih. hahahahah

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...kg guwa ada masjid kristal.guwa x promote pon dah bersusun orang melawat sane.huahuahua

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

tinggi jugak lu terbang

aque said... [MEJAH JAWAB]

hahahha... ingat wa tajeles kew kampung lu adew tasik... kampong wa tadew.. hahhaha...

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

gile besh kg ko,,
kampung aku de sungai je,,
2 pon dah uzur,,

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Ada piranha tak kat tasik tu huhu...

faradeeba said... [MEJAH JAWAB]

nk jugak kmpung ade tasik!
uwaaaaaa... :(

Seri said... [MEJAH JAWAB]

mesti best. sejuk....

♥cutebabygirl♥ said... [MEJAH JAWAB]

kampung i xde tasik, ade pantai je..
heeee~ :D

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

eleh bla la...hehehe...tapi cantik ouh...

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

oke. gua nak comolot ngn laki gua kat tepi pantai.
bhahaha

p/s: gua xda idea nak update hoi tolong tolong

misz FaTiN said... [MEJAH JAWAB]

best nye maen2 air.. ^_^

Nurulbadiah Lai said... [MEJAH JAWAB]

e eleh..
belakang umah saya ade pantai...pasir yang memutih..
pkok2 kelapa pastu siap leh minum air kelapa kat bawah pokok lak..lu ade?xde kn..:D

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

cemburu. sumpah cemburu ngan lu.

Black_roses92 said... [MEJAH JAWAB]

sengalnye la!! hahaha

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

Indah siot..
Mane lokasi kg hang ni?
Kok ye nak pomot bagi la nama tasik skali..lenkali senang2 aku boleh p skodeng...lalala :S

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

Kalau ada bini memang best bercomolot tepi tasik tu..hahahah

Zana :) said... [MEJAH JAWAB]

perghh ! best gilaa seyhh .. agaga ! npk skema ah gmbr yg dr blkg tu .. ehaa ..

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

kg yg cantik...
boleh jadi tourguide x abg hamzah???
heee :))

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

btul ka hg mndi kt tasik tu hamzah..pd firasat aku...hang pnakut aiq ni..
hahaahaa

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

layan feeling kat tasik memang syiok wooooo

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

seronotnya...!!!!
jelesss**jeles**jeles***
="D

Noona said... [MEJAH JAWAB]

comel ngat kakok/adik/sepupu/ank sdra.........
mane ea.....nok gi gop...

aLya said... [MEJAH JAWAB]

kg sy ade laut..hahaha
meh la marang pulok.ngeee

NUR HIDAYAH said... [MEJAH JAWAB]

Peerrrggghhh..hansem rupanya hamzah ian nih..;D

Ah Chik said... [MEJAH JAWAB]

mana satu lu?

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

gua jles gak..
lme xdpt mndi tasik..
tp gua slalu mndi laut..
hahaah

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

cntik gile lu pakai shades dalam kg! HAKHAK!

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

kahwinlah cepat.. hahah.. bleh pergi lg...

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

gambar terakhir kau macam lucah semacam je

NaF said... [MEJAH JAWAB]

beshnya! :D

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said... [MEJAH JAWAB]

giler hijo aer tuh,
weh..kg ko ktne?

terengganu kah?

renjerkabloi said... [MEJAH JAWAB]

tintin.. folow you.. http://renjersungai.blogspot.com

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

belakang rumah aku ade burung merpati byk2 mcm kat london.rumah kau ade? haha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

ko boleh lompat lagi tinggi ke...

fatihahafiza said... [MEJAH JAWAB]

try pegi gabai. gerenti lu kurus daki sungai. haha. serious do. sungai tu kene daki

ザ-sylver-shooter said... [MEJAH JAWAB]

kem salam kat baju pink tu ye..eheh ehehehe ehehehehehe..

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

comolot???
dia pilih tasik ker??
haha

auny ngehngeh :D said... [MEJAH JAWAB]

aaa best best ;D grr . nnt wa g ganu , tolong lah tolong lah , lu bawak wa g situ.. sebab sebab , blakang umah wa , ade loji tahik jeeeeee . har har har

...NZC... said... [MEJAH JAWAB]

salam kenal2

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

tinggi nya lompat! mesti jatuh kan,haahaha

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

pesal 1st pic ko pegang conec lu weh.???stim ke mase tuu weh..??kahkahkah

=o) said... [MEJAH JAWAB]

bukan ke dulu ko berambot panjang cecah bahu.. skang berambot pendek kenapakah...? lesbien ehhh.. grrrr

nadey said... [MEJAH JAWAB]

ADOIIIIIIIIIIIII

LAME TOL XBERENDAM....
AKU NI KETURUNAN DUYUNG...
MUKE AKU NGAN MAYA KARIN PON IRAS

Johan Achmad said... [MEJAH JAWAB]

haha..
hehe.
ENNAUNSEMEN : aku nak cakap aku baru ade blog sendiri. aku budak baru nak naik. so, kalau ada ape2 yg aku tak tau, aku tanye korang la. boleh tak ? ha?

btw,singgah singgah le blog aku yg tak seberapa ni. oke ?
panjang pulak aku komen ni. sori

LINA JALIL said... [MEJAH JAWAB]

taman tasik puteri best..

meaw said... [MEJAH JAWAB]

wah syoknya tasik ;)

nyway,meaw da folloe yaw ;)

masshie mastura said... [MEJAH JAWAB]

lawanye tasik. maumau pegi :D

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

kepada faez berbaju mario rambut dah pendek nampak. hakhakahakah

Amanda Sasha said... [MEJAH JAWAB]

hamzah with t-shirt mario...=D

haszuraidah ishak said... [MEJAH JAWAB]

bestnya mandi air terjun..

New entri :Maila Vote Saya..^_*

budak comot said... [MEJAH JAWAB]

fuyoooo. Wrne sg cam water colour ijau tumpah. Cam dalam je tgk. Ke ilusi je?

lalink7 said... [MEJAH JAWAB]

kat mana nie?
canteknyee view diaa..

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

argh..lu xajak pown gua..grr

Amalina Jo said... [MEJAH JAWAB]

gmbr lompat mmg best! :D

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

comey je lompat. haha

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

mejah...
suar lu tegang la...
hak3....

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

haha..kampung mu kampung ku jua..eeh..rumah aku jauh..lupa2..siyes best tasik nie ,..

s.u.h.a said... [MEJAH JAWAB]

ada tshirt yang sama. haha

cik aletheea : said... [MEJAH JAWAB]

jeles sbb tasik ni cantek giler!!!

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

bodo gmbo tunggeng punggong.tekanggg aku!!!

syirah rasid said... [MEJAH JAWAB]

nmpak pirana lam tasik. aww

Cheq Tuex said... [MEJAH JAWAB]

kg sy tuhh ,huu bukit besi ,hehehe ;)

ain_tomey said... [MEJAH JAWAB]

abg mejah org teganu ker. hehehee ingt org ke'el :)

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...