Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, December 13, 2010

Menangis Dalam Kegembiraan

"Mat, pinjam laptop sejam dua, gua nak online jap", gua berkata-kata..

"erm.. jap-jap.. gua nak tengok facebook jap", member gua berkata..

haram.. sampai tetido gua tunggu.. bangsat sungguh harapan yang diberi oleh beliau.. demmit..

"mat, gua nak pinam pc jap.. nak online register subjek", gua berkata-kata dengan berhemah..

"ok.."

*empat lima minit lepas tu*

"dah siap? lama gak eh",

bangsat.. tak payah nak perli lah.. demmit..

Patut la ramai orang cakap hidup ni umpama roda bulat.. kejap kat atas kejap duduk kat bawah.. Tapi bagi gua hidup gua umpama roda segi empat tepat.. kalau lu duduk bawah bermakna lu akan duduk bawah.. melainkan lu tukar roda bentuk segi empat itu..

argh.. bila la duit nak masuk ni.. monitor monitor monitor monitor..


p/s : lu semua paham kan ?
Comments
154 Comments

154 comments:

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

paham awak...huhu
prangai mnusia mmg mcm uh ...

Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

hikhik....BE ek?

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

lu jual blackberyy lu beli monitor.he he he . :P

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

Un Phat Lee, Gua sokong cadangan lu!

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

kesiann...sabo je la...

tajuk tu bukan "menangis dalam kegembiraan" tapi patut letak...

"sekejap menangis, sekejap gembira...tapi gembira sekejap aje..."

hahahaha

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

lu cium member lu tue...kompom die bg laptop free trus..hahahah

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh..padan muka lu..

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

woooh. paham2. sabo je laa. (:

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

olo siannye.
hutang dulu tak leh? cagar la ape yang patut. he.

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

ahak. aku nangis baca ni :P

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh..padan muka lu..

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

rilek bro rilek..
nasib kita lebih kurang je..haih

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

takfaham T.T

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

arghh.jht kwn lu. kalau aku mmg ngs2 dah.haha

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

bese la tu, hidup..nangis la, nngis ep ;p

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

kau gesel gesel
belanje ker hape ker
nanti die bg laaaa

mia said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..fhm kot..sabar la ek..susah btol kalu time kite nk mntak tlg kan..ptut lame hang xupdate ek majah..all da best..

FH said... [MEJAH JAWAB]

bersabar la ye.
ade hikmah disebalik kejadian.
ceeeewaaah. :)

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

weee.....pnjm lah anda selagi bolehh

SafaRi09 said... [MEJAH JAWAB]

alahai..cian budak bukit besi nie. pe lagi, balik kampung kutip tahi besi jual la.

lea said... [MEJAH JAWAB]

rasanya nasib kite sama je :(

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

ngahahhahaa

sabar (:

tia said... [MEJAH JAWAB]

ape guna blackberry ? ke tak dpt lg ?

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

kesian, sabar jla :)

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

lu dtg ofis wa, byk pc kosong.

cikCEPET said... [MEJAH JAWAB]

adehhhh....
saba yolaahh

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

ahaha hamzah , apa lagi , cashout lah haha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

paham2. slalu terjadi.. msa kita xde laptop, org pndang kita pun tak, cuba kalau ada, berebut2 nak guna.. bila kita xde laptop, rosak ke ape, yg ada buat dono je

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

kesian lu weh. cari member sehidup sematilah yg boleh susah senang sama2 :D

Anis izyan Abd Rahman said... [MEJAH JAWAB]

muhahah~
tggu laa die tdo dulu lenkali

ika~~ said... [MEJAH JAWAB]

phm..
tggu ptptn kaan?
haha

Pistachio said... [MEJAH JAWAB]

gua paham.. lu minta derma kilat kan?

misshazalisme said... [MEJAH JAWAB]

monitor rosak? aku nya lappy skrin sudah buta. duit duit!

Cik Akma said... [MEJAH JAWAB]

dat's why la org ckp rmbut same hitam hati len2. time susah liat je nk tolong. sbr je la. baik kau online kat cc je. cepat dan pantas.

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

paam!

monitor ko rosak, aku kena dah ari tu tau. tapi naseb la abang tu buat jap je. haha. tapi kena tunggu dua ari jugak la sebab duit elaun aku tak masuk ag. huhu. 600 aku kena.

tapi naseb la kawan3 aku sume tak macam ni. alhamdulilah. :)

ezany said... [MEJAH JAWAB]

cc kan byk.. :p

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tapi nanti kalau dye pulak susah, ko jangan la balas dendam pulak.

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

ilek ar..dorg gurau je uh..hahaha~~

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

sbr itu sparuh dprd iman.. XD

Lady SharpShouter said... [MEJAH JAWAB]

rileks la bro.apa kata ko buat2 sawan tetiap kali kawan ko buat mcm tu.mesti dia takut nak kaco ko dah.haha

Lady SharpShouter said... [MEJAH JAWAB]

eh, tp kl ko dah guna pc dia kang ko sawan kang dia tak bagi guna pulak.so buatlah pilihan yg tepat.haha

Anne Nabila said... [MEJAH JAWAB]

kesiannye!saba eh :)

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

biasa la.. selalunya macam tu la.. dia nak guna barang kita, kita kasi.. take ur time lagi.. tapi bila kita nak guna barang dia, kejap2 dtg check kita.. sabo aje la..
masuk duit aje beli la monitor besar2.. biar puas tgk..

cham's said... [MEJAH JAWAB]

lu sumpah je mamat yg curik tu 'sawan babi'...esok lusa menyodok la tu!

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

kesian la plok...lain kali simpan la pc dalam loker. kunci kemas2...time balik kg...:)

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

alar sian... jgn kwn ngan dia eh..

TunTeja said... [MEJAH JAWAB]

ish2.dasat betol manusie zaman skang..sabo je la ye :)

Pensel Kontot said... [MEJAH JAWAB]

wah bile start kuliah kew?

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

pergh tacing gile gua bace entry ni,,


Mari Undi No.252 Di Blog Baru Pilihan

Liyana Lunia. said... [MEJAH JAWAB]

bila nak dapat torch?

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

ko nak pinjam lenovo s10 aku tak
walaupun kecik tapi boleh la ko nak melucah kejap

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

ye paham..manusia mmg cmtu u..
ilek2....
bsela manusia...
sabar jerlah k

Janggel said... [MEJAH JAWAB]

Sabar yer inchik..ada hikmahnya tu

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

eh2?dekuk gile kawan mg tu mejah..sian mg..sabo je la..

NADIA RAHIMI said... [MEJAH JAWAB]

ta paham yang segi empat tu -__-''
tolong jelaskan personally? HAHA

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

bro pinjam monitor..monitor gua kene curi..har har har

JOM UNDI GUA =)
"1.Pilihan 9 No346"

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Lu beli lah yg 20-30 hengget dulu..
kalu nak yg pinjam, tapi besar cam tv tu kat store gua ade mejah..

a's said... [MEJAH JAWAB]

barang orang,memang cmtu bro.
takpe nanti lu ada monitor baru kasi tunjuk skit.sabor2!

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

gua sokong phatlee.
lu kan dapat byk menatam free.
lu cagar r kejap kat bank rakyat ke.

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

lu g cc je la der..hehe

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

mai amek lappy gua.

keh keh keh

funtasty said... [MEJAH JAWAB]

sabo ea jang~...hihi

MiSz SyuRa said... [MEJAH JAWAB]

alolo.. nape ak sedih je bace entry ko ni lol =.='

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

fb... fb... ish4.

udin said... [MEJAH JAWAB]

lu kn oltromen bai.. fire lu punya kwn sampai rentung kompem dia kasi guna 24h.. haha

Cik Shafeeqah said... [MEJAH JAWAB]

p la curi sebijik!

_aLiaHwaFa_ said... [MEJAH JAWAB]

ler..patot ah lame x update. xper2, sabo2..

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

kawan bersenang-senang bersepah-sepah, kawan bersusah-payah payah nak ada.

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

pahaammmm sangat ! haha :)

g0m0k9enDek said... [MEJAH JAWAB]

gua simpati ngan lu..

jambz- said... [MEJAH JAWAB]

gua tak phm.

ika said... [MEJAH JAWAB]

nak nanges rase .

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

sedih aku mendengarnya..sob3..

sabar weh

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

chill chill..

Cahaya Kehidupan said... [MEJAH JAWAB]

haha sedih wa baca entry lu..*pesal wa gelak plak..isk...

tapi apa yang penting,wa tahu lu mesti boleh hadapinya ...chayok2...=]

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

tak paham sbb gwa baru bgn tdo.
"Mat" tu pun mula2 gwa terbaca "Mak". ape jadah ckp dgn mak gwa lu? hahaha

ok abaikan aku. bila duit dah masuk, aku nak mcD ekk?

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

Kesian Hamzah.....
Jual blog ni...kompem dapat beli laptop apple berbijik-bijik.

Nismo BluebirD said... [MEJAH JAWAB]

bro,tlg skali..

http://dolphinpenguin.blogspot.com/2010/12/undi-syplzzz361-all-bestt.html

plz rakan2...tolong undi sy sebagai bloggers terbaru 2010...plzz....anda semua rakan 2 sy...sy nak capai impian sy..plz....

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

tak pa

kurang sikit dosa hang melucah..

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

manusia, biasa la..bila senang lupa kawan..bila susah, baru terhegeh-hegeh nak cari..benci aku.

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

alo2 tu pun nak sardis ye

sob2 ye

ku kan adaa

meh sini meh...

haha

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

pegi utang laa..

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

alololor kesian.. :p

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

belom jumpe lagi ke lcd lu hamzah?
kesian lu..

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

hehehe. best kn monitor rosak? ^^

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

Lu tunggu je giliran dia susah nanti, lu "sebat" cukup2..

Miss SurferParadise said... [MEJAH JAWAB]

sabo je lah .. da member pown tak paham ...

dikdah said... [MEJAH JAWAB]

sewa2...seminit rm2

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

tak paham.... hahahaha~

si para para said... [MEJAH JAWAB]

best jugak dpt member macam tu kan..hihihi

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Alalaaaa.....kalau Yui...dah biase dah kalau camtu...sbb Yui adek-beradek memang camtu. =p

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

nak kat atas selalu memang gemuk la kambeng! =p

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

hoh.. stendet ah.. aku pn pnah rasa gak camni..

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

sedih gila ayat lu ni.... gua nak menanges

amry said... [MEJAH JAWAB]

aduyaiii..sabar jer la bro...sifat manusia...kang ko beli ko haramkan member-member ko tu sentuh komputer ko. Ok? Sabar-sabar. Sementara waktu ni g la cc dulu

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

biase la tu..macam2 perangai..

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Lain kali, monitor letak dalam beg bawak balik kampung time cuti. Hahaha :p

phreak-id : torch lu tak dapat lagi ke? kalau tak boleh on pakai torch je

Terbaru >> 1) Kuey Teow Goreng Doli 2) Nak Isteri Cun? 3) Prank Paling Gempak

TiKa LEh said... [MEJAH JAWAB]

hhehe..tyme mcm ni,bru nmpk kwn sbnr...sabo2..

::astonishing az:: said... [MEJAH JAWAB]

roda kalau bulat cepat je naik keatas..dun wery!

Kimmy Ai said... [MEJAH JAWAB]

hooo.. paham2..
;DD

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

aduhh. lu dah makan belum der ?

*fatheeha* said... [MEJAH JAWAB]

sian....syahdu kesah hidop

jAck ALvin buKAn suPErpoRnstAR said... [MEJAH JAWAB]

tabah la..kuat kan iman..

cHempaka dewi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!paham!!!!aku pon kena dowh!!hish! sebok je.nak on9 facebook pon sebok!nak halau2!

syamin ariffin said... [MEJAH JAWAB]

Adatttt...beselahh tuu..
tggu pitih masuk dulu deh..=D

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

aigoo..aigoo..pegi jer cc senang..

kerangRebus said... [MEJAH JAWAB]

haih..time kite susah memang kxpasal2 kene tebal muke ni cam tayar lori da..haih.. -_=

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

ala. sian nye. huhuhu

mie said... [MEJAH JAWAB]

sape2 sudi sponsor..
heheeee

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

jual konek kau, baru leh beli monitor . wahahahaha

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

siannyer..
xper2... nnt dah masuk terus tukar roda tu yerk...

Nurulbadiah Lai said... [MEJAH JAWAB]

dude..comolot ngn ur fwen tu..konfum..hahaha..
fhm kn?

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

owh gua kesian amat sama lu...
sabarlah mejah...

Sharinginfoz said... [MEJAH JAWAB]

pinjam meminjam bagus ni tapi kalau selalu mesti org tension kan

aleen aiden said... [MEJAH JAWAB]

aik!suda tuka ka?wa baru ilang sebulan,semua pakat tukar renovate sane cni ye.hu3

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

guna je duit nuffnang hg tu mejah oi

Farra Zulkarnain said... [MEJAH JAWAB]

kesian nyaa,biasa laa tu. lpss ni hang buat balik kat dia. mesti best. hidup umpama ombak. HEHE ;))

Lya Colours said... [MEJAH JAWAB]

paham paham paham

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

aku simpati kat nko.. sabo.. sabo..

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

ISH2 ISH..SABAR2

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

menangis dalam kegembiraan konon..ada aku kesah??huaaaaaahhhh

nora said... [MEJAH JAWAB]

aku nak buat2 x nak faham ar

kai azmier said... [MEJAH JAWAB]

ne namenyer kawan yg pntingkan diri sendri.. haha

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

hahaha lu penyabar rupanyer ea, ingatkan dah hentam kawan tu..

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

kesian ko.. patut la aku tegur kt FB ko cam pasrah je..

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

monitor hilang? xde duit nak beli?

gi jual diri sehari...konfem settle prob~ selamat mencoba~ hahaha ;p

K2r~90 said... [MEJAH JAWAB]

selame nie ko gune latop orng le nie?

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

huhuhuhuhuhu=menangis
hahahahahaha=mentertawa

khairunnisa ♥ said... [MEJAH JAWAB]

alahai -__-

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

kciannye ko..
mcm 2 la manusia..
sbar jela..

.::WaNiE::. said... [MEJAH JAWAB]

ah kawan lu berkira

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

gua faham.. dont worry, kalau dah dapat monitor tu kasi lambong2 depan mamat tu, cakap , lagi power dari barang lu.. hahhahaha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

cam nmpk ko kt stad td..pakai bju kaler coklat..btul ke tu ko..huhu..nak tgur segan..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

anon : aku la tu.. hehe

cik helena said... [MEJAH JAWAB]

err monitor rosak.dan kawan yang banagng?hakhak

B U N G A said... [MEJAH JAWAB]

aku ada monitor pc yang besar gajah zaman dulu dulu punya tuhh. kalau nak aku sedekah je.

:D

B U N G A said... [MEJAH JAWAB]

aku ada monitor pc yang besar gajah zaman dulu dulu punya tuhh. kalau nak aku sedekah je.

:D

Cik SHiNJU said... [MEJAH JAWAB]

Agak2 la kan,kalau ko di tmpat kwn ko tu,ko bg x dia nk pinjam laptop?

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

kesian hamzah.. takpa pas ni tukar roda bulat k :)

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

siann dia..sabar yek

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

lepas ni bila dah beli baru, upgrade la safety tu sket..kang hilang lagi...ko jugak yg terpaksa menangis dalam kegembiraan..huhuk

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

bak kate M.Nasir hidop ni mcm role koster... hahahaha!!!

moham29577 said... [MEJAH JAWAB]

jom exchange link bro
http://wanwidget.com

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

huhu..paham2..dah pernah rasa..almaklumlah takde lappy sendiri..huhu

kalau ada gathering blogger ganu mau join?..cik tom ajak..

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

ahha..klu aku tgur nnt aku lak lupe prob yg aku nk setel kt situ..haa..ko msti x ingt aku yg mne kn..aku bdiri blkg ko kot..

Aliesya♥Amani said... [MEJAH JAWAB]

duit pt ke ko maksudkan???
masuk 22hb...hahaha..

nnt dh masuk, ko blanje aku domino ye!!

miss lolly a.k.a luvfareda said... [MEJAH JAWAB]

malas nak bace aku sibuk ni sekian.

miss nina said... [MEJAH JAWAB]

sabar2 aja ian!!

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

sebenornyer.... CPU lu kena rembat ke bro??

holoh holoh holohhh..kesian!

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

sabar yer hamjah.muehehhe

mish cokat said... [MEJAH JAWAB]

folo. checked
comment. ondeway.
like.checked :)

Afendi Othman said... [MEJAH JAWAB]

pelagi..rembat monitor baru la..32 inch...

the noob daddy said... [MEJAH JAWAB]

sentiasa ada kewujudan orang gini

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...