Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, December 20, 2010

Perempuan 9 Nafsu 1 Akal, Lelaki 9 Akal 1 Nafsu... Betul Ke Teori Ni?

phufffff.. Korang setuju perempuan ada 9 nafsu 1 akal dan lelaki 9 akal 1 nafsu? Orang kata satu akal perempuan boleh kawal sembilan nafsu tapi satu nafsu lelaki dapat kawal sembilan akal.. Korang paham tak apa gua nak cakap ni? grrr...

entry ni berdasarkan dari sini dan sini...
(kalau skrin laptop anda kecil sila tekan 'Ctrl' bersama-sama butang '+')

***


Soalan : Apa perempuan tengok pada lelaki?







***

Soalan : Apa lelaki tengok pada perempuan?




***

See?? Betul la perempuan sembilan nafsu manakala lelaki ada satu nafsu je kan?? Ke tak betul apa gua cerita ni? arghhh...

Punya la banyak apa yang perempuan tengok pada lelaki ni.. last-last lelaki tengok satu benda je pada perempuan.. muka cantik, kasut lawa, tudung panjang lilit-lilit jadah semua tu lelaki tak tengok la? hoho..

moral of the story adalah, kalau anda rasa anda tak hot, tak cukup gedik, tak cantik dan tak mantap anda jangan risau okeh? asalkan anda seorang perempuan sudah.. 

p/s : kadang-kadang gua rasa blog gua ni berinfomasi juga.. har har har
Comments
168 Comments

168 comments:

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

betul laki ada 1 nafsu je. SEKS!

perempuan ada 9 nafsu. SHOPPING!
MEKAP!
MENGGOSIP!
..... namakan sendiri. aku tahu seks je.

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

informasi nyeeeee

fatin said... [MEJAH JAWAB]

kadang-kadang je la?..haha

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

jujur belaka pengakuan laki2 nih..tapi kan normal la kalo laki suke tgk pompuan seksi ke apa dr dia kabo suke tgk laki seksi haah tu dah songsang dh..

Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

hm, laki mmg camtu, nafsu je....

amy azuha said... [MEJAH JAWAB]

jawapan pmpn memang bagai..
tapi jawapan lelaki pergh haha tang tue jelah..

Azrul_amigo said... [MEJAH JAWAB]

bro..
dah lama gua dop usha2 blog lu..
semenjak 2menjak nie..
blog lu ckop2 berinformasi..
syabas beytey..
kipidap dude..
haha..

ciK mOt ©™ said... [MEJAH JAWAB]

ko jawab...ko nengok apa pada pompuan....:P

aku nengok lelaki ensem...lelaki tak ennsem aku tak pandang...hahaha...

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

ewww, geli geli. hua hua

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahahampeeehhh! =p

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

hahahah. tetek kena mantaps.

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

mmg r.nafsu lelaki tang tu jek!
grr

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hakhak. aku suka jawapan para wanita! paling jujur tu yg aku suke. hakhak

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. betul2 terus terang diorg ni xDDDD

M I A J A M A L U D D I N said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah!! statement ko tak bole blah weh..

"kadang2 blog gua berinformasi jugakkk"

hahaha,, pe cite beb? hanis tgk tak entry ko?

little black dress said... [MEJAH JAWAB]

muahaha..
lelaki pndang kat situ jelah..
so, kne mantapkan la yer?
erkkk..

Vamp Mary said... [MEJAH JAWAB]

Berilmiah sungguh. HAHAHA XDD

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

camne lak nafus&akal utk kalo kita tgk org tu,taktahu samada dia laki / pompuan, jalan kepit2, tetek ada tp halkum pon ada......

tia said... [MEJAH JAWAB]

gua nk sokong ladyrye ah camni!
terbaik! kahkah!

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

memang hakikat kan huhu

CEPET said... [MEJAH JAWAB]

bagus laki ni..jujur..calon terbaik ni..haha

DyaMohd said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...betoi gak kan..cantek ke tak yg penting kami ni pmpuan yang ada tetekss asli bkn silicon.muahahaha..tgk,gua pun da tersengal sama ni.

lea said... [MEJAH JAWAB]

hoho...segan aku bace komen2 diorg...

Kasim Ahmad said... [MEJAH JAWAB]

mintak izin copy untuk share informasi berguna ini.. heehe :D

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

patut lar mata ppuan, kalu kat mana2 pun nak bagi besar,, rupa nya nak scan semua...
Laki plak salu nampak juling.. rupanya nak tengok satu benda jer...

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

tetek tu ape? Grrr...

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

berinformasi ye weyhhh...memang pon..!!

PIDUT ASiS said... [MEJAH JAWAB]

entri cam haram..hahahha...
aku baca pon naik segan..XD

missbby said... [MEJAH JAWAB]

jawapan laki jujur..:)

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

jum mantapkan tetek dan bontot.


euwwwwwwwwwwwwwwwwww!!!!!!!!!!

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

setuju..tak leh blah komen yg cakap suka tengok kote lelaki..obviously pompuan ada 9 nafsu..hihi

tupaimerah said... [MEJAH JAWAB]

thats what i heard.
tapi taktau la kenapa lelaki masih tak cerdik-cerdik? eh?

pis! :p

p/s - oh. saya tak jawab soklan tu. mayb sebab saya tgk byk sgt kot pd lelaki?

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

hahahah mengong...lelaki mmg suka perempuan yg Hot seksi,gedik2... xlawa pun xpe...

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

"moral of the story adalah, kalau anda rasa anda tak hot, tak cukup gedik, tak cantik dan tak mantap anda jangan risau okeh? asalkan anda seorang perempuan sudah.."

aku tak setuju...... kalau perempuan leper ada ka laki nak pandang.....???

Ciki said... [MEJAH JAWAB]

nafsu laki tu je kot.. hahahaha

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

mejah tolo.. hakhakahk.

Diloz said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.

direct je yang cakap tetek.

aku suka tengok 'hiasan'.

sopan kan aku?

Diloz said... [MEJAH JAWAB]

Oh,yang penting masing2 ada 1 kemaluan.

LOL.

::astonishing az:: said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....sangatlah berinformasi ye hamzah.

cik k♥dah said... [MEJAH JAWAB]

kenyataan yang..err??oh speechless!hahahaha..

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

mesti padu.

kah kah kah

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

entahnya
penat aku pakai cantik2
korg tgk ape?
cisss

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

heheheh

apakah

i luv teteks

hahaha

Syarifah Nornazrah Al Yahya said... [MEJAH JAWAB]

kontroversi abes dan jujur yg amat pengakuan para guys ni..
adoii...kes yg sama la kat sini, a/p guy dok bgtau kt naz...depa suke nengok benda tu. heloo~ mata jaga sket bole! jgn smpai terjojol kuar tgk benda tu.huhu

p.s : pdpt guys gtu, slalu naz reject. sngt menakotkan!

Azrul Hisham said... [MEJAH JAWAB]

haha..memang jujur semua jawapan tu :D


Jom guling-guling disini pula:

Azrul Hisham -My Real Life

gregory ben ben said... [MEJAH JAWAB]

lawak a bunyi phuffff....
ramai laki ckp apa yg dorang tengok bile tengok prempuan dorang ckp tits ke muntut ke kan. tapi tak kan tu je. musti la tngok jugak prempuan tu cntik ke, putih ke, hitam ke, sopan ke penyangak ke kan ? bygkan kalau prempuan tu kurus macam lidi tapi tit besar, best ke ?wahahao

arghh sudaah .apa gua melalut pepagi best ni. tetibe nak ckp banyak ni

mainjauhjauh.blogspot.com

James Buns said... [MEJAH JAWAB]

informasi seksualogies~

sue. said... [MEJAH JAWAB]

ahahahahahaha...

che nur 'atikah said... [MEJAH JAWAB]

aku pon salu pk blog ko ni kdg2 msok akal gak.ahaha...tp KADANG_KADANG je la...hehe

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

mmg berinformasi sungguh.. google ilmu ajer jumpa blog ni ha..ha..

"miko itu nana" said... [MEJAH JAWAB]

begitu rupenye... -.-!

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sengal..oke la ada la info sket entry ko nih..weehuu~ =P

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

lucah berat ni

Terkini : Ini Fakta Bukan Auta Bahagian 2

Rebelle Me said... [MEJAH JAWAB]

informative sangat!
hehehe

9 akal lelaki tu akan membantu lelaki untuk mendapatkan nafsu dia yang 1 tu je..

hohoho~

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

satu lagi entry berilmiah dari hamzah.. bleh pakai untuk research x ni.. hahaha

HanaBella said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tak tau nak cakap apa.. mampu gelak je baca komen girl n guy.. jauh beza..

stormz said... [MEJAH JAWAB]

bab2 cmni blog ko mmg berinformasi ;p lol


Jom baca Review: My Soul To Take

Sarah-rah-rah said... [MEJAH JAWAB]

ni yang aku rasa nak buat tetek surgery..

AISHA INANI said... [MEJAH JAWAB]

infomasi??
INFOBASI mungkin.....

tapi dow, sejak baca sini aku malu2 siket nak pakai ketat2, tetamabh part depan tuh... tapi aku jadik sedikit panas, punya orng pakai cun2, e2 jugak laki tengok! ciss.....

neway, cemana pulak kalo korng nampk pompuan tudung labuh? bnda sama gak ker korang usha? herm?? herm??

arek said... [MEJAH JAWAB]

gua sokong lu la bro, laki2 bukan tengok banyak bende pun hehhe...

Dyna Yvonne said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...mmg aku sokong laki nafsu 1 pompuan nfsu 9.tp yg nafsu 1 tu la bahaya tu.hehe

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

ha3.. lepas ni mesti ramai perempuan beli ubat yang kasi besar dan mantap..

zOuL.MzMn said... [MEJAH JAWAB]

stju bebeno!

cik miera said... [MEJAH JAWAB]

kah2..knp laki suka fokus tetek?lol

The Nurul said... [MEJAH JAWAB]

omaigodddd. abes la lepas ni perempuan perempuan semua beli krim tetets. hahahahah

boleh tak kalau aku tak tengok tapi pegi tanya, "abang ada masalah lemah tenaga batin ke tak?" kalau takde pass. hahahahahahahaha. gila jujur kan.

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

betul sekali hujah2 saudara itu, sgt bernas..berinformasi bak kata lu..haha

Piah Becok said... [MEJAH JAWAB]

waaa.. jujurnye jawapan korang. serem siot.. for me, er... pandang ape ek? em... sori, bulum ade feeling ke arah male species of homo-sapien. omg, am i normal???

hani apandi said... [MEJAH JAWAB]

erkkk.kalau camtu nafsu lelaki hanya pada seks! eee...hahaha

perempuan 9,
nafsu makan, nafsu shopping, nafsu make up & byk lagi haha

amry said... [MEJAH JAWAB]

ni nak bagi pengakuan jujur atau pura-pura ni? hahaha

arEen geGerlz said... [MEJAH JAWAB]

laki jujur je ! pompuan kaver kaver gitu .. HAHA . ta bleh blah btol .

Melati said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaaaa! lawakkk la hangpa ni =)))

tapikan i suka komen'Addictedtoeleven', i pun tengok kuku lelaki dengan tengkok dia, huuhuuu

tapi apsal laki suka tengok bahagian depan atas perempuan? isk isk... i malulah.
kalau i nampak i nak picit orang yang tengok i tu,. huuhuuu =)

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

gilo abis la ko mejah..hahhahhaa..

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

KAHAHAHAHAHAHAKUSUKATETEKKAHKAHAKAH

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

sengal la jwpn lelaki2 itu.

Al said... [MEJAH JAWAB]

bkn ke pasal nafsu ngan akal ni siap ade dlm hadith lg kan
mmg btol la sume tu,realiti
tu psl kena kawal,sbb terang2 da tau tu klemahan kita...

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

cm sengal je.. haha.... x bleh blah... haha

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

jawapan ladyrye cm hape jerkkk. bongok tol. grrrr.

miss nina said... [MEJAH JAWAB]

ian oh ian!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

tch,jawapan yang sangat jujur dan gay gila TT..TT

sya hassan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. bnde tue jgk la yg b'takhta di aty laki2..hak3.adoyaii.. sengal~ tapi normal lah kot..ngeh3

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

ceh, org laki memg..tambah pompoan yg badan semangat sikit..kepala berpusing tgk..

RS said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahaha.memang lawak la ko bro!thumbs up for you bebeh.

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

ahahha laki n pompuan sme je statement sume xleyh pkai !

btw,ske ayat lu yg last,
kalau anda rasa anda tak hot, tak cukup gedik, tak cantik dan tak mantap anda jangan risau okeh? asalkan anda seorang perempuan sudah.
=)

MuJE said... [MEJAH JAWAB]

Lady rye, sila kontek ai dengan segera ye. harap maklum.

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

purffffftt... HAHA! awesome posting lerh..

yours
SH

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

nafsu lelaki : seks

nafsu pompuan : seks, ngumpat,gelang mas, duit, shoping..bla.bla..bla...

cik gadis said... [MEJAH JAWAB]

hamzah aku ada tag ko dekat entry aku tajuk 50 bloggers diperlukan.baca wei,,

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

info ko ni bleh juga dipakai.. logik gak..

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

tipu lerr lelaki tak suka tetek

shera haifa said... [MEJAH JAWAB]

patutlah kwan2 aku yg tetek besar semua hot..itu yg lelaki mahukan upenya..

♥-- emieysandra --♥ said... [MEJAH JAWAB]

aduih..lelaki mmg direct trus ea, fening2 gini

amirah said... [MEJAH JAWAB]

har har har harunnn sungguh la..berinformatip macam rtm gitu..ni depa2 ni dah akil baligh ke blom...

Watie Rose said... [MEJAH JAWAB]

hampeh ko...mmglah nak wat per hipokrit..duit bukanlah segalanya tp ko perlukan duit even nak masuk toilet k..tp tataulah kalau ko buang tepi pasu bunga....har..har..*gelak jahat*

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

ahha betape la lucah haha

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

aku wat2 tak paham boleh tak?? kah3

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

p mai p mai lu mesti nak lusyah gak kan?
dasar hamzah ian. hekk

p/s: tima kaseh kasi link budak botak tuu :D

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

gua tgk betis pompuan tu..

kalau berparut, riject..hhaha

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

argh! kenapakah korang ni sangat menakutkan.

perempuan ada banyak nafsu sebab nafsu shuping, nafsu makan. and bla3 sebab tu banyak.

tu apa yang aku penah dengar laaa

JAI said... [MEJAH JAWAB]

Lu pulak bro berapa akal..hehe..extra lagi satu kut..wakaka

Emora Valeria said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha...ngeng je.memang berinfomasi. =p

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

byk informasi gua dapat. haha

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. dia buat dah tabiat lma dia. hehehe

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha....bongok kau nie...print skrin skali komen aku...kantoi la aku suke tetek..hahahaha

- GC - said... [MEJAH JAWAB]

demmmmmm

Ceqap Weyh said... [MEJAH JAWAB]

sangap tek ! HAHA

Ceqap Weyh said... [MEJAH JAWAB]

Sangap tek ngan pungkoq mantap !

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

miahaha...berinformasi xtahan tuh...

aku syak ko jual bb tok wat beli monitor..kan kan kan..rajin menghapdet haha

UnicBoyz said... [MEJAH JAWAB]

erk...

lusyah..

tapi nafsu gua sama dengan lelaki2 yang lain....

P/S:berinformasi gile..kah3

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

tgk tetek...lelaki pon ade tetek ape woi....

agagagaga

FH said... [MEJAH JAWAB]

jujur gila~ >.<

Myaby said... [MEJAH JAWAB]

aku speechless tgk ketulusan lelaki2 itu punya komen. rasa mcm nak g terjah blog dorang sekarang.

urghhhh

Hanis Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

nape laa sume laki mcm tu. haihhh. :P

Hanis Ayuni said... [MEJAH JAWAB]

btw, thanks for your comment. hikhik. tlg promote ribbon saya okay encik hamzah ian. hikhik. :P

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

suwit dowh entry ko.wakaka~

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

har..har..har....

pandai2 jer la tu...

-telordibasuh- said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....pas nit kalau sape2 jmpe telor sory la kau telor usah tetek hahhaa

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Memang Ini adalah Blog Berinfomasi!
sebabtu aku follow... hehehe

Imzainieyzulkipli said... [MEJAH JAWAB]

warghhh best entry anda!!! tp saya melihat wanita pada sikap dan hati.

✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ said... [MEJAH JAWAB]

ketawa malu2 baca n3 nih hehehhe

✿(^^,)✿

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

blog lu memang berimfomasi dalam kelucahan...

Nurulbadiah Lai said... [MEJAH JAWAB]

9 nafsu saya..shoping..shoping..shopping smpai miskin hahaha..
sex?
ntah xfikirkn pon..

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

cam pentek ja..hahaha

kalo bab2 ni gemo beno yak..nyampes eyh... aku ngaku, aku pon bernafsu jugak tp still blh kawal..kah3

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

betol la tu..sebab tu ade istilah laki gile seks..huhu..

platipus said... [MEJAH JAWAB]

pehh...informasi sungguh

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

a'ah..betol la tu..sebab tu ade laki gile seks...

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

hahaha , xleh blahhh !

! Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

yer meme berinformasi..tu yg aku laju2 singgah n komen! argh..aku suka 'hip' yg mantap..kau ada???hahahaha..
p/s:kalau ada si shara yg punya!

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

demmm! kelucahan demi kelucahan gua tertinggal.. *9 nafsu*
muahahhahahahahahahahhahahahahaha

yatee 'yosh' yakuza said... [MEJAH JAWAB]

tsks. aku sedih laaaa gini!!!

mamawana said... [MEJAH JAWAB]

Tengok muka dulu menarik ker mengerikan...

Maher Zain nanti nyanyi lagu Melayu...wa cakap luuu

taqie said... [MEJAH JAWAB]

nak wat cane. sume bernafsu. haiwan pon bernafsu gak. cume yang membezakan manusia ngan haiwan is akal yang Dia bagi.

laki2 memang tengok tang tu je. tapi nanti nak cari bini, kompem kalau stuf besa gedabak macam lori balak tapi if tak leh manage rumah tgga,dorang pk lapanplohkali gak. ha ha ha.

p/s : intelligent n agama plg pntg yng aku tgk. klau hensem hot taf n gojes tapi bodoh macam patrick starfish kompem aku lari.muehehe

Lovely Bella said... [MEJAH JAWAB]

huhuhuh hampes! asal yg laki kurang komen.. berbanding pmpuan? erk.. propa .. propa..

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Kalau lu pandang perempuan, lu tengok apa selepas tengok muka?

Ha jawab! jawab! jangan tipu! hahaha

Terbaru >> 1) Bila Aku Keseorangan [Horror] 2) Bila Sejuk dan? 3) My name is phreak-id

Shaheila Malek said... [MEJAH JAWAB]

har3....

NUR HIDAYAH said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha
Tetek didahulukan..
bontot di utamakan...

ibarat..
Kentut didahulukan..
bau diutamakn..
hahahahahahh

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

jujurnya jawapan semua org..terutamanya lelaki..hoho..

Hasnah said... [MEJAH JAWAB]

Lelaki3x...
Lelaki yang mempunyai 9 akal tetapi tunduk pada satu saja nafsu. hmm~
Sedangkan wanita..dengan satu akal sahaja dapat menewaskan 9 nafsu.
Itu maknanya tugas wanita lebih berat.

Proud to be a Muslimah =)

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

hantu kopek. hahaha. penuh info ni. gua suka

~fisha~ said... [MEJAH JAWAB]

rase bonggok gile!! hahaa. aku tak tau bile. but tetiba dah jatuh hati kat blog ko nie. aduh. tapi sumpah aku taknak bukak kalau ade exam. Lol. sigh in laugh. grrr jgk ahhh..

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

mmg berinformasi sgt der.. sbb tu aku selalu terjah sini.. haahah...

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

x kire la ape pon

perempuan still hebat!

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

lol...
no komen,,


Gelak La Kau Puas2

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!! pesen apakah jwpn masing2 ni?

Ari said... [MEJAH JAWAB]

wakluuu blog kau beinformasi! penuh kontroversi adalahhh! ha ha ha!

p/s : lama aku tak jenguk kau ye hamzah ian? :p

sya hassan said... [MEJAH JAWAB]

haha..siyes senak prot aq tergelak bile bace satu persatu komen entry yg lelaki mne xsuke tetek..har har har,, adoii berjaye gak eak ko kaitkan teori tue dgn komen2 si pujangga2 2..hak3

HZQH said... [MEJAH JAWAB]

lelaki gay camne plak? haha

http://minispacemine.blogspot.com/2010/12/kat-mana-nak-cari-lelaki-yang-tak-gay.html

AD feez said... [MEJAH JAWAB]

ayat ko last sekali x blh blah.. asalkan ada tetek.. oklah!!! hahah~

mcjust.lol said... [MEJAH JAWAB]

dah namanya laki tu laki la jugak. kalau tak tengok tek tak sah. hish.

chittysarah said... [MEJAH JAWAB]

wahaaa~~
best tul komen2 dorang..menarik~~

lalalla~~

khairunnisa ♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha ;) kelakar betul komen komen diatas ni ;)

L said... [MEJAH JAWAB]

geleng kepala baca jawapan lelaki -______-

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

haha..sentiasa berinfo blog ko nie..panas2 lagi info dia..so aku setuju lah dgn teoari tersebut berdasarkan bukti2 yg telah dipaparkan...

Fiq said... [MEJAH JAWAB]

hamjah ian berjaya mengumpul para penggemar tetek n conec utk bermuzakarah di blog ni.

tahniah!

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

thanks 4 ur info..info habesss..hahaha

JOM BACE ENTRY BARU
"1.Facebook VS Blog"

athiea said... [MEJAH JAWAB]

informasi kak lohhhh..heheh

cikinnaberry said... [MEJAH JAWAB]

hampeh jer jawapan sang adams.. haish

Tipah said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, gua just nak tanya,

kalau lelaki buta dia akan jawab 't*t*k' juga ke?

macam mana dengan perempuan buta?

dua-dua tak boleh tengok. takkan depa nak ramas pula sbb tak boleh tengok?? O-MAI-GOSH!

masshie mastura said... [MEJAH JAWAB]

adoi2 nakalnye tua pnye blog nie. ish3.

ARC™ said... [MEJAH JAWAB]

shilake sungguh mereka yg menjawab tetek tu hahahahha

nadey said... [MEJAH JAWAB]

sumpah terbaik la pengomen2 ko ni!!!!!!!!!!!!!!!! napsu buaya....

aku suke tgk perut laki kalo 6pax aku rase nk sentuh2 je (rabe la tu)

sbb aku ade 6pax gak tp berupe spare tayar....so aku suke tgk mende yg lain dr aku!

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

mmg berinfo der, gu sokong!

Hang Hanim said... [MEJAH JAWAB]

patut ar ramai pompuan suke tayang.
rupe nye sebab nak bagi laki tengok.
kesian plak kat suami nanti,entah orang ke bape tengok dade tu.

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

cilake komen aku ade.

bLaCk | maWaR said... [MEJAH JAWAB]

tobat r...mang terbukti..tak ble disangkal-sangkal lagi dah muahahaha

mcam sengal pown ad gak tapi tu la reality.... ^_^

~qiFFara~ said... [MEJAH JAWAB]

peh!!mantap doe entry nih!!
guling2 dah ni ak bace!!

wahahahahaa

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah. aiyo. lelaki lelaki

Ena said... [MEJAH JAWAB]

zzz bodo2 je =.="

naga putih said... [MEJAH JAWAB]

aku suka lelaki yang tinggi..badan sedang2..hehe.. penyayang ..sweet >.<

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...