Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, December 10, 2010

Dalam Bas Balik Kampung

dah kul 4.30 petang rupanya.. Menatam mana la curi gua punya LCD.. tak pasal-pasal gua update blog lambat sebab pinjam laptop member.. grrr..

Hari tu ketika gua naik bas nak balik KL, gua duduk sebelah perempuan.. ya, perempuan.. dan gua lebih suka duduk tepi perempuan sebenarnya.. kenapa? sebab lelaki kebanyakannya busuk dan tido buas..

Mesti korang ingat gua seronok duduk tepi permpuan kan? mesti korang ingat gua stim kan? mesti korang ingat gua mintak phone number perempuan tu kan?

Ceh..

perempuan tu dah ada anak la.. siap anak beliau tendang-tendang gua lagi.. apa salah gua? mana suami akak ni? kenapa akak ni naik bas dengan anak kecik beliau???? apesal gua kena duk situ? oh dem..

Paling best bila akak tu dengan selamba bagi susu badan kepada anak beliau.. dengan kata lain beliau mentetek.. alahai.. besar sungguh dugaan orang perempuan ni eh..

Sebabkan gua baik dan berhati mulia gua tak tengok tetek beliau.. seyes gua tak tengok.. hehe


Comments
133 Comments

133 comments:

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

Betul ke lu tak tgk..
kalau aku..aku tgk..
ahahahahha...

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

tak malu ke? -_-"

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

hamzaahhhhhhhhhhhhhhhhhhh

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

siyes tak tengok? siyes? :P

zAty si gAdis riAng !! said... [MEJAH JAWAB]

bleh caye ke dok mung neh ?
hahaha

tia said... [MEJAH JAWAB]

menetek laa gampang!
haish!

ierayahaya said... [MEJAH JAWAB]

i don't know y but every time I've read Ur post i will laugh. so funny. keep it up man. i can't even read ur blog time office hour sebab takut tergelak kuat2.

Sab Buenoo said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.
mende la ko nih
=.="

Nieza Micha said... [MEJAH JAWAB]

haha!~ yeke tak tengok...?XD

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

hahah hamzah gilooooo !

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

x tengok kononnnn tp ade gambar.. :P

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

lol!!! tengok..jgn xtengok ye

klau dia xbg.., sah2 la anak beliau mngangis~

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..
kalo jahat ko dah tengok la hamzah?
adoi~

zaL_cdpx said... [MEJAH JAWAB]

ade penambahan skit.., suke lu dok fire2...wa amik lu pnye banner tw . wa tampal kt dahi jiran wa ! weee

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

mengom la mg ni mejah..haha..

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

baiknya hmzah ian :D

cimut munniey :) said... [MEJAH JAWAB]

baiknya hmzah ian :D

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

kenapa ada hehe kat hujung nun tu?

liyanaziz said... [MEJAH JAWAB]

yelah tu x tengok.. memang x tengok, melirik mata ke arah akak tu punya dada kan??? korek bijik mata kang!

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

bleh percaya ke nie weh??

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

jeling2 ada kan?? agagaa

mimizuzuhaha said... [MEJAH JAWAB]

tak tgk..tapi jeling je kan

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

malu kakak tu,

naseb dye tak jerit ko pervert.

Green Apel said... [MEJAH JAWAB]

haha..iyelah tu, kot jeling2...haha, lawaklah

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

kagumm dengan lelaki yang hormat dan memberi ruang untuk si ibu menyusukan anaknya meskipun di tempat awam..lagipun menyusukan anak tu fitrah tak kira waktu dan tempat.baby bukannya tau kalu dah dia nak time tu gak dia nak so kite hat dewasa ni pepaham sendirila..

aidillah HAIMI said... [MEJAH JAWAB]

yeke tak tengok? hahaha ^_^

Sca Ndx said... [MEJAH JAWAB]

lu tenungkan. haha

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

leh wat menantu hantu neh..heeh~ :D

anis said... [MEJAH JAWAB]

haha merepek lagi dia nih. kelakar la. teruk tengok orang. kawal nafsu tu sikit haha

Fara said... [MEJAH JAWAB]

tengok dgn sebelah mate, ala jeling tajam gitu kot.. adeh, akak bace ko nye blog ptg jumaat ni hilang terus stress! maceh.. nnt akak datang lagi

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

tak tgk ek..org gay jer tak tgk..hahahahahha..

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

aku yakin kau tak tengok..siyes

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha... ngeks.

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

hahahha..siyes ke ko tak tgk? =P

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

hkahkahkahkahka omooooooooo how come dia dengan selambanyaaaaaa... orang malaysia kah tuuu

a n a s t a s y e a said... [MEJAH JAWAB]

Ala.. Hamzah dulu pon menetek jugak kan!

Cik Hasnah said... [MEJAH JAWAB]

pahal yg komen ni kbyknnye pompuan ha???
agak2 lelaki tak stim kot baca post ni~ ;p

Pistachio said... [MEJAH JAWAB]

tak elok menipu bhai~

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

aiyoo

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

cett!
tak tengok konon...
haha!

Hanisah Safian said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHHAHAHHAHAHHA.sakit perot gelak! LOL XD

btw,header cooooool oke? :)

miss miera said... [MEJAH JAWAB]

eh, betul ke???huhu

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

wakakak.. tingin nk tgk tak.. wakakakakakak...

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

betol ke awak x tengok?? hihihi..
tutup mata sikit2 erk???

Fariq said... [MEJAH JAWAB]

wah pempuan banyak gile komen kalo pasal bab2 ni,, heran2,, patutnye laki yg lagi ramai berminat pasal bnde2 ni,,

Jom Update Status FB

efyna.pinkladies said... [MEJAH JAWAB]

gua tw lu tengok beb. peehh bini orang tu. hoho

bungakuning . said... [MEJAH JAWAB]

tak tengok tapi ada la jugak jeling jeling kan . hehehehe

emymilia said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko yg malu tersipu-sipu kan masa tu.....huaa huaa...

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

yer ker ko tak tgk ? hentah hentah duk skuddd

akmalhilmi said... [MEJAH JAWAB]

tetek dia besa ke kecik??
haahha

n. zfrh said... [MEJAH JAWAB]

baru pasan laa..kat header tu ada gmba ayam..kecik ja..kan2?

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

tipu..........waaaaa
paceroh tetek....kau pon ade tetek la amjoh weyh...ngeng...

haha..ka puji abg aku cun eh??kau gay eh???keh3....

-iEkA DaRLink- said... [MEJAH JAWAB]

ko ni tetek bini orang pon ko sebat ye hamjah.

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

eleh. tengok la tu.

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

hah! tak senonoh kau hamzah,. hehe

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

budak tu angkat2 kening kat kau tak? kihkihkih lawak seh.

Cik Bidadari said... [MEJAH JAWAB]

hik hik hik... mesti budak tu gumbira... sebab awak leh usha jerk... hahahaha... berbunga2 budak tu menetek... hak hak hak

Fxysche Nas said... [MEJAH JAWAB]

sejok hati bakal mak mak mak mak mentua yg bace!

huh,,cukop 4 mak. boleh kawen 4 gamaknye!
haha

Ery Farieha said... [MEJAH JAWAB]

cakap tak tgk, tp gambar tu tengok.

hehehehehe

echah mashuri said... [MEJAH JAWAB]

gigt jari jelahh ko mejaahh..hahah

Cikbelog said... [MEJAH JAWAB]

aku tau ko tengok kot ujung mata tu kan??miahahaha

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

nape tak lukis tetek kartun tu? takde tetek pon?

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

x tgk tapi tahu plak dia dok menetek ek?
[apsal aq rasa sgtlah berdosa menulis perkataan "menetek" nih?tapi dh tulis 2 kali.bedal!]

syeraRAWRR said... [MEJAH JAWAB]

ciss!

darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko jeling kan bro?

biskut said... [MEJAH JAWAB]

ko tipu sah...lau ko tak ushar tetek wanita tuh mesti ko ushar tetek anak dia kan...huh!kabaret!

mia said... [MEJAH JAWAB]

aigoo..image tak tahan ek..naseb ko tak lukis detail sikit majah..akhakhaka

wOrLdOfsEcReTwHisPer said... [MEJAH JAWAB]

bleyh cayer ke bro??
muaheheheheheeh...

nway, anda tertipu bro.
blekberi blekberi Xp

M y M y said... [MEJAH JAWAB]

betul ke ko tak tengok hamzah??hahahahaha kalau orang lain mesti dorang curi2 tengok taw..

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

aku mmg percaya ko x tengok..kah kah kah

BeYLa! said... [MEJAH JAWAB]

HAHAH yolah tu tak tengok.
yo yo o jehh.

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

bulat tak?

keh keh keh

BeYLa! said... [MEJAH JAWAB]

HAHAH yolah tu tak tengok.
yo yo o jehh.

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

haha.. org susukan budak pun ko nk layan ke

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha

cis!

ugi x tgk...

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

mesti dalam hati kau bilang "gulp, leh i tumpang isap sekali x?"

dira aziz said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha betul ke tak tengok??

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahhah..tah2 tgk..lau x, tahu mna??hehhehe

Ann said... [MEJAH JAWAB]

tipu hang xtgkkkkkkkk...............

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

mesti ko tengok punya..ku tak prcaya...lalallalala

fatin said... [MEJAH JAWAB]

ye ke tak tgk ni?..haha

Yatre Hayati said... [MEJAH JAWAB]

kau tak tengok sebab dah used kan?? hahah...tapi ibu menyusukan dia punya breast besar punya !! ok aku melucah

wunny said... [MEJAH JAWAB]

HAHAH caye kan jea lahhh! :D

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

gila la kau!!

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

haha tak bley blah ayat terakhir.. muahaha.... haish!!

Yui_Wani said... [MEJAH JAWAB]

Ke, hamzah jeles...nak join same?? hahaha! xD

~cik tiram~ said... [MEJAH JAWAB]

bukan mentetek laaa.haha.

Cahaya Kehidupan said... [MEJAH JAWAB]

wa ase nak lempang lu laju2 je hamzah ian....dush3...=P

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

ok gua cube pecaye..

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

betol ke ko x tgk?kalu x tgk, mcm mana ko tahu di adok menetek? haish~ musykil aku..

Aretikz said... [MEJAH JAWAB]

Leh caya ke tak stim bro? haha..

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

yelah tuh.. gua x cya langsung lu x tgok! hahahaa

cik bintang said... [MEJAH JAWAB]

mejah lu boleh dapat entry menrik tebaik nak mampos. kalau lah ade . sumpah cik b VOTE

mie said... [MEJAH JAWAB]

rezeki jgn ditolak..
hahhaaaa

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

pcaye.pcayelahh sgt kau tak tgk..cehh.

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MEJAH JAWAB]

hamzahh! is it really happen??? haishhh...haha. nk tergelakk!

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

hamzah babi! meh aku suap tetets aku meh!

masshie mastura said... [MEJAH JAWAB]

hahaha lawakla awk nie ;)

nabiha said... [MEJAH JAWAB]

hahah..

Sachi Asukai said... [MEJAH JAWAB]

eeeuuuwww...hahahaha....hamzah!nice header..ni aku paling suke tgk header ko.otromen bagai siap awan gerak2 agi.cmne wat awan 2 gerak eh..nak blaja:)

zureen said... [MEJAH JAWAB]

haha! hamzah ni~

Izamir Ridzwan said... [MEJAH JAWAB]

wahhh lu punya pon mcm gua tau sapa buat

Izamir Ridzwan said... [MEJAH JAWAB]

follow sekali

faradeeba said... [MEJAH JAWAB]

lu tak tengok.
lu menatap tetek beliau je.

masyAllah.
kot ye pon tutup la mulut tuh.
wakakakaka


:D

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

ye ke ko x tgk?org bg tgk free2,ko x nk tgk plk...ekeke

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

yang lu pergi tinggal LCD tu merata-rata buat apa wehh??

adess..rugi doh

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

yang lu pergi tinggal LCD tu merata-rata buat apa wehh??

adess..rugi doh

RaafikJahat said... [MEJAH JAWAB]

Rugi siaaa tak tengok. Takkan tak langsung kot ? Tak nampak puting kaler ape ? hahahahaha.

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

aku tgk movie hantu kak limah balik rumah, ada hantu kopek blakon, siap leh bergerak2 lagi. haha.

sWeeT mEdiciNE said... [MEJAH JAWAB]

ala..nant ko kawen ko tngk ler.

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

ayooo.... haha !

Encik Bell (beLalaNG) said... [MEJAH JAWAB]

alah.. ko x tengok tp ko menjeling kan??? hahahha :P

chittysarah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha~~
xtgk~~

lalala~~

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hamzah bdk baik..
dia tertengok jer...

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

hahahah lu ni saloo wt gua terbahak2lah! gua benci lu demmm bwahaha ;D

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

mentetek.
apa punya imbuhan daa.
gua syak lu mesti jeling jeling manja kan
auww auww

Db Cooper said... [MEJAH JAWAB]

haha.. lu memang celaka, tp gua tabik, iman lu kuat

Afiefah Safieni said... [MEJAH JAWAB]

x tengok tapi jeling2 manja.!!

Haris Khairuddin said... [MEJAH JAWAB]

siyes ke ko x tgk?? pehal dlm gmbr tu siap melopong lg mulut ko tgk dia mentetek anak dia?? (1st doh aku dgr mentetek..) XD

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Sempat tengok la tu wakakakaka!!!

unires said... [MEJAH JAWAB]

salam kenal dari indonesia....

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

kemain byk lagi komen pasal tetek ni..dgn gua2 sekali pun terjebak...kahkahkah!

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

mu debbor masa tuh...

haha

faizziatul ikhmal said... [MEJAH JAWAB]

eh , saya tersenarai dalam pertandingan BBPM 2010 ! :D nnti vote blog saya k , maklumat lanjut dekat blog saya ! :)

http://b0ra-bora.blogspot.com/2010/12/saya-nak-promote-blog-nih-hihih.html

visit lah my blog oke !
trimass :D

Cik Su said... [MEJAH JAWAB]

kuang asam betoi.. haha..

amry said... [MEJAH JAWAB]

ANAK SAPA LA NIH? BAIK SUNGGUH. KALAU AKU.....HEHEHE...KAKAK TU PON LOL. AGAK2 LA NAK MENETEK PON.MENGUJI KEIMANAN TU LA.KENA ROGOL PADAN MUKA. WEK!!

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

tak percaya!!!
lu mesti intai ekor mata juga kan..?

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

tengok sebelah mate kan? abek ngaku !

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Ko mesti buat² tengok luar tingkap. pastu tengok lagi kejap. kan ;DD

SUPERMAN said... [MEJAH JAWAB]

memang mengganggu ketenteraman... hati takmau tengok, tapi mata macam gatal2 je...

Solihin Zubir said... [MEJAH JAWAB]

aku kerat jari kalau lu lgsung x jeling tgok.. hahaha...

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

demm..apsl aku xpnh jmpe scene ni..
tp bdk baek (hamzah) akan tgk je dari jauh.. budak jahat akan rampas t*t*k dari baby 2..sekian..

Hot News Tahniah Malaysia, Terima Kasih Vietnam

eddie said... [MEJAH JAWAB]

x tgk..jeling jer...

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...