Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, January 31, 2011

Hubungan Antara Cikgu Suraya dan Pelajar Lelaki

Itu hari kawan gua ada tanya,
"kat Malaysia ni ada Maria Miyabi Ozawa versi melayu tak?"

gua tenung mata beliau dalam-dalam sambil berpikir.. erm... maria ozawa versi melayu eh.. ermm..

Cikgu Suraya!!! memori zaman sekolah kembali dalam kepala otak gua.. cisss, kenapa la dulu-dulu gua tak jadi budak baik sikit.. grrr

siapa kejadahnya Cikgu Suraya ni?  







gua syak zaman sekarang ni kisah-kisah Cikgu Suraya masih lagi dibaca oleh budak-budak sekolah.. Ye lah, benda yang takkan basi mesti la ramai orang baca. ye dak?

agak-agak kalau watak Cikgu Suraya ni betul, macam mana la muka beliau eh? mesti macam beruk, ye lah.. dari gua sekolah sampai sekarang cerita Cikgu Suraya ni tak habis-habis..

ceh..
Comments
100 Comments

100 comments:

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

eleh hamzah.. lu pon baca gak kan? kan?
hahahahha

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha

kantoi baca buku blue ni.

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

haih. aku tak penah pulak dgr cite psl cikgu suraya.

aqim said... [MEJAH JAWAB]

aku x pernah dngar pun nme tu,,mungkin aku seorang pelajar yg baik...nyiahahaha..

dya adriza said... [MEJAH JAWAB]

sapa dia ni? apsal mcm x kenal? aku x lahir lg ke masa tu ek?

fairuzhani said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya tu sape doe?

cik-terompah said... [MEJAH JAWAB]

gilak la.. apsal ak g seach weh.. setengah je ak baca.. bau2 nak masuk blue je.. biol la..

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

Best ooo cerita cikgu suraya..
hahhahaa

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

zaman sek dulu best la bace cerita lucah nie..lu masih bace ek..demmm

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

ha,cikgu suraya?????

.:: dieylah :: said... [MEJAH JAWAB]

xpenah dgr pun kisah ni...huahua...

nak search jap g tp mcam.....

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..ok gua pernah baca..hak3..

agaknya cikgu suraya dah tua k0t sekarang..tp kisah beliau ttp sama..panas..hak3..

argh..GS la lu..grr

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaahaaaa~ femes betul cikgu tu ye..

Mejuez said... [MEJAH JAWAB]

Ohh surayaaaaaaa... :D

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

sape cikgu suraya tu weh??

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suray????

kina_razali said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya nie sepupu kpd maria ozawa.muahaha.sedap hati aku jer tibai.=D

CikKaikazie said... [MEJAH JAWAB]

konfom pasni ramai gila wehh google cikgu suraya tuh hakhak..

kesian kat cikgu suraya yang innocent..

mv medi said... [MEJAH JAWAB]

haha memori tu bersama cikgu suraya

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

kesian cikgu suraya yg menjadi mangsa
eyh..
mase zaman sekolah dulu bebudak laki selalu search
"rohaya ratu jasin.."
kahkahkahkah

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

kesian cikgu suraya yg menjadi mangsa
eyh..
mase zaman sekolah dulu bebudak laki selalu search
"rohaya ratu jasin.."
kahkahkahkah

shazleenhairuddins said... [MEJAH JAWAB]

siape cikgu suraya???
googl SEAKARANG!
jengjengjeng

afrudy jalaluddin said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya cun lagi tu, dye pakai botox

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

pergghhh..memang cte tidu gue..HAHA~~

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

pergghhh..memang cte tidu gue..HAHA~~

roq said... [MEJAH JAWAB]

betul dow...memang femes giler name cikgu suraya ni....demn!

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

sapa cikgu suraya?

cian kt cikgu yg bernama sura ya tuh..otomatik kne label pono

Akulah Aqilah Itu said... [MEJAH JAWAB]

aku tak paham. -__-"


HAHAH! Otak gua suci mulussss

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

Siapa cikgu Suraya tu ?

ana said... [MEJAH JAWAB]

tak pernah dgr pun...

A.s.t.i.n.a said... [MEJAH JAWAB]

Cikgu Suraya tu idola Zainal Abidin...

Lagu Neeruza Ozawa best kan..?

ila said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..ramai la y google satg..

Cheq Tun said... [MEJAH JAWAB]

nape ngan cikgu suraya? nk gugel la

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Aku rasa, cikgu Suraya ni wujud la. Ada orang cakap la. Psstt lawat blog aku jap...ehehehe...

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

siapa cikgu suraya nih? budak2 sekolah aku suka sgt gossip pasal cikgu suraya ni perempuan sundal. apa sundalnya cikgu ni wei? goshhhh! -_____-"

ch!natsu said... [MEJAH JAWAB]

nape kisah cikgu suraya?
xtau pun.. mmg kene google~

ferra ferro said... [MEJAH JAWAB]

tak pernah tau pon pasal cikgu suraya . ni yang nak google sat ! x)

lily said... [MEJAH JAWAB]

sape cikgu suraya tu?
aku xtau pon...

afrohead said... [MEJAH JAWAB]

perghhhh cikgu suraya memang urban legend budak2 lelaki bro.

err sebab kau tulis pasal cikgu suraya ni habis perempuan semua nak google.

mesti terkejut beruk diorang dengan resultnya nanti. haha

ayin~weeweet said... [MEJAH JAWAB]

dulu masa praktikal kn, ada sorg budak tu ty nama kitorg (ckgu praktikal).dia kt, cikgu suraya ek?lpastu sengih2.hampagas betol!pttlh

A I N A said... [MEJAH JAWAB]

sape tuh?

mR.sYaH said... [MEJAH JAWAB]

hmm.. sape cikgu suraya tu.. xpernah tahu pun..

alyn shahrom said... [MEJAH JAWAB]

takk faham, cerita ape deyy?
btw, salam ziarahh;)

platipus said... [MEJAH JAWAB]

nampak sgt wktu zaman skolah dulu kau selalu search psl cikgu suraya..kah2

azian said... [MEJAH JAWAB]

salam kenal...
harap sgt tiada student sy yg dengki kat sy sbb sy akan dengki dia balik...hahahahah!!!

SHAORAN said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya mantap..! aku bace kali ke-3 pon stim ag lolz

farhah adeli @ far said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya? tak tau pon. kna google ke ni. ala. cite la. haha.

tia said... [MEJAH JAWAB]

erk ?

HEROICzero said... [MEJAH JAWAB]

gua bila denga nama cikgu suraya neh gua da agak dah! hahaha celakek!!!

sw33tdarling said... [MEJAH JAWAB]

buku blue ke ni..? mmg tak pernah baca

.:padie_eyla:. said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya hot ! haha

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

naper aku tatau cikgu suraya!!!! nampak sangat aku baik dan inesen..... =)

Khuzz said... [MEJAH JAWAB]

Cikgu suraya memang cerita terbaek yg aku prnah baca... hahhaaaaa.... susunan cerita, tatabahsa, olahan memang chun... aku nk jumpa ar siapa yg buat cerita ni...
second story dlm kpla : Milah dan Bapak mertua...

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

paesal wei? cikgu suraya tu sape?
apesal aku tak tau?

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

paesal wei? cikgu suraya tu sape?
apesal aku tak tau?

JIJI YU said... [MEJAH JAWAB]

ghairah kot kalo name suraya..ahah

Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

ape barang google cikgu suraya. ustazah rogayah. peh.

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

baca skrip blue lg stim doh. feel gila

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

hahhaa..tak menahan cerita ko nih...

Tips Bagaimana Nak Menyayangi Seseorang


Kenali Hati Lelaki Dan Cara Memikat Hati Sanubari Teruna

cik ubi said... [MEJAH JAWAB]

pehh..cite ni mmg bhye..ade cite cikgu suraya versi 2 kot..

hahaha

Anip™ said... [MEJAH JAWAB]

aku kenal cikgu shida je, cikgu suraya x sangat, jarang jmpe, bwahhaha,

BLOG GEMPAKZ SIOT

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

Orang yang nama suraya ni mesti mantop gile.Tah nape...

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

Serious aku xphm..naseb ujang Ada kt sebelah dia explain dgn detailnya...truss otak je blue!!dem!! =_=

qyqa said... [MEJAH JAWAB]

sumpah x knal cgu suraya tp kat skolah adalah nama cam ni..
bt cer ckit pasal beliau..

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

aku rsa macam penah dengar je cerita cikgu suraya ni..

Nan Polo said... [MEJAH JAWAB]

siyes x penah tau kewujudn ksah cikgu suraya ni... mm tp alang2 ko da sebut, aku intai r ek

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.gua tau sgt cikgu suraya ni..biasalah gua kan suka ikut arus perkembangan semasa zaman tuh.tapi itu tak bermakna gua bukan seorang pelajar yang baik. HAHAHAHA

MIMIE AIZA said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya tu sape?

ardinihumaira said... [MEJAH JAWAB]

wahh pemes cikgu suraya :D

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

hohoho..femes betul cikgu ni,,.,,ramai ke anak murid dia.. =P

jap..aku mintak maaf if gunakan tagline terbang jugak..aku tak tahu pun yg ada belog lain guna sebelum aku buat first header aku dulu2..

harap2 xde timbul isu..sb ada blogger tanya ada kaitan kah aku dengan hamzah ian...

so aku jwab kita satu kampung..haha

sissyira said... [MEJAH JAWAB]

salam pagi selasa =)

cikgu suraya tu cantik n cun ni...

epol said... [MEJAH JAWAB]

mengimbau kenangan tol cikgu suraya ni..ahaha

chittysarah said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya memang femes..
ahahaha

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

seriusly sapa yang baca pasai cikgu suraya ni ialah dia adalah wujud!

wujud di zaman 90's

budak yang buat cerita tu pun ialah budak mergong, alor setar!

zaman kakak aku!

epaa chenta said... [MEJAH JAWAB]

haha. kat skola dulu diorang print satu then buat copy byk2. then pass satu skola. HAHAHA.

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

cikgu shida tau le...hehehe

amirah said... [MEJAH JAWAB]

kakak cikgu shida parit tu ker

bujal X said... [MEJAH JAWAB]

oih~apsal saya tak kenal cikgu suraya?

bighagenjo said... [MEJAH JAWAB]

lucah ke cikgu suraya tu?

buyat(bebola tomato) said... [MEJAH JAWAB]

weh, rosak semua orang t. jujur sangat ni. haha

marina anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

amenda cikgu suraya ni weh?
monster ke apa?

Qamarul Sahid said... [MEJAH JAWAB]

wakakak. wer apsal aku taktau.. nampak sgt aku ni baik dulu..ha3

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

cikgu gak jd bhn..hehe


Entri bes kat sini Bos Ni Hebat Sangat Ke?? | Boss Is Not Always Right

nn said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya ni nama student dia aiman ke?

:P

darxniq said... [MEJAH JAWAB]

bro..ada kisah pasal cikgu suraya...hahahhaa...jom terjah..

[ 18SX ] Cikgu Suraya

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

huh . jgn google !

nUmara... said... [MEJAH JAWAB]

knp knp?
naseb baek x g cari link tu.. bace komen2 korang dulu.. haha!

Azmi said... [MEJAH JAWAB]

sah3 otak kau blue dr sekolah lagi..nasib baik otak aku suci lagi

Edy Fee said... [MEJAH JAWAB]

tak habis agy isu cikgu suraya ni...hot betul

Edy Fee said... [MEJAH JAWAB]

tak habis agy isu cikgu suraya ni...hot betul

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

erk??
siapakah cikgu suraya??
baru taw ni.. ketinggalan sungguh =_=

Suraya said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

SERIOUSLY LEPAS ENTRY NI RMAI PMPUAN2 SUME DOK GOOGLE CITE CIKGU SURAYA, X PERLU NK SOROK2 LG.. PMPUAN LEBIH TERTARIK DGN CERITA2 BERBAUR LUCAH LEBIH2 LG PMPUAN BERTUDUNG YG BACA BLOG NI.. ITS REALITY, PMPUAN SGT MINAT TNTANG CERITA BERUNSUR LUCAH, TP PMPUAN JUST MALU2 TP MAU.. SETIAP PMPUAN YG MGGUNAKAN INTERNET AKN SEARCH APE SHJA BAHAN2 YG BERUNSUR LUCAH YG DIDENGAR DRI MULUT LELAKI, DN PMPUAN ADE PRSAAN INGN TAHU YG MENDALAM TRHADAP TOPIC2 LUCAH YG BIASA LELAKI BUALKN.. DN PMPUAN2 SUME LAYAN CITE2 LUCAH SPT NI SECARA SENYAP DN BESNDIRIAN, TP PMPUAN AKN TTUP SIKAP DRI KONONNYA YG MEREKA XTAU APE2.. HAKIKATNYA, PMPUAN SBNRNYE LEBIH BRNAFSU TRHADAP BAHAN2 BERBAUR LUCAH DN SNTIASA INGN TAHU TNTANGNYA, SO LELAKI2 DI LUAR SANA, ANDA TDK PRLU BERTAPIS LG SMASA BERBUAL2, ANDA BOLEH BERBUAL LUCAH DGN SUME PMPUAN SBB SBNRNYE PMPUAN SGT SUKA, TP JUST MALU2.. INGT, ZMN SKRG PMPUAN DH ADVANCE DGN SEKS DN LUCAH.. HAHAHAHAHA!

Suraya Faizal said... [MEJAH JAWAB]

sakit hati tau x? sebab cerita mengong cikgu suraya ni la saya pun kena tempiasnya...sedangkan saya bakal guru...dan belom lagi digelar "cikgu suraya"..tapi name dah habis tercalar......sape yang karang cerita tu mmg @#$#%$% la...sbb abes org name suraya kena pandang serong tau x..siap ade yg tanya kat my blog, "NI KE CIKGU SURAYA YANG DALAM CERITA TU??" haaa??? dan sebab itulah saya terpaksa tukar nama blog .sangat2 menyakitkan hati..sorry ye mejah..ter EMO kat sini ..huhu

Amirah Yusof said... [MEJAH JAWAB]

cikgu suraya??first time dengo..

M. Faiz Syahmi said... [MEJAH JAWAB]

Tak habis lagi cerita kat sini? Kahkahkah!

misz sempoi said... [MEJAH JAWAB]

HUAHAHAHAHAH..sengal.
aku yg lurus lagi tulus ni g google.
separuh pas2 macam hape je.
patutnya baca komen dulu.haish

karen said... [MEJAH JAWAB]

-.-

erina said... [MEJAH JAWAB]

‎014 - 759 4643 kol je no ni...korang akn dilayan seperti raja..hehe

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

tua kerepot dah cikgu suraya tuh agaknya . haha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...