Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, January 5, 2011

One Step Closer to the Maxis Om Nom Nom Race


Eh.. apa benda Om Nom Nom ni? Kalau ikut dictionary kat google Om Nom Nom bermaksud makan dengan cepat dan gelojoh.. Dan bila Nuffnang dan Maxis menganjurkan 'The Maxis Om Nom Nom Race' semestinya Hamzah Ian kena masuk!!!

oyeahhhh...

Jadi kenapa Hamzah Ian nak masuk Om Nom Nom Race ni?



Pertama semestinya sebab MAKAN!!! Siapa tak suka makan? mesti la semua orang suka makan.. Kat Malaysia ni bermacam macam tempat makan ada dan bermacam jenis makanan sedap ada..

Dan dengan adanya Maxis Finder301 dan iphone4 korang dapat cari tempat makan yang menarik,sedap dan semestinya lebih pantas!!! http://itunes.apple.com/my/app/maxis-finder301/id375530216?mt=8#

Dan sebab kedua adalah Maxis Om Nom Nom Race ni seakan Amazing Race.. Jadi ini merupakan cabaran untuk mencari tempat makan dengan sepantas yang boleh.. fuhyooo..

makan + berlari + makan + food review + makan + main iphone + makan + Maxis =

Nampak menarik kan? arghhh... 

Lagi menarik apabila sepanjang cabaran Om Nom Nom ni peserta kena la update entry pasal makanan.. Dan untuk perkara tersebut semestinya Maxis Broadband adalah pilihan utama!!! Tengok la pelan broadband dari Maxis.. terbaik kan?



Sebab ketiga adalah hadiah yang keboom ni... wow.. Tapi kalau tak menang dapat goodie bags pun ok je.. harap-harap ada la baju saiz M.. yup saiz M sebab rasanya makin kurus dah.. har har har..

1st Prize: A trip to Hong Kong 3 days 2 nights with 5-star accommodation (for the winning team members of 4 pax) worth RM10,000- (And also 1 free smartphone each)
2nd Prize: 4 x free smartphone – 1 per winning member.
All 60 participants will be rewarded with Maxis goodie bags.



Jadi tunggu apa lagi? meh la ramai-ramai masuk Maxis Om Nom Nom Race ni... kita tengok siapa yang kuat makan, siapa yang kuat berlari dan siapa yang kuat muntah.. hoho..


dan team hamzah ian adalah Shahrol, Cik lily, dan daydeck.. mereka memang kuat makan.. keh keh keh..
maklumat lanjut:
Comments
43 Comments

43 comments:

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

cam best jek..gudluck bro..makan sampai dapat iphone4..haha

JAI said... [MEJAH JAWAB]

takbleh..takbleh..dah penuh..wakakaka

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

gudluck hamzah :)

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

katun tu comel

Miza Yusof said... [MEJAH JAWAB]

good luck :)

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

ape niiii???x paaam x paam..grrrr..lapar lak baca..

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

sounds interesting!!!! kalau ko terpilih good luck yer!!

eT said... [MEJAH JAWAB]

wahhh...ni mesti juara makan2 nih..hehe
gudluck...

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

ko kuat makan ke mejah?

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

wah dah jd blog iklan.bagusss

emieysandra said... [MEJAH JAWAB]

gudluckkk!

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg kuat makan..tp tetap keding

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

promoter terbaik zaman ini

=_=

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

fes time aku tengok gambar je

-.-'

pe pon makan sampai buncit ye~ :P

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

dok rok la gtu. berlari sambil makan sambil update...!

ika said... [MEJAH JAWAB]

oww yeahhh ! slrpppp .

James Buns said... [MEJAH JAWAB]

gua tak ada ihpne4 dan tak ada number maxis sekali pun.

apatah lagi nk makan bulan puasa ni.

kah kah kah.

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

aku mcm gersang nk join jer...gersang nie wei...adoi...abis gersang nie

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

makan tak ingat aku pon..huarghhhhhhhh

fathiah said... [MEJAH JAWAB]

ape ke bende tuh. huhuhu. maxis2 :) ooooo

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

sungguh tidak sihat,
tapi macam berbaloi

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

gud luck bro... gua masih dok pikir nk join ke x.. hmmm~

Wanz Mejuez said... [MEJAH JAWAB]

buncit ler nanti :D

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

gua mmg tak join doh, diet!

good luck hamzah ian!

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

waah...good luck ok

maiMOONyet said... [MEJAH JAWAB]

kuat mkn tp tak gemuk2 pun? xD

Markonah said... [MEJAH JAWAB]

cool yaww ! nomnomnommm hehe

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

nom nom chentaaaaaaaaaaaa. hati ko milik siapa hah hamijah?

JULYA said... [MEJAH JAWAB]

der...gua nk join gak...gua tiru lu bleh?

allia farhana said... [MEJAH JAWAB]

haha..gud luck...
rase mcm ngeri je cabaran tuh..

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

malas nak baca panjang2..hak3x..

**goodluck hamzah.. =)

jamilah.chantek said... [MEJAH JAWAB]

klu dpt saiz xl, bagi aku. haha

farhan asyraf said... [MEJAH JAWAB]

haha. good luck :)

Rara Farah said... [MEJAH JAWAB]

makan smpai buncit...ko belum buncet kn??nie lah peluang kau utk majukn perut..hahaha...

xdelah..gurau2..gud lak amjoh

Niz said... [MEJAH JAWAB]

bad luck!
maaf tersasul. good luck!
haha

fatihahafiza said... [MEJAH JAWAB]

makan makan makan makan ^^
heaven~ =)

Aku Macho said... [MEJAH JAWAB]

Bgs2 teruskan usaha membuncitkan diri
aku sokong!!

mia said... [MEJAH JAWAB]

hhahahaa...all da best majah...da siap team belom ni..heheh..gud luck yaa...

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

tak baik makan burger sambil berlari...

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

UUU NAK MASUK LEH TAK?



CHECK ENTRI MANTAP NI :
# ANALITIK NUFFNANG & ALEXA SILAMPUNEON MENCANAK#
# CARA HACK HTML KOD BLOG ORANG#
# KENNY ROGERS ROASTERS JAYA JUSCO MAHKOTA CHERAS#
# CARA BUAT AUTO HIDE MENU#
# QQ RINGS DONUT !#

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

makan bes. boleh>?
| Hadiah dari SARAWAK |

Sophia Rani said... [MEJAH JAWAB]

huh!! 3gb for RM48??? 6 bulan lepas gua beli 3gb rm68.. grrr

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

MAKAN SAMPAI KEMBUNGG

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...