Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, January 10, 2011

Perempuan Dan Basketball

Gua tak tahu kenapa, semester ni gua bizi gila-gila.. internet pun macam haramjadah lembap..

Tahun ni entah macam mana gua kena handle itu game basketball.. Ini semua pasal Universiti Sport Carnival punya pasal, jadi kalau sape-sape budak uia meh datang kat court basketball perempuan tu.. gua ada kat sana selama seminggu.. argh.. dem dem...

bercakap pasal basketball perempuan,

Ekcelli selama gua hidup kat dunia ni gua main basketball dua kali sahaja, dan bila gua jadi big bos organize menatam ni gua jadi blur kejap.. 

perempuan+ basketball + lompat-lompat + perempuan body mantap = gua tak jadi nak buat keje..

demmit.. 

Nasib baik diaorang tak pakai singlet dengan seluar pendek macam orang amerika tu.. kalau pakai macam tu mahunya gua suruh main lama-lama.. bukan niat gua nak tengok lama-lama, tapi itu dah memang keje gua.. har har har..

Tapi mereka-mereka ni main basketball macam main netball je gua tengok.. takpe lah, sekurang-kurangnya ada semangat kesukanan pada diri mereka.. bagus-bagus.. 


harap-harap budak-budak perempuan yang main basketball tu tak baca entry gua ni.. keh keh

gmbr ni gua tiru entry cimomot
Comments
121 Comments

121 comments:

chuu said... [MEJAH JAWAB]

"harap-harap budak-budak perempuan yang main basketball tu tak baca entry gua ni"
kalau baca, sumpah semua tarik diri kah kah kah

cOmeLito said... [MEJAH JAWAB]

nice pic..

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

kenyang la kau kan..hahhaha

ierayahaya said... [MEJAH JAWAB]

ler student uia gak ke.. haha.. wifi kat uia kat mmg lmbb.

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

cam kenal je lukisan ni..

kay yea said... [MEJAH JAWAB]

ak dulu men ngn kobe bryant~~

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

baketball? perempuan? UIA... ? tak dapat aku bayangkan...
Klu aku jd dorang.. nmpak mata lu lain mcm jer.. terus baling jer bola kene pala lu,...

Affan Ruslan said... [MEJAH JAWAB]

aku nka rated entry ni sbg 18sx blh keh keh

syaEYRA said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi yg tinggi perempuan dan bola tu ;p

roq said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....same weh....kene handle even gak...sigh~ :P

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

amik pic awek2 mantap wei...

udin said... [MEJAH JAWAB]

perempuan + basketball + lompat lompat + body mantap = toink! toink!

fuh susah betoi solan mat tam nih.. huh! :D

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

pehh mantappp !

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

sangat 18sx !!!

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

pompuan+basketball+lompat2+body mantap = gene XY ternganga dok tgk~!

okeyh. sbb tu ak mls nk main basketball. sekian.

tp bdk laki yg main basketball, ensem2 dowh esp asyraf muslim. ohho. yg ni tgk lame2 pn xpe. gagaga

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

gatai

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

gambar takleh blah..hahaha..

syiok la tu mejah tu..ko pandang tu jangan toleh2 banyak kali..kang dose..sekali pandang terus jangan toleh2 dah..haha..

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

ni lu lukis ke

n4dh!3r4 said... [MEJAH JAWAB]

perempuan+ basketball + lompat-lompat + perempuan body mantap = lu makan bola free

pakai rayban bro! bru selamat. haha

Encik Tikus said... [MEJAH JAWAB]

hhaha lu serupa macam mat kontot

NADDY KZAMAN said... [MEJAH JAWAB]

nk kene wat notis lah kat women's sport complex uia..hahaha..beware of hamzah ian..

teddyuna said... [MEJAH JAWAB]

lalau diorg bce haislah kau hamzah..

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

mantap betul pic tu.. he3

cik miera said... [MEJAH JAWAB]

haha..ko ni mmg imaginasi tinggi..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. adess. pejam mata je la hamzah

bukankosong said... [MEJAH JAWAB]

tak bole blah pic ko lukis..ha..ha..

Mimie said... [MEJAH JAWAB]

ehem2.mantap kot perempuan main basketbol ni.mseti semua tinggi n sasa macam oltromen.

farra said... [MEJAH JAWAB]

wa siyes aku tarik diri..hahaha

AISHA INANI said... [MEJAH JAWAB]

siap kau lepas nih aku turun tengok ko kat pdg basketball...
aku main ping pong boleh la nak cilok2 ushaaa!

gila, wifi bilik aku laju gilaaa!
jeles tak? jelesh tak? hahaha.

sw33tdarling said... [MEJAH JAWAB]

gulp!!
Jom Join GA PILIH THEME BLOG

dikdah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...tiap2 hari aku lalu dpn female sport cmplex tuuh..

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

WAh!! harus lah dlm seminggu ni asik cerita pasal 'lompat lompat dan body mantap' shj....

har har har har

Tuan Din said... [MEJAH JAWAB]

Lu kasi ubah law game tu...
Pakaian Wajib adalah Swiming suttt..
Kump paling byk lompat akan menang..
heheheh

z a n a said... [MEJAH JAWAB]

hado je la kaw ni hamzah. hahaha

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

grrrr!! hepp!! nakal kamu nih!

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

harammmm! :P

http://aniesandyou.blogspot.com said... [MEJAH JAWAB]

ish ish ish (geleng kepala)

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

nape depan mantop...blakang kepek je..huhu

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

damn, lu berbakat melukis rupanya. haha

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Ekekeke...cuci mate woOOo ekeke...

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

oit, pompuan tak pakai baju.

Faezah Hannah Al Baj said... [MEJAH JAWAB]

uia ker.. :)
selalu gk i xdpt bt keje sbb ushar boifren main kt turf hoki.hehe

<<--maryam resident(blok sebelah fsc)

(kahkah)

ika said... [MEJAH JAWAB]

x pasal2 diaorang cancel bertanding plak nanti . haha .

♥ LULU ♥ said... [MEJAH JAWAB]

pempuan men bsketball mmg sweet..hehe
tapi aku x pndai men pon!haha

Fatul Akrul Ramli said... [MEJAH JAWAB]

post yg ni ada unsur2 lucah.. aku suka.. hahahaha

platipus said... [MEJAH JAWAB]

kah3...sejak bila kau berjinak2 dlm sukan ni?

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

canerla diowg leh caya kat hang handle benda alah ni ahaha ;D

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

gatai mu...

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

haha..pastikan ko pakai spek rayban hitam..

~~DucKneSs~~ said... [MEJAH JAWAB]

sebab tu aku suka maen dam haji jek..hahahhahaha

aizuemi said... [MEJAH JAWAB]

HS... hang ni...

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

gua syak ada hikmah lu dilantik

NaF said... [MEJAH JAWAB]

haha. sengal !!

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

pehhh sentap baca entry ni.
sy pemain basketball..tp x main bball sprti netball laaa
hahahah :P

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

nnti gua datang hamzah..gua betol2 nak tolong lu..hahaha

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

syiok gile lu nnt bro..kenyang sminggu kot..kahkahkah

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

Habislah Hamzah. Lepas ni diaorang main Basketball tutup mata lu. Hahaha

Terbaru > Anugerah Juara Lagu 25 VS English FA Cup > Senjata Menawan Suami : Payudara! > Tukar Banner/Link Dengan phreak-id

ANATI SOKI said... [MEJAH JAWAB]

kehkehkeh.. gatal ko eh.. wakakakak
dowh...
anat kt sini pun.. intenet mengalami masalah kesiputan kebabian. T____T

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

astagfirullahalazimm.....

cahayamatakugembira said... [MEJAH JAWAB]

kah..kah..kah.. =)

rossoneri said... [MEJAH JAWAB]

coach gatai!!

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

itu kalo bagi ko handle renang berirama..mau juling bijik mata hahha

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

kenalah tu hamzah dengan tugasnya

hiro said... [MEJAH JAWAB]

dada makwe macam bola basketboll pastu men basketboll..kecut juga iman kawe.

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

dah gaya mak shin chan je tp mak shin chan versi debab..haha..buruk gilerrrrrrr ahhhh..demmit

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku pon main basket ball jugak. best kot!

Jabatan Sokongan Penyelidikan said... [MEJAH JAWAB]

Nak tanye sket Mejah, masa posting nie ko pakai otak kiri ke kanan? ke tgh2?

kah kah kah~ =D

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

katun tu ada memang mantap! aku bagi gred A!

shinda88 said... [MEJAH JAWAB]

tats wat i called luck! bertuah weyh jaga budak2 pempuan men basketball haha~!

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

faiz. tundukkan pemandangan. agar naik keimanan.

cik emymilia said... [MEJAH JAWAB]

lukisan 18sx !! ha ha

✿ CikCimi said... [MEJAH JAWAB]

oi oi.
spelling nama aku salah.
=.="

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

har har har..

lu dilantik atau lu volunteer??

grr

NARDtheNERD said... [MEJAH JAWAB]

kejap i fikir i pernah tak main basketball.
HAHAHA.

:)

tim said... [MEJAH JAWAB]

itu sudah ada dalam diri mu

noorafzan said... [MEJAH JAWAB]

gambar censored!

zEri sAfEerA said... [MEJAH JAWAB]

wakakakaka :)) ngok ngeks :P

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

ooo hamzah..mata tu, pantang nmpak pompuan eh..hak3x..

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

jap lagi gua nak bgtau kat budak2 tu lu wat entry mcm nieh =p


hiahahahah

cikmemy said... [MEJAH JAWAB]

kenyang la ko kan..x yah makan seminggu pon xpe kan pas tgk pompuan main basketball...huhuhu

mofaizmz said... [MEJAH JAWAB]

aku tgh mmbayangkan situasi dlm entry ko..

pmpuan+basktetbal+body mantap2.. cool bro!

zuana's dear diary said... [MEJAH JAWAB]

amboi3x... pulas telinga sikit!! xley blah lah lu... ahahaha
notty gilerh seyyy

NuSaNa NoSa 91 said... [MEJAH JAWAB]

wooo~ tundukkn pndgn.. hik3~ ^_^

/Dayaaaaah said... [MEJAH JAWAB]

cucuk mata kang :D

zirconia said... [MEJAH JAWAB]

tengok cara main dah ar mejah :D

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

awek sport hot woo ~

Farra Zulkarnain said... [MEJAH JAWAB]

ni bahaya ni, mau karang ada yang meleleh. then setiap tahun sanggup jadi organizer :P

Hanisah Safian said... [MEJAH JAWAB]

muahahhahahhaha.gamba 18sx tuh! LOL XD

teyhah said... [MEJAH JAWAB]

lain kali bygkan ja la ultraman2 tgh main basketball dgn raksasa2

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

kalau pompuan mcm tu

harus semua bulu gugur

hahaha

amry said... [MEJAH JAWAB]

ayat ko selamber gaban tahap oltromen..hahaha..

wOrLdOfsEcReTwHisPer said... [MEJAH JAWAB]

OMG!baru lepas maen basketball ptg
td, warghh...siyes, best giler
lama xmaen, huhuhuhu..


ngeri arr ngn u pnya pndgn bro, wahahahaa.... ;p

NajwaZin said... [MEJAH JAWAB]

Player takde yang baca, kalau committee baca xpe lah kan? ;p

4miN93~~ said... [MEJAH JAWAB]

best giler..nk JOIN !!!


http://beloganakmuda.blogspot.com/

ferra ferro said... [MEJAH JAWAB]

saya join super terbang tinggi-tinggi punya belog sebab belog super terbang tinggi-tinggi ni sangat sangat sangat dan sangat lucu ! x)

mie said... [MEJAH JAWAB]

wow!!!!
kirm salam kat awek2 basketball..
ehhee

Nordin said... [MEJAH JAWAB]

MATA KO NI MEMANG MATA KERANJANG.. PADAN LA SUKA TENGOK POMPUAN MAIN BOLA KERANJANG.. HAHAHAHA

HarHarHarHarHar

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

ahaha...

jd je drawing tu body mantap!

ana said... [MEJAH JAWAB]

big boss!!!!

Cik Bucken said... [MEJAH JAWAB]

ko xdo la kojo len.

Jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

cmne lu plak yg leh handle erk ? haha.. konpius2... :) bahayaaa...

n!da said... [MEJAH JAWAB]

hhahaha. meh aku doaksn supaye budak2 tu terbace en3 ko ni.

ptg ni confirm dorang masukkan ko dlm net dlu. baru dorang maen. haha

Syida Shukor said... [MEJAH JAWAB]

zzz

miZz iNtaN (^ ~ ,) said... [MEJAH JAWAB]

mcm hampas la lu mejah,hahahaha!!


p/s : gua knl kan blog lu kat membe2 gua, besok terus kecoh pasal lu. kawan2 gua minat lu bhai tapi dyorg de bg pesanan ' bapak lucah blog lu '. HAR HAR HAR :D

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

Gatai la lu ni Mezoh! hahaha

Solihin Zubir said... [MEJAH JAWAB]

har har har..
lukisan cam haramjad.. hehehe..

ieMa ackLes said... [MEJAH JAWAB]

cett...
amek kesempatan...

HafizRahman.com said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha....rezeki beb....bro..aku gna nama ko jap dalam entry


http://hazrilhafiz.blogspot.com/2011/01/4-blogger-dengan-header-flash-tercantik.html

a n a s t a s y e a said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah... mmg ko suka kan bab-bab cenggini.. ha! ha! ha!

Faaein Himura said... [MEJAH JAWAB]

smoga dia org baca entry ni.. hahaha..

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

tak reti nak maenn =( ajar lol



ENTRI MANTAP & MELETOZZ :
# VIDEO THE BACHELORETTE BERCINTA & BREAK UP#
# RAKAM VIDEO PEREMPUAN KENCING#
# CAWAN AJAIB UNTUK PEREMPUAN SAHAJA#

micah aje said... [MEJAH JAWAB]

sengal gila ah....
^_^

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

untung ko Hamzah.. ..(..bukan nama sebenar.. )

Sophie Al-yahya said... [MEJAH JAWAB]

perghhh..kau ni menggunakan nikmat melihat pda jalan yg salah..haha..

░♥si lampu neon♥░ said... [MEJAH JAWAB]

mejah laaa name die..

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

huh!dasar lelaki!!!suka tgk yg gegar-gegar kan!!mencikkk!

Mardhihah said... [MEJAH JAWAB]

wei!!! aku main basketball kot!! kot igt tak aku?? haha, sikit2 duduk dlm khemah tu..la..ko ke..

PutraRocker said... [MEJAH JAWAB]

bwk2 la bertobat der...

Hanis Manis said... [MEJAH JAWAB]

haha. ini comel do. :D

khamdiah khodari said... [MEJAH JAWAB]

haha..sengal la..

eQuRlz said... [MEJAH JAWAB]

rindu nk main basketball!!! huhu.. sjak mninggalkan zmn universiti da stop main dah..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...