Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, January 4, 2013

Gua Punya Bapak

dulu lah.. time kecik-kecik.. 


***








"esok-esok" tu bermakna minggu-minggu.. ke berbulan-bulan? tak pasti, yang pasti lama lah.. 
keh keh


dan macam biasa, kongsi dengan gua punya kakak.. eh, kakak-kakak.. arghhhh





dan macam kanak-kanak normal yang lain.. kami jatuh




dan macam biasa.. 



har har har.. okeh, takde la kena sepak.. tapi ada la upah yang sama dengan nilainya.. adeh

***



Selamat Hari Bapa wahai rakan-rakan..

Comments
91 Comments

91 comments:

y u y u Z u l a i k h a said... [MEJAH JAWAB]

sobbsobb.. teringat arwah abah yuyu T_T

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

ari bapa bkn bulan jun ke?

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

aku pun bapak jugak... cuma anak-anak masih belum tersenyawa lagi

Makbed said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha.... betoi betoi. lagi kuat nangeh , lagi kuat kena ngan bapak.

afrohead said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari bapa juga!
:)

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari bapak mezah!hahahah

Hazzy Ishak said... [MEJAH JAWAB]

dushhh dushhhh!!

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha..kena rotan kan?padan muke!

Cik Bee~! said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari bapa hamzah !!

нαηιмQαtяυηηα∂α said... [MEJAH JAWAB]

Apekecomell......

M a W a D D a H said... [MEJAH JAWAB]

esok2 jer la...hahaha...ayat trick..

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

huhuhhu normallah tuh....
aku paham
aku paham...

selamat hari bapa juga.

qyqa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..

stylo!!

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

ler..sama la...tapi gua punya mak sampai gua dah ada anak pun x dapat2 lagi...harhar

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

biasalah lelaki yg dipersalahkan..tanggungjawab beb..haha

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

biasalah lelaki yg dipersalahkan..tanggungjawab beb..haha

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

biasalah lelaki yg dipersalahkan..tanggungjawab beb..haha

cik ewun said... [MEJAH JAWAB]

hahahha beshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh!

zuk zuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

biasalah lelaki yg dipersalahkan..tanggungjawab beb..haha

Yong Sofea said... [MEJAH JAWAB]

hahahah biasa lah tu esok esok. Aku selalu jugak kena macam tu. Tapi yang paling koman mak aku mesti bagi alasan "kat rumah dah ade". Nak beli air "kat rumah dah ade". Nak beli buku "kat rumah dah ade" -________-"

Nujma Hayati said... [MEJAH JAWAB]

Hehehee....comel jew gmbar2 tu....
Selamat Hari Bapa .... =)

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

haha..bongok gmbo..mu igt dop kecik2 dulu aku gendong mu naik basikal g ngaji..kepit quran..haha..nok suke rase....hahahaha

-telordibasuh- said... [MEJAH JAWAB]

kem salam kat bapak kau hahahaaa

zahidah dihaz said... [MEJAH JAWAB]

FATHERS DAY DAH KE?


New Entry: Secret Garden

Mimie.Candy Cane said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...sweet la nek beskal kongsi2 gitu...

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

aku dulu bawak adik aku naik moto, lepas tu jatuh. adik aku luka2 dekat tangan ngn lutut diaorang.. aku plak suci dari kecederaan. Balasan, tak la sampai kena sepak, cuma kena libas ngn hanger...hoho

Hanis Azla said... [MEJAH JAWAB]

kena bersyukur tu.. at least dptlah jgk... ada org tu nnt2.. tp tak dpt2 juga..

marinahunny said... [MEJAH JAWAB]

eh, dh hari bapa ke?

ama said... [MEJAH JAWAB]

hari bapa ke harini?

Alan said... [MEJAH JAWAB]

biasalah jatuh beskal hehe

ika said... [MEJAH JAWAB]

keh keh . dahsat zaman kanak-kanak lu .

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said... [MEJAH JAWAB]

hari bapak ke arini weh????



KEMBAR: ramai yg teringin nak anak kembar!

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

bapak..yayang mintak maaf tak bagitau pasal semalam..tssk

selamat hari bapa. love u mucho mucho bapak :'))

♥ηαβiLα Lαα♥ said... [MEJAH JAWAB]

har har har. kakak2 wa x penah join wa nek beskal -.-"

mia bouvier said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari bapak hamzah :)
nanti ada anak seksuk gitu lah jadi mu :P

D' Cako said... [MEJAH JAWAB]

Hahahaha.Esok-esok tu memang berminggu-minggu.Pastu jadi budak-budak haruslah percaya je. U_U

APi said... [MEJAH JAWAB]

sampai sekarang gua tak dapat beskal..
huhu

named syuhaiba @ ayie said... [MEJAH JAWAB]

alahai bapak... syg nye saye kat mreke... >.<

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

Selamat hr bapak! :P

naz said... [MEJAH JAWAB]

haha comel juga lu hamzah

Munie Blushious said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh... aku tak penah ade basikal... bapak aku pon power jugak, ko ckp je nk basikal, dy cubit puas2.. hamek ko, jadinye baik senyap jer dan tak payah mintah ape2... kui3x !

Misz Muffin said... [MEJAH JAWAB]

haha.. selamat hari bapa jugak..

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

bongok toi ko.... awal gila sambut hari bapak. he he...... hari bapak in june la..... =)

me_nazri said... [MEJAH JAWAB]

sian lu punye kakak.....haha

happy bapa day..

Farhana Sahri said... [MEJAH JAWAB]

kena tendang da...hehee...comelnye lukisan dia...=p

http://farhanasahri.blogspot.com/2011/03/contest-gambar-pets-paling-comel.html (tag terbang tinggi-tinggi)

EpoLღKunang2 said... [MEJAH JAWAB]

"stop gilo. stop gilo." haha.

Lawak gila-lah. Seronok zaman dulu naik basikal dari naik motor.. wuu. ^^

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

alahai...
kesian plak kan jatuh basikal~
tp yg best tue dpt upah tambahan tue~
hee~

eddy said... [MEJAH JAWAB]

menarik piau punye wish...hehehe

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

perghh..agak gangster bapamu mejah..hahaha...padan muka kau

mie said... [MEJAH JAWAB]

eh!!
hari bapa ke hari ni?
heheheee

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

Ganas nya bapak tu

faiz_nordin said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari bapa juga

storyfromme said... [MEJAH JAWAB]

my dad is my hero :)

Cik Jari said... [MEJAH JAWAB]

da lama tag gi sini..waaaa...otomen dah pandai lukis katun...

selamat hari bapa..hari-hari is hari bapa eyh...

anakmajed said... [MEJAH JAWAB]

ayah aku sampai skrg kot 'esok esok' dia. padahal anak dah besar2 je -,-

The Lady & Mr Vampire said... [MEJAH JAWAB]

siap ada misai lagi tu.. haha..

amirah said... [MEJAH JAWAB]

arwah abah akak dulu kalo nak beli brng, mesti dia kata "tak jual, dah ada orang beli"..semua brg.last2 akak pasrah..rindu sgt ngan arwah abah akak..wa wa wa

Faaein Himura said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. lawak sehh... org lain luka.. ko tak luka plak.. patut arr kena sepak... hahaha...

Piah Becok said... [MEJAH JAWAB]

oh. situasi tu buat saye teringat dengan arwah abah saye... wacchaaaaa

Artoone said... [MEJAH JAWAB]

pengalaman paling ekstrim berbasikal, membawa dengan mata pejam lalu tersungkur dan menyeret pipi di jalan Tar sampai koyak rabak.

best la main basikal!! wuhooo!!

JIJI YU said... [MEJAH JAWAB]

aku kena tendang ngn member aku sebab langgor kucing die..

@juera said... [MEJAH JAWAB]

comel abah dia..^__^ ada misai mcm A.galak tu..kihx3

❤NazirahMoktar❤ said... [MEJAH JAWAB]

aku tak penah berkongsi, sebab anak bongsu.pastu tak penah mintak basikal, bapak aku yg terus belikan..best tak..hahahah

SofieyAzwa said... [MEJAH JAWAB]

Sofiey nyer ayah x garang. Mak yg garang. Hehehehe..

Esok esok laa ea? I like!

dLa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha! lawak dan comel!

Kap said... [MEJAH JAWAB]

bapak gua dulu pun pasang misai.

Oreo said... [MEJAH JAWAB]

perghh gelak har har har dari kecik

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

lu dah jadi bapak lom? kalau lom, bak sat bini lu

A I N A said... [MEJAH JAWAB]

beskal aku sorg satu.haha.;P

melle amir said... [MEJAH JAWAB]

bapa cool

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

ok faez anak rudin sgt comey!

azureEn said... [MEJAH JAWAB]

haha adei teringt plak time fes time my dad belikan beskal.. dye salah beli. tinggi nak mamp. tak leyh nak capai kaki.. tapi maen jgk smpi jatuh2.. -.-"

Encik Psychopath said... [MEJAH JAWAB]

hari bapa ? bia betol ?

conbellydiobeterisme said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka sengal ,layan beb caya


http://jambancomel.blogspot.com/2011/03/hilangnya-melayu-diganti-melayu-lucah.html

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

kau nakal.... memang akan selalu kene kan?

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

lu mesti seorang anak yang pengikis kan..grrrrr!!!


selamat hari GAY sedunia

nora said... [MEJAH JAWAB]

emmm esok je ar aku comment
lalalla :p


ENTRY HOT : 2+1

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

haha. first time masuk site ni.
:D

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

haha. gua x pnah mintak basikal pun

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

untunglah jadi bapa *tibatiba kbai

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

untunglah jadi bapa *tibatiba kbai

Shamsuddin Amin said... [MEJAH JAWAB]

tunggu lame pun, tapi akhirnye dpt kan... tu la bapak...
janji pasti dikota... ^^

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

terus tengok kalendar. cis.

hari3 ialah hari bapa~!

Myaby said... [MEJAH JAWAB]

dapat penerajang sekali. best x?

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

oh bapak!!

sarah mohamad said... [MEJAH JAWAB]

kahkah. pernah situasi ni terjadi dekat diri sendiri. nak basikal, eksaited naik basikal dan terjatuh dan dapat pengupahnya. hihihi

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

heheh pdn pdn pdn

kaloi tak penah jatuh basikal kowt
hahahahaha :P

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..luka tu dah sembuh belum??

Puan Capa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha!pdn muka!

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Gua biase kalau nak satu barang tu.. gua tenung lame² kasi mak or bapak agua perasan.. kalau nasib baik dapat la, kalau kurang baik, tunggu berbulan² kot.



Seronok what dapat habuan yang sama nilai ngan sepakan tinggi tu.. ;D

miss no right said... [MEJAH JAWAB]

oh. terbalik. mak aku yang selalu cakap cenggitu. bapak aku redha je kalau aku habiskan duit dia. kahkah.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...