Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, March 11, 2011

Hamzah Dipancut Di Dalam Tandas (kisah benar)

benda tak best yang berlaku sepanjang minggu ini ke atas gua

#1 Kena marah dengan lecturer
#2 Kena pulau dengan team member.. (*ini la padahnya team dengan foreigner)
#3 Kad atm kena telan dengan mesin atm bodo.. 
#4 kena pancut dalam jamban...

terasa loser gila... arghhh

***

Hari rabu lepas gua tengok citer The Eagle kan? lepas je cakap-cakap dengan En Ken, gua salam angkat tangan dan terus mahu naik tren.. lepas tu gua melilau satu Mid Valley sebab gua lupa KTM tu level berapa.. demmit 
(*moral, malu bertanya boleh letih kaki)

Tiba-tiba, gua rasa nak kencing.. okeh, semua orang reti kencing macam mana jadi tak payah citer cara kencing okeh.. grr

Toilet ni gua rasa dekat dengan tempat orang tunggu teksi tu. Lepas je kencing gua nak basuh la.. bukan ke kalau tak basuh kencing nabi marah kan? entah la, gua ingat-ingat lupa.. korang tolong betulkan okeh kalau salah..

Jadi gua cari air.. Dan...

kejadah? Mana paip air????  

dalam jamban tu ada menatam ni je.. tisu-tisu takde.. haram sungguh



okeh.. tengok butang kat tepi tu.. canggih gilo... sebab nakkan air gua pusing benda tu.. Binatang ni memang tak ada kat rumah gua.. jadi jangan tanya ni teknologi datang dari mana.. 


gua pusing la menatam ni kepada nombor satu.. 

dan..


air itu terpancut tepat ke dagu dan pipi gua.. oh dem... 

tahu tak berapa ramai orang dah cirit dalam jamban ni? tahu tak berapa ramai orang dah berak tahi tersembur kat sini? tahu tak berapa ramai orang kencing tapi pancut tak kena lubang? tahu tak???

semua benda nak ikut orang putih... stail jamban pun ikut orang putih..  grrrr



baju basah, hati panas.. dan gua berjemur kat tempat orang tunggu teksi tu sampai baju kering.. dah lupa kencing basuh ke tak.. arghhhh. arghhhh.. arghhhhhh.. arghhhh....


xoxo
Comments
148 Comments

148 comments:

storyfromme said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...geli beb!

t e m b u m e said... [MEJAH JAWAB]

mesti tak basuh!!
sentap punya pasal
hahahaha

Khairul Antasha said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... pdn muka ko hamzah

si meter said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. dunia2. =D

misz sheyla said... [MEJAH JAWAB]

Bhahahahahahhahahahaa..sadis lorh cerite...

SofieyAzwa said... [MEJAH JAWAB]

Hhahaha.. Padan muka!

siyes benci giler tandas camtu.. pelik bebeno

cik ubi said... [MEJAH JAWAB]

gua ane snap menatang mangkuk ni..

t gua post enrti pakai pic tu..haha

missSenget said... [MEJAH JAWAB]

nasib x masuk dalam mulut.. x__x

missbby said... [MEJAH JAWAB]

oh..kesian..kesian...kesiann..
memang betul, patut tandas2 kat msia ni dan kat kl buat je yang mcam2 kita biasa guna..ni moden sangat sampai menyusahkan..

miera azzudin said... [MEJAH JAWAB]

Hoho...mggu yg menyedihkan...but relax la k...dugaan namenye 2..:)

tupaimerah said... [MEJAH JAWAB]

ye ye. saya pun tak suke tandas berteknologi tinggi macam ni. tak reti, maka rasa tak suci. oh!

.:: yUki a.k.a f@Ra ::. said... [MEJAH JAWAB]

peh..canggih wo toilet!!
kt mane tu??

nk try gak r jamban tuh!
jakun dah ni

MATAHARI said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!


ok2.



hahahhahaha!

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

perh mangkuk jamban pun reti pancut erk

tinggi dan jauh lak tu..

kehkeh

FH said... [MEJAH JAWAB]

hahaha bengong

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

lu ni...jamban macam tu tak pernah tengok ke

bun said... [MEJAH JAWAB]

ahhahaha,lawak
first time kene time kat airport
macam siot le
penat cari mane paip
tapi tak basah la
just tak selese

athirahMedan said... [MEJAH JAWAB]

Kesian gila. jamban sekarang dah pelik2 ah, pakai jamban cangkung dgn getah paip sudah. HAHA

suffer8zine said... [MEJAH JAWAB]

hahha kalau masuk mulut kan best

Terkini: Solat Jumaat Kini Boleh Dilakukan Di Pusat Membeli-Belah

Faizal n Fashitah said... [MEJAH JAWAB]

Tahniah! ko ntah orang ke berapa ntah yang kene pancut ekekeke...

rizal jabai said... [MEJAH JAWAB]

aku rekemen kan pamper Dr.P..haha

Syeida Ramli said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHA...lawak lawak lawak! :D

amirah said... [MEJAH JAWAB]

hehehe..agak2 kena samak tak ni amjah?

Adii NakHeran said... [MEJAH JAWAB]

kahkahakh,, benda ni first time jadi kat aku,, aku call member suwuh datang bawa baju,, tukar skli baju laen,, boby trap,,

lea said... [MEJAH JAWAB]

yuck!

J@J@ / Bini The Rock said... [MEJAH JAWAB]

"air itu terpancut tepat ke dagu dan pipi gua.. oh dem... "

ada termasuk ke mulut tak??
kih kih kih!!!

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

sangat kasihan.... bad day!!~>.. muahha... tapi sesekali ne cam tu best pe!!~>. ahha

aLya maNip said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gila..hahaha
mesti kencing tak basuh nie..muahaha

Mommy Fara said... [MEJAH JAWAB]

jijis ok! jijis!

- mrs koroe - said... [MEJAH JAWAB]

aku cuba tahan .

hahahahaha .

jahat betol tandas stail tu .

haha

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

tak basuh kencing tak suci la mejah.
taleh beribadat. saje bagitahu. hehe

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA..kasihan..saya dulu pon penah kena juga but kena kat seluar..cun2 seluar kaler hitam so x npk sgt.. :P

afrohead said... [MEJAH JAWAB]

shit jamban macam ni dah sampai malaysia rupanya. susah betullah kalau semua benda nak ikut orang putih

Fairus Bin Mamat said... [MEJAH JAWAB]

MACAM2 TEKNOLOGI SEKARANG.. ADA YANG BAIK, ADA YANG MENYUSAHKAN..

Kuronofu91 said... [MEJAH JAWAB]

kalau x silap...yg "pancut" tu sebenarnya utk basuh ber**...sebab mat saleh ckup malas nak cuci guna tgn...harharhar

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

gilo..aku klu pi toilet awm mende pertama aku check mesti ada paip ke x..klu xde paip sanggup thn smpi blk rmh..bahahahaha~ =P

A.s.t.i.n.a said... [MEJAH JAWAB]

wkakaka saya suka entry ini.. lucuuuu

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

tanda kat egip macam ni laa. haha.

sebab tu bukak slow3 je.

Azreen Zunairah said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha kesian gile lak aii..x pe2..setiap orang ada hari2 malang dia kan..tabah ehh..huhuhu..lu kan kacak !

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

hoohoh..semua teknologi nak ikut omputih..betul kate ko weh..aku setuju..aku rase orang Malaysia pun ade kreativiti tersendiri...:)

tips terbaru

Tips Mendapat Ketenangan Dalam Senaman

Semua Untuk Kamu, My Lovely Follower

No Condom - NO PLAY PLAY

Tips Penjagaan Gearbox....Buatlah Ia Seperti Awek, Okeh

24 Ciri-Ciri Orang Yang Mencintai Kamu

LadyRye said... [MEJAH JAWAB]

ingat sweet la tu kencing tak basuh!

ceh!

fyna said... [MEJAH JAWAB]

huhuhuhu....dasat...

budak ice said... [MEJAH JAWAB]

waa..sronoknye..pancut mcm water cooler..nganga mulut luas2..ngaaaa :O

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..gile hamzah..x basuh kencing ke?kalau ko pegi singgah sembahyang plak kt mane2, x sah weh kalau ada air kencing terlekat kt suar..hahaha..

a e i o u said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah. lawak ok.

Cik Miera said... [MEJAH JAWAB]

haha..tandas bidet macam tu bukan untuk basuh montot pas berak ke? nasib kau la hamzah..

soalan yg ko xjawab lg, ko basuh xpas kene pancut tu?haha

rotashia faizal said... [MEJAH JAWAB]

hahaha hadoi... canggih sampai menyusahkan orang nak guna... :p

Misshy Innz said... [MEJAH JAWAB]

aku benci tandas ghope itu .

wunny said... [MEJAH JAWAB]

adus! sentap gle klu kne g ni.. smue jd x kne.. sba naa:)

A I N A said... [MEJAH JAWAB]

haha.apekah.skarang ni moden la.;P

hanafijaafar said... [MEJAH JAWAB]

ngarut la jamban macam tu, tak cool langsung. bagi tisu sudah, bersih dan tak basah.

tapi, air yang dipancut "bidet" tu bukan kotor pun. air paip biasa je. kononnye dicipta untuk membersih bontot selepas berak.

NURUL NAZIRA said... [MEJAH JAWAB]

TERBAEK WOK ! yuckss ! hahak

zati embong said... [MEJAH JAWAB]

haha.kesian betul la.xbaiklah jat gelak2 kan?

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

mcm tak sempat nak basuh jer beb...

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

har har har (pinjam gelak)~
pdan muka hang~
hik~

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu sian ko..
tp benda alah cmtu mmg pelik kalo aku pn sure bsh gak bj

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
sian lu hamzah..
lawak.lawak.serious lawak
bako je toilet 2,bako je..
hahaha

Shairazi Saidin said... [MEJAH JAWAB]

BUSUK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAHAHAHA.

latest entry: http://shairazisaidin.blogspot.com/2011/03/bruno-mars-says-he-love-me.html

GiveAsh said... [MEJAH JAWAB]

hahaha bongok punya hamzah..

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

rase2 nak pasang kat rumah x bende alah tu??? :)

nazrul ashraff said... [MEJAH JAWAB]

haha..gelinya..

/Dayah/nurul/dayak said... [MEJAH JAWAB]

marah3 kena cuci jgk kan, rsnya ada instruction air jamban tu kn

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

last2 ko tak basuh jugak kan?

Si Hazim Sudin said... [MEJAH JAWAB]

sumpah gua pon kena pancut arituh.

naseb pakai baju itam.

grrr

chuu said... [MEJAH JAWAB]

canggih manggih sgt pom mmg menyusahkn org grr..

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

lenkali bawak mineral water..... he he....

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkha..lu basuh muka tu kira basuh gk la tu..kahkah

♥sophie♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahha,, boleh gelak guling2 dengar citer nie..
nape tak masuk dlm mulut je air tu ek ?? haha
eee,,mesty tak basoh kan !! hahah :P

Cik Ungu Kamila said... [MEJAH JAWAB]

erk ?! sadis sunggoh ('',)

Kasih nur azie said... [MEJAH JAWAB]

ni cerita sedih ke cerita gembire weyh ?

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

haha canggih sgt

abdul rasyid..... said... [MEJAH JAWAB]

gua pon pernah kene..hahahah!!

nazirafarahinomar said... [MEJAH JAWAB]

kesiannn ko. hehe
hoo, tu lah m'sia, kdg2x benda cenggini yg jd x setuju nih. T_T

JuanYuan said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian lu mejah..

lain kali bawak mineral botol kecik satu..

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

tipulah tak tahu. hahaahaha.

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

hahadoyyy. kelakauu!

anis said... [MEJAH JAWAB]

agaknya yang no 1 tu untuk orang yang tinggi kot haha tinggi sangat pancutannyaaa haha

bact said... [MEJAH JAWAB]

NOHOROM'
HUDUH TOI PERANGAI

Princess Feyqa said... [MEJAH JAWAB]

klu haus blh trus telan air tu jah :P haha

Nurul chumel said... [MEJAH JAWAB]

selekeh!

farahmoque said... [MEJAH JAWAB]

lepas kencing basuh la wehhh!

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

haha menatang tu pencebokk.

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

aku paling tak suka jamban cam tu..
kalo pg toilet msti cek dulu, kalo jamban gitu aku rela tahan je.. buang kat rumah..

Catherine- said... [MEJAH JAWAB]

itu pentingnya berjalan2 di kota besar sambil bawa bekal air mineral dalam bag. lalalaa~

yuyu lar said... [MEJAH JAWAB]

aku pernah masuk toilet camni.cilakak.keh keh keh

Mainur Hasnah said... [MEJAH JAWAB]

hahahha sengal nya... memang terasa euwwwww gila la kan

KiFli si Dolce said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kesian kat ko hamzah nak wat mcm mana kann :P

Wan Gerrard said... [MEJAH JAWAB]

ewwww :P

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

sadis gila

qila said... [MEJAH JAWAB]

eeeeei. yek! geli dowh.....

Rozita said... [MEJAH JAWAB]

hahhaaha..akak pernah kena jugak ngan tandas cenggini. langsung tk reti kalau nak basuh berak.

si para para said... [MEJAH JAWAB]

aku pun pernah kena,tapi malu nak cakap.hahaha

Afzainizam said... [MEJAH JAWAB]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Sebuah persahabatan....
Terima kasih
kembara ziarah maya”

uihhhhh makan diri sendiri tuuuuu.... adoiiii nasib badan

CWM Safari said... [MEJAH JAWAB]

darat mung!! hahaha

kak ina kl (2) said... [MEJAH JAWAB]

kalau ada tandas camni malas nak msk..menyusahkan sungguhlah

Fuza Marquis said... [MEJAH JAWAB]

heyya,
ni first time I datang sini.
datanglah blog I pulak ehehi


AGREE. tak payah ikut diorang!

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

HAHA...jem2..aku paling tak suka tandas macam ni..

qyqa said... [MEJAH JAWAB]

terbaiklah..

hahahah

Pirate said... [MEJAH JAWAB]

wah hahahhahaha!!!!

Naddia said... [MEJAH JAWAB]

mid valley tuh da mcm umah aku je..ckp je nk g kedai mne..weh..len kali nk g mid valley ajak aku taw

weh..agak2 ade ketulan taik tak kat dagu ko..mne la taw..bek ko samak
AWAK YANG MANIS

Shamsuddin Amin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...
pengalan tu...^^

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahhahah...sabor ja lah..hehehhe

Nurul Iman Rosman said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAA! Penat aku gelak weh! ^___^

zarifahmr said... [MEJAH JAWAB]

sakit jiwa betei kalau jumpa toilet cemni grrr

phreak-id said... [MEJAH JAWAB]

geli argh. Mesti lu ada tertelan sikit tapi taknak cerita kan? kan? kan?


Terbaru >Lee Chong Wei Pertahankan Gelaran All England 2011 >Tips Mengesan Email Palsu Untuk Pengguna Maybank2u >Gossip Blogger

-MsGoodNite- said... [MEJAH JAWAB]

pengalaman tu....

D' Cako said... [MEJAH JAWAB]

Cita ni sedey tapi...Hahahaha.Kenape aku gelak.Kesian ko.

miss bomb....bombastic! said... [MEJAH JAWAB]

ahaks!!! x leh blah!!!

Lilyel said... [MEJAH JAWAB]

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

Budu Masin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...padan muka...
kau tu jakun...

Afzainizam said... [MEJAH JAWAB]

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/

Apa khabar orang kampung
Lama sudah tak berjumpa
Minta-minta semuanya
Di dalam sihat sejahtera

Apa khabar orang kampung
Bilakah dapat berjumpa
Kirim-kirimlah berita
Janganlah senyap sahaja

eeee busuknya bau hancing

FarhanaFabulous said... [MEJAH JAWAB]

euwwww geli2..ape punye jamban la...

Cik Bidadari said... [MEJAH JAWAB]

cet... aduh... kesian... mujur tak diret kat molot yeak... lalalalala...

adan said... [MEJAH JAWAB]

gua hanya mampu kahkahkhkahkha

sicomot-comel said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..

ko ni,,jakon satu hal..

sentap betullah..kah3..

nasib baik ko xnganga mulut time tu,,kalau tak,,sedap jek minum air pancut jamban tuh..

bak kate aku,sambil kencing minum air..hahaha..

Ha ! Tak basuh ye after pee??

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

hoishhh..ni sebab ko tak mandi b4 pegi mid la tu..kah kah kah..

kuperludia said... [MEJAH JAWAB]

oke wa ksian sma lu..hahaha!!

misz aen :) said... [MEJAH JAWAB]

oke.ni lawak.hahaha :D

aen said... [MEJAH JAWAB]

oke.ni lawak.hahaha :D

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha aiiyakkk....
midvley pun sesattt....
klcc apetah lagi hahahahah

eyttt...len kali sblum kncing tgok laa dulu keadaan toilet uh cmne
ni men pancut jerk hahaha

nk slmat g toilet crefor laaa....
baru melayu ngeheheh

! Nurida Ardy said... [MEJAH JAWAB]

kesian ko mejah..aku nak gelakkan pown tak sampai hati..LOL!!!!!!

misz aisya said... [MEJAH JAWAB]

laen kali amek tisu siap2 tau! ewww pengotor lah hang! hahahaa

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. ades.
kesian :P

FiqaSaleh said... [MEJAH JAWAB]

lawak lawak

fRaMe+LenSeS said... [MEJAH JAWAB]

mencik la tandas ghope tu. eeuuu

cik @iEn said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... lawak..
sbb tu la klo g mid mesti cr tandas yg tepi carrefour.. yg lain jamban xbest langsung.. hehehe

YobSumo said... [MEJAH JAWAB]

orang tanya air ape ni der?

air jamban....

bapak menggelikan kau ni.

ateyn said... [MEJAH JAWAB]

sumpah ko sengal mejah..

kompem ko wat mke sendep je kat tpt teksi toh...

ahahahaha

HazHand said... [MEJAH JAWAB]

wahahaha! aku sokong dengan ko do1!!
ade ke ptot wat cmtu..mengong!

lisa said... [MEJAH JAWAB]

cool je. haha

efyna.pinkladies said... [MEJAH JAWAB]

mmg cool gile!

ishiko said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhak.. kesian jep.. adeh..

i am S!L4H.. said... [MEJAH JAWAB]

perghhhh. arghhhh arghhh arghhh. nk jgk kannn~
=p

AkuAnakMuda... said... [MEJAH JAWAB]

xnak komen ape2,nak gelak je wakakakakakakakakaka.....

norfaridahanum said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHHA.gua ingat lagi masa kat pwtc kot makcikmakcik dok bising pasal toilet susah nak basuh cmnih... tourist friendly la sgt. ini namanya,kera di hutan disusukan,anak di rumah mati kelaparan..ek?

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

tak nak komen.. cuma nak gelak aje.. jgn marah yea hamzah.. ha3

Rina AVAIL a.k.a cik betty said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..sian kat kau..tp tula menci tandas yg teknologi sgt mcm ni..bg aku gayung ngn baldi lg aku suka..

erleena said... [MEJAH JAWAB]

hahaha gulin2 gelak hihi

Amira said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahahahahhahahaah. gile lah die ni . ahha :P

Si DauN CeRi said... [MEJAH JAWAB]

hoh?!! bad day.. i fear mine.. taknak igt.haha

Cempaka R.Minta said... [MEJAH JAWAB]

hii cempaka datang

HATYCIKNUURUL said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahah,..guling2 di tgh malam,.weii,siot,dh kul3 pagi la,.adess,.

cite ni mmg lawak la,.stuju2,.jmban skang mmg hampeh,.dtg dr mne tah air pncut tu,.grr

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

pundek toilet mcm ni mmg..tp dkt sunway la aku kena..

abis pundi kencing aku tak tau nk basuh kt mana.

sekali pancut tepat dkt seluar aku

nuyuEna said... [MEJAH JAWAB]

sape ntah yg reka toilet lagu ni...haih!susah je org kampung cm aku nk gune..hakhak..

Biela Sapine said... [MEJAH JAWAB]

kan ? pasal jamban sakit hati je, tak jadi shopping kat Mid, balik je terus

dark said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHAHA!!..MAMPU GELAK JE!..HAAHAHAHHAA

Cik TeN10 said... [MEJAH JAWAB]

haha..nseb bek ko xnganga mulutt luas2..kl x ko telan air paip so cola lah..

ehh bukan dkt ngra org putih je.. kt jepun pn toilet style cmni..

zaty said... [MEJAH JAWAB]

nasib badan.huuu

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...