Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, March 1, 2011

JATUH CINTA LAGI..

lama tak update kan? sori sangat-sangat..

"bro, nak pegi Penang tak? malam ni bertolak.", kawan gua tetibe mesej..

"ok gak, baru lepas exam jalan-jalan best gak", gua cakap lepas tu terus kemas beg, dan terus naik bas.. 

ni orang kata keje gila tiba-tiba je pergi penang tak tahu hujung pangkal.. padahal bukan depa ajak pi jalan-jalan, tapi suruh jadi fasilitator.. (*betul la eja fasi camni kan).. 

nadia dan fatin.. nadia ada blog juga.. tapi gua taknak letak link.. nanti beliau tahu gua ada blog.. keh keh..

"Abang Faez... ooo Abang Faezzz", 

"ye saya", gua jawab sambil malu-malu.. lama dah orang tak panggil abang manja-manja.. hehe



adik-adik yang manis.. keh keh keh.. 

pagi-pagi gua akan berpoco-poco.. senamrobik jadah omputih tu takdak la okeh? 

gua letak tangan dalam poket bukan sebab main telor.. tapi sebab sejuk gilo.. lepas subuh kot.. arghh

adik-adik manis jadi zombie... jadi zombie ni macam kemestian setiap kem je gua rasa.. ceh.. tapi best gak bila tengok gadis-gadis jadi zombie.. keh keh..

ini gua punya group.. dapat #1 keseluruhan.. hebat juga gua ni.. keh keh..


adakah gua makin tua? apa hal muka mereka-mereka suci bersih lagi? 



rindu Bertam Indah... ada juga gambar main padi, makan mee udang sungai dua, tapi gambar-gambar tu gua tak tahu guna kamera siapa.. kalau tak buleh letak... hoho
Comments
57 Comments

57 comments:

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

hahaa.slamat lu tak bati tawu dye lu ade blog.kalau tak baik2 diorg dah bermotivasi tetibe rosak balik mentaliti diorg.bahahha.yg dak2 tuh dah mcm mummia tuh dah knape? sedeh kene balut2.^_^

izzah said... [MEJAH JAWAB]

abg faezz ooiii abg faezz!!.
:)

Kap said... [MEJAH JAWAB]

sabar ya, orang tua :)

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

perghh!
abg fasi kowttt

mie said... [MEJAH JAWAB]

mee udang sungai dua??
gue teringin makan kat situ..
ehhee

Fateen Insyirah said... [MEJAH JAWAB]

Fuyo , abang hamjah kitew la haha

anies anessa said... [MEJAH JAWAB]

wooo...dekat weh dgn tempat aku...terbaek aah mee sg dua walaupn aku xmkn pon mee

nerves said... [MEJAH JAWAB]

hahaha....
cover bajet tak ngaku gentel telo...

platipus said... [MEJAH JAWAB]

terserlah muka kebapak ayaman kau

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

abg paes. nak sain!

♥ηαβiLα Lαα♥ said... [MEJAH JAWAB]

pergh perghhh abg hamzah ian jd fasi laaa.. ^^,

Amira Amair The Poyos said... [MEJAH JAWAB]

Bertam Indah dekat umah aku derrr..hari-hari aku lalu kat situ..huhuhuhu

YUL said... [MEJAH JAWAB]

peh, banyak awek2 seh, lu tak stim kew? wakakaka :P

DyaMohd said... [MEJAH JAWAB]

pergh..da dkt umah gua tu weh..pesal ta roger2..huhuhhu

GiveAsh said... [MEJAH JAWAB]

first..:P
cute je zombie..haha

aLya said... [MEJAH JAWAB]

waa..seronoknya berjimba ke penang..dikelilingi dak2 comei lak tu..hikhik

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

mende yang kau jatoh cintanye?

ehh.npe budak2 tu pggl kau abg faez? faez tu nama kau jugak ehh?

::NelyLeyana:: said... [MEJAH JAWAB]

bnyaknye pocong

ɳυɾҽȥȥαƚყ ʝαʅαʅυԃιɳ said... [MEJAH JAWAB]

hitang doh mung! haha

ke mmg hitang dr dulu lagih? wakaka.

adwafarahin said... [MEJAH JAWAB]

bapak geli pnggl ko abg

hahaha

LINA JALIL said... [MEJAH JAWAB]

hamzah muka nk xcited nmpk girl kena balut..hahaha

lea said... [MEJAH JAWAB]

bestnya...
rindu nak jadi fasi lagi

Bazilah said... [MEJAH JAWAB]

kenapa group kau lagi ramai perempuan dari lelaki?

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

perfgh...abg fasi!!!

eykameow said... [MEJAH JAWAB]

abang paez.... kenapa taknak bgtwu dowang abg paez ada blog nii...wuwuwuwuwuw

Ee. kenapa dorang x pggil ko hamzah ek ? AHA pelik2

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

uiii bruno mars.

farah si monster said... [MEJAH JAWAB]

eh record.. laaaaaaaa~~






=.= apekes ko letak vid tu.. motif?? kehkeh?? ke ko yg record?? ahaha

Anip said... [MEJAH JAWAB]

jadi fasi rupenyer, hahah..

idAti mALek said... [MEJAH JAWAB]

hoho..bese dengar je tmpat2 yg disebut tuu..hahhaa

piNky LuCiA said... [MEJAH JAWAB]

wah.. seronoknya.

RS said... [MEJAH JAWAB]

de umah aku betol2 dekat penang golf resot..dekat gila dgn bertam indah tuh..-adik thara-

.:|kamaryeah|:. said... [MEJAH JAWAB]

warghh~!!
jadi fasi ekk~
patot lah lame menghilang~

p/s: da confius mane yg nama btl??

ara said... [MEJAH JAWAB]

abang faes.abang faes..jadi fasi kat tmpt kite nk tak?kah3

terror gak gau jd fasi yea menjah oi..hahahaah

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

abg fasi! nak sain! nak sain! hahaha

mr.syazwan said... [MEJAH JAWAB]

napa abg fecy lg femes??

yg si bdk2 tu pegi tutup muka dornag kesian giler x femes meka

huhu

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

bertam indah?? siyes...dekat ngan umah aku..kepala batas...hahha

Zana Zingaa. said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ko berbakat jadik facy ek ?? hebat la tu ;)

A.s.t.i.n.a said... [MEJAH JAWAB]

weee sronottnyeeee

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

last time ade org ajak MDT jadi fasi..tp tak dpt nak join..sebab bizi..haishhh!

Miss Ayumi said... [MEJAH JAWAB]

abg paesss... meh jadi fasi saye pulak meh... HAHAHA

amirah said... [MEJAH JAWAB]

hua hua..caption gambo takbleh blah ok...ahkak nyaris2 terpedaya ingatkan sek ni sek fompuan fompuan je sebb gambo sume ngan budak fompuan jerrrr..ermmm

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

gedik ko kan orang panggil ko abang kan?

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

banyaknye pocong

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

hemsem lah abam mezah ni!

Hasnah Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

owhh...patot lah mcm kenal je dataran perhimpunan dgn dewan tu...kat SMK bertam indah rupanya~

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Gyahahhahah~
Muka ko mejah kalaw bab main teloq, perghh.. serius!! agagagaga~

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

peeerrgh abang faci.hehe

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hoi!datang penang ke??walawe abg fasi..

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

weyy
aku tak tipu
muka kau
memang sebijik mcm membe aku kat KPM
sumpah weyyyy
sebijik !
gila gempak kau ada kembar
kahkahakahkahakahkahakaha

diNa de SoLa said... [MEJAH JAWAB]

hahahahamzah..
gua kenal nadia tuuu..
junior gua msa skolah mngh..
hahahaha..
nk gua bitau dia belog lu???
kahkahkah..

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

aku slalu mls komen blog kau sbb time nak komen je mesti dah berpuluh2an kann. mesti ko xbape nmpk sgt kan aku yg komen. bhahahaa

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

gila otai..

iqbalhakimi said... [MEJAH JAWAB]

wow..mesti dorg pangil abg henseng,..mumia tu apa function?..xpernah main game tu...hehe

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

budak2x tu memang nampak manja dan suci..... ;-p

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

mee udang sg dua memang marvellous!

Nurul Afifah said... [MEJAH JAWAB]

eh rekod..

haha..jd 'abg fasi'..BEST TU...

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

eh rekod, sat. hahaha :D

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...