Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, December 4, 2011

Cara elak diri dirogol

 Heh.. macam biasa entry ni untuk perempuan, jantan dengan lelaki lembut boleh ambik iktibar.. har har har..

So apa cara paling betul untuk elak kena rogol? Untuk jawab soalan ni, gua kena berfikir sebagai seorang lelaki yang mahu merogol perempuan.. kalau lah gua ni perogol, apa yang membantutkan nafsu syahwat gua untuk merogol? Kalau je okeh.. grrr

Belajar silat 
Hakikatnya belajar silat, karate atau menatam apa sekalipun tidak akan membantu ketika dirogol.. cuba ambik contoh ni.. hari-hari korang baca quran.. tiba-tiba suatu malam korang jumpa hantu, gua gerenti semua orang lari laju-laju.. haha.. time belajar silat boleh la yihaa yihaaa kan? jadi nasihat gua jangan belajar silat..

Dah tu? Apa cara untuk elak dirogol?

Kencing ketika dirogol
lelaki mana yang nak rogol kalau dah ada air kencing? Hancing tahu? Air kencing sendiri pun gua tak pernah pegang, inikan nak sentuh air kencing orang lain..



Simpan bulu banyak-banyak 
Kalau lah gua ni seorang perogol, gua geli dengan bulu-bulu ni.. jadi, start dari sekarang, anda sebagai wanita yang takut dirogol sila lah simpan.. ujang dengan ayeem pun cakap mereka geli ngan bulu.. bukan gua sorang je .. jadi apa salahnya mencuba simpan bulu, ye dak?



Pakai Kotex setiap hari 
Kalau lah gua ni perogol, gua tak nak rogol perempuan yang sedang haid.. kotor tahu kotor? Tapi, sebagai seorang lelaki, macam mana gua nak tahu beliau sedang haid ataupun beliau suci bersih???? Jawapannya mesti la gua tak tahu!!! Har har har...

Yang gua tahu kalau pakai Kotex mesti la haid.. ye dak? Jadah apa orang pakai kotex saje-saje kan? Nak tadah air kencing? Tak logik la pulak.. Jadi bila lelaki nampak kotex beliau akan assume anda datang haid.. bijak tak gua??



Dah la.. kalau lah gua ni perogol, benda-benda ni la yang membantutkan semangat gua untuk merogol.. cara ni lebih efisien, jimat, dan amat berkesan di waktu kecemasan... kalau je okeh, tak ada niat pun gua nak jadi perogol.. grrr


Tapi kalau dah buat semua ni tapi dia rogol jugak nak buat macam mana ???

Hmmm..
Comments
174 Comments

174 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said... [MEJAH JAWAB]

entry ni wat sy tersenyum sendiri..

hahahah..

Ieda Al-Habsyi said... [MEJAH JAWAB]

hhahahahhahaha! suke sume picca ko tu, idea tu memang tepatt sekali aku penah baca yeahhhh! best2 :)

eddy said... [MEJAH JAWAB]

tips yg berkesan kut...
haha

amirah said... [MEJAH JAWAB]

takde citer lebih SX ke ko nak cite ni amejah oi? tau ler dah abih exam kan kan kan..hehe..main ikut selera ko je ek..selera org lain ko dh buat survey ke? haha..abis ilmu akak kuar..

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

kotex mahal bro...mn boleh pakai hari2...

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

ahaha..sengal betol!

=o) said... [MEJAH JAWAB]

kalo dia nak rogol gak. suruh je perempuan tu selak kain..sure laki tu lodeh kan seluar. orang yang selak kain tinggi-tinggi dengan laki yang londeh seluar mana lagi laju lari..? sure yang selak kain lagi laju lari.. so perempuaN TU selamat

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

haha bongok... klakar

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

haha mengong

dark said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha...
cam syal la lu hamzah..
adoyy..
hahahahahahahahaa.....adoyyyyyyyyyyy!!
saket siut prut gelak...

Khairul Antasha said... [MEJAH JAWAB]

haha..yelah hamzah

aqmalazmi said... [MEJAH JAWAB]

ganas ganas ganas..
HAHHAHA
btw tak rety kotex...
HAHAHA

zEri sAfEerA said... [MEJAH JAWAB]

LOL =))

Shu Shinju said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha....

aque said... [MEJAH JAWAB]

hahhahaha.. budus....

Rye the X-Superpornstar said... [MEJAH JAWAB]

babi sungguh! hahaha!

kalau dah namanya sangap, hang berak kat muka dia pun, kalau dia nak rogol, dia rogol gakkkk!!!

ingat semua mangsa rogol tu lawa-lawa pusy well shaved ka? baru ni aku baca dalam paper nenek umoq 80 kena rogol!

Ad_dEen said... [MEJAH JAWAB]

hakhakhak...
baguih nye petua...

.fariza. said... [MEJAH JAWAB]

mcm2 hado.
ish2.

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

orang yg berpengalaman luas dlm aktiviti merogol sedang memberi tips.. syabas hamzah..

Wuucin said... [MEJAH JAWAB]

mcm nk jadi perogol jer... hahahhaa

Wuucin said... [MEJAH JAWAB]

mcm nk jadi perogol jer... hahahhaa

Cik Cammy Lia said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.......leh try ke ni?

eqa said... [MEJAH JAWAB]

haha..lawak plak bace :)

isabelle said... [MEJAH JAWAB]

kihkihkih...yg suruh kencing tu mmg cemerlang ahhh.
i loikeeee

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah..
sengalll!!!

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

hoh perogol tu pedulik apa kencing ke bancin ke,bulu tebal ke apa..empangan kalau pecah manakan bisa ditahan airnya kata Kemawas.

ayu Yusop said... [MEJAH JAWAB]

perogol skg kan bernafsu binatang. mane die pikir sume tu.

p/s: weh geli doh nk simpan bulu pnjg2, jdhnye. buat semak hadoo la. HAHA

Jiejah Gorjes said... [MEJAH JAWAB]

giler cute katon2 itiew miahahahaha...kamoo sengal!!!

Inche Vampire said... [MEJAH JAWAB]

kau. buat.entry . cukup . bodoh.







haha// tapi berinformasi. okbai.

AISHA INANI said... [MEJAH JAWAB]

terajang telo dia kuat2? bia sentak pastu mandul selamanya.. muahahhaa!


tak payah kalau2. ko jd perogol pon org tak pelik! ;p

CouLeur de Chiqu3 said... [MEJAH JAWAB]

adooi la hang nih...ader betoi gak tuh..tp tu la..klo perogol tu dah bernapsu x terlampias tu....die terojah jugek la gamaknye....

Zarip Ayman said... [MEJAH JAWAB]

hahah..boleh pakai gak idea2 tuh.. :D

Aimi Dayana Bahari said... [MEJAH JAWAB]

perlulah nak buat mende sume tuu.. eeewwwwww~~!

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA..

hamzah, macam mana nak elak dari kena liwat macam abang seyfool??

tim said... [MEJAH JAWAB]

tak payah nak men rogol2 nie.kawen je lah....

munirah said... [MEJAH JAWAB]

haha nice tips ! haha tapi part cartoon macam hape je !:D haha

Nini Zulkifli said... [MEJAH JAWAB]

kalau tak berkesan, gua hentam sampai lebam sedara faiz! grrr

Rozuan Ismail said... [MEJAH JAWAB]

no komen =).x maw jadi perogol.

hatred24 said... [MEJAH JAWAB]

idea pakai kotex hari2 tu x berapa nk menjamin ekonomi..
kotex mahal kot... habis duit belanja aku setahun..

Wanybunny said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA!

fRaMe+LenSeS said... [MEJAH JAWAB]

ahahahhahahahaa... lawak toi la kisah ang ni.. BTW nice tips.. :D

Jangan Kalot said... [MEJAH JAWAB]

OMG! haha. :)

blogwalking

lawak iklan tenis(video)

who is she ? said... [MEJAH JAWAB]

hakhak. tips ko ni aku geli kot.

nizamsani said... [MEJAH JAWAB]

cantik lukisan.

Cik TeN10 said... [MEJAH JAWAB]

kah3.. aduhai kau ni kan..

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

kalau nk rogol org byk bulu gua rogol jer..hahahah bongok..!!!


woi jom rogol org nak...baru amarika..!!!!!!!

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

hoiiiii..perogol mane ko intebiu ni??
pehhhhhhh

mendatak hijau said... [MEJAH JAWAB]

pakai suar dalam ade solek
kunci nye aku je yg tau

ahahhahahaha

Miss b said... [MEJAH JAWAB]

hari hari pakai pad kopak ah duit aku!

igt pad murah! bahahahhahahaa

CikRangers (CR) said... [MEJAH JAWAB]

hahhahaha...pic 1st tu sengal giler arrr...wakakakaa

Cik Miera said... [MEJAH JAWAB]

haha.. mmg wat aku gelak je.. kih3

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

hahha, alahai harga kotek mahal lah skang, kalau bela bulu lebat-lebat nanti nak kutu pulak. ekeke, bab kencing tu sokong sangat

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

bungeks

cik fiza said... [MEJAH JAWAB]

lawak ko ni menyebabkan aku gelak satu opis pandang huahahahaha mmg genius la ko hamzah

...:i'm ezza haniza:.... said... [MEJAH JAWAB]

peh ,nk pakai kotex hari2. .letih aku nak beli . .hikhikkkk...

kalau dpt tajaan kotex takpe jugak ..weeeeee

EpoLღsiKunang2 said... [MEJAH JAWAB]

Kenapa tak terus berak ja, lagi kaw punya bau. hahaha. ;p

Nuyu said... [MEJAH JAWAB]

tercirit baca entry nih... hahaha

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..tips yang bernas!..

HALIM said... [MEJAH JAWAB]

hari2 pakai kotex memang cara yang efisyen..hahaha!

Halusinasi said... [MEJAH JAWAB]

sengal! haha

mia said... [MEJAH JAWAB]

majah..ptut kawen da hang ni, tahu?

ika said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gile . wek wek

sharifahzakiah said... [MEJAH JAWAB]

wahahahaha :DD gelak guling-guling baca entry lu ni. tp kannnn ade btolnye...kahkahkah ngok ngek ! imaginasi tggi tol :D

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..bongok !

SizZLing SuZai said... [MEJAH JAWAB]

HADOIII...LU MMG DAHSYAT! (^____^)

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

ahh... kau, kalau dah gila seks kau rogol jugaklah.
hik3

yellowie roses said... [MEJAH JAWAB]

hebat giler nasihat lu bro~haiyakkk

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

hamzah gilo..

hahahahhahahha

нαηιмQαtяυηηα∂α said... [MEJAH JAWAB]

Haha... Pic pertama tu takleh bla.. Hamzah suruh... Wakakaka....

вєнιη∂ тнєѕє єуєѕ | Cer Cite! Cer Cite!

вєнιη∂ тнєѕє єуєѕ | Lelaki dan Panas Baran

sarah mohamad said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. yg tak tahan tuu kencing. boleh pulak laki dia marah2. hiks

Nurul Iman Rosman said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! macam ngek je :P

b a m b a m ' s said... [MEJAH JAWAB]

kalau dah nafsu binatang tuh.. apa jenis cara pon dia totap nak rogol jugak hamzah oi..huhuhu

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

bleh tahan tipsnya. ahhaha

.sweet-ants. said... [MEJAH JAWAB]

tips berkesan. insyaAllah try

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

spende baru ke yang?

taklah bulu ai.

pehhh dgn dada dada pun bulu ke apa tu. dah mcm babun.

~akoo~ said... [MEJAH JAWAB]

senyum..
^__^..V..

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

senang cerita ko memang perogol lah

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

tu kalau lelaki rogol pmpuan, kalau pmpuan nk rogol lelaki mcm aku? ape aku nk wat?? hahahahahahahaha!

cik FIFFY said... [MEJAH JAWAB]

pe jadah?

cerkLeng said... [MEJAH JAWAB]

kalau x terasa nk tkencing masa tu macam mana pulak ?

@juera said... [MEJAH JAWAB]

aduh!! kelakar btol la..

aRaN said... [MEJAH JAWAB]

sangat suka !!!! hahahaha

Naddia said... [MEJAH JAWAB]

senang jela nk lukis org pakai pad (kotex)

hehe

Kazen said... [MEJAH JAWAB]

hahaha terbaek ah...punye tips n illustrasi tue...

syafeika edora said... [MEJAH JAWAB]

haha, berkesan ke ni?

Syafiq Rosli said... [MEJAH JAWAB]

haha..itu je aku mampu katakan

Tauke Budu said... [MEJAH JAWAB]

bab kata heidi, syabas sebab kau baru je memberi tips yg berguna kepada wanita2 diluar sana..haha...

♥yaya budak suka embun♥ said... [MEJAH JAWAB]

adeeehhhh..hahahahaha

tak tahan


LATEST ENTRY :PROTON EXORA IS THE BEST! JOM BACA FAKTA DAN ANDAIAN ORANG TENTANG PROTON EXORA. YANG NAK TRY PANDU UJI PUN, JOM LA. FREE JE DAFTAR. :D

Mr.NS said... [MEJAH JAWAB]

kang perogol 2 cucuk blkng xke mkin merana..keke..

MIA said... [MEJAH JAWAB]

kalau taknak kena rogol. buat la kulat ke jerawat banyak banyak kat toott. lagila terbantut orang tu nak rogol. geli je tengok pun haha

vampire's lovex said... [MEJAH JAWAB]

caring nye hamjah....euwwwwwwwwwwwww.... hahahha

iyou said... [MEJAH JAWAB]

Tapi kalau dah buat semua ni tapi dia rogol jugak nak buat macam mana??

iyou nk tunggu next entri hamzah jwb soalan ni.. hahahaha

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

hamzah memang sengal...ke ko ketua geng perogol tuh menceritakan pengalama ko ni.hahahha.Tapi memang bleh pakai kot idea ko nie.hehhe

anamizu said... [MEJAH JAWAB]

cdngan MIA lg gempak! hahaha

ABU said... [MEJAH JAWAB]

hahaha gelak nak mampus aku baca entry ni..

specsy said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA. ngeng laaa kauuu!

anis aniesa said... [MEJAH JAWAB]

koya molek mung nih..hahaha

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhaa. yg bab simpan bulu tu tak kuase i!

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

mintak izin share leh?

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

nak pakai hari2. kotex tu mahal lu tahu? huhu

mushroom said... [MEJAH JAWAB]

cegampang owh.. lagik2 yg bulu tuh.. ne taw ada progol suka bulu dia g jilat.. yucks! progol bukan kira apa pun..

Miss Lady Iena Nazir said... [MEJAH JAWAB]

bkn stakat laki.
pompuan pon geli tahu.

yucks!

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

bodoh ar entri kau. haha

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

bodoh ar entri kau. haha

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

lawa spender..kehkehkeh~

APK (Anak Pak Karim) said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha...ngokngek punya hamzah...

nadiemsharmz said... [MEJAH JAWAB]

gile nk tgelak masuk cni....hahhahahaha

Fitrihadi said... [MEJAH JAWAB]

rogol tu apa?? demo skit.. upload kat 1tube.my ye hihihi...

dotdotsekian said... [MEJAH JAWAB]

bengong la ayat. tak buleh blah betul. ahhaaha.. lama gile tak jenguk terbang tinggi ni.. rendu pulak ase. ahha

aLya maNip said... [MEJAH JAWAB]

adoyai..pertama kali aku dngar pasal kencing tu..bila perogol da blah..jalan la ngan suar basah plak..hahaa

jaa64 said... [MEJAH JAWAB]

ewwwwyyyy..kahkah...gelii kot =p

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

ha3.. terbaik la..
p/s : lepas ni belajar yea cara nak lukis kotex tu..

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

grrrrr...yg ko lukis real tu pehal mejah...ngekkk..

ko senget.

har har har

rotashia faizal said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. gambar last tu lawak la.. thehehe

NormaLiza Mah said... [MEJAH JAWAB]

toing toing ....

klik klik http://www.churpchurp.com/normaliza/share/proton-exora1

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said... [MEJAH JAWAB]

adehlaa. natural rapist's brain lah! bravo! haha.

jeely jelly said... [MEJAH JAWAB]

hari2 nak pakai pad ? membazir tahuu ! dah r mahal.. g cari tips lain.. haha !

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

UIT! ENTRY hot. boleh diguna pakai. :D

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

munguk2... hahahaha <-- gelak guling2 kat lantai

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

HAHA !! hamzah , lu memang best lahh . gua yang tengah marah ni bukak entry lu je gua gelak tergolek golek dahh , haha , kelakar gilaa .

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

HAHA !! hamzah , lu memang best lahh . gua yang tengah marah ni bukak entry lu je gua gelak tergolek golek dahh , haha , kelakar gilaa .

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

dlm fikiran perogol.. "ish, jijiknye pmpuan nie.. geli aku tgk kemaluan die.. xpe la, aku main tetek die je la.. haha!" kn same je.. =p

Edy Fee said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah.takleh blah idea..haha

**::CIKNUURUL::** said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha,nk pecah rekod,.komen u dh 123,.msuk komen CN,jd 124,.xbest kn,.errr,pekehal komen psl ni,..bhahahahahhahahaha,..

noraliza said... [MEJAH JAWAB]

x leh blah suruh simpan bulu banyak2..hahahaha

Mr.Clive said... [MEJAH JAWAB]

aduhhh sayang.cara la benda untuk dibaca sebelum aku tido... XD

~nsar~ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. kotex mahal tu.. mau bankrap.. mana bleh simpan bulu pnjang.. nanti ada benda gayut..

HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

haha...ne nak tergelak baca tips ne neh...

tah apa2 la tips....kui3...

efa said... [MEJAH JAWAB]

tudia hamzah...sengal haha

iniAKU said... [MEJAH JAWAB]

x rela wa pakai kotex derrr..rimass..kahkah

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [MEJAH JAWAB]

OMG!!!

zarazueyin said... [MEJAH JAWAB]

tips yg awesome
kihkihkih

Dawa said... [MEJAH JAWAB]

artikel ko yg ni mmg legend dan classic!

meaw said... [MEJAH JAWAB]

wadushhhhhh! memang pelawok sungguh ang ni !

shatooman said... [MEJAH JAWAB]

x sangka otak lu bergeliga..boleh bikin jd permata cincin..hahaha

Anna Boleyn said... [MEJAH JAWAB]

yang tak reti lukis tu tak boleh bla.

[sutera kasih] said... [MEJAH JAWAB]

haha tak tau nk ckp apa..smua org dh ckp apa sy nk ckp!!

Pijahh' de-Arr said... [MEJAH JAWAB]

ish..~

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

kopak rrr duit gaji ari2 pakai kotex weh..hahaha..

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

simpan bulu, ye simpan bulu, kalau boleh biar lipas ngan tikus pon boleh membiak, hahaha

Fariross said... [MEJAH JAWAB]

pakai kain jah laa jimat... hehehe...
mmmm thans sudi komen my blog, :-)... dah follow u, follow me back ya... tq...

zulhilmidin said... [MEJAH JAWAB]

gua gelak 3 hari bace menatang ni. (-_-")

a little less conversation said... [MEJAH JAWAB]

bagus idea lu simpan bulu banyak2..asal bukak je segala jenis serangga terbang keluar..

misz aisya said... [MEJAH JAWAB]

tips ko agak logik and mungkin brkesan. sbb, benda jijik akan membantutkan nafsu perogol.

tpi, picture ko buat aku geli weyh!! haha terutama tang bulu2..adehhh lucah giler ko ni

Penggali (OM) said... [MEJAH JAWAB]

nak rogol x nk, nk rogol xnk, keh keh keh

TAO TAU AJER said... [MEJAH JAWAB]

suke suke...huhuhu, nice entry..

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

gelak2 tgk artikel ni,,wahahaha~

kerisperak said... [MEJAH JAWAB]

mcm setan tip ko.. tergelak aku bace pepagi buta ni, kehkehkeh.. mata dah ngantuk leh segar..

btw, misz aisya, perogol punya minda tak sama dengan minda normal kita..

eyjalukman said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sengal ;P

aimaniman said... [MEJAH JAWAB]

walau dah lama tp memang mama suka ngan idea nieh... mama ada buat n3 ttg tips nieh.. sori copy tp link balik

aimaniman said... [MEJAH JAWAB]

walau dah lama tp memang mama suka ngan idea nieh... mama ada buat n3 ttg tips nieh.. sori copy tp link balik

msredcheesecake said... [MEJAH JAWAB]

hep...kang perogol baca tips ni kang pecahlah rahsia....hheee

Rasmuna Mun said... [MEJAH JAWAB]

nape yg last tu x pandai lukis????hahaha....gilak

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

demm je kartun ko 2..yg kencing 2 xleh blah la..ade ke atas katil ngn laki sndr..wakakaka..

Ratu Tak Cantik said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...bonegk nyeeee!

Cik Mary said... [MEJAH JAWAB]

kau ni kelakar lah.

EYFAalias said... [MEJAH JAWAB]

hahahhahaa. nice tips! logik gak ek! hahaa

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

ahahahha..tu malas datang sini. mesti nk ketawa ! aarrggghhh

hana sudradjat said... [MEJAH JAWAB]

tak leh bla yang kencing atas katil tu. HAHAHAHA

sengal~

RinsyaRyc said... [MEJAH JAWAB]

BHAHAHAHAHAHAAHAHA...

Bangang lah..!!. Ade lak kena simpan bulu =_=" x baek tauk setan banyak gayut..!!..

Apesal cam kelakar gila nih? KAH-88

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

boleh pla macam tuh. lawak lah! hahaha...

meen said... [MEJAH JAWAB]

part tak pandai lukis paling takleh bla weh. HAHA

gamep01nt said... [MEJAH JAWAB]

Haha. ni trending twitter haritu, kan?

Juliet_iRa~" said... [MEJAH JAWAB]

haha..lwak la entry ni..

;p

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

haha, kau ni mmg byk idea hehehe

.plastic roses. said... [MEJAH JAWAB]

hehe nakal!

best laaaaa. lawakkk! :)

Hany Rara said... [MEJAH JAWAB]

wakakakak! gelak golek2 sampai jatoh katil.. hahahha

ked said... [MEJAH JAWAB]

zaman skang ni mejah, period pon leh kena rogol lagi..
eyewhhhh..
aku rase kencing is the best solution..
hahahaha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

dlu pnh masuk kt akhbar yg nenek nyaris kne rogol. Wa rase perogol 2 mst pk mcm lu jgk. Tp dia lbh cerdik. Dia nk rogol nenek sbb dia tau nenek 2 mst dh monopos. Hahaha. Klu nenek 2 pkai kotek pn dia xcye nenek 2 dtg haid.

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said... [MEJAH JAWAB]

ko punya cara ne mampu aku gelak sampai muntah ijo

Ana Farhana said... [MEJAH JAWAB]

=,- kembang tekak den baca ni haa

ilhamcreative said... [MEJAH JAWAB]

tang simpan bulu tu yg aku xboleh blah...ha3

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Lucu katun 2

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

ok gak idea ko tu... aku tambah sikit.. pompuan bawa surat palsu dari hospital menyatakan dia ada HIV.. bila nak kena rogol bagitau ada HIV kalau tak caya amik surat tu tunjuk

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...