Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, May 16, 2011

Kenapa Saya Benci Cikgu..


saya tahu masa cikgu belajar kat maktab perguruan dulu-dulu cikgu mesti tak pernah terpikir pun ada anak murid macam saya kan?

masa saya darjah satu dulu-dulu, saya ni penakut orangnya.. nak jawab soalan cikgu saya takut, nak angkat tangan untuk bertanya saya takut, nak tengok mata cikgu pun saya takut.. yang paling saya takut nak minta kebenaran ke tandas.. sampai tercirit saya pada ketika itu.. terima kasih cikgu kerana tolong basuh..



***

selamat hari guru, seyesly gua sayang semua cikgu-cikgu.. terutama cikgu-cikgu wanita yang masih bujang, cikgu-cikgu wanita yang masih bujang adalah antara sebab utama gua suka ke sekolah.. keh keh..

p/s : gua benci wifi uia.. grrr
Comments
65 Comments

65 comments:

jari gemuk tulis said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHHA, kompen cikgu tu benci hang sebab hang cirit. cisss. -,-

Rye the X-Superpornstar said... [MEJAH JAWAB]

best ah bila cikgu ppuan raba juboq hang? Kecik2 dah pervet!

cucu umie said... [MEJAH JAWAB]

oits, siap cikgu tolong basuhkan ker?? haha btw, itulah guru, sanggup melkukan ap shje untuk anak murid dia

http://aniesandyou.blogspot.com said... [MEJAH JAWAB]

knape x ngorat cikgu2 tu

Aksi-aksi terlarang @ Kuala Lumpur International Book Fair 2011

Nur Hawa Mohd Zin said... [MEJAH JAWAB]

biasalah wifi kan..sama macam kat uum juga bagi wifi tapi alahai..kena pergi center baru laju...

awe sayang cikgu yang sayang awe..hahah

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

haha tercirit :p

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

haha tercirit :p

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

lu mesti pernah berak dlm seluar kan...gila...

Linglung said... [MEJAH JAWAB]

mezah ni pesen turn on dgn org tua rupanya..

amirah said... [MEJAH JAWAB]

sentap cekgu lelaki mung hamzah..

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

gua teringat kisah cinta gua dulu dengan cikgu praktikal

munirah said... [MEJAH JAWAB]

haha mule mule jela an segan nak g toilet bagai :D haha

btw, ape kaitan ngan wifi uia ? :D haha

miyot said... [MEJAH JAWAB]

dah dekat 100 org wish saya harini.besok tak tau lg.ngaha

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

hihihi penah gak masa memeula sekolah darjah satu dulu.. blushingg

miss Fyqa said... [MEJAH JAWAB]

Erk?. cam tue pulakk.
Ape2 pun Happy Teacher's Day :)

ika said... [MEJAH JAWAB]

sayang jugak ko dkt cikgu ko eyh . heheh .

isabelle said... [MEJAH JAWAB]

hehe.pengakuan telus yg tulus.

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

p/s : gua benci wifi uia.. grrr

kah kah kah..mcm la aku duk uia..hihihi..ko layan la wifi uia yg siput sedut tu..

cik ungu said... [MEJAH JAWAB]

paling x suka nak gi toilet time kelas english



5hari 5malam duk hafal dialog..

"teacher, may i go to toilet..?"


sanggup kena batu karang dari nak speaking.

Wuucin said... [MEJAH JAWAB]

so xda sbb nk benci cikgu kn2? ;p

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

gua takder cikgu.Hehehehehe

izzah said... [MEJAH JAWAB]

cikgu tlg basuh..baiknya cikgu.
cikgu tu bujang ke??kihkih

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

haha!

mia said... [MEJAH JAWAB]

caitt..selamat hari guru jgk majah

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

ko tau x sume cikgu2 benci ko? haha..

Aimi Dayana Bahari said... [MEJAH JAWAB]

ish pengotor.

♥sophie♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. tercirit .. tak lei blah

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

aku nak jd cikgu

Nurhasnatul Nabila said... [MEJAH JAWAB]

sampai tercirit ko takut... HAHAH

Lel@k! M!$tEr! said... [MEJAH JAWAB]

x perlu takut la.. tapi dulu pun LM takut gak gan cikgu nie.. tapi sekarang student lak takut gan LM.. garang sangat ker LM nie jadik cikgu yer

Kap said... [MEJAH JAWAB]

sekarang cikgu matang pun hot.
jadi pilihan jejaka baru nak up.

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

memilihhhh. nnt ko bukak la sekolah cikgu cikgu bujang tauuu. hahaha

A I N A said... [MEJAH JAWAB]

haha.aina kat skolah ske ustaz hensem.haha! :P

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahha bujang je

Silent said... [MEJAH JAWAB]

sengal

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

tu pun takut ke? hahha garang betul cikgu tu

makdara TERdiva said... [MEJAH JAWAB]

tacing baca N3 ni :P

J.M.R said... [MEJAH JAWAB]

wifi uia gk yg menjadi mangsa

✿....rossa alina....✿ said... [MEJAH JAWAB]

gatai mu nihh..hahahaha..

AISHA INANI said... [MEJAH JAWAB]

AKU BENCI GAK MACAM SETAN!!

tukar je bilik baru line macam siput khinzir! stress.

teros malas nak blogging.

eh, hadiah utk future teacher mcm aku takder ker? grr.

Inche Vampire said... [MEJAH JAWAB]

geli! haha.. aku ingt ko nak lukis gambar orang cibuk taik! haha

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

suka g skolah sbb bole ushar cikgu maktab yg hensem..:p

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha...nasib baik mu darjah satu..kalau tingkatan lima sapa nak tolong basuh..

Dayana AZ said... [MEJAH JAWAB]

haha sampai mcm tu skali :P ..
btw minat ouh tengok header tu !

Lisa Farhana said... [MEJAH JAWAB]

benci wifi uia jugak
hahaha

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

hahaha , sama lah kite kat sekolah dulu

Jiejah Gorjes said... [MEJAH JAWAB]

comel nye huhuhu

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

aku benci ko jugak

-regards wifi uia-

HALIM said... [MEJAH JAWAB]

memang layan mase cikgu basuh punggung kan? hahaha!

airazulaikha said... [MEJAH JAWAB]

nasib baik aku tak jadi cikguu ko.. heheh

MushroomCute@Mariea said... [MEJAH JAWAB]

Ai suka cikgu muda yang hensem..semangat nak belajar..gerenti mata tak lepas pandang cikgu

Pijahh' de-Arr said... [MEJAH JAWAB]

kau pun prnh buat benda y tak snonoh msa kat sekolah..~~

hahahha

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

lme tak lepak sini weh. ahha

cik aletheea : said... [MEJAH JAWAB]

erk...gross...
bleh lak terberak dlm sluar...
hahahah
bdk kecik kan..mane tau malu ;p

told la hejauw said... [MEJAH JAWAB]

hahahah..keji punya perangai..pegi sekolah nak usyar cekgu pelatih aje..hahha

msredcheesecake said... [MEJAH JAWAB]

en hamzah,

tengs singgah blog msred.


ramai budak laki rajin dtg sekolah sbb cikgu dara yang cun termasuk lah en bf msred...hahaaa...

HAJAR hasan said... [MEJAH JAWAB]

err! aku terharu dgn cikgu yg sudi bersihkan cirit kau. mulia sungguh hati seorang cikgu. hurrmm...

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

pendek entry bang

ayleencutegirl said... [MEJAH JAWAB]

hehe.. tak baik benci2 ni

Ct Arina said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari guru ^_^

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

kesian cikgu yg basuh cirit lu..

selamat hari cikgu..

terutamanya kepada cikgu wanita yg masih bujang..

miRa'e said... [MEJAH JAWAB]

wakakakaka lawak la! hahahaha

Diyana said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari guruu

byk oh jasa guru

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

haha baek punya ucapan !

amiraliyana said... [MEJAH JAWAB]

cekgu2 mmg terbaek!

singgah2 la sini:
http://ciknalspeaking.blogspot.com

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...