Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, June 14, 2011

Dua Perempuan, Satu Lelaki


Apa? Korang fikir apa? fikir threesome kan? Hahaha... 









Masa gua kecik-kecik dahulu, kami tiga beradik sahaja.. sebelum mak gua beranak ramai-ramai, gua dan dua kakak gua selalu main sama-sama.. keh keh..

Bayangkan, sorang lelaki main bersama dua orang perempuan.. mesti la perempuan menang ye dak? Lagipun depa tu kakak gua, mesti la depa yang ajar gua main ye dak?

1. Main masak masak
Gua ingat time ni gua umur 3 tahun.. kenapa? Sebab kakak paling sulung masuk tadika dan gua suka ikut beliau pergi tadika.. sebab itu la gua boleh dikatakan bijak pada zaman tersebut..

Permainan masak-masak merupakan permainan paling cinabeng kalau ingat-ingat balik.. ye lah, pinggan mangkuk, pisau, teko, sudu, gelas, dulang, semua kami rembat dari dapur.. hahaha..


Natijahnya, gua makan pasir.. serius gua makan pasir.. arghhhhh...




2. Main kahwin kahwin

Ni satu lagi permainan perempuan yang gua main.. Dah gua kecik lagi, ikut je la kakak kakak ye dak? Kalau tak ikut nanti nak buat apa sorang-sorang kan? Hahaha..


Bila pikir pikir balik, gua kahwin dengan kakak sendiri.. ini bermakna sumbang mahram lah kan? Hahaha..
Demmm.. grrr


3. Main pakai tudung
Gua rasa kanak-kanak la makhluk paling eksited sekali pakai tudung.. ye lah, orang besar pakai tudung budak pun nak ikut la orang besar ye dak? Tapi bila dah besar harammm nak pakai...  
(*bukan cakap kat kakak gua.. hehe)

asyik asyik gua jadi mangsa.. arghhhhh...

4. Mandi secara berjemaah
Gua ingat lagi.. time tu adalah dalam darjah satu.. kakak gua buat slumber party lah kiranya.. Tapi slumber party ni buat pada siang hari.. jadah apa slumber party siang-siang? Hahaha.. mampus lah, yang gua ingat kami mandi ramai-ramai dalam satu jamban..

Bila dah besar ni gua tak ingat dah mana satu kawan kakak gua tu.. apesal la tak ingat siapa kawan kakak gua tu.. arghhhh...




cukup lah empat ye dak??? takkan la gua nak cerita pasal kemaluan tersepit kat zip pula kan? kalau nak tahu, setiap lelaki akan tersepit kamaluan mereka pada zip.. ( fakta kajian Hamzah )



har har har..


okeh okeh, enaf enaf...

ekcelli, Ayu Robin telah paksa gua buat benda ni semua.. dan sebab beliau kawan sebelum gua ada blog lagi maka gua ikutkan sahaja.. lagi pun beliau tu cantik juga orangnya.. keh keh keh.. 


p/s: ini contest yang Ayu paksa promote lah. Sambil promote gua masuk sekali.. Hadiah satu ratus ringgit tu... sebab gua dah promote makan korang kena la masuk contest anjuran Dr Siti Hamidah ni.. Ayu kerja dia sebagai PA kepada Dr Siti..  LINK LINK LINK CONTEST.. jadi ayu, sila lah belanja apa yang patut okeh





pastu kena tag pulak tiga orang.. ahhh... gua tag semua follower.. amacam? ada bran?




Comments
83 Comments

83 comments:

Jiejah Gorjes said... [MEJAH JAWAB]

eh eh aktiviti zaman kanak2 tu sama arr huhuhu

Miss b said... [MEJAH JAWAB]

memori masa kecik?

x igt da bole?

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

argh penakot la ko nak buat entry pasal kecepit zip tu!

http://aniesandyou.blogspot.com said... [MEJAH JAWAB]

perrghhh ayat... hakhakhakhak

Yang best tentang Julai 2011

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..nk berdekah bc mende ni...
kecik2 dl tu la rutinnya, maen kawen2, masak2..tah pape lg la..

s.u.h.a said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. comel jah main dengan kakak.

nizamsani said... [MEJAH JAWAB]

haha. ada conec.

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

phheeww, main masak2 ngn main kawen2 tu mmg trselit indah je dlm memori ak ni. tp ak lupa la, masa tu ak kawen ngn sape ek?? haila

Fyzal said... [MEJAH JAWAB]

brother. nasib baik lu dah lupa siapa kawan-kawan kakak lu dulu tu. kalau lu igt konferm lu gi cari dieorang kan? hahahaha.

auny aizie said... [MEJAH JAWAB]

no 4 tu mmg paling tak bleh bla tu mejahh

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

babys tak yah ahh cakap aku paksa promote..dem!

thanks hamzah..sayang hang ketat-ketat..

ehh sayang hang sangat-sangat..haha

Akulah Pak Lan said... [MEJAH JAWAB]

Dengan malu-malunya..aku pernah tersepit jugak..ihiks!

Nur Hawa Mohd Zin said... [MEJAH JAWAB]

Dulu2 benda ni biasa jerk..dan tak da pape pun...tapi skunk budak2 dah terlalu terdedah dan advance dan ibu bapa kena ajar dari awl..hehehe

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

mejahhhhhhhhh............. ko sengal!!

sume rkenangan ko macam hampeh!!!


Sumijelly.com

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

hahahaahha


bongok la kau ni...



kau tanya la akak mana member dia yg mana pernah tgk conec kau tu..=)


* gua tak pernah tersepit conek kat zip ok..!!

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

SUKA LETEWW DPT MANDI SESAMA. HAHA PART MAKANG TU YG TALEY BLA

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

TERINGAT KAT ADEK BONGSU PENAH TERCEPIT.. DIER MENANGIS MERAUNG-RAUNG.. APSTU PI SPITAL SETTLE.. HAHHAHA MANDI BOGEL MASA ZAMAN KANAK-KANAK SERIUS PENAH

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

aku pernah makan kuah asam ke hapa tah, hasil dari masak2 anak jiran aku.. mau 2 hari tak boleh bangun, keracunan.. Cis...

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

ada betulnya juga tu..
aku pernah juga main masak2, kawin2masa kecik..
tapi yang mandi ramai2 tu tak pernah lagi..
takut nnt kena rogol..

FARAH IZWANI RAMLI said... [MEJAH JAWAB]

kahkah.
sumpah lawak gelak sampai tebaring.

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha~ seyez lawak ... nak masuk gaq lah :P

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

hihihiii comel

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

harharhar...

afrohead said... [MEJAH JAWAB]

conec. hahaha!

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

hahhahahaahahahahahaaahahah

✿ boonga_kecik ✿ said... [MEJAH JAWAB]

bro, ko mmg rock bro. tmbah2 bla pkai tudng pink. mmg rock habes! hahaha


Aku tido dalam iman. Kau ada? Hahaha..

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa kebiolan ko tu berpunca dari pasir yang ko makan. hagak2nya ada tercampur taik kucing skali tak????

amier azrul alias said... [MEJAH JAWAB]

zaman knk2!
mmg la best
keke

Rapunzel Cikilolo said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak share~!

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

ouchh tercepit.

aishah said... [MEJAH JAWAB]

haha..adee unsur 18sx disitu:p

ika said... [MEJAH JAWAB]

dahsyat jugak ko mase kecik-kecik dulu . patut la .

deeya said... [MEJAH JAWAB]

tak kire ! aku nak tau gak crite sal anu tercepit zip tuuu ... kalau ko malu post la kat belog inesen ayeem tan . bhahaha !

daylachan said... [MEJAH JAWAB]

eeeeeiiiii malunye~haha

Rozuan Ismail said... [MEJAH JAWAB]

haha.anu tersepit pada zip.baek citer.haha

diRa said... [MEJAH JAWAB]

mcm same je keje zaman kecik2..nk contest cm ne..

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahah terbaik der yg pakai tudung tu. haha ;p goodluck :)

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

tungau woi tungau

meaw said... [MEJAH JAWAB]

masak pasir gaul dengan air paip,pehhhh!

Ciklinn said... [MEJAH JAWAB]

alololololo tomeinyer main kawin2... main beranak2 pernah tak? muahahhaha

J.Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

naseb dah besau ko tak jadi pondan dowh !
hahaha

delarocha said... [MEJAH JAWAB]

kemaluan tersepit zip?? ohh tidakk, tolong jgn ingatkan akuuu... ngiluuu

fyna said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..lucu gila..siap pakai tudung men kawen2 dengan kaka sendiri =P

Farhan Hanif said... [MEJAH JAWAB]

fakta tu penipu...aku tak penah tersepit kat zip pon...hahahaa

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

gua pernah tersepit dekat zip, sakit woo, HAHA

Wanie said... [MEJAH JAWAB]

wah boleh menang ni..
godluck eh..

mase kecik2 mmg main pmainan bdk pompuan eh..keke
layan je la kn..

+d.O.Y.A.h+ said... [MEJAH JAWAB]

waaah. ade conec lah! keh3

echaRierie said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..hamzah2..
lucu ea :D

Faraa Eiman's said... [MEJAH JAWAB]

haha , ngex la ko !

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

arghhhh..

join jgk la..

sbb xde idea wat entry

aTy _faRed~ said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..teringat lak aku soh adik laki aku pakai tudung mase kecik dolu2...ngeeeee

a little less conversation said... [MEJAH JAWAB]

gua igt gua nk putar masa blk la, nk ikut lu main mandi berjemaah

OMjeyy said... [MEJAH JAWAB]

nice entry
do follow my blog
http://tasmania92.blogspot.com/

teha said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ! biase laa tu.. time kecik2 kot.. syok ape maen dgn kakak2.. :)

DAUD said... [MEJAH JAWAB]

aku baru nak masuk kontes ni,
tp ko da masuk, malas la aku,
melainkan ko disqualified

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. paki tudung tuh.. comel... mesti dia mekapkan muka lu kan? hahahaha

tim said... [MEJAH JAWAB]

lu anak lelaki sulung lah ni kan

Raden said... [MEJAH JAWAB]

slumber party tuh ade tarian tiang tak?

Cik Miera said... [MEJAH JAWAB]

haha anu tersepit mcm mana wei.. kehkehkeh..

msti comel kan ko kai tudung

Nur-Za Marlyana Mohd Kamal said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tak tahan part makan pasir tu

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

aku nok join gak r!..haha

masmaribell_mastura said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..cumelll gile la iye...

~FaatiNNasreeN~ said... [MEJAH JAWAB]

tomelnyer otomen didera oleh kakak2nya...

Miscellaneous Smiles said... [MEJAH JAWAB]

auchh mndi jemaah~

eh aku 3 lelaki 1 permpuan..lagi teruk

EpoLღsiKunang2 said... [MEJAH JAWAB]

Aku sampai sekarang teringin nak ada kakak sendiri,
salahkan ibu yang mengandung, boleh? huhu ;p

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

kecik2 dah kena buli dgn kakak ye hamzah..hahahahaha..kau macam adek aku..mangsa! =)

ceritera said... [MEJAH JAWAB]

hahaha , teruja asenyer bila baca entry neh ... tergelak2 kat opis neh .. gilo pun ado dok sengeh sorang2 depan monitor. mcm mane nak jadi follower ni ek ...

cik Lea said... [MEJAH JAWAB]

adik yang baik betul ko

selalu jadi mangsa kakak..hehe

Puan Capa said... [MEJAH JAWAB]

tu belum masuk main doctor2..main cikgu2..

Belog MTT said... [MEJAH JAWAB]

threesome tu apekah? HAHA :D

hayatunfadzila said... [MEJAH JAWAB]

good luck!! (^___^)

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

part pakai tudung tu huduh nyeee!



tapi time kecik dulu, kitorang mandi reramai sepupu sekali dalam kolah air kat rumah nenek.


best uu!

remySunbae said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa, kote tersepit..memang pedih dowh..haha

sha my heart said... [MEJAH JAWAB]

biasa la tu, bila main dgn kakak2, mcm tu la.. haha~

kena pakai tudung..

chemay said... [MEJAH JAWAB]

kena pakse makan pasir
hahaha

CIK FERRA AWW said... [MEJAH JAWAB]

I BET U LEH MENANG. THOSE PIC ARE REALLY2 FUNNY, LAGIK2 YG LAST TUH. KAHKAHKAH

Edy Fee said... [MEJAH JAWAB]

katun yg comel.hehe

bella lim said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. yang pasal sumbang mahram tu tak boleh blah. ni best bro, best bro. dah la kartun cantik :)

MAISHARAH said... [MEJAH JAWAB]

tahniah awak menang!!!tempat pertama!1

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

tahniah :)

FYA PELANG! said... [MEJAH JAWAB]

taniah :)

~syue syada~ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. lawak semua tu !

Abe Frank said... [MEJAH JAWAB]

haha..hanya lawak semata mata

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...