Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, June 2, 2011

Kita Pusing-pusing, Kita Jilat-jilat, Pastu Kita Celup, Celup, Celup..

hik hik hik.. best juga tajuk gua hari ni kan? semua gambar hak milik Cik Lily

sebelum tu meh tengok gambar, entah kenapa gua rasa gambar ni membuatkan gua nampak tak hensem, nampak tak best, gemuk, tak taf..
pergi event pakai tshirt, jakun betul.. pakai kemeja lain kali.. grrr

okeh, takde kaitan..



Pada 31 Mei lepas, bertempat di The Apartment, The Curve Damansara, gua telah dijemput untuk merasmikan Oreo Daddy Dunk sempena hari bapa yang akan datang tak lama lagi.. dah nak hari bapa rupanya kita ni ye..

***










okeh, okeh, gua tipu.. ni baru citer betul.. har har har

Pihak Kraft Food telah melancarkan kampen Daddy Dunk sempena hari bapa nanti.. untuk meriahkan lagi kempen sambutan hari bapa ni, korang semua bersama ahli keluarga, termasuk bapa tersayang dijemput ke New Wing One Utama pada 19 Jun 2011 ini!!!

wahhhhhhh
(*tepuk-tepuk tangan sambil jeling biskut oreo palsu kat dinding)
Aaron Aziz selaku duta Oreo

dan pada 19 Jun juga Aaron Aziz dan keluarga beliau akan berada di sana pada hari tersebut dan bercerita pasal pengalaman keluarga beliau bersama-sama Oreo.. 

Hamzah : Aaron, ko ingat aku lagi tak?? kita jumpa kat KL Gangster hari tu..
Aaron    : oooo... ko la yang duk ambik gambar dengan Lisa Surihani banyak-banyak tu kan??
Hamzah : errrr... yelah yelah.. 
(tak jadi bergambar dengan Aaron)



"makan lah biskut Oreo wahai rakyat jelata"

Hey, Kraft Food pun ada buat online kempen di facebook page mereka.. Kat sana dapatlah korang buat Oreo T-Card dan hantar kepada daddy korang okeh..

Apa lagi?? create la T-Card untuk bapak-bapak korang sekarang.. Nak lagi best jom kita pergi One Utama 19 Jun ni dan bawak keluarga sekali.. boleh kenal-kenal keluarga Aaron Aziz nanti.. hehe..


***

Dan jangan lupa nantikan surprise dari pihak Nuffnang.. Nak tahu apa surprise tu korang kena la tengok page Nuffnang ye dak?? 



p/s : status fb gua "tak nak makan nasik dah, makan biskut oreo free yang depa bagi satu beg"
Comments
57 Comments

57 comments:

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

Seth Tan lah... Wah sedap Oreo, putarrrr, jilat, celup dan makan

sizuka[Izzati] said... [MEJAH JAWAB]

oreo sedap!

Myra Arshad (: said... [MEJAH JAWAB]

peeehhh. aaron duta oreo, lepas ni aku borong satu kedai. haha. sedappp. celup2 XD

My Little Diary said... [MEJAH JAWAB]

ensem nya si aaron tu...
hamzah pun ensem gak! :)

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

tak ajak gua..fine..!!


wei aku nk tiket super 8

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

kalau aku buat t-card tu kena mintak malaikat la tolong poskan kat bapak aku ek?dah 12 tahun dia 'pergi' ni..;p


al-fatihah untuk arwah abah aku..T_T

yukicumil said... [MEJAH JAWAB]

I like him hihi~
Seth tan.. :p

Ayuraza said... [MEJAH JAWAB]

aku tak kesah ke oreo tu..tu haaa duta dia yang aku kesah..ape ke hensem gagah bestari sangat si Aeron Aziz tu?? hehe :P

^ai-mie : 아이-미^ said... [MEJAH JAWAB]

aaron aziz yo...
asal dia nampak mcm gemok skit?
atau mate aku yang rabun2 ayam?

*cimOt* said... [MEJAH JAWAB]

hai daddy...uwekkssss

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

ak suke oreo! nak nak nak!


ade tak dye mention suruh kim salam pada adrinaqamarina? hehe

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

kencing manis la ko!

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

sedapnya oreo!

...:i'm ezza haniza:.... said... [MEJAH JAWAB]

sedappnye . blh taff makan biskut oreo je,.hahaha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

satu beg? pehhhhhhh. dah la sedap!!

SofieyAzwa said... [MEJAH JAWAB]

Aaron Aziz laa weyh! Meh laa sikit Oreo satu beg tu

Nafisa81 said... [MEJAH JAWAB]

tak suka celup2 oreo..suka makan begitu saja

Kaseh Chempaka said... [MEJAH JAWAB]

macam sedap,sudi berkongsi?

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

zzzz

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

ada tak kempen BELI OREO, PERCUMA AARON? kalau ada aku nak borong kilang oreo patbelas ratus ribu bijik,....

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

dah klik :p jilat celop!

aunyasyuhada said... [MEJAH JAWAB]

whoaaa . aaron !

bayu timur said... [MEJAH JAWAB]

wow..oreo...ermm..sedap ea..kihkihkih..

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

oreo???aku nak jugakkk!!!!grrrrr

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

makin gemuk la ko!

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

putar,jilat,jelup.. kehkeh =.=

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

SEPATUTNYE AKU DUTA TU

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

comel la pic hang yg hitam putih tu

hahaha

Naddia said... [MEJAH JAWAB]

aron aziz tak hensem ponnnn

@juera said... [MEJAH JAWAB]

wah!aaron aziz la..=)

mushroom said... [MEJAH JAWAB]

bagilah aku biskut sikitt!!!!

ika said... [MEJAH JAWAB]

omo ! Seth Tan ! Seth Tan ! Setan ! eh eh .
lo ni asyik jumpe artis je .
benci tauu

melle amir said... [MEJAH JAWAB]

hamjah, hensem lah luu

eQuRlz said... [MEJAH JAWAB]

hakhak.. biskut oreo sedap!! sonoknye dpt free..

tp eqa xde anak lg.. so xbleh nk suh die buat T-card tu :p

mrs.nn said... [MEJAH JAWAB]

hehehe..pas ni selalu g hospital la..

haasyaa said... [MEJAH JAWAB]

Aaron pun kenal kau lagi :D

amalina sahaja said... [MEJAH JAWAB]

wehh satu beg? pos ah sikit. haha

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

pastu muntah oreo ye dak??

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

sedap celup dalam milo pink..

sarah mohamad said... [MEJAH JAWAB]

aaron aziz yg henseeeem! hiks

Cik Bidadari said... [MEJAH JAWAB]

weeeeeeeeeeeeeeeeeee... yum yum yum...

noraliza said... [MEJAH JAWAB]

wahhh,abg encem si aaron aziz jadi duta biskut oreo lah..

Faraa Cullen XD said... [MEJAH JAWAB]

ko la jd duta oreo laks , haha

Pijahh' de-Arr said... [MEJAH JAWAB]

abg ku~
<3

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

ada sedikit pujian utk kamu

http://poppetedma.blogspot.com/2011/06/giveaway-edy-jangan-main-main.html

isma said... [MEJAH JAWAB]

yeahhh.... my dream husband will there... must go there... =)

nak perasan jap dengan aaron aziz

nadzirah said... [MEJAH JAWAB]

eh, apsal incik hamzah kelihatan mcm awal ashaari kat pic pkai helmet tuh? *kembang tak? kembang tak?* ;p

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

aaron i mop you.... hahhaha

dark r0se said... [MEJAH JAWAB]

oreo yag terboikkkkkkkk....;p

мʋтɛ ƨтσяʏтɛℓℓɛя ♥ said... [MEJAH JAWAB]

makan biskut oreo ja boleh cirit birit tau.


ok tipu.

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

woit..anak aku dlm perut nk biskut oreo FREE dari uncle hamzah katanya... tanak yg lain..nak yg uncle hamzah dapat tu jugak ...

cik Lea said... [MEJAH JAWAB]

aaron aziz ensem..hehe

hadilemas said... [MEJAH JAWAB]

muka lu stim je bro, ekeekekek XD

hadilemas said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
FasiHaH SupiaN said... [MEJAH JAWAB]

Aaronnn aziz!!!

FasiHaH SupiaN said... [MEJAH JAWAB]

aku suka sama dia...huhu bukan sama hamzah ian ya.hehe

bella dela rosa said... [MEJAH JAWAB]

seth tan.-_-".

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...