Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, June 15, 2011

Seks Dan Kanak-Kanak

1. Perempuan akan mengandung sekiranya bercium mulut dengan lelaki

2. Kenapa kanak-kanak tiada bulu pada kemaluan masih lagi misteri.

3. Kemaluan lelaki dewasa yang telah bersunat sangat menakutkan

4. Semua tetek perempuan ada susu.. Hatta anak dara yang belum ada anak.

5. Cerita lucah sangat-sangat kotor dan menyakitkan pelakunya. (*tak tahu telah TERtengok lucah)

6. Geli bila terpegang tangan perempuan (apa kaitan?)

7. Perempuan tiada alat kemaluan.. Walhal 'tiada' itu lah kemaluan.

8. Pelik, marah, geram apabila lihat saudara perempuan makan nasik lauk ayam ketika siang hari bulan puasa.. tapi diri sendiri kena rotan bila makan.. (apa kaitan ni?)

9. Baby keluar melalui dubur..



Comments
100 Comments

100 comments:

vampire's lovex said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ini semua apa yg ko pikir masa kecik2 kan....

aque said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha......

nikah ap yang korang pk kan mase kecik??? huhuhuu

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

baby keluar melalui perut yang dipotong

http://aniesandyou.blogspot.com said... [MEJAH JAWAB]

gelak dulu hahaha

Honeymoon

CassiaSiamea said... [MEJAH JAWAB]

itu kanak2 zaman dulu..

zaman skang dh xde sangat..

.

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

10. HAMZAH GILA SEKS SEJAK ZAMAN KANAK-KANAK..!!!!!!!!!!

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

adeh no. 3 paling tak boleh belah.. hahahhahahhahahhaha adeh apesal yang no. 8 tu... adeh.. sabojerlah mejah nie.. ado jer idea.. hahahha

Marcella said... [MEJAH JAWAB]

hehe..kanak2..naif..dulu masa kanak-kanak, ingatkan tido sebelah menyebelah blh mengandung..erm,banyak misteri dalam akal kanak2 ni..

tumpang lalu.

Sab Buenoo said... [MEJAH JAWAB]

kartun mana? kartun!

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...mind budak2..

x habis2 lucah...grrrr

Puan Capa said... [MEJAH JAWAB]

hahaahahaha!aku pun misteri yang pasal bulu tu

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

jenuh la kalau bercium pun peknen..hehe

amber tiffany said... [MEJAH JAWAB]

hahahha -_-''


dulu kan selalu pikir ,kalau orang kawen , tgh sanding tu dia tersentuh tangan , tu mengakibat kan mengandung -_-' so cakap dengan mak taknak sanding -_-

Ayuraza said... [MEJAH JAWAB]

apa nie????????????


hehe

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

hahahah..rasanya memang tepat pun..
kecik2 dlu ada gak pk bnda pelik2 cam prkara di atas

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

dalam cite hantu 80an baby kuar ikut mulut haha cite noorkumalasari jd antu hahahaaa..
tambah lagi,period adalah sangat menakutkan dan mungkin sakit sbb kuar darah-masa kecik2 suke tanya mak period tu sakit ke tidak dan kat mana baby keluar..jawapan terbaik ialah kat mana dia masuk kat situ la dia keluar hikhikhik..

tikin said... [MEJAH JAWAB]

pelik la pulok kalo kemaluan knk2 ade bulu..adess...=.="

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

haa, mmg la. ni sumer ko yg punya pikiran kan kan.. bkn bdk pnya pikiran. keh3

J.Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

aku suka komen Ujang !!
hahaha :P

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

whoaa....nie boleh masuk dalam cd ensiklopedia edisi kanak2x nei....

✿ boonga_kecik ✿ said... [MEJAH JAWAB]

mcm pikiran aku time bdk2 dulu. kah kah kah


Wordless Wednesday # 2

Nurulchumel said... [MEJAH JAWAB]

fakta merepek ah. haha

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

ape nie encik hamzah??? adoii.. rosak2~~~ hahahaha

:.ciklaila.: said... [MEJAH JAWAB]

LOL. mu lawak. tobat eh.

wawaney said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha cambodo

Cik Miera said... [MEJAH JAWAB]

perempuan mengandung bila share makanan dengan lelaki.. huhu

Rapunzel Cikilolo said... [MEJAH JAWAB]

geli terpegang tangan ye? :P

syafeika edora said... [MEJAH JAWAB]

kcik2 da pndai pk cmni,hahaha terel..

Miss b said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha

tahu xpe.
btol lah!

iyou said... [MEJAH JAWAB]

da best: baby keluar via dubur... dulu aku pun pikir macam tuh... hahaha

mendatak hijau said... [MEJAH JAWAB]

tido sebelah menyebelah pon bole mengandung

hahhahahah

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

yang cium pun peknen tue.. macam aku gak dedulu.. koh koh koh

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

mitos nombor satu masa kecik aku percaya. hahaha

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

sampai sekarang aku geram kalau tgk org perempuan makan ayam di siang hari time bulan puasa

budak ice said... [MEJAH JAWAB]

byk btol mitossss..ish2..

kesumaharyani said... [MEJAH JAWAB]

jangan jeles pompuan ade cuti khas. kah kah kah XD

abrodam said... [MEJAH JAWAB]

lu gila seks

cikmimmie said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. ni mesti fikiran ko masa kecik2 kan..so skang dh dapat ke jawapan dari setiap persoalan ko tue?

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

dlu laa. hahaha. masa kecik2, apa2 pun xtau. wakaka

ayiehulk said... [MEJAH JAWAB]

erk... ni pandangan kanak2 tntng sex ke? 0.o

catherine- said... [MEJAH JAWAB]

=="

HALIM said... [MEJAH JAWAB]

haha!otak lu memang kuning dari kecik lagi la mejah!!!

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

misteri takde bulu pada kemaluan masa kanak2..
x ble blah ayat tu..haha

Ringgo said... [MEJAH JAWAB]

hebat² pale otak ko hamzah .. macam² ko pikir hahaha

ABU said... [MEJAH JAWAB]

natang mu..lucah!!..hahahaha..

ika said... [MEJAH JAWAB]

haloh haloh . mcm2 dilema dalam kepala ko kan .

Wani said... [MEJAH JAWAB]

haha .
budak budak kot !

aLya maNip said... [MEJAH JAWAB]

ni pemikiran sorg laki..hahaha..tapi satu bnda sama ..yg no 9 tu..ngeeee

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

haha siod je

MaMa AiNi said... [MEJAH JAWAB]

idea yang melangkaui batas fikiran seseorang..he2x..

kusiberjalan said... [MEJAH JAWAB]

oooommmmjjaaayyy.... ahhahhahaah

anis aniesa said... [MEJAH JAWAB]

hamzah2..ini je keje kau.hahaha

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

ha ha.... sama macam pikiran aku sebelum kenai ko... ha ha....

Faraa Eiman's said... [MEJAH JAWAB]

bangang ka lo mejahhh ! haha

Sembang Kemas said... [MEJAH JAWAB]

harharhar..gua rasa masa kecik dulu gua pikir seks ni menyakitkan perempuan.

trimas otromen sebab sudi dtg blog gua.haha

mia said... [MEJAH JAWAB]

vongoksss

i'm ezza haniza said... [MEJAH JAWAB]

wow.fakta menarik..ekekekeke

ubi said... [MEJAH JAWAB]

lucah ni..cis2,,terpengaruh gua..hehe

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha!

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

yang cium tu, sy pn pikir cmtu dulu haha

Amanina Sofea said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA...lawak jela

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

rasa nyaa semua org fikir cmnieee kot time budak2. haha. tp tp taka der lah sehebat nieee. hahaha

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

masa kanak kanak suci lagi tak fikir tang mana bayi keluar semua tu

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

hhaha..terbaek lu...hamzah...sgt2 berani...:)

tips terbaru

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Rumah Tangga Bekecai Nak Salahkan Sapa??

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

Yutaka Mushimura said... [MEJAH JAWAB]

hhaha..terbaek lu...hamzah...sgt2 berani...:)

tips terbaru

Pemutihan Dokumentasi Di Atas Meja

Rumah Tangga Bekecai Nak Salahkan Sapa??

Si Anu Yang Baru

Ketahuilah Apa Punca Anak Derhaka

Petua Untuk Mengandung - Petua Untuk Masa Kini Dan Masa Depan

Penyakit Jantung Bolehkah Dicegah???

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

aku pon same gak mase kck2 dulu. yang last skali tu. hahahaha

delarocha said... [MEJAH JAWAB]

hahaha memang naif ko ni masa dulu dulu..

skrg dah expert kot.. keh keh keh

alyaclumsy said... [MEJAH JAWAB]

wakakakka. lawak gilerrr, huahua

iKhRam said... [MEJAH JAWAB]

amboi.. ramainyer perempuan yg komen.. minat lebey nampak.. hahaha

apapun suka no7.. sebab ayat dia ajaib..

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

aku dulu, kalau perut laki dgn perut perempuan dekat dekat. nnt ngandung... hahahaha

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

aku rase sume pompuan yang masuk blog ko boleh berair dow bace entry ko ni.demla.hahaha

sha my heart said... [MEJAH JAWAB]

itulah pemikiran budak2.. haha~

chemay said... [MEJAH JAWAB]

hahaha lain nye dari mebenarannn
-.-

me_nazri said... [MEJAH JAWAB]

apesal aku tak terfikir pun semua diatas....

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg otai!!
apsl laki da sunat menakutkan ek??


Entri bes kat sini Harimau Malaya Bakal Uji Kemampuan Sebenar Arsenal Chelsea Liverpool | Siri Jelajah Asia 2011

Gayahspears said... [MEJAH JAWAB]

grr!!! lol

**::CIKNUURUL::** said... [MEJAH JAWAB]

sengalnye ko ni hamzah!,.isk isk isk,menanges aku bace,.ahha,.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

pemikiran kreatif dan inovatif dizmana kanak2..haha

Izyan Masri said... [MEJAH JAWAB]

WAAAHH INFO APE NI?ASAL BARU TAU.HAHA :D

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

blog ni 18 tahun above je boleh masuk eh weh. Aku tak galakkan utk adik aku walaupun ade kartun otomen.

Jiejah Gorjes said... [MEJAH JAWAB]

kamoo patut masuk MAHARAJALAWAK :p

Aliza Zeke said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..lol

ENCIK TIKUS said... [MEJAH JAWAB]

faknya kau nie. eiii

♥ p a A n i ♥ said... [MEJAH JAWAB]

ape daa point no 7 tuhh!!! haha

TanpaNama said... [MEJAH JAWAB]

Bro..entri lucah duit haram bro..

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Posting tersurat.. aku menci kau Mejah! ahahahah~

Aku suka baca yang tersirat! =p

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

masa kecik2 dlu org igtkn perempuan bole mengandung bila brsentuhan. sooo ntah pape kan. haha

Red said... [MEJAH JAWAB]

Bhahahaha. sumpah ngeks hahaha XD

meET yOu lah said... [MEJAH JAWAB]

btul ke bercium ley ngandung?
rase cm bngong lak
hahahhaha......

meET yOu lah said... [MEJAH JAWAB]

bahaye2!!!!!

Atika Farha ;D said... [MEJAH JAWAB]

suka kan post entry cenggini? ;O

CIK FERRA AWW said... [MEJAH JAWAB]

OK I LIKE THE FIRST ONE. SUMPAH BETUL BECAUSE I ONCE HAVE A FRIEND YG TANYE AS IF KISSING, BULEH NGANDUNG TAK KAHKAHKAH. AND ON THAT TIME EKCELI DIA DAH FORM 3 KOT. TAK KAN TAK LEH PIKIR KAN

Shawn said... [MEJAH JAWAB]

kah3.


paih, gua buat blog baru. blog lama tutup. folllow lah.

n promotelah sikit kat fan page lu.


baru semangat budak asis mcm ni.kah3

ishiko said... [MEJAH JAWAB]

ni fakta ke auta.. keh3x..

Edy Fee said... [MEJAH JAWAB]

peliknye

Piah Becok said... [MEJAH JAWAB]

....... hahahahaahaaaa... gile lawak

tapi #3 itu adelah scary. err, really????

#2, tak baligh lagi memang la takde bulu. =.="


kipidap bos!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

SETAHU AKU YG FIKIR2 MCM NI SUME BDK PMPUAN JE YG FIKIR.. NAK2 LG KALAU CIUM BOLEH PREGNANT TU, SUME BDK PMPUAN AKN FKIR MCM TU..

[sutera kasih] said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...masa kecik2 smua fikir bnda kt ats tuuu..jgn tipulaaa :P

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

aku pun penah pikir cenggini. hahaha :D

n0n0n said... [MEJAH JAWAB]

nenek3...baby dtg dari mana?jwb si nenek,tepi jalan....org gaji lak menambah,bibik dtgnya dari tepi sungei.....hahahaha....dh org2 tua pn ajar gtu mmg konpius la ye dak?

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...