Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, June 29, 2011

Sperma : Siri Dua [bukan entry tak lucah]

sebenarnya ni entry gua tujukan kepada lelaki, tapi sebab ramai juga perempuan yang baca apa kata hangpa yang perempuan ni tolong sampaikan apa yang gua tulis ni kat pakwe, suami, adik, abang masing-masing..

hehe

pirst of oll, kita semua sedia maklum, sperma ni ada macam-macam jenis.. Kalau kat negara barat, depa siap ada Bank Sperma lagi untuk simpan sperma-sperma yang berkualiti.. macam mana diaorang tentukan kualiti sperma itu gua tak pasti.. yang gua pasti sperma ni ada macam-macam kualiti.. oke ayat gua macam tambi dah.

Dan gua juga pernah dengar kawan gua cakap, 

"lebih baik masturbate daripada buat zina"

"hukum masturbate ni harus"

"daripada duk buat bukan-bukan dengan awek lebih baik kita buat bukan-bukan dengan kemaluan sendiri"

*apekejadah ini semua bang?*

pada suatu hari, dalam kemaluan seorang lelaki, para sperma bercakap sesama mereka.. macam mana mereka boleh berkomunikasi lu orang jangan duk pikir sangat.. kalau pikir banyak-banyak takut jadi gila babi pula. haha.. 








tiba-tiba, tuan kepada sperma-sperma berkualiti ini terbaca, tertengok, terpandang bahan-bahan lucah yang penuh kat internet.. dan tamat lah riwayat sperma-sperma berkualiti tersebut.. dengan hanya satu pancutan ke arah dinding maka ustaz, professor, dan juga blogger taf mati begitu sahaja..

gambar pancut dinding terpaksa gua cancel.. buruk benor lukisannya. 

dan yang tinggal hanyalah sperma biasa-biasa sahaja..



kan dah rugi zuriat yang berkualiti tu.. takkan nak bazirkan dalam jamban? dan jangan bazirkan kepada orang yang tak sepatutnya tahu?


"tapi abang hamzah, kalau yang terpancut kat dinding tu sperma tak berkualiti camne?"


"apakejadah punya soalan, mati pucuk baru tau hang ni"


"Hang ni bajet tak pernah pancut dinding je hamzah.. "


"=.="





Comments
149 Comments

149 comments:

Awan Fantasia said... [MEJAH JAWAB]

oish...kontroversi punya entry..hehe

MENARIK GILER!!KLIK SEBELUM BERLAMBAT!!

syufaa said... [MEJAH JAWAB]

hoho..pendapatan saye..
simpan je lahh!
jgn sia2kan bakal2 insan berguna itu.. :D

^^nu[dd]yra^^ said... [MEJAH JAWAB]

bukan untuk bacaan umum....LOL !

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

alamak! da terbace entry censored ni =b

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

muahahahaha..
ayat last skali..
"padan muka hang!"

Alexandriana Alia said... [MEJAH JAWAB]

mmg lushah tapi kelakar.

yui92 said... [MEJAH JAWAB]

interesting.... benda tu ada tempat yg sepatutnya..

so kawen cepat2 la =p=p=p





but stil, that thing is considered as jalan akhir la..

missSenget said... [MEJAH JAWAB]

err..

ermmm...

urmmmmm...

ntah...diorg sebenarnya buang sperma x de kualiti..

yg de kualiti simpan utk tersayang..

wakakaka

amirah said... [MEJAH JAWAB]

haha..weng akak bc entri ni..

rotashia faizal said... [MEJAH JAWAB]

nasihat yang kreatif.. straight to the point... hoho

LittleGurl said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha comel gila sperma tgh sembang. hahahahaha

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

adehhhh entry lelaki nie.... so kesimpulanya jgn bazirkan zuriat anda.. muahahhahah

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha waaaaaaa T__T entry apakah ini... gile zalim...sila jgn bazirkan sperma kah kah kah

beautiful_rose said... [MEJAH JAWAB]

gua syak lu buat entry ni berdasarkan pengalaman lu pancut kat dinding kan mezah? alah...ngaku jelah.....

tira said... [MEJAH JAWAB]

halamak, skali bace mcm xbenar
2kali bace mcm real life pon bole~

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

blogger taf?tak tahan tul la..org yg suka tembak dinding wajibla menikah cecepat sebelum tertembak lubang yang harommla plak nnt..bykkan la berpuasa sunat bg mengelakkan kejadian inzal,horny,masturbate..kesan jangka panjangnya tak berwaris kelak..

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

lucah jugak nih, oi!

AISHA INANI said... [MEJAH JAWAB]

pancut kat dinding tuh apaa? ;)

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

tapi abg hamzah, hari nie hari rabu. esok baru khamis mlm jumaat :P hahah :P

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

Kantoi Hamzah buang kt dinding.. hahaha..

Patut lar toilet laki byk peta kat dinding.. Eeeeuuuwwww

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

sperma aku nak jadi ustaz kebanyakannya. aku da talipon depa

schaze zainn said... [MEJAH JAWAB]

haha. sengal betul =,="
boleh lak sperm tu berbual antara satu sama lain..:D

Shawn Razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. sumpah celaka gang sperma bersembang

sheeraYAAKOB said... [MEJAH JAWAB]

betui betui .
saya baru ja belajaq biology chap 4 . cikgu saya kata jangan dok buat 'coconut shake' , nanti sperm bagus bagus habes . boleh nyebabkan mati pucuk .

erk . cikgu saye la cakap

p/s :jangan buat menda menda tak bertamadun

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
miera azzudin said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha...
+_+

Dee Chicuita said... [MEJAH JAWAB]

yg nak jadik setan(seth tan) tu lg taleh blah. kahkahkahakhakha!

Diana Zainal said... [MEJAH JAWAB]

Lol! Gila bagus akal kau.. Kau jgn buat la ye :)

unclechungho said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha :D
gelak sowang2 gua baca entry lu nie hamzah !!!!

Liza Burong Hantu said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah... blogger taf tu yg xleh tahan... lucah ber'info :)

Cik Tata said... [MEJAH JAWAB]

ooppppssss!! haha :D
great information apa.. ;p

kella said... [MEJAH JAWAB]

hadoiii! =p

♥ fara myra ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha! ada mksd tersndiri ney :P

AyuE SurihanyOt said... [MEJAH JAWAB]

mcm bongok je kan..mampos boifren aku kerat 18 nnt..

NuReLLe said... [MEJAH JAWAB]

nape mesti kat dinding dowhhh??xpaham aku..gugugu..

Tim Cik KupuKupu Ungu said... [MEJAH JAWAB]

kau ni memang pikiran inovatif la mejahhh...





^_^ buat aku tersengih je pagi2 ni..

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

kene try and error la gamaknya ye...xpun suh diorang pakai nametag...pastu kasi timing ikut schedule...yang mana 'baik punya'..kuar certain2 time..yang x baik punya..kuar time lain...

miz rara v(",) said... [MEJAH JAWAB]

had0i3.... mcm nk bg bpak aku bce lak asenye.... =P

yg pling xley blah skali, sperma p0n siap ade parut2 bgai~~ sep baik yg uztaz 2 xpkai s0ngk0k~~

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

isk. ada ke orang bercita2 nk jadi perogol, gigolo, trafic hunter & bapak ayam tu?
:DD

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

arghhhhhhhhh!!!nyesal bace..dem ah mejah..

Nazhatul said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... betol gak tu. laki aku pun pernah cakap, rugi. opss!!

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

perempuan tambak apa ek..


pengomen ramai perempuan.cuba jwp..=)

azie5ouh!8 said... [MEJAH JAWAB]

horny but nice info.
taw gak sperm tu bercakap eaa..
lol

Belbel said... [MEJAH JAWAB]

atoiiiiiiiiiiiiiii. blog ang mejah dh mcm blog utk pendidikan seks. hahaha. sesuai utk silibus kat akademi porntasia yg ahkak geli nak wat tu. lalalalala~

Azmira Yusof said... [MEJAH JAWAB]

mana zuriat yg dibuang itu muka mcm Seth tan or macam Justin biebierkan . rugi korang ...

catherine- said... [MEJAH JAWAB]

kemainn~

arek said... [MEJAH JAWAB]

kejadian seperti ini selalu aku pikirkan masa sekolah-sekolah dulu...

Akim Iqbal said... [MEJAH JAWAB]

Hamzah. hang kena kawin cepat.. itu ja nasiat aku kat hang.. seriyes.. bukan hang sorang.. aku, ayam, faiz tapit.. semua lelaki yang bagi dokter,blogger taf, engineer mati.. lulz

Miz Novexx said... [MEJAH JAWAB]

baru aku tahu sperma ni boleh bercakap yer... bhahahahah

RAIN's de RAKUN's said... [MEJAH JAWAB]

tembak dnding xpa..ade mmber aku tembak kt baju mmber laen..lg stail...hahaa...

RAIN's de RAKUN's said... [MEJAH JAWAB]

tembak dnding xpa..ade mmber aku tembak kt baju mmber laen..lg stail...hahaa...

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

bongok!

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hamzah! dah kawen blom?

Pojiepooh Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

Cool. Suka cara penyampaian kau yang sempoi :)

PojiePooh; Hanya Satu...

The Sharkox said... [MEJAH JAWAB]

pancut ke siling la baru ganas

Tea said... [MEJAH JAWAB]

hahahah.. conclusionnye, hamzah.. sila kawin cpt2 ye.. okeh, nk p nasihat pkwe sndiri.. kahkah.. :P

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian sperma2 yang berkualiti...

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

aku budak2 xleh baca! hahaha

platipus said... [MEJAH JAWAB]

mejah ni bongok!>..tu mesti sperma2 kau!

Red said... [MEJAH JAWAB]

bhahahah XD

NorHalizah said... [MEJAH JAWAB]

sperms dia pandai berkata2 la.

wanie said... [MEJAH JAWAB]

oh ni ke entrinya. iskk mejah mejah. =.=

Yeb-Nada said... [MEJAH JAWAB]

er... sperma tu kal0 x jumpa telur lg, x jd daging lg, xde roh lg.. dun wory..tak mmbazir sbb ia x idup lg.. lpas ada roh, jd anak dlm perut, da hidup. baru bdosa, rugi kalo ia mati. tu pndpat gua..
betulkan kal0 gua salah

Puan Capa said... [MEJAH JAWAB]

penah kan tembak dinding...

mendatak hijau said... [MEJAH JAWAB]

sperm ko kah?
hahahah

Mohd Hafiz said... [MEJAH JAWAB]

seth tan pun ada , hahaha . tengok tv sperma sperma nie .

Met bUjang said... [MEJAH JAWAB]

hihihi sorry aku tak leh komen panjang sebab aku cakap macam tambi kui3

Rowena Chasez said... [MEJAH JAWAB]

konfem dinding penuh dgn tompokan sperma kau kan? hahaah~

arora said... [MEJAH JAWAB]

terbaek..bo boi boy...hahaha

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

haha, mcm celaka

yusuf tayub said... [MEJAH JAWAB]

fak!

KHALIS SOAPY said... [MEJAH JAWAB]

oooppppppssssss...
hahaha,,..
nice,,:)

Faraa Eiman's said... [MEJAH JAWAB]

karot3 !

cik sue ;) said... [MEJAH JAWAB]

ok. nnti saye sampaikan.. ;D

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

what the???euwwww euwwww...

apik pehe said... [MEJAH JAWAB]

adehhh..adehhh..
memang yang baik2 dulu ek akan kuar kalo pancut?hahahahah

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

cisss! x sgka sperma leh bercakap!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

cisss! x sgka sperma leh bercakap!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

cisss! x sgka sperma leh bercakap!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

cisss! x sgka sperma leh bercakap!

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

bek pncut kt perut je..xyah pnt2 diri..hehe

Entri bes kat sini Israk Mikraj 2011 | Tema " Kembara Keimanan , Seribu Pengajaran "

AmalinaNashihin said... [MEJAH JAWAB]

LOL Hamzah! Kejadah weiii XDDDD

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

majoriti yg komen entri ni adalah pompuan..

secara kesimpulannya, sperma mendapat sambutan dalam kalangan wanita..haha

sobri yaacob said... [MEJAH JAWAB]

ha..ha...
adoi :)

i'm ezza haniza said... [MEJAH JAWAB]

err,, jangan membazir tembak dinding:P

dyanne said... [MEJAH JAWAB]

HAHHAAHH LAWAKK!~~~ informative gila post neh. muahahha >.<

auny aizie said... [MEJAH JAWAB]

aku takleh nak imagine kalau lah betul2 sperma boleh bercakapppp

haruuuu weiiii , haruuuu !

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

BARU AKU TAU KNP PEREMPUAN BNYK DLM NERAKA. YG BLOM KAWEN DAH SPORTING SRONOK LAYAN BENDA2 LUCAH TENTANG LELAKI, THEN LPS NI DOK MSJ2 ALA2 LUCAH DGN BOYFREN, YG DAH KAWEN SRONOK LAYAN ENTRY BERBAUR LUCAH DN BORAK DGN BLOGGER2 LAIN TENTANG BNDE LUCAH, SDGKN SUAMI MEREKA SIBUK MNCARI NAFKAH UTK DORG NI. HAHA! PEREMPUAN2. BERNAFSU SUNGGUH, SELAMAT KE NERAKA. =P

fiqamikaze said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...penat aku gelak..

farhana said... [MEJAH JAWAB]

Seth Tan pun termasuk? LOL!

mushroom said... [MEJAH JAWAB]

kesimpulannya, jgn pancot sepah2!

vampire's lovex said... [MEJAH JAWAB]

kalau dibuat komik,kompem laris wehhh hahahaha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

ada org 2 nk nsihat org lain.. tp bhsa xbleh blah! ko sape nk tntukn org lain msuk neraka ke syurga ke...
benda bca sikit pon xt'ransang, xb'nfsu lnsung. skdar gurauan je kot.
ke ko yg stim x.... klau btol la nk lucah2 ni, baik tgk red tiub dr buang mse bce2 ni... skian!

ana said... [MEJAH JAWAB]

nak jd seth tan yg tak tahan tu..hikhikhik

Gee said... [MEJAH JAWAB]

haha..alamak..terbaca...singgah cnie keyh..balas kunjugan awk..

Anna said... [MEJAH JAWAB]

Ini walaupun kenyataan tpi berbaur lucah gitu..terbaca plak..tima kasih singgah umah saya ari tu ye..

rafillet-o-fish said... [MEJAH JAWAB]

haha..ustaz pn langgar dinding gak..bengong tul hamzah ni..haha

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [MEJAH JAWAB]

baguih pancut kat dinding dari pancut kat kemaluan org....

Rasmuna Mun said... [MEJAH JAWAB]

hehehe....

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

Hahahhaha..
bengong si Mejah..

Mak Piah said... [MEJAH JAWAB]

hahahah... suka sangat lukisan jamban tu..
ada teknik imijinasi distu...lol

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

hi sy anon

PapaComelBulat said... [MEJAH JAWAB]

geliga btol otak hang ni..mudah difahami..haha..bulat jap biji mata aku..haha



http://papacomelbulat.blogspot.com/

Fyqa said... [MEJAH JAWAB]

umangggaaiihhhh

"-.-

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

terpaksa pancut kan pasal hanya sorang blogger taf je yg layak kat dunia ni

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

sesungguhnya orang yang mengeluarkan air maninya menggunakan tangan sendiri tidak akan dikurniakan syafaat oleh rasulullah di akhirat nanti.


renung2kan..

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

err btol ke? bole bg hadis x?

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

bako je sape yg bnyak soal tu,hehe.. errr,insaf jap bc komen di atas...

Fiq Vertigo said... [MEJAH JAWAB]

tak censored langsung.



tak apa.




banyak pengajaran.

abrodam said... [MEJAH JAWAB]

errr pancut dingding tu apa?

Elmoluya WutWut said... [MEJAH JAWAB]

macam macam sudut aku boleh tafsir untuk entri ni. wah ada anon! ;)

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

ahaha..malu nya nak baca tapi baru tahu hukum harus tu. ingat kan haram.

cheyra_sajer said... [MEJAH JAWAB]

yg aku paham pasal entry dye , jgn wat masturberation sebab nant nak bagi kan pompuan sume jahat2 ! AHAHAHA

tim said... [MEJAH JAWAB]

gua baca ni sambil menghirup sup tulang.



ARRGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!

Miss b said... [MEJAH JAWAB]

speechless

hem

aku x tahu pancut dinding tu camna :p

echaRierie said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..
pernah ke pancut kat dinding hamzah ?
haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Sabda Rasulullah S.A.W. yang bermaksud:
Ada tujuh golongan manusia yang Allah tidak akan melihat mereka pada hari kiamat dan tidak membersihkan mereka dari dosa bahkan Allah berfirman kepada mereka: Masuklah kamu ke dalam neraka bersama orang-orang yang dimasukkan ke dalamnya. Tujuh golongan tersebut ialah:
1. Orang yang melakukan homoseks.
2. Orang yang melakukan kahwin tangan (onani).
3. Orang yang melakukan hubungan seks dengan binatang.
4. Orang yang melakukan hubungan seks melalui dubur (liwat).
5. Orang yang berkahwin antara ibu dan anak.
6. Orang yang berzina dengan isteri jirannya.
7. Orang yang menggangu jirannya.
(Riwayat al-Tabrani).

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

i lap u mejahhhh!

Tauke Budu said... [MEJAH JAWAB]

owh no.....

aLyA_syGS said... [MEJAH JAWAB]

euw... :) tapi entry cun

nawal addina said... [MEJAH JAWAB]

hoho . seth tan tetap ade XD

♥GAdiSMeRaHJaMbU♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhaa
sengal betulllllllll!!!!

seth tan tu yg plg xley blah!! hahaha

SyazwanSarawak said... [MEJAH JAWAB]

hikhik.

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

ini kisah tentang bulan wkakkaka

ABU said... [MEJAH JAWAB]

pecah rahsia lelaki ngok!! hahahahaha
err..rahsiah kah?..:)

al-jambz said... [MEJAH JAWAB]

kakaka. cilakak lu amzah.

Izat Tarmizi said... [MEJAH JAWAB]

pancut dalam tabung uji,boleh derma dekat bank sperma,atleast prof,saintis dan blogger tuff dapat diselamatkan lgi,hahaha

tak sama ke blogger tuff dengan traffic hunter?

zureen said... [MEJAH JAWAB]

dan..
ramai jugak perempuan baca entri pasal sperm ni.. hahah!

Azza Rynna said... [MEJAH JAWAB]

entry yg sangat menarik...

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

aku gila babi baca nih.

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

lucah informasi.

safiyyah osman said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahkahkah..ahahaahahahaha..pandai hg lukis sperma noh..ahahahaahaha....hg kna kawen dah nie..hahahahaa

@juera said... [MEJAH JAWAB]

adoi terbaca plak..hahaha!!

fyna said... [MEJAH JAWAB]

hehe comel je anak2 itu =P

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

HAHA! ADE ANON SOUND AKU LA.. HAHA! KLAKAR GILE.. NMPK SGT KO YG STIM BACE SBB TAKOT ENTRY NI KNE KUTUK NNTI XDE LG LA ENTRY2 LUCAH KO NK LAYAN.. HAHA! MMG JENIS X MKN NASIHAT PUNYE ORG, BNDE YG SALAH DIE ANGGAP BTOL, BNDE YG BRDOSA, DI ANGGAP GURAUAN. HAHA! KESIAN LA ORG MCM KO. AKU RASA KO TRY PGGL ULAMA2 ATAU USTAZ2 BACA ENTRY NI THEN KO TNYE APE PNDAPAT MEREKA. KALAU MEREKA ANGGAP ENTRY NI GURAUAN YG SSUAI UTK ORG ISLAM, KO MMG "HEBAT".. HAHAHAHAHAHAHA!

alif haris said... [MEJAH JAWAB]

gampang ! haha

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

blogger taf??ujang ker?

Rose Alin said... [MEJAH JAWAB]

Seth Tan pun ada ye dalam sperm kau tu mejah? hahahahaha

EYFAalias said... [MEJAH JAWAB]

haha. simpan utk masa depan lg bgs,

eszy yamin said... [MEJAH JAWAB]

haha ada betolnya jugak..

SoutulMujahid said... [MEJAH JAWAB]

naik stim aku baca pompuan punya komen

Batang Berjuntai said... [MEJAH JAWAB]

pompuan sini buat aku stim~

taufiqer8 said... [MEJAH JAWAB]

sat2 aq nk g 1 pmbetulan tntng ayat nie..
"lebih baik masturbate daripada buat zina"
"hukum masturbate ni harus"
SALAH LA NIE...hukum dia HARAM...harap maklum ..ilmu perlu dikaji dahulu brdasarkan hukum islam ..& hukum melalui islam telah mletakkan haram kpd bnda cmnie k...pndangan ini telah diberi oleh para ilmuan islam...sorry klau ada slah & slap ectually rsa x dak slah pun...^_^

Qu kici said... [MEJAH JAWAB]

layan saja yg penting sendiri tahu dan faham....

Beckzter May said... [MEJAH JAWAB]

Klu xhbz dlm toilet pn.. Habiz jgk dorang dkt tilam empok korang.. MIMPI BASAH DERR!! WAhaha..

ROSLAN said... [MEJAH JAWAB]

Melancap...jelas??

ROSLAN said... [MEJAH JAWAB]

Melancap...jelas??..:)

ROSLAN said... [MEJAH JAWAB]

Xde tmpat yg sudi nak kena celup..huhu

ROSLAN said... [MEJAH JAWAB]

Melancap...jelas??

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...