Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, July 4, 2011

Bella Cium Gua, Maka Gua Suka Bella


Tak tahu kenapa, kalau gua duduk kedai makan, binatang ni selalu ada.. selalu gesel-geseng dekat kaki.. Kadang-kadang kaki gua reflek dia amat bagus.. tendang tanpa berpikir itu sudah jadi rutin buat binatang-binatang ni.. 

okeh, 

tiba-tiba Bella datang.. putih sungguh menatam Bella ni, sape punya genetik entah tiba-tiba jadi putih ni.. Mungkin ibu beliau mungkin. 










gua dah tak takut kucing lagi.. itu sahaja nak cakap.. ni kucing darkbekmeng

Comments
69 Comments

69 comments:

aqmalazmi said... [MEJAH JAWAB]

comel kosyen lu

Belbel said... [MEJAH JAWAB]

kucing lu nama bella? adoii. nnt gua nak kasi nama kucing gua mejah la T__T #tade name lain ke mejah wei?

Awan Fantasia said... [MEJAH JAWAB]

ingat BELLA yg dalam cerita BELLA tuh..hehe

RAHSIA TOMOK DISEBALIK WANG HANTARANNYA!!
ISU IKLAN KIT KAT & M NASIR!!

auny aizie said... [MEJAH JAWAB]

aku takkan pernah suka kucung aku rasa

aku geli bila dia gesel2 ngn aku.
oh pleaseeeee

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

gua masih takut :(

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

sejak jumpe bella terus jadi penyayang orkk...

har har har

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

macammne perasaan pegang kucing?

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

entry cam taek!

cik mira said... [MEJAH JAWAB]

kaki tuh control skit..kucg bintg kesygn rasulullah s.a.w..
ooo..nnti lps kawen leh bela kucg prktis sblm bela ank..hehe

syAzAnA said... [MEJAH JAWAB]

tahniah weiii! ^^

Ronda-ronda KL part 2 (7th Mufiin dan Sekinchan Ikan Bakar)

dyanne said... [MEJAH JAWAB]

comeynyaaaa!! ^^

buDAK keCIK said... [MEJAH JAWAB]

ko takut kucing ke mejah? haha

ak siap cium lg kucing ak okayh. beliau sgt wangi!

i'm ezza haniza said... [MEJAH JAWAB]

comel macam aii laaaa :) ..ekekekekee

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

yana jmpa kucing mesti parkinson...bila kau jmpa aie..?

AmalinaNashihin said... [MEJAH JAWAB]

kucing tu macam gula-gula kapas.
teringt anjing shin chan haha

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

betol tu ayeem, macam taik xD

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

wey..tahniah!!! :D pasni tak takut kucing dah!! hahah..boleh dukung kucing gomok namee tu! haha

Un Phat Lee said... [MEJAH JAWAB]

cantik bulu die

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

kucing tu mmg comel. dtg dekat wa, wa lari weiii.

Syazwan said... [MEJAH JAWAB]

weh macam mana nak rawat takot kucing nie haa?..
aku sampai sekarang nie takut kucing!

Miscellaneous Smiles said... [MEJAH JAWAB]

erhh kucingg~~

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

sy tkot kucing, hahaha!

beLLa said... [MEJAH JAWAB]

wey.bella tu betina kan? mintak izin nak kawenkan ngan kucen itam aku bley? bulu dah sama dah ;p

Jamban Comel said... [MEJAH JAWAB]

semat kucing tuh ,putih lepuk

cik panadol said... [MEJAH JAWAB]

urm tak nampak pun ciri2 bertapa kasihnye ko kt bella tu...kekeke

SiS NaD said... [MEJAH JAWAB]

Salam Inchik Hamzah...

Saya hanya ada dia... Hahahaha!~

~naddy~ said... [MEJAH JAWAB]

comel nyeeeeee kucing tuh. :)

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! gua tau, lu nak cakap lu penyayang dengan kucing walaupon lu gay kan? kan? hahahaha!

Faraa Eiman's said... [MEJAH JAWAB]

gampang ! asal aku suke plak entry nieyh ?
rase sweet plak tgok gambar ko nan kucen tu
#arghhh =='

ENCIK TIKUS said... [MEJAH JAWAB]

buat daging satay sedap doe..

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

meow...meowwwwwwww....meowwwwww..murah weh rejeki bela kucen nehhh..shomelnyaaa beliauuuu

suk said... [MEJAH JAWAB]

penyayang gila peluk kucing.

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

tahniah

sebab

x


takut


kucing


lagi


:D wah3

Raden said... [MEJAH JAWAB]

jom kawenkan bella dgn arnab ai...

alif haris said... [MEJAH JAWAB]

sebelum takot kucing ke bro ?? hahah ^^

Darkbatman said... [MEJAH JAWAB]

menjah, aku tgk gambar kedua bella 2 cam nk rogol ko je?kehkehkeh

mira said... [MEJAH JAWAB]

kenape kau tibe tibe macam hensem pulak ni?

zazaw said... [MEJAH JAWAB]

lambat lagi aku nak pegang kucing mcm kau
haha

[sutera kasih] said... [MEJAH JAWAB]

comel kucing itu..putih suci..hehe

Hayati Hamzah said... [MEJAH JAWAB]

ni mmg musim menangani fobia kucing agaknye :((

baru mnggu lepas sy tak takot kucing lagi .

tapi kalau kucing arhhh tetiba tu takot jugak. sigh .

APi said... [MEJAH JAWAB]

kau macam gersang jek kat kucing tuh.. =)

n0n0n said... [MEJAH JAWAB]

ko takut kucing ke bro?hahahaha...jemput sggah usyar blog gua lak....

http://n0n0n-23enigma.blogspot.com/2011/07/ini-blog-ke-sampah.html

cik qiqilala said... [MEJAH JAWAB]

ko pegang kucing nmpak hensem dowhhh.. kau pegang perempuan?????? nmpak pe lak? grrr...

Elmoluya WutWut said... [MEJAH JAWAB]

untunglah bella disayang ditatang. haha

akuiwana said... [MEJAH JAWAB]

kenapa mcm byk je bulu kucing gugur??

oranglidi said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa. lawa bulu bella.

akuiwana said... [MEJAH JAWAB]

kenapa mcm byk je bulu kucing gugur??

mira said... [MEJAH JAWAB]

ples3..
jgn letak pic lelaki manje2 ngn kucing...

pmpuan caeeerrr taw tgk laki ske menatang2 comeyy ni..

aku tak caer.tak.tak.

Izat Tarmizi said... [MEJAH JAWAB]

Mejah nak cerita kucing ka nak promote muka hensem tu?hahahaha

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

bella sgt c0mel!

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA.. lelaki idaman aku ni, yang tak takot kucing. hahaha..

TeAqArH said... [MEJAH JAWAB]

nak bella buleh x???

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

aku takut kalau kucin cam ni,sbb dia beso kot.kucin kmpg relak je...haha. ape pun TAHNIAH lerr~~~

Hana Soffelia said... [MEJAH JAWAB]

Huh.. sama macam meow aku. warna putih, nama pun bella.. :-P

key-one said... [MEJAH JAWAB]

comel gilerr.... bgi aii jelahh bella tuhh....

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

patotla mcm tau je nama bella..kucing si aie rupanya..

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

eh hidung kau dekat gmbar first tu nk macam bella dah

NURUL NAZIRA said... [MEJAH JAWAB]

MACAM TAK RELA je kucen tu ko pegang dia . Haha .

ikatankasihku said... [MEJAH JAWAB]

bukan main debab lagi kucing ni..
sesungguhnya kucing tu je la tau mcmne bau masam tuan dia....hehehe

meowwmania said... [MEJAH JAWAB]

comelnya Bella

p/s: jgn tendang kucing berdosa

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

cun. lelaki mcmni ialah lelaki comel comel jambu

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

aku tak suka binatang bbulu.

Afikah Aziz said... [MEJAH JAWAB]

err saya masih takut kucing :(

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

mejah + kucing = super COMEL! hahaha

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

Mejah memang suka benda berbulu.. koh koh koh

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

bapak ah comel nak mampos

dayu_myself said... [MEJAH JAWAB]

Bella,pergh..nama x bole glamer lagi ke..hak3..letk la tijah ke..

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

kawinkan bell ngan gua punya kambing..

mesti anak dia cute tu..

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

nak kucing yg cun jer enn..

dulu anti giler ngan kucing!!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...