Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, July 7, 2011

Persamaan Antara Zahiril Adzim (Pelakon Juvana) Dan Hamzah Ian


Ya, gua dan pelakon juvana iaitu Zahiril Adzim atau lebih dikenali Daim memang banyak persamaan.. Ibarat pisang dibelah dua rasanya.. Bak kata orang putih BFF pun boleh.

ya, gua memang ada tahi lalat, saja je selama ni gua edit gambar kasi tak nampak tahi lalat tu.. orang kata tahi lalat kat bibir ni seksi.. gua seksi la kan? keh keh keh..

Kami juga suka ambik gambar sambil letak tangan dalam poket.. tangan gua macam biasa bermain pusat, manakala Zahiril ni main guli dua bijik gamaknya,

Kami juga sukakan kegelapan dalam berpakaian dan juga suasana, tak kiralah suasana untuk buat projek mega ataupun sekadar 'projek'

kami tak buncit..

***

Masa tengok cerita 'Tolong Awk Aku Pontianak' ni, gua sempat juga jumpa Liyana Jasmey.. comey juga orangnya.. lagi comey dari dulu time dating tengok citer Khurafat.. dia pun kata gua makin hensem =))



oh, nurul pun ada.. takpelah tak letak gambar sekali dengan nurul pun.. haha..


seyesly cite ni memang lawak gila babis lah.. gua kasi 7/10.. kalau tengok kat pawagam memang berbaloi rasanya, lagi best dari transformers..

gambar sume daripada Jamar, jmr23.com
Comments
79 Comments

79 comments:

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

taik lalat tu tipu sgt...grrrrrrr

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

comeinyer liyana jasmey~~
(saje tanak komen sal author) hahaha!

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

untunglah.

ikatankasihku said... [MEJAH JAWAB]

idung jer sama.....hehehe
ujang pose ala2 sakit bahu .. :)

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

eh ada satu perbezaan antara korang. dia dapat shera aiyob. you tak :P hehe


**liyana jasmay kurus nyaaaaa. jeles !

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

tetiber jer mejah ader tahi lalat, ker tahi hidung tu?? miahahhaha.. muker suci giler bergambo ngan liyana

syue said... [MEJAH JAWAB]

haha yeke tahi lalat tu? :D lawak la. hehe.

nizamsani said... [MEJAH JAWAB]

wow.tahi lalat sama.

adib zakaria said... [MEJAH JAWAB]

ya ampunnn!!! hahahahahahah

tim said... [MEJAH JAWAB]

lu lebih tinggi dari daim.

LJ! aummmm!

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

memang FAk.................ta la ayat kau kan

cik pulau said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAH..
tang taik lalat takleh blah..
ehh..
ujang ngan yana pun ada.. heee~

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

kecik je orangnya

Ieda Al-Habsyi said... [MEJAH JAWAB]

tang tek lalat tu yang tak tahan hehehehe!

dLa Suri said... [MEJAH JAWAB]

mcm propa je tgk taik lalat ang tu. haha

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

pandai ko mereka propaganda ye dik..hehe

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..bajet2 je gambar sebelum ni edit..

kecik je liyana jasmay?

sue. said... [MEJAH JAWAB]

amboi...taik lalat die....hahaha

NorHalizah said... [MEJAH JAWAB]

taik lalat tu the best part!!

naz & sya said... [MEJAH JAWAB]

taik lalat sengal je. haha

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

uhu.. cs br kenal si zahiril tu bile tgk cite JUVANA.. best,.,, yg ni pun nk tgk gak la.. cm best je

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

siap ada tahi lalat sama lagi.yeye oi jerk. HAHA

namaakulynn said... [MEJAH JAWAB]

part taik lalat sgt takleh bla.hahha

nada hanis said... [MEJAH JAWAB]

aku baca tajuk pun aku dah nak tergelak. hahahha

ABU said... [MEJAH JAWAB]

berak lalat fake..hahaha

♥ nana i am ♥ said... [MEJAH JAWAB]

kemain lagi siap tahi lalat palsu!! :D

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

huwaaaa...fake sgt da ni ! hahahha

Iris said... [MEJAH JAWAB]

daim tu x ensem pun

ko sama ngan dia ker??

errmmm

kakaka~

Awan Fantasia said... [MEJAH JAWAB]

tareka...taik lalat reka

TERKINI!!:
10 SENJATA PERANG ZAMAN SILAM!!
LOKASI BERSIH 2.0 DIDEDAHKAN!!

Farah Fauzi said... [MEJAH JAWAB]

taik lalat tuh memang nampak sgt kelentong.. nice.. ^_^

hairil said... [MEJAH JAWAB]

ncem..... hg blh jd pelakon

Lady RaRa said... [MEJAH JAWAB]

aku rasa tahi lalat hang tu lebih mirip siti nurhaliza..

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

aku xtau pulak selama ni ko ada tahi lalat. huahua..

afrohead said... [MEJAH JAWAB]

jangan rapat-rapat sangat dengan Liyana Jasmay tu. jeles aku.

nur onie said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..sungguh same tahi lalat!

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

satu je tak sama. kau lucah ZA tak. tajuk buku je lucah. hahaa

wawaney said... [MEJAH JAWAB]

gambar dgn LJ tros menyorok taik lalat tuh kan. hahaha siot jer

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

gambo atas ade tahik lalat gambo bawah tahik lalat dah kene flush eh ilang terus keh3

LadyzuL ⎝⏠⏝⏠⎠™ said... [MEJAH JAWAB]

sama tapi tak serupa...

adib zakaria said... [MEJAH JAWAB]

bajet~
hahahahahaaa

Monster Siti said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah ko punye baju hamzah, kuceng tu ade kat header aku. lolololol

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

untunglaahhhh same. dia pun blogger tahu?

alyaclumsy said... [MEJAH JAWAB]

tahi lalat palesuuuuu. haha. nak tgk juga cerita tuuu :( uwaaaaaa. tak sempat.

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

Mejah : Si PIAN gak besh sebab ade ciri2x BFF yang romantis....keh3x

Pojiepooh Abdullah said... [MEJAH JAWAB]

Senyum lebor kau yer :)

PojiePooh; Hanya Satu...

NURUL NAZIRA said... [MEJAH JAWAB]

HOMAIGODDD .

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

ya.tahi lalat kat bibir tu seksi..hikkks

Umie Nadhirah said... [MEJAH JAWAB]

muke mmg macam kembarr... sangat2...

seyes gua x tipu..














padahal..









hmmm. hampeh! -.- bye mejahhh! haha

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

letak tangan atas bahu, mulut buka cket, mata tgk atas !!!

Sab Buenoo said... [MEJAH JAWAB]

kau yang tinggi atau dia yang rendah?

i'm ezza haniza said... [MEJAH JAWAB]

better letak tahi lalat selalu .jadi sebelum anda kuar , silalah conteng muka letak tahi lalat supaya kelihatan macho dan seksi ..ekekkeekekeke

melle amir said... [MEJAH JAWAB]

hensemnyaaah

pandangkedepan said... [MEJAH JAWAB]

wah liyana jasmay...OMK..ahaha..:P

mmz said... [MEJAH JAWAB]

nampak benor nipu nyee..hehe :D

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

nmpk benor nipunya taik lalat kome tuu~ HHAHA

Tauke Budu said... [MEJAH JAWAB]

gmbr kedua tu terus hilang tahi lalat...jatuh ke mejah?

Wan85 said... [MEJAH JAWAB]

http://wanwidget.com
serius jeles tgk ko bergambo ngan liyana jasmay, huhuhu

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

gambar kedua taik lalat gugur? hihik

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

nie biodata si macho DAIM

http://azfar9897.blogspot.com/2011/07/biodata-zahiril-adzim.html

bighagenjo said... [MEJAH JAWAB]

:)

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

ala,asal liyana jasmay dah kaler rmbut...(off topik) haha

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

eh..eh..abg gua 2..ce tgok entri ni..hahaha:P

http://myhurtbubu.blogspot.com/2011/07/tak-yah-nak-spontenous-thursday-sangat.html

eB ezrin said... [MEJAH JAWAB]

nk gi tgk gaks la.. smalam promo dlm astro... cam best jerk ;p
slm knl yer otoman ;p

Rasmuna Mun said... [MEJAH JAWAB]

tipu punyer taik lalat..haha

si ngokngek said... [MEJAH JAWAB]

mati2 aku ingat taik lalat betol tapi pic kau ngan LJ tue..ceh!! tak guna taik lalat palsu~~

echaRierie said... [MEJAH JAWAB]

apapun Hamzah Ian hensem..
muahahaha :D

YanaMIB said... [MEJAH JAWAB]

eh aku pn ada taik lalat kt dagu..tp aku x rasa seksi..aku rasa manis je..kahkahkah =P

Afikah Aziz said... [MEJAH JAWAB]

ahaks..taik lalat tipu hoho ;p

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

LJ sangat comel in pink..
p/s: lebar betul la si hamzah senyum..

SpaQue said... [MEJAH JAWAB]

demm.. geng2 retis ni.. bila nk brlakon plak mejahh??


Entri Ngetop Program Menu Rakyat 1 Malaysia | Kurangkan Beban Tambah Penyakit?

syuE said... [MEJAH JAWAB]

cannot go. HAHA! :))

Far8 budak baik said... [MEJAH JAWAB]

mcm mane kau bolehh
jumpa liyana jasmi tuu..
pehh sumpah jeles..
nasib tak lisa..
hahaha

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

manis nye tahi lalat

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Ko ada najis lalat palsu lebih tak? mintak 1!

Comel jugak LJ, tapi macam kurus sangat pun ada jugak..

dayu_myself said... [MEJAH JAWAB]

bezanye ko dengan dia,
ko kurang hensem,die lebih hensem..muahahaha

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

palsu palsu! haha.

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

hahahha.. taik lalat edit pakai paint ke?? :D

| RoziAhmad | said... [MEJAH JAWAB]

gua terpengaruh dengan ayat2 manis lu. tapi bila gua tengok....

tak best siot.. apsal lu kata best? hahahaha.

http://ariesgirlz85.blogspot.com/2011/07/review-filem-tolong-awek-aku-pontianak.html

EYFAalias said... [MEJAH JAWAB]

jelesnya. nak bergambar dengan daim gak ! :P

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...