Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, August 12, 2011

Dulu Cium Cium Sekarang? ciss

Hani pujuk Mia dengan belon, mana entah Mimi pergi.. ya ni gambar hiasan je..haha


***



*muah muahhh 

bunyi ciuman kepada beliau.. Beliau pula merengek-rengek kegelian. Tak cukup dengan itu dicium lagi perut sampai beliau menangis kegelian..

*muah muahhh

bunyi ciuman lagi, mak ayah tengok selamber aje anak beliau cium pipi,dahi, perut dan segala macam lagi asalkan tidak ditempat yangt tidak sepatutnya..

*muah muahh lagi..

apakejadah ni bang Ham puasa puasa cerita benda cium cium gini?
kejap la gila, gua nak ambik feel ni.. ingat senang nak feeling feeling gini? grrrr...

Lapan tahun yang dulu dulu, gua dapat adik kembar.. Kalau lapan tahun dulu umur gua adalah dapat lingkungan remaja remaja lagi.. Muka pun orang kata lagi hensem.

Boleh dikatakan hari-hari gua duk dodoi dodoikan, buai buaikan, lambung lambungkan dan segala macam macam lagi aktiviti pelik yang gua rasa amat sesuai diwaktu itu..







Tapi selepas tujuh lapan tahun, gua sendiri tak tahu adakah ini salah masa yang bergerak terlalu pantas atau salah keadaan yang tidak mengizinkan.. (ya gua tak tahu jadah apa entah ayat ni)




baru lah diaorang tahu kehebatan seorang hamzah.. hahahaha.. 
Comments
121 Comments

121 comments:

KiKiHanakO said... [MEJAH JAWAB]

haha! sekarang sepak sana sini! :P

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! gile kejam

misz sheyla said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaa..kemain ag ea..time kecik2 comel2 budak tu la ditimang2...da besau...cisssss..

Farhan Hanif said... [MEJAH JAWAB]

kejam gle...magie punya pasal...hahaah

Far8 budak baik said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha..kejam gile kauu..
pas dah mail lambung kn adik tu..
megi je..terus wachaaaaa...
ni ar abg yg baik..agaga

Afikah Aziz said... [MEJAH JAWAB]

perghhh xsayang adik hehe :P

cik asam jeruk said... [MEJAH JAWAB]

haahahha lawak2..mcm kes cikasamjeruk ngn adik gak. memang kena bantai ngn hanger. omaigod penderaan kanak2 hahaha

Mr.Baiz said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..aku kalau bace entry ko ni,,,mesti aku gelak golek-golek...

Anisa Hang Tuah said... [MEJAH JAWAB]

har har har

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

apesal ko sepak diorang...? diorang kecik lagi la...:p

hazirah kasimon said... [MEJAH JAWAB]

haha XD katun die klaka

missbby said... [MEJAH JAWAB]

ganas..

Saddila said... [MEJAH JAWAB]

haha kesian kembar ngan sorang lagikk tu adeii =__=

aida-myasara said... [MEJAH JAWAB]

Kejam ko mejah...sian adik2 ko...kalau kawin ngan lisa awal2 lisa reject muhahahhaha

kueh bakar said... [MEJAH JAWAB]

gile!

hahahaha

FARAH IZWANI RAMLI said... [MEJAH JAWAB]

haha.
hamek kau terajang kilat.
gile ganas.

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

huk alorhhh...

bekeng ngat,takboh duk dekat la.takut.

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian depa.

Fathiah Hamim said... [MEJAH JAWAB]

haha ingat apa la tadi

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

haha bongok kau! mentang2 budak2 tu adik. kau lah abang, boleh bongkak ye? haha

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA , ENTRY GILEE .

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

dayus!

DaYaH JeLitA said... [MEJAH JAWAB]

ganas aihh dia..hamboihhh~

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

Barbie...!!!!! haha

CikRangers (CR) said... [MEJAH JAWAB]

motip???dok pahang starang weh... :p

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

kau malu nk ckap dpan2 dgn adek kau kan? dyorg ramai kau sorg..haruss laa cuak ckit kan? haha:P

#2 pasl buat entri ni kan wey? haha:P

#loser always a loser..kakakakakaakaa! ;D

erk..okbai! haha:P

~belog gadis~ said... [MEJAH JAWAB]

wachaaaa!

Syazwan Che Deraman said... [MEJAH JAWAB]

makin lamo makin bekekng abe mejoh nie..
lariiiiikkkkkkkkkk..

bukankosong said... [MEJAH JAWAB]

ha..ha..

normal rr tu

kan takde macho plak manja2 ngn mereka agi,mereka pun tak hinggin belaian manja kiter

kih..kih..

tp syg tetap ada rrr

Shaherah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. kehebetan ea.. kelakar lar.. Sama lar ngan shera.. Dulu semua nk di cium.. Dah besar2.. Rase macam nak pandang pun malas.. hehe..

auny aizie said... [MEJAH JAWAB]

ganas nya papa

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

giler ganazzz!! takut aii... haha

JIJI YU said... [MEJAH JAWAB]

gua blur

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

TERBAEK

Ecah Ecot said... [MEJAH JAWAB]

hamzah yg ganas terhadap adik2 nye..haha

nizamsani said... [MEJAH JAWAB]

ganas abang ni.

Chuu Muqhlis said... [MEJAH JAWAB]

untung no ade abg macam seorang hamzah.

norhatizahmohamed said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kejam bebeno.

Red said... [MEJAH JAWAB]

kau kan otomen. fire je doerang.. hahahah XD

Typical Melayu Bagi Nasihat Yang Tak Matang.
(jangan baca kalau korang tak nak tahu kenapa aku cakap kita sendiri punca kawan kita menderita)

LynN LoLa~~ said... [MEJAH JAWAB]

haha kelaka. biase laa. time kecik2 mg suke manjekan dorang. bile da besa geram aje tangan ni nak naik

rerehalim said... [MEJAH JAWAB]

Menatang kepala bulat ni comey betol!

cik Beskod said... [MEJAH JAWAB]

pergh ganas.. haha..
selalu gusti ngan adik haha

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

hahaha, kan dah kena marah....

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

kebabian apakah ini mejah?HAHA

meen said... [MEJAH JAWAB]

haha kalo aku adik ko aku sepak balik, baru tahu kehebatan seorang aku pulak. hahaha

Wadi AR said... [MEJAH JAWAB]

kuatnye abam ham ni. auww auuww

Mat Akim said... [MEJAH JAWAB]

lulx

Jiejah Gorjes said... [MEJAH JAWAB]

mcm bola disepak nye ????? ish ish ish..cian budak2 tu...nt pau duit raya bebyk claim kos kecederaan huhuhu

sharifahzakiah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha grgnyeeee abg ham niii :PP

iejjah said... [MEJAH JAWAB]

haha...mse kecik lambung2...mse bsr dh sepak trjang....haha..mang mejah kuat =.=

ainaa said... [MEJAH JAWAB]

haha. budak2 tak kenang budi >,<

AkMa BiZz BuZz said... [MEJAH JAWAB]

wah terer tul otromen nih.. 3 raksaksa sekali harung jek dia sebat.. heheh

shukrin farahdiba @ ceklala said... [MEJAH JAWAB]

bulan2 pose ni ko memang agak terlebih mereng gamaknye..gi solat jumaat la weh!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

1st! hak3..

Anies Anessa said... [MEJAH JAWAB]

ganas wooooooooooo!!!

Rasmuna Mun said... [MEJAH JAWAB]

sian adik2 ko....

timtim said... [MEJAH JAWAB]

adik ko kemabr tiga ek?

Asyila Zainuddin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. beze betul 8 tahun dulu dgn lepas 7 tahun.. ngee..

Lady RaRa said... [MEJAH JAWAB]

budak kembar comel


abang budak kembar tak

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhha. kesian adik2 ko

Cik Ca'ah said... [MEJAH JAWAB]

kejam kejam!!!
hahaha~

isabelle said... [MEJAH JAWAB]

gila brutal hang bro.

tapi hmm..betul la kan?
7 tahun dulu......(ewah, tetiba nak buat iklan mat rempit yg dah insaf tu)

amirah said... [MEJAH JAWAB]

kembor 3?uiyo..

Leya said... [MEJAH JAWAB]

sian kembar dapat abang cenggini.....

LittleGurl said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. memang patut la dulu hensem sebab duka dodoi-dodoikan, skarang ne makin 'hensem' sebab dah reti sepak mnyepak! dushhhhhhhhhhhhhhh

Cik NurulZaty said... [MEJAH JAWAB]

uit..ganas tol la abang macam ni..haha

KimiCnoL said... [MEJAH JAWAB]

muahh muahhh!!haha
hukum letak gambar makanan time ramadhan?

ABU said... [MEJAH JAWAB]

main terajang terajang..

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

mejah kawen nnt mst dpt anak kembo jugakkan..hihi

Cik Gallus Gallus said... [MEJAH JAWAB]

tersentap pulak

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

Jangan lah garang sangat..sat lagi lisa lari...kih3^^

i'm ezza haniza said... [MEJAH JAWAB]

garangnye abg dia..mungkin kerana dah tak nsem macam 8 tahun dahulu kot ,.hahaha

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

ini abang atau dinasour?

Awan Fantasia said... [MEJAH JAWAB]

lukisan simple tapi kreatif siot..hehe

Entri Terhangat!! :
Video Kenakan Kawan..LAWAK GILER!!
Preview - Libas

izfanora said... [MEJAH JAWAB]

wah, giler garang abg hamzah nie..

wannurfazrini said... [MEJAH JAWAB]

aku tahu kau bukan bapak yg penyayang , hahahhaa

putput said... [MEJAH JAWAB]

abg apakah ini=.="kesiaaan

ubi said... [MEJAH JAWAB]

seorang ke seekor?..

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

tak sesuai jadi calon suami aku..

bighagenjo said... [MEJAH JAWAB]

macam tak kenang budi kan. haha. lau boleh nak dia naik mesen masa doremon tengok macam mana kita dok timang2 dia dulu. penuh kaseh syg okkkk

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

eeee zalim

misz aen :) said... [MEJAH JAWAB]

dah lame tak nampak gambar hiasan tu kat sini.i mean HANI>haha,

teha said... [MEJAH JAWAB]

hahaa ! ganas nyee laa

epics said... [MEJAH JAWAB]

nak kena fire ke? ciung3...

Ahmad Hisyam (Lighta Shadowee) said... [MEJAH JAWAB]

patut la kepala dia besar! hahaha

Curi header anda untuk tampal di entri Blog Header Cun-Melecun! # trehehe..

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

pergh.....ABANG LONG MEJAH dah mengamuk !!!!

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

bagus,abang yang sangat ganasss. HAHA

meaw said... [MEJAH JAWAB]

time tanya buat bodo tu aku tak tahan gak weyh, rasa nak tampo je,kadang adik aku ni suka cilok cekedih aku,bila tanya buat tak ngaku memang sakit lah dorang,haha ...

Shawn Razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

cilakak. terbang tinggi adik2 lu

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

babi apa ni??

syieda_joy said... [MEJAH JAWAB]

terbang semua yg xngaku makan megi atas katil..^_^

tapi kalau ada yg ngaku macam mana agaknya nasib die..hahahah

misz molecule said... [MEJAH JAWAB]

memang patut pun..

hahaha..adik ko kembar tiga ke??


dorang rase tak cukup kasih sayang ko la dorang balas cmtu..

ko xadil sanga.hahah

syahira ariff said... [MEJAH JAWAB]

sesedap jer kau pnggil lisa aku dgn nama hani yer

Siti Mashitah Saidin said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.!

Bella Rahim said... [MEJAH JAWAB]

nce entry..bhahahaha
aik?sape ta folo buasir?hahak

alepridz said... [MEJAH JAWAB]

giler kejam...

haha


JEMPUT SINGGAH BACA ENTRY ALEP YER...
FESYEN PELIK!

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

cilake

miss no right said... [MEJAH JAWAB]

haha ! kelakar ! :D

KhuZa SunshiNe said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..macam2 ^^

bibi bibo said... [MEJAH JAWAB]

taff gila kau . hahah

Bunga Layu . said... [MEJAH JAWAB]

bapak kejam kau ni .hahahahahaha
kesian dkt adek2 chomell ta spt abgnya yg ta chomell
:p

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

Biasalettew.

**::CIKNUURUL::** said... [MEJAH JAWAB]

wehh,.hamzah,.aku dh terguling2 dh ni bace entri ko ni,.hahhahahahaha,.adoii,.sepak kemain tggi lg diorg,.sian weh!.ko kejam,.

fitri asikin said... [MEJAH JAWAB]

erkkkkkk..dasyat seyh :P

ghab van hal said... [MEJAH JAWAB]

mampos la adik ko camtu wei...kekeke...=)

cheqwa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha....memang ngok ngek lah!
cheqwa follow sini..thanks coz selalu nampak komen awak kat blog cheqwa ^_^

kura said... [MEJAH JAWAB]

gangster hamzah ni. hahaha

ILA HonEyBuNNy said... [MEJAH JAWAB]

hahahha...

saboor ja la kejam neh....heheeh

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

nie gangster kampung pisang nie! hahaha

hana said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
sepak tinggi-tinggi sikit...
makin besar makin tak kenang budi pulak kn..
muahahah

.diannorhayati. said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahaha. adoii hamzah. kelaka la. hehe. dulu ciom ciom timang timong ye. skrg sepakk terajangg :p

Zoe Ana Yusof said... [MEJAH JAWAB]

Hahahaha adik2 i pun suka makan segala mak nenek kropok coklet aiskrim semuaaa atas katil i sampai dah ada batalion semut byk gila dlm tilam ni.tsk

Nana (phoged) said... [MEJAH JAWAB]

megi atas katil?
puasa ker x ni?
ooo..kantoi!!

Alip Apai said... [MEJAH JAWAB]

itu kan tugas seorg abang..

mengajar adik self-defense..

msredcheesecake said... [MEJAH JAWAB]

hebat ke cenggitu?hwehehe....

cik Nemo said... [MEJAH JAWAB]

ce try ciom2 dorang dah besor ni, kompen berciciran lari. :P

Tea Dno said... [MEJAH JAWAB]

ganas betul abam mejah ni. haha.

dayu_myself said... [MEJAH JAWAB]

pergh..
dulu: abg mthali..

skrang: abg WWF..
siot tol..hahaha..

sgt tdak brprikmanusiaan ko mejah...
erkkkk

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

haha. awat gitu muka pasrah adik kembar hang mejah? XD

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

dast dasat..mmg hebakk la hamzah ni..syg la adik tuee

PORUMAN said... [MEJAH JAWAB]

perghhh ... byk giler komen???

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...