Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, August 15, 2011

Kad Untuk Mereka Yang Seksi





Ya.. hanya mereka yang hot sahaja layak dapat kad ni.. Dan ya, benda ni free sahaja tak perlu bayar apa apa, tak perlu berterima kasih pun. hahaha...






okeh dah mengarut dah.. cerita sebenar camni.




Dua tiga hari lepas saya bagitahu dekat facebook TerbangTinggiTinggi dan juga Twitter siapa nak kad raya sila lah pm alamat ya.. Dan terima kasih kepada yang kasi alamat.. Jadi sila tunggu kepada yang dah kasi alamat tu.. banyak gila woi!!!! hahaha.. siap beli kad raya secara borong lagi.. 




yang tak kasi alamat / lambat kasi / tak tahu langsung pasal mende ni, saya mintak maaf lah. Siapa suruh tak like/follow terbangtinggitinggi kat facebook/twitter.. hahaahhaa...




Esok lusa saya announce lagi "siapa nak kad raya" kat facebook/twitter tu.. Ni takde kaitan dengan GA ataupun contest okeh.. Saje je nak kasi sebab rezeki murah sikit bulan ni.. hehe..


Eleh, kad raya je pun.. tu pun nak kecoh dalam blog..
Yelah yelah.. hang pi la main jauh jauh kalau tak suka kad raya.. orang gay je tak suka kad raya tahu... hahaha..












p/s: Dulu saya pernah bagi tiket wayang free kat fb fanpage TerbangTinggiTinggi.. Bukan sekadar 'like' sahaja facebook tu sebenarnya.. hohoho...


Selamat Hari Raya maaf zahir batin.. jangan lupa tunggu posmen.. hahaha.
Comments
121 Comments

121 comments:

meen said... [MEJAH JAWAB]

alaaa tak athu pun. nak jugak nak jugak nak jugak nak jugak !!! hehe

adrinaqamarina said... [MEJAH JAWAB]

alhamdulilah. murah rejeki mejah ye? hehe.


banyak giler! suke nye tengok!

hira said... [MEJAH JAWAB]

nak juga! haha :D

Diana Zainal said... [MEJAH JAWAB]

ala nak jugak. ;(

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

aduiiiiii! ruginyaaaaa..jelesnya pada sang manusia yang dapat kad raya dari hamzah...uhuuu=.=

Fathiah Hamim said... [MEJAH JAWAB]

bukan sekadar like saja fb tuhh. nice! hehe

liana'azmi said... [MEJAH JAWAB]

orang tak HOT mana boleh send alamat dekat oltromen #sedih

meaw said... [MEJAH JAWAB]

mau duit rayaaaaaaaaaa!

rerehalim said... [MEJAH JAWAB]

Puihh asal aku taktahu menahu pong!

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

hahah, u jahat lah Hamzah... semua yg x sekepala dgn u dijadikan gay hahahaha

iQapiQa said... [MEJAH JAWAB]

setem mahal skrg ni bai!!nseb aku xbg alamat.jimat 50sen.

sharifahzakiah said... [MEJAH JAWAB]

alahaiii mcmane boleh x perasan ni. huhuhu T_T

Lea IsNaw! said... [MEJAH JAWAB]

nak kad raya satu!

Bashtiah said... [MEJAH JAWAB]

Ala terlepas sudah... tapi terus like terbang tinggi tinggi dengan harapan ada lagi... hu. -.-"

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak weh!

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

murah rejeki rupenyeee. alhamdulillah

ked said... [MEJAH JAWAB]

nak jugakkk..(teros like fb terbangtinggitinggi)

Cik Baju Kurung said... [MEJAH JAWAB]

macam mana aku boleh ketinggalan nie? nak jugak! nasib lah. ape nak jadi, jadi. -.-'

fairuz said... [MEJAH JAWAB]

ni semua sebab air soya ke? time kasih la sape yg beli soya hamzah ni. terharu kepada pembeli air soya!! terima kasih!!! *terharu sgt2







kbai

e z z a t y said... [MEJAH JAWAB]

cane ley tak tau ea sal bagi alamat??

sobs..sobs T.T

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

demmm, macam mana aku tak tahu ni?

abyan khairi said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak .. hahaha.. *buat muke x malu kat sini..

x dapat pun lg kad raye tahun ni..

Dr. Amirah said... [MEJAH JAWAB]

ala mejah..dok obersi cane nak jugak! wuwuwuwu T_T

CeQ Ain said... [MEJAH JAWAB]

nok gok sekeping=p

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

nak kad raya jugak !!

hana said... [MEJAH JAWAB]

dah lama sangat x dapat kad raya..
selalu dapt sms je..
x bes langsung...
hehhe

Qema Amaya said... [MEJAH JAWAB]

slamat ari ghaye oltromen ian
tak merasa aku kad raye dr oltromen taun nih ;p

Peace yaw,
Qema Amaya

d_LA said... [MEJAH JAWAB]

saya follow tapi saya xtahu pun..wuwu..asal saya rs pelik je bace entry awak ni mejah?

Raden said... [MEJAH JAWAB]

nk duit raye boleh?

Bigdaddyz said... [MEJAH JAWAB]

wuujud lagi ke kad hari raya ...hehe

cik hanum said... [MEJAH JAWAB]

takde pun di announce kat twitter. ishh abe mejah nih!

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

chaiyokk menulis dan mengepos kad raya...:))

SyazwanSarawak said... [MEJAH JAWAB]

banyak gak blogger offer kad raya ~.~
kekeke

bighagenjo said... [MEJAH JAWAB]

wahh~ nak jugeee.. tak tau pon ada fanpage. tapi beta suka kad rayaaa

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

kenapa GUA x TAHU..

*bengang byeee

APi said... [MEJAH JAWAB]

gua tunggu kad gua.. keh keh keh

lianna lil boogie said... [MEJAH JAWAB]

ha? baru je like kat fb. alaaaa sedih gilaaa. nak jugak!

dak eina said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak!!!!!!!!! :P

Miscellaneous Smiles said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak..=)

syahiraaghani said... [MEJAH JAWAB]

ade lagi kan? besok eh? gua nak bgi alamat skrg boleh? mane email? hahaha

Puan Kutu said... [MEJAH JAWAB]

amboi semangat kemain nak pos kad raya.bagus! menyemarakkan kembali memori dulu2 yang semakin dilupakan..:)

aimaniman said... [MEJAH JAWAB]

alaa x taw aa.. biasanya suka baca entri kat sini je... tapi x pa.. buat aa entri kumpul kad raya online.. lg bess sbb x payah gantung2.. sapa lae dapat kad raya terbanyak? boleh gantung kat blog..

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

hik2..aku dah pm..esok aku tunggu posmen datang =P

Najwa Sofwani said... [MEJAH JAWAB]

dah lame xdpt kad raya..hee

fiq. said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak,ade lagi tak?

Oda Willy said... [MEJAH JAWAB]

apa agaknya yg ditulis dlm kad tu...hmmm

alif haris said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha siot ! aku tak minat kad raya so gay la ?
ciss ! grr ..

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

im not sexy enough to ask for a raya card LOL hehe

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

abg mejah! nk kad raye!!! huhuhu

cahayakehidupan said... [MEJAH JAWAB]

Mejah,wa nak juga boleh?*buat muka seposen..=P

Asyila Zainuddin said... [MEJAH JAWAB]

hasih.. dh terlepas dah.. kalo tak boley la dpt sekeping kad raye kn.. ngee..

KhuZa SunshiNe said... [MEJAH JAWAB]

wah...xtau pun..sob3
bg kat raya dgn duit raya bole x? hehehe .. gurau2

MeLL said... [MEJAH JAWAB]

awak...nk jugak...kn awk da komen kt blog sy td..so,sbagai tnda prkenaln, sy nk kad raya la..ok?deal?hehe

JIJI YU said... [MEJAH JAWAB]

mejah..aku tak maen fb pon

DaYaH JeLitA said... [MEJAH JAWAB]

nanak kad besar gedabak yang bila bukak ade lagu tu bleh?????????????

nur said... [MEJAH JAWAB]

Ala.. Melepas dan terlepas..

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

yeay~~~

pas ni nak tunggu posmen!hehe

p/s : bg la alamat kamu,blh balas!

@juera said... [MEJAH JAWAB]

whoa!dpt kad raya mcm dpt surat cinta..lma dh org x kasi kad raya skrg..huhu

AMMAR YASIR said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak kad Raya

**::CIKNUURUL::** said... [MEJAH JAWAB]

waaa,xtau,.huhu,.xpela,.xlayak,.tskk tskk tskk


selamat hari raya mejah,.hurmm,.

gadizgula said... [MEJAH JAWAB]

hamzah, kalau hang ada kad lebih nak post boleh jugak..

H.J said... [MEJAH JAWAB]

orang gay??terasa aku otromen..

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

wahhh byknyer kad :)

rugi sbb lewat shari pas add fesbuk hamzah #sentap

myra yusreena said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak nak jugak nak jugak!! >.<

aida-myasara said... [MEJAH JAWAB]

nak gak....:D...kita tak tau pun awak ada fb ttt..:(

deeya said... [MEJAH JAWAB]

yesh ! time nie laa aku nak syg amjah lebey .. terharu sesangat dpt kad raya (menangis)

padle said... [MEJAH JAWAB]

aku nak gak!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

jap aku nak buat kira2....

kalau jual soya, ko bagi kad raya... kalau ko start jual tshirt, bley dapat samsung galaxy s2 tak????

aku tunggu ko jual tshirt la!!!!

Firdaus said... [MEJAH JAWAB]

untunglah dpt kad raya.. hohoho :B

::FAIZ FARISH:: said... [MEJAH JAWAB]

ala ko kena desihn kad sendiri, tak main la yg beli... baru la feel artis.. hehehehe, ko kan popular

echaRierie said... [MEJAH JAWAB]

ala ~ lmbt !
nak jgk nak jgk..haha ~

kjaharun said... [MEJAH JAWAB]

yowww!! kad raya, dulu2 selalu dpt kad raya dari peminat.. biase la retis kn...

hahahahah

Robot | Sakti said... [MEJAH JAWAB]

Alhamdulillah..

Rezeki lebih jual air soya ke?

hehe

Abe Goreng said... [MEJAH JAWAB]

Ala dh tutup kdai ke? Xdpt kad raye dpt duit raye pon boleh lah.-_-"

Cara Pantas Setel Masalah!!!

MamaEma said... [MEJAH JAWAB]

boleh lagi ke? kan nak bg kat orang pun dah terlewat ni..terima kasih atas kemurahan hati itu

budak kacamata said... [MEJAH JAWAB]

xannounce pon kat belogg..xaci...huhu

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

apa pun yang berlaku , aku nak jugak . nak kasi mak ak . erkkk !

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

rugi xkasi alamat!!

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

gua nak, lu takbagi siap

erysweetie said... [MEJAH JAWAB]

pergh...beli secara borong. ramai peminat ni. hehe

eqacashperlala said... [MEJAH JAWAB]

nyesal gua tak online kebelakangan ini

=,=

FARAH IZWANI RAMLI said... [MEJAH JAWAB]

ha dah terasa rugi tak pm alamat.
aku suke kad raya.
tak kesian ke? hahaha.
untunglah sape yang dapat.

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

oke fine pasni nk PM jgk alamat wpn hang tak mtk ! hahahaa

diya said... [MEJAH JAWAB]

cehh terlepas !

fiezra said... [MEJAH JAWAB]

nk gak!nk gak :)

Zeeqa ~ Ajie said... [MEJAH JAWAB]

banyak tuhh..bukan tak like kat fb tapi tak online jerk. takde rejeki. huhu.

izfanora said... [MEJAH JAWAB]

nmpknyer, tahun nie nostalgia kad raya bermula kembali..

ghab van hal said... [MEJAH JAWAB]

pehhh, rare gile kad raya. dah boleh jadi collectible item dah...kekeke...

Una Eus said... [MEJAH JAWAB]

ala, nak jugak!!!! :P

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

oi, selit2 lah sikit duit tu. aku pokai ni

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

------------------------" nak!

Yuyu Musa said... [MEJAH JAWAB]

nak yg beso ade bunge2..

ngeh3

khairiyah said... [MEJAH JAWAB]

wehh..best kott,hehe

nina athiramisu said... [MEJAH JAWAB]

saya bkn gay dan saya suka kad raya!! hohoho!!

Azeanthy Paiman said... [MEJAH JAWAB]

waaa....byak nya kad!syg nya x tau psl ni dr dlu..huhu..

aLya maNip said... [MEJAH JAWAB]

nk jugak!!! nk jugak!!! hahaha

cik mira said... [MEJAH JAWAB]

demm..
dh la xtau..x hot plk tuh..
ermm..konfem aku xdpt..

Lilynn Sazlin said... [MEJAH JAWAB]

den molepeh ...tapi duet raya ado tak?ehehehee

Fadzli Amir said... [MEJAH JAWAB]

Salam kenal...aku bukan tak suka kad raya, masalahnya aku tak dapat kad raya, tapi aku bukan gay...hehehhe

kura said... [MEJAH JAWAB]

fuh. pandai jaga hati si kipas kipas!

Hana Soffelia said... [MEJAH JAWAB]

Dalam kad raya tu ada duit raya x? Kalo ada mau bg address gak ni. hahaha

♥ aeryn ♥ said... [MEJAH JAWAB]

banyak nyer kad raya!

:.ciklaila.: said... [MEJAH JAWAB]

aaaa. mejah, nak jugak kad raya. post la ke ostrolia ni jugak wehhh.
*puppy eyes*

nas said... [MEJAH JAWAB]

maak aii.. 100++ komen? cayalah
nas nak gak kad raye.. hehehehe
kita kan geng..(tetibe membodek)

Rtp Farra Arisha said... [MEJAH JAWAB]

unfair..i want too!! u might be fair and square with us. hahaha.

si para para said... [MEJAH JAWAB]

oh dah lama tak dapat kad raya..sejak2 ada FB, blog..

ceh padahal tak pernah dapat pun dari dulu lagi.haha

Aemy Shamy said... [MEJAH JAWAB]

waa untung la sapa yg dpt..sy lambat tau psl ni sbb x follow your twitter & x active on fb..hehe..
pemurah betul you kan ^^
selamat hari raya!! :)

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...nak jgk :(

ascil.punye.lah said... [MEJAH JAWAB]

nak kad raya seketol.

Miss Tira said... [MEJAH JAWAB]

Banyak laa kerja abang posmen tahun ni. Ahaks :p

etaayushita said... [MEJAH JAWAB]

untung laaa yang HOT jerk dapat..keh3!!

etaayushita said... [MEJAH JAWAB]

untung laaa yang HOT jerk dapat..keh3!!

Nur Nabilah Nordin said... [MEJAH JAWAB]

alaa nak kad raya jugakk

asnizaziz said... [MEJAH JAWAB]

mauuu jugakkk :D

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

k bai, baru baca entry nie.. baru verangan nak dapat kada dari retis ni....

Lady RaRa said... [MEJAH JAWAB]

oooooooooooooooooooooo

kiranya semua yang duk mintak 'nak! nak!' tu semuanya bajet sexy ah???




















MUAHAHAHAHAHA!

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

hmmmm..tak seksi la plak..
sobssss

Opah Kentang said... [MEJAH JAWAB]

dah lame tak singgah sini..tak tahu pun hamzah nak bagi kad raya..hua hua..opah pun nak jugak :)

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ehh.. aku tak tau pon =.='

LiNda said... [MEJAH JAWAB]

Mejah,aku like fb trbg tggi2..npe xtau..sedihnye. nk gak

shera haifa said... [MEJAH JAWAB]

bukak laa lagi.. extend kan tarikhnye....

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...