Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 28, 2011

Ira Usman!

Dulu-dulu cikgu ada ajar warna pelangi. Warna beliau ada tujuh. Susah juga nak ingat turutan pelangi ni, maka cikgu kata ambik huruf awal awal tu. Lepas tu reka la ayat sendiri. Terima kasih cikgu kerana ajar saya.


Maka, gua pun reka ayat Mat Jenin Ke Hutan Bogelkan Ira Usman. Kebetulan dalam kelas tu ada nama Ira Usman. Dan Ira Usman pula cantik orangnya. Tak pasal pasal kerana kecantikan beliau menajdi mangsa bogel dalam imaginasi warna pelangi.





Alah, senang macam gampang ketika exam. Dah la gua reka ayat pelangi paling power. Gerenti betul semua. Maka dengan slow-slow gua sebut Mat Jenin Ke Hutan Bogelkan Ira Usman.

Dan dengan perlahan-lahan juga gua jawab soalan paling senang pernah gua jumpa ketika muda remaja,



ni kisah benar paling sadis..
Comments
115 Comments

115 comments:

cik sakdi said... [MEJAH JAWAB]

mak aih yang dok tulis balik tu kenape, tukar la jadi warna. wakakakakak lawak bro!


dulu cikgu ajar;; mutu jual kacang ijau balik india utara. haha

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha xpepasal ira usman jadi mangsa!cantik lg ke tidak die skang ni agaknye??

Aesya Zealous said... [MEJAH JAWAB]

sengal gile!! hahaha..

Cik Ila said... [MEJAH JAWAB]

omg...tips utk senang gile igt..nama2 planet tak buat mcm ni ke?hahahah

tia said... [MEJAH JAWAB]

kekecik dah perverttttt!

ketawariang said... [MEJAH JAWAB]

haha... kesian ira usman tuuu

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

simpati pd ira usman menjadi mangsa mat jenin..hakhakhakhakhak...
sengal..

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

aku punya kan mejah

MAK
JANDA
KENA
HALAU
BAWA
IKAN
UUUUU...

hehehe

ainie yusof said... [MEJAH JAWAB]

Munah Jadi kaya Hidup Bebas Ibarat Unggas...

Miss b said... [MEJAH JAWAB]

dapat A x?

Fara E's said... [MEJAH JAWAB]

kalu aku ira usman , dah lama aku bogelkan kau , haha

Asyila Zainuddin said... [MEJAH JAWAB]

aku punye dlm bi.. heee.. Michael Jackson Kick His Ball In USA

zahidah seran said... [MEJAH JAWAB]

Kesian ira usman. Hukhuk..

specsy said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah!

siraporen said... [MEJAH JAWAB]

aku suspek mat jenin tu lelaki kucing. hahaha.

kembatolo™ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha. inesen gila jawapan. kah3

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

hahha iar ausamn jadi mansa

sesegar said... [MEJAH JAWAB]

bongok punya hamzah

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

Mat
Jenin
Ke
Hutan
Bawa
Nasik
Ulam

cikgu mak ajar yg baek2 aje..yg ko g imagine ira usman bogel vagai apesal..kesian budak tu jd mangsa imaginasi lucah ko..keh keh keh..

imaza93 said... [MEJAH JAWAB]

bhahahaha...sadis gilaa :D
mesti kau x boleh lupa kan?
tapi seronok gak ada kenangan camtu :)

Heidi Shafiq said... [MEJAH JAWAB]

ko mmg dilahirkan melucah..

norshila ibrahim said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..imagine lagi bukan2...cntik warna pelangi tu...hehe

BiQa HatmiN said... [MEJAH JAWAB]

Micheal
Jackson
Ke
Hollywood
Bersama
Isteri
Ustaz

aku sumpah xingat cikgu mana yang ajar aku ayat ni.haha

shiema sufian said... [MEJAH JAWAB]

kesian ira usman

Ecah Ecot said... [MEJAH JAWAB]

haha..hafal keyword jek..content ilang...kdg2 den pon jadik mcm tu gak...hoho

meaw said... [MEJAH JAWAB]

duk ingat formula gitu,kang yang betul tak ingat lah tu,muahahaha...

azrijohan said... [MEJAH JAWAB]

pergh,maut la cikgu tande

kjaharun said... [MEJAH JAWAB]

aku kalau dapat anak murid macam ni, tak segan silu aku libas ngn totan..


hahahah

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

bahaha..leh jadi satu ayat

ღ p!nk veLvet ღ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! lebih sadis kat cikgu yg nak kene marking kertas ni :P

Fina Fento said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..tu laaaaa. konpiden sangat!

deeya said... [MEJAH JAWAB]

pergh ~~~~

muhammad iqbal hakimi bin tahir said... [MEJAH JAWAB]

haha..konpem full mark..

.diannorhayati. said... [MEJAH JAWAB]

haha.
cam gampang.

cikgu mesti ingat kau ni lucahhhh. haha

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

kaloi

mat jenin ke hutan bawa......
ok lupe bai

si para para said... [MEJAH JAWAB]

jujur budak ni...

sikumbangemi said... [MEJAH JAWAB]

michael jackson kill his brother in utah

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa...kiranya menjadi gak la ilmu cikgu nie kan...bila anak murid berjaya reka ayat sendiri :)

izwanyusof said... [MEJAH JAWAB]

ira usman depan tasik tu ke?..haha

Lea Isnawi said... [MEJAH JAWAB]

mesti ira usman tu gelakkan ko
pdan muka! fail exam..

eh?

YuiLight said... [MEJAH JAWAB]

*Imagine ekspresi ckg yg menyemak kertas*

hahahahahhaa

Aku lebih interested dgn ape jadi lepas ckg ko bg balik kertas soalan tu. hahahahha!!!

Billa.Bel said... [MEJAH JAWAB]

muahahaha :D

yustie ftyt said... [MEJAH JAWAB]

ok!sangat kreatif dalam bab² mengingat warna pelangi...HAHAHAHA

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

aku ada 3gp ira usman tu. nak?

si cokelattte said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... aku da lupe ape ayt.. tpi tak lucah... p ko mmg mcm budus gak dow... sadis...

BudaK KeciK (BK) said... [MEJAH JAWAB]

famous kejap ira usman:)
memang menjadi guna ayat reka sendiri:)

Engku Sofea said... [MEJAH JAWAB]

masuk exam tu kosong gamaknye hahahhaa

ayaa alyy said... [MEJAH JAWAB]

amboiii. pandaii nyeee anak murid cikgu sorg niee yeeee. hahaha !


bab mcm nie mmg terer kan ko mejahh. hehe :P

dill said... [MEJAH JAWAB]

Allahu rabbi.

macam2. haha!

dill.

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. ikhlas gila jawab :D

Waniey Khirzuan said... [MEJAH JAWAB]

haha! adoih.. ayat da best dah! pegi kntoi time exam pulak..

ezzaty said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHA..weh.agak-agak ira usman bace tak blog ko mejah??

ieyza afieyna said... [MEJAH JAWAB]

haha. lawak2.. sian si ira usman tu..

pastu ckgu kata apa lepas tulis cmtue?

dulu kat skolah pun guna ayat cmnie..

Mat jenin keluar hutan bawa ikan udang..

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

takpe takpe

ira usman tak kesah..

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

micheal jackson kena halau balik india utara la-kan berilmiah sikit.

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

hahahha..sengal..kalau aku jadi Ira Usman tu aku malu dan rasa nak saman cikgu tu..seyes ! hahahaha

cikgu aku ajar dulu
mamat
jual
kacang
hijau
balik
india
utara

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

hang tipu aku tahu!

Hazwan Arif said... [MEJAH JAWAB]

sape kah gadis malang itu??haha

hanafijaafar said... [MEJAH JAWAB]

tiba-tiba aku rasa nak google search ira usman tu....

ira usman said... [MEJAH JAWAB]

hampeh mejah..tak pasal2 glamer name aku kat skolah dulu..sobsobsob

candybiru said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..bleh plak tak tuka blk..aku plak ingt dgn cara, Micheal Jackson Kena Hantar Balik India Utara..=))

aimie amalina said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahhhaa
adoiii
yg koningggggg
sng je nak hengat kan
kikikiki

Deeyaudeen Sabri said... [MEJAH JAWAB]

ira usman yg jual kepek tu ke?

lalalala :P

Hanie_Dew said... [MEJAH JAWAB]

ppeerrghhh...terbaek jawapan ko. hahahaha...ko expect cikgu tu akan translate kan utk ko kan.

**ha'ah aca mizal la yang cun kat entry tuuuu

VanillaIce said... [MEJAH JAWAB]

kawan aku ajar camne nak ingat :

Michael
Jackson
Kiss
His
Brother
In
University

okay itu sudah tidak senonoh xD

Shawn Razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

kecik2 dah melucah.awrrr

KaK LimAh Si SupiR said... [MEJAH JAWAB]

ahaha..agak2 dpt cemerlang x exam tuu? kik3 :P

vampire and his lady said... [MEJAH JAWAB]

cikgu kau aneh!

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

aiiyyoo.... cikgu aku ajar lain...baik sikit la..hee

Rina (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

hahah..bengom..

~Nana 귀여운~ said... [MEJAH JAWAB]

dapat result ok dak ? hahahaa :P

missa said... [MEJAH JAWAB]

haha boley plak... grrrr.
btw sedap nama ira usman.. =P

amy syahirah said... [MEJAH JAWAB]

hamboiii !! perlu ke bogelkann ?? =P

Nur Aischa said... [MEJAH JAWAB]

mmg sadis..hahaha kasihan ira usman tu..

Terbang Bersamaku said... [MEJAH JAWAB]

huhuhu..macam2 cara kn nk ingat kaler pelangi..
dlu cikgu sy ajar mcm nie:-
Michel Jackson Keluar Hutan Bawa Ikan U...

eva said... [MEJAH JAWAB]

hahhahha.. budak budak ~

zu said... [MEJAH JAWAB]

Lol.. Menarik gak.. Nak ajar kat anak muridlah.. Hahahha

syirah rasid said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha! tu pi jawab yg short punya buatpa??

hadoiii~ :P

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

Dan nama ira usman melekat dlm kepala. Who da heck is ira usman. I dunno, mejah thought me this name.

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

I meant taught -.-

rerehalim said... [MEJAH JAWAB]

Mmg pervert miang keladi betul kau ni yee

Yumida said... [MEJAH JAWAB]

ms kecik2 dulu..susah gak nk ingat sume kaler pelangi tu...nk cm warna pn susah gak..haha

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

Gua akan tuka kepada

Mejah Juga Ke Hutan Bogelkan Ira Usman

nursyamime said... [MEJAH JAWAB]

berbuih mulut cikgu baca jawapan camtuh..HAHA

ubi said... [MEJAH JAWAB]

cilakak..haha

azurin ramli said... [MEJAH JAWAB]

Micheal

jackson

kena

halau

balik

india

utara

* ini baru suci dan murni.wakaka :p

kueh bakar said... [MEJAH JAWAB]

gegurls yg kiyut masa kecil dulu kadang tidak lagi cantek masa anak dara..

kadang pula, gegurls yang tak kiyut.comots.hingus leleh.tetiba menjadi dilicous semasa anak dara.

woha!

kueh bakar said... [MEJAH JAWAB]

gegurls yg kiyut masa kecil dulu kadang tidak lagi cantek masa anak dara..

kadang pula, gegurls yang tak kiyut.comots.hingus leleh.tetiba menjadi dilicous semasa anak dara.

woha!

miratun madihah said... [MEJAH JAWAB]

kahkah, ingat dulu2 kena ingat kejadah ni :D

siti nuraiena said... [MEJAH JAWAB]

haha . apelaa . ta kne maraa kee ? haishhh .

Ekinn Zhareef said... [MEJAH JAWAB]

apa raaa. hehehhe XD

El-Janna said... [MEJAH JAWAB]

oi!! kah889 pe jadik dgn ira usman tu la. xtacing ke die^^

little_teddy said... [MEJAH JAWAB]

bogel kan Mejah!!

khairiyah said... [MEJAH JAWAB]

pandainya.mesti dapat A+++ kan-kan-kan?

alexa yussida said... [MEJAH JAWAB]

sengalest..

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

x baik doe wat ira usman cm niee.. ntah2 dia da kawen ke... hahahaha..

p/s-lupe laa plak cikgu aku ajar cm ne dulu.. haishh

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Ira Usman : Awak ni bunguk ke apa ek?

bighagenjo said... [MEJAH JAWAB]

hahaha!
semua salah!

Enchek Bertopeng said... [MEJAH JAWAB]

tumpang lalu... untuk warga bumi yang perihatin
http://kasihaleeya.blogspot.com/2011/07/kisah-sedih-pasangan-norma-dan-talib.html

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

pandai, bijak, bangga saya.

Anif Abdullah| AA said... [MEJAH JAWAB]

hahahha.. nak berkenalan dengan ira usman tu bleh? :P

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

cikgu panggil leps exm..

cikgu : cikgu kan surh tulis wrne pelangi? knape tulis nama ira usman?

mejah: eh..2 turutan warne pelangi la 2..yang ira usman itu saya tulis sebab dia cantik..lagi pon dah lame dah saya tahu mat jenin memang fanatik dgn dy..2 sebab laa saya tulis..hahaha



cikgu: fuhhhhhhhhhhhh...sabo je laa-.-

Bella Bell said... [MEJAH JAWAB]

kalau anak murid aku buat cam ni, memang aku cepuk la dia.. hahaha~~

aiko farahshahida said... [MEJAH JAWAB]

sadis! haha

Piah Becok said... [MEJAH JAWAB]

super bijak kau ni bang!!! sumpah bangga gila. ni masa darjah berap ni? hahaahaha

anitaare said... [MEJAH JAWAB]

betul ke ada ira usman atau fantasi aje nih??

Aidalina Abdul Ghani said... [MEJAH JAWAB]

hahah . terbaek lah . kalo zaman aku kan .
micheal
jackson
kena
halau
balik
india
utara
..

IRA USMAN !! SUPPORT YOU !XD

Nur Syazana Mohammed Sani said... [MEJAH JAWAB]

HAHA ,. zana punye ,. micheal jackson kene halau balek india utara ^^

http://syazanasani.com

Sufinah Yussof (SY) said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahaha~ boleh kecut pankreas macam ni. SY pendatang baru kat blog ni. makin lama duduk kat sini, makin terhibur.

Ungu said... [MEJAH JAWAB]

ira usman.

Aku nak cari dia di facebook, apa cantik lagi ke tak orangnya.

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha ko ni!

Nani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha... lupa ke apa jwpn tuh?

eiffel said... [MEJAH JAWAB]

mesti lu dapat markah penuh tok soklan tu kan.heu heu heu

kacangkelisa said... [MEJAH JAWAB]

cikgu ko balas ape weh?? hahahhXD

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...