Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, November 18, 2011

Dalam Badan Ada Hati, Dalam Hati Ada Apa?

Tadi tajuk dia agak lucah sikit, tapi atas kesedaran sivik yang semakin hari semakin meningkat maka gua tukar tajuk dia. Kih Kih

1) 





2)




3)












p/s : entry ini tidak ada kaitan dengan blog-blog tapitmanU, ayam, cik kepal. Keh keh keh
p/s : juga ini bukan tabiat gua. Betul, sumpah pengakap ni..

Comments
77 Comments

77 comments:

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

wakakakakkaka kreatip giler sekali lagi mejah ian berjaya pecah kan usus den ...

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

komen yg tade kaitan dgn entry ke maknenyer ni?

org penah tulis entry wish gudlak pmr kat adek org, tetibe mcm ramai komen "gudlak utk pmr ye awk"

nampak nau x bace entry 2 kan, hahaha~~

Cik Zety said... [MEJAH JAWAB]

saya lak buat camtu~

nak komen ape ek ?


hihi, comel laa kepala kartun tu :p

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

hahaaaaa...motif per nie??

jap..nak pikir...nak komen apa :p

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

lawak gila dow!!! hik hik hik..

Pecah usus aku gelak

*puas hati? haha

specsy said... [MEJAH JAWAB]

ye ke? ye ke bukan tabiat kau? haha

PapaComelBulat said... [MEJAH JAWAB]

ERRRR .. aku nak komen ape ek ???

lu ni memang sengal la ... haha

jom terbang tinggi-tinggi

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

ape ni woi! tak paham la..ape kena ngena tajuk entri dengan entri? *buat muka blur*


malas ah nak komen..haha..

Pure Lily said... [MEJAH JAWAB]

mcm citer real jer...

Nalisa Syahira said... [MEJAH JAWAB]

huk aloh .

pepatungbiru said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..tau takpe..kadang ada yg tak bc pun..komen tah apa2..ada yg siap komen tak kaitan pun ngn entri.. =.="

Ecah Ecot said... [MEJAH JAWAB]

the way hang promote, mmg kretip...ntah, den ckp ape nih!argh!

Leya said... [MEJAH JAWAB]

hew...hew..hew...cumil la bang mejah nih...kita sker entry bang mejah

*sumpah bukan komen sebenar*

BeaN MorENo said... [MEJAH JAWAB]

komen gua semua jujur hahaha

Cik Rara said... [MEJAH JAWAB]

pergh entry maha dasyat lah hencik otomen !! HAHA

eman said... [MEJAH JAWAB]

hmmm....kene loading jap... xtaw nk komen pe...huhu

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

hik hik hik..
klaka lah mejah nih..

hik hik hik sekali lagi..

PinQib said... [MEJAH JAWAB]

em.. nak komen ape yer.


hehe.. abe mejah hemsemmm...
sehat tak pg ni..
muahahahahha

cik panadol said... [MEJAH JAWAB]

komen rela paksa je tu...kalo x baca full entry, xpayah la nk komen2...nnt komen lari tajuk tak best taw!! kekeke

peep said... [MEJAH JAWAB]

bapak best blog ni dowh! untung gile aku tertekan kt link blog kwn aku xdi.. wah best2x.. :)

si para para said... [MEJAH JAWAB]

abang ni cool lah!!

hik hik hik..

Innanie | Ariffin said... [MEJAH JAWAB]

Sebenarnya tak nak komen, tapi kena komen jugak. sebab kalau tak komen nanti kena perli. kehkehkehkeh!

call me yaya!! said... [MEJAH JAWAB]

seyes aku tak tahu nk tulis apa -_-'

*SiRibenMerah said... [MEJAH JAWAB]

hurmmm.. nak komen ape yek...

hehehehehe~

ok x?

alepridz said... [MEJAH JAWAB]

Brother ni betul ke OTTOMEN?

poyo jer kan..

Nak komen apa ni...

hentam jelah...

"HIHIHIHIHIHI"

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

errm. nak komen ape ek. . . *eh, abang kacak lah.* HAHAH. :P

budak ketot said... [MEJAH JAWAB]

kontroversi~ hoho

yustie ftyt said... [MEJAH JAWAB]

nak komen ape yer..?hik hik hik, comel dehh..:))

sya fieqa said... [MEJAH JAWAB]

hakhak..
*xtaw nak komen ape..
;P

hana said... [MEJAH JAWAB]

komen x ikhlas....
punye la kutuk tp komen nak nice je..
=D

budakampung said... [MEJAH JAWAB]

abang mejah ni makin hari makin hensem lah..kihkihkih..kihkihkih sekali lagilah~ LOL

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kesmpulan
ade lembu + ayam + epal

ingat orang jerk kann yg berblogging

shawn razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

abam cool gilak, bila mau lepak.hahaha

Yui Light said... [MEJAH JAWAB]

erm...nak komen apa eh?

aimie amalina said... [MEJAH JAWAB]

oooooohhhhh
kutuk2 belog tu
baru komeng2 ye
hahahahaha


adoiii...

Izzan Azza said... [MEJAH JAWAB]

awak mmg kelakar kan.....

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

lantak ko...cik kepal ngamuk kang haa...yang lain tu xpe la sama sengal cam ko...

Amirul Aqiim said... [MEJAH JAWAB]

hik hik hik..

Sufinah Yussof (SY) said... [MEJAH JAWAB]

terbang tinggi tinggi. weee~ ingat sampai bulan. tersekat sampai pokok kelapa je. tu je yang mampu. (komen ni takde kene mengena dengan entry kn. hah! betul la tu.)

munirah said... [MEJAH JAWAB]

comel nyewww abgggg hamzah itewwwww :D hahaha

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

hahahaa....awesome!!

El-Janna said... [MEJAH JAWAB]

ngahhahah ape la...haishhh betul betul dalam hati ni kita xtahu kan.hati orang lak tu

cik aletheea: said... [MEJAH JAWAB]

hahahah...
hampeh...
tlg promote blog org nie..
dapat pahala..
ekekeke

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

<<<<< nak komen hik hik hik je boleh tak mejah? keh keh keh :P

bella luna said... [MEJAH JAWAB]

aku hanya mampu terdiam memikirkan semua ini,apakah???

cpahniza said... [MEJAH JAWAB]

errr nk komen apa ye...jap jap..ahh komen ja lah...

hamzah ian mmg lawak..lawak sgt2..pcah usus aku gelak...sumpah pengakap ada brapa eh? -_-'

cpahniza said... [MEJAH JAWAB]

errr nk komen apa ye...jap jap..ahh komen ja lah...

hamzah ian mmg lawak..lawak sgt2..pcah usus aku gelak...sumpah pengakap ada brapa eh? -_-'

cik sakdi said... [MEJAH JAWAB]

kihkih..aku kalu malas bace atau entry tu mmg wat aku xleh nak komen,, tinggal je. tekan X. hahahahah

ღ nurrul ღ said... [MEJAH JAWAB]

errrkkk ! apa yg tak kena denga ini budak ! huhuhu...
hmm ,btw memang lawak lah awk nie hamzah ian :P

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

ehemmmmm , macam ni pun bole tak ? haha

Farhan Hanif said... [MEJAH JAWAB]

sape komen boleh romen...hahaha...

Zulfahmi Abidin said... [MEJAH JAWAB]

kalau ko buat pon bukan kami tau pon.^_^ awesome

ayu jazari said... [MEJAH JAWAB]

mejah ensem..kehkehkeh

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah hik hik gelak kejam

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said... [MEJAH JAWAB]

wajjah komen. haaha.

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

komen

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

komen

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

ok fine..ptt lawak tu tuju pada blog awok..ekekeke

aaymanieyna said... [MEJAH JAWAB]

kejap... wordless.. :PP >__< tataw na komen apew.. huhu

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

wahhhh sediah ar entry ni, menangis sampai abis air mata saya baca entry adek ni.. waaaaa ni nak komen pun sambil nangis

Nur Aischa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha dalam hati ckp bukan2 tp bila komen nak yg manis2 jea kan. hahah

Elmoluya WutWut said... [MEJAH JAWAB]

sambung.


komen.


komen.

izfanora said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. mereka dieksploitasi dengan tak semena2..:P

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said... [MEJAH JAWAB]

wehhh gila perli orang (err orang ar bukan aku) kih kih!

Benci la orang yang baca tajuk je pastu komen merapu. kadang2 bercanggah dengan isi hahha. gelak jelah yang mampu.

! AzzaAzman @ Chempaka Sari ! said... [MEJAH JAWAB]

jap nape kau tak masukkan sekali komen mcmni :

"hai,nice entry. datang dari blog Ben, singgah lah blog kitew...follow sekali yerrr"

Fara said... [MEJAH JAWAB]

menyinggah disini..saje gedik2 dimalam hari..hahaha..x leh tahan lawakkk...

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

kes pemalas baca entry. komen je pandai. (did i conclude this entry right?)

Syakirah said... [MEJAH JAWAB]

haha!

NuR 'aQiLaH said... [MEJAH JAWAB]

keh keh keh

gua x buat ceni, gua x buat..

keh keh keh sekali g..

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

haha =D
promot2!

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhh..gwa gigih membaca entry yang gwa nak komen okay !!!

**eh, lain ke muka ceq dlm gambaq?err salahkan encik SS Cik Epal sebab dia yang snap gambo tu,.,.wohohohohhh~

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Entri cerita pasal jantan, dapat komen pasal betina. Terbaik tahu!

Cheno Chenonet said... [MEJAH JAWAB]

kenape gambo blog aku takde?

mira_nas said... [MEJAH JAWAB]

abang ni hensem.. macho.. cool.. kenapa tak letak gambo abang je sebagai header..

ko taw kan.. maksud aku adalah sebaliknya.. hahaha =p

sal entry.. banyak kali gak kena camtuh.. ada ke enrty pasal gajet dia komen pasal resepi ayam. ish.. tak patut.

Syafiq_Elf said... [MEJAH JAWAB]

ahaha~ funny ^_^

ctee hasxiera said... [MEJAH JAWAB]

huu...dats y silent reader is da best

*SiRibenMerah said... [MEJAH JAWAB]

ramai je buat camtuh skang.. hahaha.. sebab tuh u pon skali je komen kat blog ai kan? ahaksss~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...