Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, November 17, 2011

Dulu lah, Dulu...

D








dulu lah.. dulu


Comments
99 Comments

99 comments:

tia said... [MEJAH JAWAB]

kau ni rindu nak jadi kecik balik ke ape?


eh mejah! mish u. kehkehkeh

alepridz said... [MEJAH JAWAB]

cerita yang kat atas2 syok dah macam sad sad jer...

sekali yang last skali tak leh blah langsung... rembat bra/panties bibik watpe ntah... wat modal ke bro? hahahahha...

azrijohan said... [MEJAH JAWAB]

kejam beno kamu ni mejahhhh
sekarang camne lak?

http://azrijohan.com

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

giler mung..hahahhaahahah lawak sian pengasuh mu ituuuuuu

ayiehulk said... [MEJAH JAWAB]

jahat gile hamzah kecit2 ~ >.<

Ecah Ecot said... [MEJAH JAWAB]

haha..kesian bibik..

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

apelah nasib pengasuh tu.. yeahh geng power rangers!!

shiema sufian said... [MEJAH JAWAB]

bestkan zaman budak budak :)

sue. said... [MEJAH JAWAB]

haha...i love u lah hamzah ian!

salwaismail said... [MEJAH JAWAB]

haha comel je hamzah masa kecik2. :D

cham's said... [MEJAH JAWAB]

time u minum susu tu...ada kluo matahari gak ke? HAHAHA

Red said... [MEJAH JAWAB]

yang last tu ngok. hahahaha.

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

elehh kemainnn..ntah2 skrg pon buat lagi kan? keh keh keh :P

munirah said... [MEJAH JAWAB]

owhhh perangai tak leh habes nakal lagi keh ? :D haha

Ain Zulaikha said... [MEJAH JAWAB]

nakal gila DOLU DOLU yek...
takpe sama lah kita.. gaduh, gi sekolah kakak carry dua orang, sorang depan sorang belakang, gi sekolah jalan kaki tapi bezanya pakai beg dah koyak rabak.. hehe sekarang ni semua nya dah senang, tv dah berlambak, tak de tv pesbuk jadi ganti.... tak de pesbuk ada ps2 pulak...
yg bagusnya kakak dah tak gaduh dengan adik sebab nak tgk cite kartun sailormon or power rangers, tapi sebab BOLA BOLA BOLA... dah lah, malas lah nak tulis panjang2..

::ienafazlyna:: said... [MEJAH JAWAB]

sampai ke duit tabung pengasuh pun ko rembat..kejam sgt tuh

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

mengimbau kenangan lalu..

J.Syazwana said... [MEJAH JAWAB]

patot lah dah besar jadi camni. kahhhh ! :P

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

takd ebende len na curi . bend etu gak haha

Izzan Azza said... [MEJAH JAWAB]

jahatnya awak dulu2 erk....maybe skrg lagi tmbh2 jahat kan....

miSs aMaL said... [MEJAH JAWAB]

haha..macam tu eh ko zmn dahulu kala?

Nur Aischa said... [MEJAH JAWAB]

hahaha nakal gila ohh masa kecik :D

kayrul-shah said... [MEJAH JAWAB]

kelakar la baca nostalgia kecik2 tue...hahaha

Wahidah said... [MEJAH JAWAB]

sian seh pengasuh tu....isk3...

Taufiq Tiramisu said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. skolah menengah dulu aku pun slalu tiru tandatangan untuk buku rekod. markah gila mana bleh tunjuk. hahah

New Entry : Jenis-Jenis Manusia Yang Tak Reti Bahasa

rekbing said... [MEJAH JAWAB]

power ranger petang sabtu bro. gua xpenah miss sampai la masuk skola menengah. asrama. huhuhu

kusyi said... [MEJAH JAWAB]

haha..lawak2~~~

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

motif? HAHAHA. kira baik lah first time datang sekolah tak menangis mcm saya? hehe --"

Amirul Aqiim said... [MEJAH JAWAB]

kesian pengasuh kau..
wakakakaka :P

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

dulu tak tahu ada budak ni hah..sekarang suke terjah lelaju..HAHAH

dAto' said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
tapi takpe, jahat/nakal camne sekalipun, jahat lagi budak kecik zaman sekarang. 3/4 tahun dah pandai mencarut = =

dAto' said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
tapi takpe, jahat/nakal camne sekalipun, jahat lagi budak kecik zaman sekarang. 3/4 tahun dah pandai mencarut = =

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

sedihnya entry ni wei..tak semena-mena aku menitiskan air mata huhuhu

Zana said... [MEJAH JAWAB]

kecik2 emang lah jahat , pikiran tak matang lagi ken . haha

candybiru said... [MEJAH JAWAB]

itu dulu..sekarang?

Wani said... [MEJAH JAWAB]

dulu la kannnnn.
haha

aiko farahshahida said... [MEJAH JAWAB]

sekolah seberang jalan..

siap ade budak date lagi bawah pokok. hehe.

Cik Bambam said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..sian kakak pengasuh.. =.='

ikatankasihku said... [MEJAH JAWAB]

gile nakal eh time kecik2 dulu..keh3

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

ade ngasuh gok deh

rainyscream said... [MEJAH JAWAB]

yg last tu...errr. ahahaha

ღ nurrul ღ said... [MEJAH JAWAB]

dulu dan kini... sangat berbeza....

Puteri Iqa Izyan said... [MEJAH JAWAB]

ohh. rindu lah zaman dulu2. nak2 bab tandatgn sndiri tu. ngeh3..
result teruk sgt mmg kne tnde sendiri sbb kalau bg mak bapak tgk, mampus la aku.. hahaha

tcher_vera said... [MEJAH JAWAB]

Otromen..otromen..hehe..

nurayunni said... [MEJAH JAWAB]

haha..naik basikal letok qural bowoh punggong..pah tue org maroh..mu igt dop??golek aku suke!

cik pulau said... [MEJAH JAWAB]

jahatnya mejah..kesian bibik..
hahaha..

tak pernah pun pakai neg beRoda..huhu

Shaherah said... [MEJAH JAWAB]

tiru tandatangan lar.. tapi bila nak tunjuk yg markah bagus.. mak ternampak tanda tgn yg dulu "eh bila masa aku tanda tangan ni" macam speecless nak jawab.. hahah..

NUR AMINA said... [MEJAH JAWAB]

sedihnya...huhuhu..........

pazil said... [MEJAH JAWAB]

gua dulu citer gaban.suria perkasa hitam.airwolf dengan knight rider.jauh dow zaman lu ngan gua. :)

ieyza afieyna said... [MEJAH JAWAB]

bile terkenangkan zaman dulu memang best kn.. mesti tersengih2,,,

power rangers tu hari sbtu la..hee

lorg sian bibik tu eh,, dikerjakan.,, hik2

3no gr33ny said... [MEJAH JAWAB]

sonok jgk bila igt kisah lama ek

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

sampai benci iklan tuh. hee

fyy mokhtar said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHHAA. ok lawak :D

ain wauhidus said... [MEJAH JAWAB]

haha budak sekarang dah lain
(cakap macam aku dah hidup 34 tahun) =.=

ctk said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha....kamu sangat nakal seyh

ruzana roslan said... [MEJAH JAWAB]

gila betul. tp sweet pulak bace taim2 mengantuk ni. hahahaha

crazee_tangerine said... [MEJAH JAWAB]

yello yello~~

*sekadar berbasa-basi menegur tuan tanah yang sudi menjenguk di blog picisan hamba*

Assalamualaikum! :)

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

hahha noty.. owh adik manja kakak lah nhi

Leena said... [MEJAH JAWAB]

dulu ke hamzah???? haha

Fazreen Misbae said... [MEJAH JAWAB]

dulu nakal..sekarang???
hehe

Billa.Bel said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA. NICE ! :D

awinfaizny91 said... [MEJAH JAWAB]

sweet la hang punya dulu2..hahhaha

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

rindu pulak zaman dulu2..selalu kena rotan pastu lari satu rumah jln mati bilik..lepastu dpt kt ibu siaplah.badan robek2..kena kutil kena belasah..tp skang sgt close dgn ibu..**pompuan pon dengil..tpi skang jadi budak baik..=p


**yeke ke dulu?skang ni baik laa eh..

farah izwani said... [MEJAH JAWAB]

kenangan manis ke pahit ni. ehe.

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

hahaha
comel je cerita nye

tp mmg betul bila dah masuk tingkatan apa2 yg parents kena sign, x bg pon . sign sendiri je. hahaha

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

kau sorokkan sarung payuda dye eaaa?
kekeke

@juera said... [MEJAH JAWAB]

hehe..sian bibik tu msti x pki coli..kah kah kah! jaat la ko ni mejah..tp dulu la ko jaat kn..hik hik!

Qutiq Ishanee said... [MEJAH JAWAB]

ni kemaruk rndu zaman kanak2 ribena?

cik ems said... [MEJAH JAWAB]

haha kesian!

Reen said... [MEJAH JAWAB]

zaman dulu2 punya cerita ye! hehe remininsce sangattt

ChocStrawberries said... [MEJAH JAWAB]

hehe.. sumer kalah.. sian die.. hehe.. jgn sdh2 eh

aimie amalina said... [MEJAH JAWAB]

kekekeke
alololo
comeinyeeee
dulu ye
skrg?
sy blogger =]

dill said... [MEJAH JAWAB]

teringat zaman muda2 ye? hihi

dill.

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Ahh dulu punya cerita apsal baru nak cerita sekarang?

Teacher Koko said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...seriess zaman dlu kalo di ingat balik memang best...bab kongsi beskal pi mengaji tuh mmg xleh lupe....

Scha_Lienn~ said... [MEJAH JAWAB]

bapak gua pon garang.
kalau nak kuar p main kena hafal sifir dulu -.-'

Anif Abdullah| AA said... [MEJAH JAWAB]

power rangers!! hehe.. sian pengasuh kau.. :P

azurin ramli said... [MEJAH JAWAB]

patotlah pengasuh kau punya tabung makin lama makin ringan.kehkehkeh


booo,asyik kena buli je kau nie dgn sista.wakakaa :P

iszieylyanziy said... [MEJAH JAWAB]

best kna zaman jadi budak2
rindu

SnowladieS said... [MEJAH JAWAB]

dulu ade blog tk?

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

sengal ko MEJAH!!

http://sumijelly.com

hamihemo said... [MEJAH JAWAB]

hahhaha

~Nana 귀여운~ said... [MEJAH JAWAB]

curi baju dalam dan spender ?mmg jaat...nak nyanyhi lagu stacy plak dah....jaatnya kamu..jaatnya kamu..engko..engkoo..!<---merepek sudaaa :P

Rtp Farra Arisha said... [MEJAH JAWAB]

kembali ke dunia anak kecil itu sebenarnya indah :')
i wish i could putarkan putaran dunia ke alam zaman kanak2 dahulu. it must be so fun then.

hey, i do pity of your maid. kasihan dgn tabungan yg dia kumpul selama ini. hehe. klo anak2 kecil yg masih belum akil baligh, semestinya mereka bersikap sebegitu. it sounds funny, but it's fact actually ;)

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

nakal giler ko!!

Liliyuli said... [MEJAH JAWAB]

kalau dah nama pun adik. harus la pakai lebihan kakak kannn..kehkehkeh.

syimiekitty said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...comelnya kisah dulu2...mak aku xnk belikan pun beg 'easy beg' yg ada roda tu :( kempunan sampai skrg

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

kirenye korang ambik semula lah duit mak ayah korang tuh ...ahhaha .(curi duit bibik)

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

maknanya dari dulu2 la ko biol ek mejah......??

randomusika said... [MEJAH JAWAB]

comel je lukisan tu semua. Following u :)

haasyaa said... [MEJAH JAWAB]

lu banyak kuanghaja ye duluuu haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Hi there, I believe your website may very well be getting browser compatibility concerns. When I seem at your internet site in Safari, it seems to be great but when opening in World wide web Explorer, it's some overlapping. I just desired to provide you with a speedy heads up! Other then that, amazing web site!

misz molecule said... [MEJAH JAWAB]

aku tahu ko gaduh ngan kakk ko nak tengok cerita ape..

sebab aku pun gaduh ngan adik llaki aku nak tengok cerita lain2..


sampaikan aku pernah tukar semua waktu jam dinding nak bagi dia ingat kat tv tu takde lagi cerita power rangers.

power rangers ada petang sabtu..


time petang sabtu tu jugaklah kemuncak cerita hindustan. dah nak habis.bhahaha..


so, kenalah bijak bagi adik jangan tengok..

hidup ko same ngan adik aku.hahah

ABU said... [MEJAH JAWAB]

bongok la ko ni...

Affan said... [MEJAH JAWAB]

ada lagi point ko tak letak.
dulu otak clean, skg otak ko lucah

a little less conversation said... [MEJAH JAWAB]

gua rasa mesti dari dulu sampai sekarang lu ada simpan coli bibik jaga lu dulu

Cik Zety said... [MEJAH JAWAB]

dulu dulu mmg best. menggamit memori *macam lagu klasik nasional lak -.-*

*SiRibenMerah said... [MEJAH JAWAB]

selamat hari tua.....

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

nak kaler merah je.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...