Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, November 23, 2011

Sperma : Jiran


semua orang tahu lelaki mempunyai dua bijik telor. Dan ini kisah antara dua sperma yang berasal dari telor yang berbeza.


Seekor bernama Mat, dan seekor lagi bernama Mahmod. Kedua dua mereka berasal dari telor, tapi bukan telor yang sama.



disebabkan gua malas buat research, maka dipendekkan cerita kedua-dua sperma ini bertemu juga.











Kejayaan takkan jatuh atas riba macam tu aje. Komplen banyak-banyak apa guna? Macam lah dunia ni lu orang saja yang hidup.


Comments
96 Comments

96 comments:

Wadi AR said... [MEJAH JAWAB]

okeh, telor

Memori Kekasih said... [MEJAH JAWAB]

kaitan?

ceklala said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..sengal ni!

Akim Iqbal said... [MEJAH JAWAB]

lulz

Ardini Humaira said... [MEJAH JAWAB]

adoyai... haha.. usaha lift kejayaan

cik tenggiling said... [MEJAH JAWAB]

haha..

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

lawak di pagi rabu

Lizzie Yasmin said... [MEJAH JAWAB]

Nampaknya kita yang ada skang nie, hasil dari sperma yang kuat berusaha..

jaya jr said... [MEJAH JAWAB]

haha..bangsa dimana-mana hingga ke sperma

bLaCk pEarL said... [MEJAH JAWAB]

entry yg sngguh dasyat! hahhaa...

kacangkelisa said... [MEJAH JAWAB]

camni ko nasihat orang??? (•˘o˘•)

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

medically speakin, sperms just squirt on its own at its own will at its own speed hikhikhik. but tersuratnya correct, kejayaan takkan jatuh ke riba liddat.

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

sperma drpd telur asing2 pon sorang negro sorang melayu ke? hahaha :P

aku budak baru said... [MEJAH JAWAB]

motif? -..-

Lea Isnawi said... [MEJAH JAWAB]

hitam la anak yg baru lahir tu

Munnafendy said... [MEJAH JAWAB]

jgn merungut...teruskan saja...hahaha...deng~

ir yien 9897 said... [MEJAH JAWAB]

usaha tangga kejayaan.

tapi perlu ada kreatif utk cepat berjaya.. heheh

Tasha said... [MEJAH JAWAB]

diam2 wat keja sudah...hehe

yustie ftyt said... [MEJAH JAWAB]

waduh2...sperma bercakap pulak..hehehe :DD

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

pancut dlm2...gua hebat boleh pancut dlm2

Ecah Ecot said... [MEJAH JAWAB]

pengajaran melalui topik sperma memberikan kesan yg mendalammmmmmm...HAHA

Che Ayu said... [MEJAH JAWAB]

got the point~~


eh?

♪ cik katak ♪ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sperma negro lagi hebat ke?? :P

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

wah,ada nilai usaha dalam story sperma ni, haha .like like

dill said... [MEJAH JAWAB]

adoi mejah...gelak sakan guwa

dill.

miSs aMaL said... [MEJAH JAWAB]

hahhaa.gelak gulim2.sengal lah.

Azzah said... [MEJAH JAWAB]

ha..ha,teruskan usaha..:)sesat tanya lah sperma lain.malu bertanya sesat jalan:p

yaya chef kecik said... [MEJAH JAWAB]

sangat BERMAKNA niehhh..taniah!! hahahaaha..

shiema sufian said... [MEJAH JAWAB]

usaha tangga kejayaan :)

Saddila said... [MEJAH JAWAB]

pergghh nasihat yang bijak .
ke wa tak paham cite lu ni ?? haha

Saiazuan said... [MEJAH JAWAB]

#LOL leh lak sesat..hahahaha

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

walau camcibai tapi the point tu sangat dipersetujui!!!

go go sperma!!! eh silap! go go hammie!!!

Lelaki Ini said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha!
aku tak kira..
aku nak gelak guling2 jugak!

alepridz said... [MEJAH JAWAB]

haha... belum jadi orang pun dah pandai cerewet...

Shawn Razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

tuan punya sperm ni kan bruno mars. gelap sikit. haha

Eyka said... [MEJAH JAWAB]

gua dari sperma yg kuat berusaha gak la kan wey? ptut laa gua pndai..
kah kah kah :P

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

hahah....saya suka kisah2 sperma ni hahahahha

onie said... [MEJAH JAWAB]

usaha tangga kejayaan ..

budaksetan said... [MEJAH JAWAB]

guwa dari sperma bertanduk,hikhik

Izzan Zain said... [MEJAH JAWAB]

dah sah my 3wan tu hasil dari sperma yg rajin tu....

Sumijelly said... [MEJAH JAWAB]

hamzah sengallllllllllllll!!!!!!!!!!!!

Sumijelly.com

chiah_ismile said... [MEJAH JAWAB]

jgn merungut jgn komplen..yg pnting usaha..yeah!geddit!

Cik TeN10 said... [MEJAH JAWAB]

hitam itu menawan.. keh3

Syafiq Ahadin said... [MEJAH JAWAB]

ReComment Ujang: pancut dlm2...gua hebat boleh pancut dlm2.

Damn! Hahahahahahah!

merahitujambu said... [MEJAH JAWAB]

weeeeaaaahhhhh....rasa nk picit jee telor..eh..sperma ni

Red said... [MEJAH JAWAB]

biar aku teka. yang putih tu mesti perempuan. sebab asek pot pet pot pet je. dem. =.=

zures said... [MEJAH JAWAB]

gelak gelak jugak tapi ada sinisnya...

faiznur rotashia said... [MEJAH JAWAB]

bebel je lebih.. =.=' haha

Paris Lipton said... [MEJAH JAWAB]

cayok2!!

3no gr33ny said... [MEJAH JAWAB]

oke..mmg ada pengajaran

timtim said... [MEJAH JAWAB]

wa kulit gelap. maknanya wa dari sperma negro ek mejah?

huhu

NZ Diaz said... [MEJAH JAWAB]

siapa Melayu dan tak terasa, baik angkat kaki, haha tajam siot

budakampung said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..merungut je manjang..boleh buat buku pasal sperma ni pastu jual kat budak2..banyak pengajaran ni..hahahaha

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

ok

robotkuning said... [MEJAH JAWAB]

tajam sperma lu!

Encik Z said... [MEJAH JAWAB]

cakap banyok pulok si Mat ne. demand tinggi, kan dah sesat.

~Nana BamBam~ said... [MEJAH JAWAB]

dasar malas...tau nak depan mata..hadaplah ngko..sesat suda..haha :P

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

oh.

Hidemichi said... [MEJAH JAWAB]

ada mesej rupanya... mana pergi kelucahan!hahaha

shera haifa said... [MEJAH JAWAB]

crte dr persembahan lukisan yang bgus..
:)

m!3yr4h_LolLy said... [MEJAH JAWAB]

hahahaahha. lawak la wei

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

cakap banyak tak guna.. tul tu mejah, banyak pengajaran.. banyak orang yang tahu cakap jer skang ni.. usaha tak der.. tapi biler tengok kejayaan orang lain mula lah dengki sana, bomoh sana... perkara ni selalu ada sekeliling kita... dan perkara sebegini selalunya terjadi dikalangan kaum kita sendiri.. sedih...

minah senget said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHHHA

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

Banyak cakap, banyak merungut tak guna kalau takde usaha.. koh koh koh

Eein Azryn said... [MEJAH JAWAB]

tak paham tapi lawak. HAHAHAHAHAHA. XD

NorHalizah said... [MEJAH JAWAB]

hahahahampeh..

Faiz Tapit said... [MEJAH JAWAB]

k

si ngokngek said... [MEJAH JAWAB]

asal sperm nie mcm termengah-mengah..huh!!

hidup kena usaha,jgn mulut ja ckp lebih kan,..=P

onie said... [MEJAH JAWAB]

salam maal hijrah kawan :D

MisZ NaDdY DiEyA said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
wani brahim said... [MEJAH JAWAB]

hahaha khidmat nasihat daripada sperma

Tiara Fazlin said... [MEJAH JAWAB]

=.=''

Finaz Jaafar said... [MEJAH JAWAB]

trbaikk lah cara lu nak sampaikan nasihat,,,apekah??

Pala Maldini said... [MEJAH JAWAB]

pengajaran last tu memang terbaik lah bro

Leods said... [MEJAH JAWAB]

Haha smart entry ! I like ..

wan thumbelina said... [MEJAH JAWAB]

suke la cite spema abg hamzah...

eh spema abg ke???....huhuhuhuhu

wan thumbelina said... [MEJAH JAWAB]

suke la cite spema abg hamzah...

eh spema abg ke???....huhuhuhuhu

wan thumbelina said... [MEJAH JAWAB]

suke la cite spema abg hamzah...

eh spema abg ke???....huhuhuhuhu

Juliet_iRa~" said... [MEJAH JAWAB]

hukhukhuk..

tu je ek kaitanya?huuu

erleena said... [MEJAH JAWAB]

errr ,,,

btw its not to impres okey :)

Cha said... [MEJAH JAWAB]

Baca sambil tergelak2 tengah malam ni! haha

;D

Woofer Storm said... [MEJAH JAWAB]

adeh,.entry ni lawak pun ada,tapi ada nasihat yang tersembunyi,hehhee


follow blog awesome ni^^

cik wanie Lovela (CWL) said... [MEJAH JAWAB]

lucah hahahhaa.sperma tu cute dowh gagaga

✿....rossa alina....✿ said... [MEJAH JAWAB]

sperma kaler coklat ek??baru tau..



erkkk!!

cik bulan said... [MEJAH JAWAB]

kejayaaan...o yeah..--'

Amanina said... [MEJAH JAWAB]

wah dahsyat la sperma nie..haha. penat gelak ohhh...dimana ada tangga disitu ada kejayaan..

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

choiii..mjur de pngajaran gak..

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah., menggelikan bai

blog-tips-kurus said... [MEJAH JAWAB]

kesimpulan itu memang tepat! :)

cik wan said... [MEJAH JAWAB]

comelnye sperm tu..smpai kte bdue dgn roommate ketawa cm org gile sbb lwk nk mam...

ahsfantasy24 said... [MEJAH JAWAB]

Hahaha..
uasaha tangga kejayaan :)

1. Bila Gaduh, Kawan Juga Yang Dicari
2. Jom Sertai Bloglist ahsfantasy24.com 2012 !

CekbOlat-bOlat said... [MEJAH JAWAB]

comel lah sperm2 nih mcm cekbolat *err?

haha... mct brbelang2 dpt bby =P

cik pinaz said... [MEJAH JAWAB]

komik ke ni ? haha

athirahmazlan said... [MEJAH JAWAB]

BLOG TERBANG TINGGI-TINGGI SOKMO MENCERIAKANG HIDUK SAYER... JYAA~

Kim Hyun Arry said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..mnrik entry nie..crta yg lh wt ktawa n science.//ahahahaaha..btw aku dh follow awak follow kyte blik k hehe

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Lu silap bro... Lu usaha klau tanpa izin Allah blum tentu jd baby.. Usaha tu usaha juga tp Allah yg tentukan.. Allahuakbar..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...