Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, December 28, 2011

Ditiduri Hantu, Lepastu Kena Tindih Pula

hai uolssss~


Hai awak yang kena tindih hantu semalam.. Ya, awak lah yang duk bbm saya cakap kena tindih hantu sampai tak boleh nak gerak-gerak. Tapi boleh pulak awak gerakkan jari bbm cakap kena tindih ye.. Kiranya hantu tu tak tindih tangan awak je lah? Har har har.. 
*****


Gua yakin dan pasti ramai antara korang yang kena tindih dengan hantu ni. Dan kebanyakan mesti orang perempuan. KEBANYAKAN lah..


"Mak, semalam saya kena tindih hantu ler time tidur, satu badan tak boleh gerak", kata gua kepada mak..

"Tu lah kau, tidur tak basuh kaki, semayang kalau aku tak suruh entah buat entah tidak, pemalas pulak tu, bla bla bla", mak mula berceramah sambil tangan angkat-angkat gaya macam ustat...




Kenapa hantu biasanya tindih perempuan? Apesal jarang sangat gua dengar cerita hantu tindih lelaki ketika tidur?? 

salah satu teori gua adalah, hantu juga mempunyai nafsu.. Kalau lelaki kena tindih maknanya sama ada itu hantu kak limah atau hantu gay.. 






Dah nama pun hantu, mestilah keadaan fizikal dia pun fleksibel juga. Kalau korang ditindih hantu maknanya body korang ketika tidur  memang sesuai dengan nafsu hantu. Tahniah diucapkan.





Tapi, golongan manusia yang dah kahwin biasanya tak kena tindih dengan hantu dah.. Tak pernah lagi setakat ni gua dengar golongan bini-bini kena tindih dengan hantu. Cerita kena tindih dengan laki sendiri itu perkara biasa kot.. haha..





Dah-dah.. Ekcelli, yang sebenarnya kalau ikut wikipedia dan sedikit google, gua mendapati keadaan tak boleh bergerak ketika tidur sebenarnya bukan kena tindih hantu pun.. Ni dinamakan Sleep Paralysis. Binatang apa sleep paralysis tu lu orang bacalah sendiri, malas pula gua nak taip.. hahaha~





Lain kali tidur lah elok-elok, macam gua ni, tak pernah lagi kena tindih hantu tau dak. Tapi gua tidur freestyle pakai boxer aje, kenapa takde hantu nak mai tindih? body gua tak menggiurkan ke? misteri juga ni..




Comments
104 Comments

104 comments:

MiMiEy :) said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah

lawak-lawak, hantu pon ada taste jugak .

AKIM IQBAL said... [MEJAH JAWAB]

LOL, watefakistis ?

budakampung said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..memang sleep paralysis je pon~dulu2 gua ingat mmg kena tindih dek hantu betol2 jugak..hahahahampeh

Zana said... [MEJAH JAWAB]

Lawak citer nie xD
Tak pernah pon kena tindih haha

fa10qursiah said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha.. Agak2 bile hamzah ian akan terkena kene tindih dgn hantu erk? Mst jd top news nnt.. :p

fa10qursiah said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha.. Agak2 bile hamzah ian akan terkena kene tindih dgn hantu erk? Mst jd top news nnt.. :p

fa10qursiah said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha.. Agak2 bile hamzah ian akan terkena kene tindih dgn hantu erk? Mst jd top news nnt.. :p

yana said... [MEJAH JAWAB]

haha..tp yana pernah kena tindih..huh~

ascil.punye.lah said... [MEJAH JAWAB]

aku Alhamdulillah tak pernah kena tindih lagi.tp gila punya hantu ada nafsu.cis.hahaha.

adib usairi said... [MEJAH JAWAB]

macam2 kau mejah oiy~

zemi said... [MEJAH JAWAB]

abes kalw bce ayat kursi kne ajuk balek.. tu paralysis ape plak?

@juera said... [MEJAH JAWAB]

hantu tgk hang pon x stim..hahahaha..

kelakar la kartun hang ni..:))

emma michiyo said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. nice story

Tulip Berlari said... [MEJAH JAWAB]

bongeklah wei..hahahahaha
tapi terbaek dari ladang..

nini said... [MEJAH JAWAB]

hahahahha...boley plak cam tu kan...

Juliet_iRa~" said... [MEJAH JAWAB]

hehe

lwk entry ni ;p

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

hantu bernafsu! hahaha :p

Pendeta Tangan Kudung said... [MEJAH JAWAB]

biasa aku yg tindih org..hahaha

kid khairiyah said... [MEJAH JAWAB]

erk. hantu ada nafsu? bhahahaha XD

snf said... [MEJAH JAWAB]

ha ha ha.ada unsur 18XXXX nie.aduuii.hahhahaha

yaya chef kecik said... [MEJAH JAWAB]

hantu x bernafsu tgk kau tambah2 kau pakai boxer time tido kan hahaha..

cici tembikai said... [MEJAH JAWAB]

penah kene masa kat plkn dulu. tempat tu mmg keras and bfre tdo tu mmg tgh borak pasal spirit. and err betul lah hantu kan -.-''

mizz.miza said... [MEJAH JAWAB]

wakakaka .... taste hantu pun ada mcm2 .. badan ko kena mcm pakcik beben dulu baru hantuu maii maaa.....

umie naziera said... [MEJAH JAWAB]

ee...gatai punya hantu..hantu betul la!

aRry ReNnwooD said... [MEJAH JAWAB]

hahahahaha..mcm tu ker?hehehe..tk prnh rse pun kne tindih hehe

haasyaa said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA K.

Nafisah Ruslan said... [MEJAH JAWAB]

perempuan ni banyak sangat kerja nya sampai letih. dats y badan rasa lemah dan terus rase kena tindih..

haa.. nampak tak pempuan ni snanye rajin yang amat :)

♪ cik katak ♪ said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha hantu pon ada taste sumpah tak leh blah :D

Fit3 said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha..ini mesti mejah slalu pegang telor time tdow nie..sbb tu jrg kne tindih...

Fit3 said... [MEJAH JAWAB]

hahahha..mejah mesti slalu tidow pegang telor kn..sbb tu jrg kne tindih..:D

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! ngeng btol lah. btw, lawak lah entry ni! thumbs up dude!

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

giler mung mejah..kartun semua 18sx..pitam**

NaIaDHaNnI said... [MEJAH JAWAB]

kelakala entry ni.saket pewot gelak.hahaha :D

bLaCk pEarL said... [MEJAH JAWAB]

ngok-ngek jugak hantu pon. hahhaa...

*SiRibenMerah said... [MEJAH JAWAB]

buksn taste hantu la tuh... sbb tuh x kena tindih.. ahaksss~

Lady RaRa said... [MEJAH JAWAB]

aku tindih hantu. tak bising pun.

Miscellaneous Smiles said... [MEJAH JAWAB]

ehh

Hafiza Yunus said... [MEJAH JAWAB]

hahaha, lawak je. baru nak percaya, eh memang wujud ke hantu tindih org. demmm! :P

mimeben said... [MEJAH JAWAB]

haha bleh plak hantu pilih2 org kan nak tindih..ish2

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

Meremang baca sebab teringat emily exorcism. Sumpah meremang evethough entri ditulis dgn niat lawak but stil meremang.

missNick said... [MEJAH JAWAB]

hantu ingat kawan seangkatan dia kot huahuahua ;P

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

tu la pasal....nasib baik ada kajian saintifik kan... kalau tak asyik dok fikir kena TINDIH je....kah3x

~ieda~ said... [MEJAH JAWAB]

alhamdulillah x penah kna tindih lg...tp lawak la...hantu pon da nafsu ea...bhya neh..hoho ^_^

miSs aMaL said... [MEJAH JAWAB]

comel hantu.haha

FarhanaLicious said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. siot je.

♥ Qilah_kikO ♥ said... [MEJAH JAWAB]

fakyu hantu T_T

wikipedia x bleh caya bro. ka ka ka

Shawn Razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

haha. sibai lah. tu macam awek yg ada makanan atas perut dia je?




mi goreng perut 1 yang !

✿Dear Yayah✿ said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHA! ngekkk je :D

tido mcm sunnah yg nabi ajar konpem tidur lena :)

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

ade kwn penah buat lawak bangang time sekolah dulu "kalau aku kene tindih dgn hantu, nnt aku x mengandung ke" hahaha!

Fatin Farhana Binti Ramli said... [MEJAH JAWAB]

HAHA .. adat orang da kawen ..

si ngokngek said... [MEJAH JAWAB]

bila masa hantu ada nafsu pulak..bhaha~Klakar..

twinkle twinkle said... [MEJAH JAWAB]

tp bg bdk asrama,,kene tindih,,mmg kene tindih dgn hantu

nia marlissa said... [MEJAH JAWAB]

hantu pom ade nafsu mcm mejah jgk .. ngeh3

Nurul ain said... [MEJAH JAWAB]

ahaaaa..... hantu tu mmg cool gilerrrr

a little less conversation said... [MEJAH JAWAB]

gua pernah kena tindih..jd body gua lagi mengiurkan dr lu mejah..hahaha

LittleGurl said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahkah!!! tersembur usus baca entry ni. mejah mejah..... ;D hang kena pakai spender, boxer tak mengiurkan pong haha!

Aesya Zealous said... [MEJAH JAWAB]

body lu xbest la mejah.kah3

onie said... [MEJAH JAWAB]

hantu hat last sekali,salah doa wei,hahah!

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

Haha, sebab kau Terbang Tinggi Tinggi kot? Mesti kau pakai boxer Ultraman juga hehehehehehhe

Azzah said... [MEJAH JAWAB]

ha..ha..kartun sensor sikit je

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

dulu selalu kena tindih..sampai pegi berubat tu..tak leh tidur langsung!

nadiya taqwa adam said... [MEJAH JAWAB]

kalau baca entry mejah , takpernah tak gelak .
you make me crazy mejahhhh ;D

Gua said... [MEJAH JAWAB]

gua tak pernah kene pun. mungkin sebab hantu tu tak ada nafsu kat gua kot. haha

Dalila Hamid said... [MEJAH JAWAB]

hantu memilih jgak no...... :)

FatihaMedan said... [MEJAH JAWAB]

Haha.hantu sekarang moden.pandai memilih :p

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

aku nak tindih kau boleh..?

El-Janna said... [MEJAH JAWAB]

hantu jenis apo nii. keh99

soooooour said... [MEJAH JAWAB]

hantu tngk ko xde nafsu kot...wakakaka...

Eera Shera said... [MEJAH JAWAB]

hantu bernafsu gak ropenye haha

Cha said... [MEJAH JAWAB]

Baguslaa buat entry ni.
takde la sy rasa takut duduk hostel ni

kalau kena tindih fikir balik entry ni hahaa

NAMA LINK KORANG

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said... [MEJAH JAWAB]

hantu tak minat kau la tu werh! hgaha;.

Pyka Rahmat said... [MEJAH JAWAB]

k

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

haha..lawak2!
oh laki xpnah kne eyh?xtaw plak..
antu suke kt anak dare je kot..ptot la ak kne!cis!!

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

antu ayeem suko tindih ko mejah.. wakkakaka

♥CIK SHA♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..mejah ngek!

gmbr yg last tu menahan..hahahahaha..hadoi..

maCy said... [MEJAH JAWAB]

haha bunguks sikit.

Mrs F said... [MEJAH JAWAB]

hahaha lwak

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

kalo hantu mcm lee min ho ak x kisah sgt..tindih la nk tidih pun...hahahahha

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

kalo hantu mcm lee min ho ak x kisah sgt..tindih la nk tidih pun...hahahahha

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

aku pernah kena tindih sekali..hahaha..!

nur abidah ismail said... [MEJAH JAWAB]

muahaha... hantu tindih...

Lenggang Kangkung said... [MEJAH JAWAB]

nice

dill said... [MEJAH JAWAB]

terbaek la mejah!

dill.

♥e'in♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha.. 1st time dgr hantu ade taste..

محمد رازيق said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahahahahaha. sakit jiwa aku bro baca blog ko.. haha..

chemay said... [MEJAH JAWAB]

hantu pon gatal.
haha

Alieza Dayasari said... [MEJAH JAWAB]

Hahahahaha.... lawak lawak.. part yg dh kawin tak kena tindih tu....
cool lahhh

farhan said... [MEJAH JAWAB]

haha..tapi salah tu..aku selalu je kena tindih..lelaki pun kena tindih jgk..bkn perempuan je..

Mr.Clive said... [MEJAH JAWAB]

mlm ni ko kene tindih,hang p la wiki dulu yer..selamat tahun baru !

NUNU EERA said... [MEJAH JAWAB]

JMR duk bgtau kne tindih aritu.. rsa2 tu hantu ke ikut sains..? ape pndpt en.?

hani said... [MEJAH JAWAB]

haha..
aku takut gila dulu kalau tetiba tie tido rasa macam tak boleh gerak

budakijaupendek said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah!
entry cmni la sy suka bace. ^^

schaze zainn said... [MEJAH JAWAB]

nnt kalau ko kene tindih dgn antu ko update la..haha

teringin gak nak tau bloger retis cam ko ade gak fan dr golongan antu..muahaha

Gadis Pantai Timur said... [MEJAH JAWAB]

ak banyak kali kena tindih masa duk kat hostel...seram!!

FatinAmirah said... [MEJAH JAWAB]

baru tahu rupe2nye sebab sleep paralysis,ilmu baru!

Hashira Yusoff said... [MEJAH JAWAB]

dua tiga menjak ni aku tgok kau lebih menjurus kpd sains la mejah. azam tahun baru ke? =D

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

sengal! =D

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

lu mmg suka tidur mcm dlm gmbr no 1 tu ke mejah?

::♥~naiemah_ramli~♥:: said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..lawak..
mcm2 hntu skrg ni ha...hihihi

IQ = Iez Qis said... [MEJAH JAWAB]

banyak kali kena tapi kena bila lupa baca doa..hehehhe..


sleep paralysiss ape jadahnye tu just teori...secara tradisionalnya..kena tindih! hak3

ieqa said... [MEJAH JAWAB]

Geli laa hantu demand tindih2 ni, tak selera =.=

Anasyg said... [MEJAH JAWAB]

ini sangat lawak ^^, hehe

Azri Fathurrahman said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHA!! lawak! tapi masak alahnye, aku ni yang lelaki selalu kena tindih.. selaluuuuuu =,.=

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Kena tindih dgn siapa tu....

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...