Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Saturday, December 17, 2011

Penangan Ombak Rindu - Blogger Lelaki Terpeluk Maya Karin

hai #teamfazura sekalian..


Lama dah gua nak tengok Ombak Rindu ni, ajak kawan-kawan semua duk pakat booo sebab ni cerita jiwang kata diaorang, baik tengok Tom Cruise diaorang cakap.. ceit..


Semalam dapat juga tengok Ombak Rindu, Faz pula yang belanja. Lawo betul Faz ni, kalau lah Ombak Rindu ni boleh undo balik, rasanya Faz paling cun berlakon jadi Mila ganti Lisa Surihani. Bukan nak kata lakonan Lisa tak menjadi, cuma nampak macam watak tu lagi sesuai untuk Faz.


Terpanggil nama manja Faz pulak dah... Fazura la, Nur Fazura... Fazura yang belanja semalam. keh keh keh.. seriously Fazura yang patut berlakon watak Mila, kesian Mila bercinta dari zaman sekolah lagi. Last-last dapat kat Izzah.. hahaha..


hambik, kepala macam baru selam minyak masak..



Orang kata banyak scene yang kena potong, kena tunggu DVD keluar lah, baru dapat tengok full cerita dia. Tapi serius Ombak Rindu memang sedap, menangis juga sikit-sikit. 


Kalau lah cerita ni boleh undo balik, apa kata buat Ombak Rindu part 1, lepas tu Ombak Rindu part 2. Ala-ala cerita Harry Potter tu. Barulah tak mengecewakan peminat novel ni. Ini tidak, benda tu takde, benda ni takde sebab masa tak cukup nak letak semua.. 


Lakonan Maya Karin mantap. Tiba-tiba rasa nak bagi jam yang gua pakai ni kat bakal bini. Tiba-tiba rasa nak menyorok dekat celah batu masa dating bajet macam Ombak Rindu.. Tiba-tiba nak cari bini yang berkemban aje setiap masa, rambut panjang baru lepas mandi. Tiba-tiba rasa nak cari jodoh kat kelab malam, mana lah tahu kalau nasib baik leh jumpa anak dara kampung yang tiba-tiba jatuh depan kereta... hahaha..

hai izzah.. (lambai-lambai), kali kedua kita jumpa ni. Dulu time movie Khurafat

Hai Fafau! nak jadi #teamfafau boleh?




dahtu apa kaitan tajuk "terpeluk Maya Karin" ni???












hehe~



redha itu ikhlas, pasrah itu menyerah... 
har har har
Comments
98 Comments

98 comments:

Alip Apai said... [MEJAH JAWAB]

fazura doo. gua x jeles lu dgn maya, dgn fazura jer.

jeles!!

Aqiim said... [MEJAH JAWAB]

pehhh untunglah woii
ok gua jeles..
hahaha

♥nurulizzatie♥ said... [MEJAH JAWAB]

elele. edit lettew. haha :P

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..

nangis sikit yer ko mejah

syabab said... [MEJAH JAWAB]

mcm tgn maya karin ade gk...hahaa

Aflina Affandi said... [MEJAH JAWAB]

Fazura mmg versatile .

Ala2 harry potter ada part 2, mesti ramai serbu lagi.

Lady Shana Sweet said... [MEJAH JAWAB]

lagi suka fazura dari lisa n may!oppss!

untung la.. jumpe retisss! :P

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

puteh gilo tgn ko bro.. huahuahua..

De' Nurul said... [MEJAH JAWAB]

kalau itu betul tangan kau, satu je aku nak cakap, cacat!

Amirah Yusof said... [MEJAH JAWAB]

hahaha kebetulan je tu dia pose tangan cmtu..
ko pulak posing cengitu..
sekali tgok mmg cam peluk wei..
untung laaa~

p/s ombak rindu best..tak menitik tapi bergenang fuhh~ :)

De' Nurul said... [MEJAH JAWAB]

da memang sah sah tangan maya sendiri apa. hahahhaa

~eZmALiZa~ said... [MEJAH JAWAB]

cececehhh..padehal mmg tu tangan maya karin..keh3.. :P

Wahida Nasution Thakhrim said... [MEJAH JAWAB]

itu tangan maya karin.. bukan tangan hamzah.. tipu ar~~

Syat0za Zai said... [MEJAH JAWAB]

gambar last tu macam mejah je peluk maya karin =_=" MACAM ler

NadShaf said... [MEJAH JAWAB]

yo yo o je kahkahkah

Saddila said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah tipu gila . rasa nak lempang je mejah ni . perasan betul . haha

echaRierie said... [MEJAH JAWAB]

waaa..jelesnyaa...
but sy se7 klw fazura bwk watak mila..
no offense

FIFIEY LYCHEE MARATION said... [MEJAH JAWAB]

hahaha, maya peluk diri dia sendiri tp nmpak sekali pintas mcm u yg peluk..erkkk.hiks..

well! ombak rindu best? kena tengok secepat mungkin !

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. gatal gila. fazura tu memang lawa betul.jeles.heee

Che Ayu said... [MEJAH JAWAB]

ko berangan nak tgn putih kan.

kan?

kan?

hahah :P

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

aku benci kau..!

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

I'm gonna hate u just this once. Just this once grrr.

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

oloh semat ngat orang minyak bergambo ngan pazura.

#sambil dengar bisikan ombak

athirahmazlan said... [MEJAH JAWAB]

har har har

adib usairi said... [MEJAH JAWAB]

jelas mejah tipu . tu tangan aku dari blakang . pasal aku pendek dari mejah ja , tu yang xnampak.wakkaka

♥ MS ♥ said... [MEJAH JAWAB]

pentipu ni, tu tangan maya! HAHA

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

fazura xsesuai jadik girl kampung..maya karin ssuai la kot..hahha

asip محمد said... [MEJAH JAWAB]

cibai cibai cibai.. tangan lu cacat mejah.. kah3.. apa kena siku lu ada tiga lekuk? kah3

Rozuan Ismail said... [MEJAH JAWAB]

giler meroyan mejah ni.haha

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

pehh untunglah abam mejah. ok aku jeles sekarang !

Bella Enveeus said... [MEJAH JAWAB]

haha apasal tangan kecit je? kurang vitamin ni.. :D

hidayahjamal said... [MEJAH JAWAB]

jeles..wuwuwu

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

Fazura ada kasi hadiah....

bestnya bestnya....

hehehe...bajet HamzahIan nk jeles hahaha

Billa.Bel said... [MEJAH JAWAB]

hahaha. tipu2. kaler kulit lain beno ! haha

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

cantiknye fazura. suke tgk die.

Nalisa Syahira said... [MEJAH JAWAB]

hampeh gila , tp sekali tgk mcm btl , haha .

ABU said... [MEJAH JAWAB]

boooo jiwang hahahahahahaha

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

bila mejah jumpe retis , bajet diri sndri macam retis , hahaha

YaNa said... [MEJAH JAWAB]

tu tangan maya... :P

Nur Aischa said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo mejah mmg betul2 dah retis ah skrg. hahaha

nadiya taqwa adam said... [MEJAH JAWAB]

gua jeles . grrrrr ~~

Saiazuan said... [MEJAH JAWAB]

hoho blogger hot pulak :D

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

layannnn

Rtp Farra Arisha said... [MEJAH JAWAB]

lovin to see fazura in the real world. nampak gayanya belum berkesempatan untuk bertemu dengannya di dunia realiti lagi..hehehe. cantiknya fazura and maya karin..:)

Cha said... [MEJAH JAWAB]

Kononnya laa tangan awak tu terpeluk maya karin? awat tangan kecik sangat? hahahahaha

xD

♪ cik katak ♪ said... [MEJAH JAWAB]

ok jeles~ fazura tuuuuu :)

Nia Ridzwan said... [MEJAH JAWAB]

*tenyeh2 mata*

:P

aRry ReNnwooD said... [MEJAH JAWAB]

owh..jumpa artist kwn dgn artis..ahaha..nice bro..

Bella ♥ said... [MEJAH JAWAB]

alaaaaaa~

bukan tangan kamu pun mejah oi!
tangan serupa perempuan gitu ha..

~Nana BamBam~ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..untung ngko der.

err..mana de terpeluk pom..bukan ke tangan die kat perut die? ecehhh.

ishiko said... [MEJAH JAWAB]

elehh...
saje la nak buat gamba kontrobasi tu.. keh keh keh

Red said... [MEJAH JAWAB]

fail doe.. tangan tu bukan tangan lu XD

supersyieda said... [MEJAH JAWAB]

nampak sgt bukan tangan sendiri. putih semacam je. haha

NOOR FATIN said... [MEJAH JAWAB]

tangan ko ke tu?? ahhahah

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

untunglah :P

Terbang Bersamaku said... [MEJAH JAWAB]

untunglah dpt jumpa artis...=)
movi ombak rindu dgn novel dia mmg ade perubahan..

Siti Wardah said... [MEJAH JAWAB]

untungnyaaa :)

missina said... [MEJAH JAWAB]

wahh sonoknya dpt peluk,,hee

DaYaH JeLitA said... [MEJAH JAWAB]

ehh ehh tangan ko...macam pompaun la tak taf laa....eee cacat...eee...hahahahahaha

Nurulchumel said... [MEJAH JAWAB]

makin mantap. kawan ngan retis2 jek. huhu..

Amirrah Zawani said... [MEJAH JAWAB]

fazura cantik sangat...
bestnyaa lahhh

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

alololo....suke lettew~

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

Mentang2 fazura bls tweet dia.kahkah

Memori Kekasih said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...tak bleh blah...panjang bebeno tgn lu bro~

bile lu ckp nak tggu DVD, aku tau scene ape yg ku tunggu2...hahahah

si ngokngek said... [MEJAH JAWAB]

panggil faz ja,huyoo~~

nampak sgt bukan tangan hang,tipu letteww..haha

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

ok.. benci abam mejah.. daa retis laa skrg nak peluk2 maya karin! hahaha :)

Teenager Housemaid said... [MEJAH JAWAB]

lawanye fazura...:))

Paris Lipton said... [MEJAH JAWAB]

sedap ke bang???
hikhikhik

!! YaNa YassiN !! said... [MEJAH JAWAB]

:))

JMR said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah..trick tol gmbr nih..

**::CIKNUURUL::** said... [MEJAH JAWAB]

arghh,.padahal tu tangan si maya karin gak,..saje je,..ish,.hahaha

harra said... [MEJAH JAWAB]

Mane aaron tak menangis..dapat tgk pegang maya karin berkemban.. jamil bahrom pun menangis kalau berdepan dengan maya karim berkemban...harammmm

Mema said... [MEJAH JAWAB]

Kenapa tgan ko kecik?

Maya karin takut ko ragut handbag dia lah..

sebab tu dia pegang tali bag dia

Azza Azman said... [MEJAH JAWAB]

perhhh faz belanja??

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said... [MEJAH JAWAB]

alahai jelesnya!

Syahirah Suhaili said... [MEJAH JAWAB]

ahahaha..pergh..xleh blah..knapa tgn jd kecik?? haha..nampak cacat..
xpe2..truskan berangan~ :P

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

jeles2! haha

isabelle said... [MEJAH JAWAB]

sudahlah hamzah ian. takkan tangan awak terkelendat cenggitu memeluk maya karin.
ilusi optik je tu ...
(#dengki)

Cik Amyra said... [MEJAH JAWAB]

hopefully ade smbungan Ombak Rindu macam novel tuu Cinta..Tiada Akhirnya :'D

Eera Shera said... [MEJAH JAWAB]

waaa jelesnye..tak tengok lagi..sy pun rasa patut fazura bwk watak mila..mcm lg sesuai..i like fazura ;)

aQimie Ceplos said... [MEJAH JAWAB]

HAHA!
lu berambar dgn awek2 gau bro -.-
OK just kding. haahaa

kura said... [MEJAH JAWAB]

amboi kau otomen... haha

NUNU EERA said... [MEJAH JAWAB]

i pun pluk maya jgk per.. ni pe kes link Jmr & tunang sma plk.?

LidiaSuraya said... [MEJAH JAWAB]

cantik plak fazura bila gambar ngan empunya blog nie

mizz.miza said... [MEJAH JAWAB]

tak jelesss pown..takkkk T_________T
hikhik =)

budakampung said... [MEJAH JAWAB]

fuuuuu!! retis kau mejah!

Mimieyibrahim said... [MEJAH JAWAB]

gewdiknyeeee . HAHA

Zila Nora said... [MEJAH JAWAB]

alaaa...maybe tu tangan maya karin yg pegang perut dia kott? haha

si para para said... [MEJAH JAWAB]

naper gambo aku tak de..
ni yang tak best ni..

CekbOlat-bOlat said... [MEJAH JAWAB]

perghh.. siap bergmbooo!

k e y r i said... [MEJAH JAWAB]

vavi mejah perasan! haha :p

Alieza Dayasari said... [MEJAH JAWAB]

waaa bahagiannya dpt jumpa kak maya... hihok....
ermm....
byw, nk ucap thx sbb sudi komen kat blog saya hari tu.. terkejut juga blog yg saya selalu baca, masa saya bukan blogger dulu, komen kat entri saya.. pergh... hahahaha

NurAfizahMazlan said... [MEJAH JAWAB]

Choiii! HAHHAA

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

jeless tahap ultraman da ni :P

Myra Jay said... [MEJAH JAWAB]

Wahahaa, bestnyerrr :)

lizawati said... [MEJAH JAWAB]

gmga time ngan fazura tuh nmpak miang giler , haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Pelakon2 memang tahap mantap. Sedih giler crite ni. Akak ni dah tengok 8 kali tp masih sembunyi2 nangis. Ye lah akak dah ada anak besar mana boleh nangis2 tengok crite cinta. Apa pun mmg best tp betullah kalau fazura jadi Mila, akak lg suka walaupun Lisa mmg bagus. And the OST mmg huhuhu sangat2 menggugat...

.plastic roses. said... [MEJAH JAWAB]

amboiii

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...