Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, January 1, 2012

Hamzah dan Imaginasi part7



Yang mana akak paling suka? Lelaki Melayu, Mat Salleh, ataupun Mat Bangla?


Apakah rasa tahi hidung anda sendiri? Sedap?


Kenapa Cik Umie tak suka lelaki tempatan? Fobia ke?


Dengar kata akak suka main Vibrator Dildo tu. Macam mana rasa dia?  




Akak pula? Best ke main vibrator dildo ni?


Akak pula? Apa rasa bila guna dildo tu?



Dah ramai orang kata Dildo ni best, akak tak teringin nak satu ke?





Abang ni bernafsu normal ke gay?




Abang dah try guna Dildo? Guna ikut bontot pun boleh apa...




Apakah pandangan Encik Angah mengenai tabiat Akim Iqbal ni?






gurauan semata-mata~ part1,part2,part3,part4,part5,part6
Comments
79 Comments

79 comments:

budak coklat said... [MEJAH JAWAB]

erk. haha sengal

Farhan Hanif said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi itu penting...hahaha

♥nurulizzatie♥ said... [MEJAH JAWAB]

haha. siot je.

FarhanahAdzlan said... [MEJAH JAWAB]

ngeng~sengal~
hahahaha~

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

semoga kau taubat daripada post cerita yang lucah2..

Rahmad said... [MEJAH JAWAB]

derm..derm gua terkena dengan imaginasi tahap gaban ko..hahhahh

Wadi AR said... [MEJAH JAWAB]

ouhh, begitu

Syafiq Ahadin said... [MEJAH JAWAB]

mejah! haha! ok, kesian kat diorang jadi mangsa.....haha!

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said... [MEJAH JAWAB]

TINGGINYA IMIGINASI HG MEJAH OI..

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

adoy adoy adoy

ascil.punye.lah said... [MEJAH JAWAB]

eh eh umie pon sesat sekali kat sini.=)

Saddila said... [MEJAH JAWAB]

gila . tak boleh blah . haha

aimie amalina said... [MEJAH JAWAB]

vibrato dildo
adoiiiiii
hahahaha
sensor abis

misz aen :) said... [MEJAH JAWAB]

lame gak pk vibrator dildo tu ape.haha. sakai -.-

cerkLeng said... [MEJAH JAWAB]

haish..tak boleh komen lebih lebih dekat blog mejah ni.

Tea Dno said... [MEJAH JAWAB]

kehkeh.kesiannye.

Amran Merae said... [MEJAH JAWAB]

hambik kau! sembang vibrator dildo! ko mesti ada satu kan? niggah punya or omputih?

Afiq Ismaet said... [MEJAH JAWAB]

owh sengalnye kau hamzah hahahahahaha

http://afiqismaet.blogspot.com

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

CIS!

mereka sudah terkena!

Aflina Affandi said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi tahap 9 tu.

Engku Sofea said... [MEJAH JAWAB]

hahahha sumpah xleh blaaa :D

Rtp Farra Arisha said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHA

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

Hahaahaaaaa

Mr feckry said... [MEJAH JAWAB]

Selamat tahun baru. Semoga tahun 2012 Allah menambahkan rahmat , murahkan rezeki dan menjadikan lu sebagai hamba yang paling Allah sayang...

Faza said... [MEJAH JAWAB]

LOL!!!

cik ziqa said... [MEJAH JAWAB]

hahah, macam gampang...

happy new year !~

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

hehehe.. lawak je :P

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [MEJAH JAWAB]

haha melayan je diorng ni

blog-tips-kurus said... [MEJAH JAWAB]

depa tak kisah yek? haha!

panda bulat said... [MEJAH JAWAB]

lawak weh..tpi ape bende minatang dildo tuh? -,-

Cha said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaa! sengal doh

Hashira Yusoff said... [MEJAH JAWAB]

sengal lu mejah! kalu lu letak wa pnya komen wa kasi pancung lu mejah!

ganas tak ganas tak..hehe~~ =D

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahaha ni pesen soal jawab sndiri ni

Hidemichi said... [MEJAH JAWAB]

Mejah bahankan org ni mesti sbb tgh tensi lisa surihani dah nak kena angkut.

Afiq Ismaet said... [MEJAH JAWAB]

komen yang mempunyai link akan menyebabkan blog ini menjadi blog spam.

maka gua terpaksa delete komen yg ada link. Jadi jangan komen dan letak link ye..

wa tak sengaja post link on 1st. tapi lu memang genius. ok dah.

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

dildo..ape eh..

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

dildo..ape eh..

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

dildo..ape eh..

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

dildo..ape eh..

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

dildo..ape eh..

anis aniesa said... [MEJAH JAWAB]

mamat ni imaginasi tinggi btol !

Jamban Comel said... [MEJAH JAWAB]

seryess sengal dowh!! LOL

Qielafairy said... [MEJAH JAWAB]

Bawak mengucap.. wakaka

Ayu Jazari said... [MEJAH JAWAB]

sengal je..

dill said... [MEJAH JAWAB]

hahaha! mejah²

dill.

eton said... [MEJAH JAWAB]

giler arr.. hahaha

..awish.. said... [MEJAH JAWAB]

haha.. macam pape tah.. :D

umie naziera said... [MEJAH JAWAB]

adoii,gila gila ah

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

err...takut plak nak komen...hehe

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

wahhhwahhh pengkomen pun sama 'chomel' je mcm penaip entri ni kan :)

rerehalim said... [MEJAH JAWAB]

aku baru baca dari part1 sampai the latest. hamjad sungguh!

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said... [MEJAH JAWAB]

keji la kau ni!

honey amour said... [MEJAH JAWAB]

haahaa..siot jer..happy new year..hamzah :)

Yui Light said... [MEJAH JAWAB]

Aku rasa aku bukan budak baik je sebab tahu dildo tu ape tapi orang lain tak tahu. Adei

Huda said... [MEJAH JAWAB]

hehe

ABU said... [MEJAH JAWAB]

dildo saja kau sebut.. sangap di tahun baru kah hahahahahha..

shawn razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

hang belikanlah dildo utk aqim. kesian sgt gua tgk.haha







terbaik. tapi takut jugak jadi mangsa entry imaginasi lu.

nia marlissa said... [MEJAH JAWAB]

kreatif dan kritif ... HAHA

udacun said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah.. adeee ajee nak dibahan.. mejahh mejahh.

miSs aMaL said... [MEJAH JAWAB]

haha..sengal!

Fara E's said... [MEJAH JAWAB]

haha , sengal

Stryder said... [MEJAH JAWAB]

dildo..?hahahahaha~

Syat0za Zai said... [MEJAH JAWAB]

wakakakakka, sengal gila -,-

Akim Iqbal said... [MEJAH JAWAB]

Har har har. Titik.

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

MEJAAAAAHHH!! hahahahahahahahahahahahahahahahahah

Syafiq Rosli said... [MEJAH JAWAB]

haha kau selalu pergi kedai toy ke..

Cik Pulau said... [MEJAH JAWAB]

sengal la mejah ni... seyesss..
hahaha

Lifesaver Hamzah said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaa!boleh plak

cik aletheea: said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha bengot

mas saari said... [MEJAH JAWAB]

heheheheee...lawak paling sengal!

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

dah dua ribu dua belas perangai vavavi camtaik ko menten tak berubah yer budak!!

i loikeee!!!

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..mmg sengal! hihi

anGah said... [MEJAH JAWAB]

waka waka.. hahaha... macam tu pun ada? hahaa

k e y r i said... [MEJAH JAWAB]

ahaha awak seyh, xmemasal diorang lak kene kah kah kah

chiah_ismile said... [MEJAH JAWAB]

mejah jhat!apesal aku bru prasan menatam ni..aku baru kua dr batu ke!haizzzz!

Isteri Encek Bard said... [MEJAH JAWAB]

serius hakak baru perasan yang ni... i loikee bangla.. ensem aper idong mancong pipi tersorong sorong cam keta sorong.. ko hado...

Nurul Akmal said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaa..

Sanji Ngatmi said... [MEJAH JAWAB]

kelakar :-(

suka posing awek paju biru

SENGAL !!

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

@Sanji Ngatmiblabla bla

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...