Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Sunday, January 1, 2012

Kalaulah Lelaki Ada Buah Dada. Aww~

Perkataan buah dada lebih elok digunakan berbanding dengan tetek. Kenapa? semua orang ada tetek tapi tak semua orang ada buah dada.

Pernah dak lu orang semua berpikir apa yang akan berlaku jika lelaki pun ada buah dada? Entry ni tidak termasuk lelaki yang dah bertukar jantina ya, gua maksudkan lelaki normal.



Kalaulah lelaki ni ada buah dada, kalaulah..

1. Gangguan seksual kepada wanita berkurangan

Kalau zaman sekolah menengah dulu, ramai juga rakan-rakan perempuan gua yang menjadi mangsa aktiviti raba-raba ni. Kadang-kadang gua nak gelak pun ada dekat orang yang kena raba ni, diaorang pakai baju ibarat "tetet ini untuk tatapan umum sahaja, tidak boleh sentuh-sentuh".

Tapi cuba bayangkan kalau lelaki pula ada buah dada yang terbonjol tu. Korang rasa apa jadi dekat perempuan yang suka tayang aset ni? Mesti takdak orang nak tengok dah.. hahaha..




2. Wujud lelaki "hairy breast" atau tetek berbulu.


Golongan lelaki ni ada yang dada berbulu. Alah, lelaki genetik macam Shah Rukh Khan tu gerenti lah dada beliau berbulu. Tapi bila ditambah pula dengan buah dada, maka jadilah "hairy breast" gamaknya.

Gua tulis entry ni pun tiba-tiba rasa geli pula.. demmit, gila geli breast ada bulu..



3. Wujud teknik baru bermain bola.




4. Lelaki gemuk tidak lagi bersendirian.

Jika di sekolah asrama, lelaki gemuk biasanya akan jadi mangsa raba-raba oleh rakan-rakan lelaki  yang lain. Bukan nak kata kami ni lelaki gay ke apa, cuma dah itu menjadi tradisi sejak turun temurun lagi yakni tetek lelaki gemuk akan diraba-raba. Serius ni weh gua tak tipu sangat.

Kalau lah semua lelaki ada tetek, gerenti tradisi ini akan terhapus dengan serta merta. Diganti pula dengan tradisi cukur bulu dada beramai-ramai gamaknya.



5. Boleh membantu isteri susukan anak.


gua sendiri tak tahu dimana logik akal susu keluar dari tetet lelaki ni. Tapi dah nama pun "kalau" tadi, jadi tak payah lah nak pikir jauh sangat okeh. hahahaha..





dah.. gua penat pikir dah. Sebagai penutup entry ini gua bagi lu orang tengok youtube nih. haha~



Comments
127 Comments

127 comments:

cik miera said... [MEJAH JAWAB]

haha.. ko nk tetet ke?

yana said... [MEJAH JAWAB]

sengal sungguh ayat yg digunakan..kalau boleh nak suh laki beranak je..apa perasaan..

Aya Ariel said... [MEJAH JAWAB]

wakakakak...gile babeng mejah imaginasi tinggi menggunong~~

sguh burok laki ade buah dada..yewww~~

visitme@FaTiN cOrNeR said... [MEJAH JAWAB]

hoho..geli plak baca..haha..

Allya Riff said... [MEJAH JAWAB]

haha lawak gila dohh.

Lea Isnawi said... [MEJAH JAWAB]

yang last tu xleh blah
siapleh sharing2 tugas ngan bini lak

kah kah kah

dill said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha!!! lawak mejah oii

dill.

Syafiq Ahadin said... [MEJAH JAWAB]

bodoh!!! bodoh!! hahahahahahaha!

liyana said... [MEJAH JAWAB]

entri yang perlu di sensored~



:p

apix said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha .. lawak ..

iMah said... [MEJAH JAWAB]

pompuan dade flet boleh jeles ngan laki yg ade breast..
haha

syabab said... [MEJAH JAWAB]

haha..lawak2... but if guys have breast hopefully they wil understand how woman felt when they r being abused..hehe

Akim Iqbal said... [MEJAH JAWAB]

OMG, tetek !

timtim said... [MEJAH JAWAB]

hairy breast. GELIK

shawn razaleigh said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha.

asek meraba diri sendiri jelah mcm ni. adehhh

Hazwan Arif said... [MEJAH JAWAB]

kah3...kantoi suka raba dlm kelas

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

rimas aku ngk lelaki tetet besar..tak lalu makan dibuatnya jgnkan lelaki kalo pompuan pun aku dh rasa loya tak tau napa bagaikan terbau2 peluh yg masam je..kuikui

VanillaIce said... [MEJAH JAWAB]

jilake apa ni?

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

erk.. mcm lucah pun ada entry ni. bersyukurlah laki x de breast. mesti korang tak reti uruskan. haha..

naziyatul fatihah said... [MEJAH JAWAB]

guling-guling gelak.

Dee Zahari said... [MEJAH JAWAB]

Tsk tsk tsk..

Ham! kembali la ke pangkal jalan..

hahahahhaha

*oh lamonyo xkomen blog mu ;p

vampire's lovex said... [MEJAH JAWAB]

kah kah !!! yg last tu lawak lah gilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...

hawiz said... [MEJAH JAWAB]

hahaa....sengal..eh..tp kwn aku ade kot yg bertetet..opss..gemuk kn..kui3..xmo lah...xsesuai dol..

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

Muahaha.. bunguk.. kang ada tetet btl br tau..

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

Muahaha.. bunguk.. kang ada tetet btl br tau..

Miss Anne said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..crazily out of mind!

Hidayah Delilaz said... [MEJAH JAWAB]

adeh, sengal lah kau buat post ni. bahangong haha

Ayeem Jemain said... [MEJAH JAWAB]

aku ade tetek what

Syiela O-lala said... [MEJAH JAWAB]

hairy breast tu paling geli. eeuuwww!

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

hairy breast??hahahhaah geli doh!

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [MEJAH JAWAB]

ibaratkn ada buah dada tu dengan ada perut.. laki n pompuan ada perut.. so dua2 x heran dengan perut masing2 huhu pendapat aku jela bro..hehehe

cik najihah said... [MEJAH JAWAB]

hahahahah x bole bla..sume stok gile2

Cik TeN10 said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.. kl dh leh menyusu tu tlg beranakkan skali la trus.. bru hebat haha

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

haha serabai giler!

✿Dear Yayah✿ said... [MEJAH JAWAB]

errr... huduh gilak laki ada menda tuttt.. *tanak sebut. wahaaaaa

jijik ah tgk gambar laki tu~ haha

eeeeiiii

Ain Dzaya said... [MEJAH JAWAB]

walaweeii..tak sia2 ain fes time datang sini..mmg sempoi dowh! ayat blog nie...lantas terus follow..

untungla laki ada breast ..pasnie xdela sesi project 'ringan-ringan ' dag dalm bercinta..hahaha

http://aindzaya.blogspot.com/2012/01/rama-rama-sungguh-cantik.html

mari sama sama kita hayati :D

littledolphin said... [MEJAH JAWAB]

LOLOLOLOLOLOLOLOLOL

this is super hilarious!

imaginasi terlampau tinggi la kamu ni~

Taufan Bin Ribut said... [MEJAH JAWAB]

macam kimak..hahahhaa

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

kalo MU gunekan cara ke-3 semalam pasti tak kalah hmmmmmm.

jaya jr said... [MEJAH JAWAB]

haha,ade teknik baru dalam menggelecek bola..

Atiqah Wadiah said... [MEJAH JAWAB]

tulah aset wanita yg laki x der..
btw,teknik kepit bola celah buah dada tu sgt lawak :D

Rtp Farra Arisha said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHA (arisha nya pingin ketawa aja)...

Amna.Qadeeja said... [MEJAH JAWAB]

tulah kalaulah lelaki ade hmmm mesti gejala seksual berkurangan.

Original CikTeddy said... [MEJAH JAWAB]

ops,cik ttup mata okeh =)

Delle. said... [MEJAH JAWAB]

geli lah gilaaa. hahahha -____-

mie said... [MEJAH JAWAB]

yang no.4 tu ada betulnya...
ahahahahaa

nina athiramisu said... [MEJAH JAWAB]

cousin laki saya yg berumur 7 thn,dia mmg tembam..buah dadanya diraba oleh budak perempuan kelas dia..haha

ieyza afieyna said... [MEJAH JAWAB]

lol punye entry.. ewww.. geli bace.. haha

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

haha, ngeri...

kalau jadi kenyataan pon...

bg tuan punya blog ni yg ada dulu haha, gurau je bro!

tieha ismail said... [MEJAH JAWAB]

hahaha tabley blah laa vid tuh...memain lak...

nitnot said... [MEJAH JAWAB]

Bapak ahh takde yang lagi bangang kee ?

HAHAHA mesti otak lu nii asek kuningg jee kan brader ?

kehkehkeh ;p

LynN LoLa~~ said... [MEJAH JAWAB]

bongek nak mampos. mujor 'kalau'lah.. haha. tak spesel da laa org pompuan law laki ade jugak

♥♥ arabella ♥♥ said... [MEJAH JAWAB]

makk aii hebak laa imaginasi...teringin ke? haha

Faizal Fredley said... [MEJAH JAWAB]

kah kah kah...giler ko mejah...meh tetek ko skilo..

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahhaha kepit bola pakai tetet! siod kau mejah

ABU said... [MEJAH JAWAB]

esok esok nanti kau gemok ada la tetet kau jugak.. tunggu la hahahahaha

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said... [MEJAH JAWAB]

ngom budak ni. wakaka

bebulu gua nengok buah dade bebulu.

snobbishdude said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
snobbishdude said... [MEJAH JAWAB]

Something comes to my mind: apa yg membuatkan mejah terpikir nak ada tetet nih? mungkinkah...

AmirahSM said... [MEJAH JAWAB]

errkkkkk!!!!!

yaya_flanella said... [MEJAH JAWAB]

luckily tak wujud hoi. haha

hani said... [MEJAH JAWAB]

adoi adoi adoi..
aku tak bleh brenti gelak lagi nih!!!

Ujang9897 said... [MEJAH JAWAB]

buah dada aku pun dh makin besar.,derm

Fit3 said... [MEJAH JAWAB]

ade sape2 nk bg tetet kt mejah.die nk tetet lagi laa..hahaha

chemay said... [MEJAH JAWAB]

mejah nak buah dada ke?
hahaha

semutsengal said... [MEJAH JAWAB]

huduh kau tau, huduh.



HAHAHAHAH

Anak Pak Amran & Makcik Hasmah said... [MEJAH JAWAB]

Tak salah org panggil kau Sis mejah oi

amirah said... [MEJAH JAWAB]

gaya2 mcm tingin je..kalo sume orang ada payuda kan sure berlambak kedai jual bra..pastu salesman pun ramai jual bra..iklan kat tv pasal bra..

athirah said... [MEJAH JAWAB]

hah sengal

fieka said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
fieka said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..silap2x tetet laki lagi besar dari pompuan :P

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

Allah dah ciptakan hambanya ini berpasangan kan..saling lengkap-melengkapi antara satu sama lain..so, sebab tu laaa pompuan ade lelaki takda..kalu 2-2 ada,dh lain laaa ceritanya...

btw, mmg kelakar imaginasi ko tu...yg berbulu tu plg geli...euuuwww

cik hanny^^ said... [MEJAH JAWAB]

buruk benor hairy breast tu mejah oiii.. hahaha

mish eden said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...terguling2 aq gelak bce entri ang...da nme pun kalau kan...hahaha

cikwahidaidris said... [MEJAH JAWAB]

adoi nye pon. kelaka gilerrr. ahaha :P

faiznur rotashia said... [MEJAH JAWAB]

=.= yang main bola tu paling sengal..

Anith Hanisah said... [MEJAH JAWAB]

jilaka..ahhahaa

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

kalau gitu ....servis urut TETET akan dapat sambutan laaaaa

Mak Usu said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhahaha.........lawak2... ketawa smbil guling2 pas baca.. steady..
Follow sini terus...
Nak jadi rakan oltromen gak la...

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

HAHAHAHAHAHAHAHA keluar air mata gelaki ni hoi. hahahahahahahaha

nazirulhazwan~ said... [MEJAH JAWAB]

Ini entry gile woo

Ezad Skytech said... [MEJAH JAWAB]

haha..geleng kepala aq baca entri ni...serius sengal..haha~

ieda said... [MEJAH JAWAB]

eekkeke mcam2 lahhh ;)

cik ciput said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahkah..gelak guling2 aku baca tau tak mejah?

*hairy breast paling tak bleh blah hoi!

~Nana BamBam~ said... [MEJAH JAWAB]

okeh Kalau lelaki ada tetet, kompom pempuan2 jadi andartuater...

Hidemichi said... [MEJAH JAWAB]

tinggi sungguh keyakinan lu up entri mcm gini...gua tak berdaya.

Diyana Norman said... [MEJAH JAWAB]

nmbr 3 tu xleh blah la bro.. hahahaha.

ilovekampungku said... [MEJAH JAWAB]

kakakaka...kelakar

chiah_ismile said... [MEJAH JAWAB]

esk2 timbul la 2 tetet c mejah 2!ahahaha

NUke_Rude said... [MEJAH JAWAB]

hahahahhahaha. lol!
entry ni terbaik!

nur chahaya abadiey said... [MEJAH JAWAB]

erk..entry mcm nie pon ader ker?? LOL! .... :P

Firdaus® said... [MEJAH JAWAB]

entry ni tak boleh blah..hahaha 1st time sampai sini..nak follow..

do follow my blog juga ye =)

Zakaria's daughter said... [MEJAH JAWAB]

haha. maluuuuu rr baceee entry nih
-,-''

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

kalau laki ada buah dada pun gua lagi suka aweks punya. pakej atas bawah :p

widiea azira said... [MEJAH JAWAB]

hahah kalo laki ade buah dada xyah kawin pn xpe. .dh ade kan..haha

Teenager Housemaid said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..
sengal dowh hang ni~~~
-_-'

Sharif said... [MEJAH JAWAB]

Aneh

hazanis said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha...kau punya imaginasi tinggi woooooo..muahaha

nurkaloi said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha bengong betul !

jenab said... [MEJAH JAWAB]

hahaha...ad je idea ko kan.. imajinasi tnggi betol..

cik wanie Lovela (CWL) said... [MEJAH JAWAB]

errrrrrrr hahaha

Lady Emilya said... [MEJAH JAWAB]

entri gile!

:D

nignagger said... [MEJAH JAWAB]

"tetet ini untuk tatapan umum sahaja, tidak boleh sentuh-sentuh".
ayat ni..win!! ade sesape sentap?lolz

K O R I E said... [MEJAH JAWAB]

mcm siak jea entri ni

Imaginasi tahap dewa doh ;O

zOeY zAu YaH said... [MEJAH JAWAB]

errr???

lisa said... [MEJAH JAWAB]

hahhaaahaha sengal!

Mia Adriana said... [MEJAH JAWAB]

sengal !!!

Cik Suriz said... [MEJAH JAWAB]

oiiii geli oiii... lg2 yg berbulu tu... cis

Cik Anita said... [MEJAH JAWAB]

hadoiii la...

Nyamuk Terbang said... [MEJAH JAWAB]

hairy breast???wkaka

ABU said... [MEJAH JAWAB]

ENTRY INI TELAH DIUNDURKAN KEBELANG..APAKAH APAKAH!! HAHAHAHA..

kLiPKeRt@sPiNk said... [MEJAH JAWAB]

mejah giler!!
geli doe.hahahaa

azreen mahmud said... [MEJAH JAWAB]

haha....gile pnye entry..

Cik Chokie said... [MEJAH JAWAB]

hahaha xdapat bayangkan kalau lelaki gak ada buah dada XD

fuhhh menyenangkan kerja perempuan XD

cik aletheea: said... [MEJAH JAWAB]

hahahhaha...sengal banget!!!!!

Eera Shera said... [MEJAH JAWAB]

eeeii geli

ain hamiza said... [MEJAH JAWAB]

haory breast tu mmg sumpah GELI!!!!! hahaha

L Halim said... [MEJAH JAWAB]

Pmpn leh ke kepit bola kat buah dada?hahaha

L Halim said... [MEJAH JAWAB]

Pmpn leh ke kepit bola kat buah dada?hahaha

L Halim said... [MEJAH JAWAB]

Pmpn leh ke kepit bola kat buah dada?hahaha

L Halim said... [MEJAH JAWAB]

Pmpn leh ke kepit bola kat buah dada?hahaha

L Halim said... [MEJAH JAWAB]

Pmpn leh ke kepit bola kat buah dada?hahaha

icE^tEa said... [MEJAH JAWAB]

bodo na laaa haii

naiemah_ramli said... [MEJAH JAWAB]

erkkk...hihihihi...kalau je kan...=.=''

Rokiah Wandah said... [MEJAH JAWAB]

ngong ! hahaha

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said... [MEJAH JAWAB]

tak syok laki ada tetet nti dorang xjakun tgok tetet

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Pelik tapi benar? Mungkin..

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...