Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Wednesday, September 26, 2012

Ter-Mengurat Awek Seksi Di Pantai Batu Burok

Pada cuti semester ini gua dan juga seorang rakan pergi berjalan-jalan di Pantai Batu Burok, Terengganu. Ketika gua berada disana, tiba-tiba gua ternampak ramai peniaga layang-layang. Tanpa berpikir empat kali, gua terus keluarkan duit dan membeli layang-layang tersebut.


Ketika gua sedang asyik bermain layang-layang tanpa menghiraukan tanggapan orang ramai, tiba-tiba secara magiknya ada seorang gadis seksi berjalan berlenggang-lenggang dihadapan gua. Agak terkesima sekejap gua ketika itu kerana awek itu pakai baju singlet aje nampak ketiak, tudung pun tak pakai. Dah la baju beliau ada gambar kartun. Baju gambar kartun memang sejak azali lagi feveret gua ni. Perghh..


Tengok baju beliau ni, siap ada tulisan "beach baby" lagi. Dah nama perempuan kan, nak pergi jalan kat pantai pun kena ada pakaian seragam dia.. 


Kusangkakan panas hingga ke petang, rupanya hujan ditengahari. Peribahasa ini kalau letak dalam karangan ketika darjah enam dulu boleh dapat markah lebih. 

Tiba-tiba..


Tiba-tiba sahaja awek seksi tu pergi berlari ke arah pantai yang berombak kuat. Takut juga gua ketika itu, dah la gua ni berenang pun tenggelam timbul. Tanpa berpikir empat kali, gua terus menjadi hero dan terus selamatkan keadaan.



"Hei! Mung buat nape tu ke anok orang!", tiba-tiba gua dengar suara jerkahan dari belakang. Bunyi nyaring dia kalah suara Ziana Zain.

"Saya nok selamatkan budak ni aje", gua berkata-kata agak gagap.

"Selamatkan korok mung, dia nok main air je, mung dok nampok aku ade sini?", kata perempuan itu lagi.


Selepas menjelaskan keadaan sebenar, barulah mereka tahu bahawa gua bukannya lelaki Pedo. Gua cuma lelaki yang berniat baik sahaja. Rupanya awek seksi itu anak saudara mereka, suwit betei kejadian ini.

Tanpa buang masa yang sudah banyak terbuang ini, gua cepat-cepat keluarkan henpon gua dari kocek. Bak kata orang tua-tua kalau terlambat maka melepas lah. Kalau melepas menangis dengan irama lagu pun tiada gunanya lagi. 


Hampir-hampir sahaja gua melompat kegembiraan selepas mendapat nombor talipon. Nasib baik gua dapat mengawal emosi cinta ini dan tidak melompat, kalau tidak kemaluan lah nanti.






Sekian sahaja cerita rekaan gua pada kali ini, tata, i lebiu ol~
Comments
123 Comments

123 comments:

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

apa neraka ini?

mizzkechique said... [MEJAH JAWAB]

comel awek tu..

Akim Iqbal said... [MEJAH JAWAB]

whattt the whatttt

*SiRibenMerah said... [MEJAH JAWAB]

cerita bergambar kah? tahniah paparazi yg candid pic neh.. ahahaha~

*Miss Geli^ said... [MEJAH JAWAB]

awek tu pakai pampers terselit celah bontot

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

manjanya dia :P

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

wahh! bole buat iklan pendek ni ... sure iklan digi pasni jd camni, mejah jadi maskot digi tu :P

::ienafazlyna:: said... [MEJAH JAWAB]

ceysss..konon nak jadi hero la kan

adib usairi said... [MEJAH JAWAB]

==" wat de hair~jadi episode ni kau xbertukar la mejah?

si robot comel said... [MEJAH JAWAB]

hai superman. :D

si robot comel said... [MEJAH JAWAB]

hai superman. :D

timtim said... [MEJAH JAWAB]

cantik layang2 mung

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

boleh jadi pengarah drama nie..heheee

apix said... [MEJAH JAWAB]

he3 .. amboi2 .. menyelam sambil minum air .. hahaha

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

acehhhhhhhh

cheqna said... [MEJAH JAWAB]

hahahaha
golek suker..ade gok gini ork???
doh boleh r g selamat cheqna plop ekgi...

amirah said... [MEJAH JAWAB]

kalah iklan petronas masa time raya..

Saddila said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkahkahkah

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

hahahaahahahaha. tersengih baca entri ni pagi buta sambil skype dgm mak saya.

msredcheesecake said... [MEJAH JAWAB]

Awek tu mmg cun tapi seksi sgt.... Heee...

Syafiq Ahadin said... [MEJAH JAWAB]

rajin lah update!! haha! neraka apakah ini? hahahaah!

suk said... [MEJAH JAWAB]

seksi sangat awek tu. kena tapis dulu ni.

kajaharuna said... [MEJAH JAWAB]

kau ni banyak berangan ni.. banyak terpengaruh dengan cerita atromen..

hahaha

[k]o{q}i[n] said... [MEJAH JAWAB]

Sesuai sungguh awek tu ngn ko

lynnaiza said... [MEJAH JAWAB]

kahkahkah!gilaaa.

Zinnirah Humaira said... [MEJAH JAWAB]

in ini ini..ini buat gwa rasa tersenyum sipi sipi..kehkeh

mia said... [MEJAH JAWAB]

oke, awek tu btol-btol seksi..

kueh bakar said... [MEJAH JAWAB]

kerana awek...

'hilang' layang-layang

hahaha

kueh bakar said... [MEJAH JAWAB]

kerana awek...

'hilang' layang-layang

hahaha

HeNRieTTa JoSe said... [MEJAH JAWAB]

Rindu ngn pantai batu bruk....tempat bermain berdating datingan di suatu masa yang dulu....huhuhu....

Fana | Aqim said... [MEJAH JAWAB]

pergh..heroo cam cokelat hero lah ko mejah..hahaha

shera haifa said... [MEJAH JAWAB]

hoho.. awek yang belum akil balikh lagi..

hani said... [MEJAH JAWAB]

candid lagak seperti paparazi
ada feel feel bintang olywood tak kau bila dicandid laksana itu?haha..

Muhammad Saiazuan Norhalik said... [MEJAH JAWAB]

huhu nsb ko x kepilkn gmbar awek tu, klu tak brtambah plak dosa tu nantikan :D

shigellazoster said... [MEJAH JAWAB]

pakai baju tak de lengan nampak ketiak nak pakai tudung mende.... hahah.... comel je cite mung ni ....:)

starzieti said... [MEJAH JAWAB]

hahaha.

Aweyn said... [MEJAH JAWAB]

perghhh pantai batu buruk. haha. layan a&w kt situ selalu :)

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

chewahhhh~~

nouveaucloset said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by a blog administrator.
lionteen said... [MEJAH JAWAB]

erk~ boleh lak cenggitu yek

Encik Fikhri said... [MEJAH JAWAB]

mejah,bape la ko bayar dorang untuk snap gambar tu ek..haha.kretif2

budak kecik said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha. ngeng la demo! rupa2nya 'gadis seksi' tu seorang budak? hah??

tp at least bley knal ngn mkcik2 dia. ke guane? keh3

Paris Lipton said... [MEJAH JAWAB]

ade paaparazzi retis~

yunZatie said... [MEJAH JAWAB]

untongla wat krgn bergambar

e4ezzati said... [MEJAH JAWAB]

kemain kau. pantas dan tangkas

~ Cik Azz ~ said... [MEJAH JAWAB]

Hehehehe...

Cepat dan pantas sungguh mung bertindak..

KaK LimAh Si SupiR said... [MEJAH JAWAB]

hik3..mcm2 :P

Lea Isnawi said... [MEJAH JAWAB]

sempat pulak papaprazzi snap kejadian berlaku tu ye

hahaha

Azham Vosovic said... [MEJAH JAWAB]

haha...lawak gila hehehe

cik aletheea: said... [MEJAH JAWAB]

wakakkaka..sengal ya amat..wkakakakakka

3no gr33ny said... [MEJAH JAWAB]

awek tu mmg terbaikkk lah!!

visitme@FaTiN cOrNeR said... [MEJAH JAWAB]

cit! tertipu..haha..

♥ NuR 'aQiLaH ♥ said... [MEJAH JAWAB]

gua tak sangka taste lu centu :(

Yuyu said... [MEJAH JAWAB]

semua komen diatas utk sedapkan hati hamjah ian saja.percayalah.


lalalalalalaaa

cikpia said... [MEJAH JAWAB]

imaginasi ko tak tercapai akalmu la hammie....... kipidap!

misluvcoklat said... [MEJAH JAWAB]

fuyoooooooooo!
dpt no awek tuuuuu ..
hahah XD

Red said... [MEJAH JAWAB]

DEM. Orang lidi tak ikut ke doe?

melle amir said... [MEJAH JAWAB]

nice

a little less conversation said... [MEJAH JAWAB]

lu pelok awek tu...ape rasa weh? Kah3

erysweetie said... [MEJAH JAWAB]

cehhh...sempat lagikkk.. =p

bLaCk pEarL said... [MEJAH JAWAB]

mmg mengarot benor..hahah.. :D

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

sexy betul awek tu. amboi amboi.....

Ms Bery said... [MEJAH JAWAB]

untung la.. :D

Miss Anne said... [MEJAH JAWAB]

amboi..comelnya heroin ni..
pampers comel je terselit sebelah.hehehe

nasha sanza said... [MEJAH JAWAB]

hehe..itu awek awk rupanya...=)

Nazrul Ashraff & Syaza Athirah said... [MEJAH JAWAB]

epik betul cerita kau., haha

nabila faryzza said... [MEJAH JAWAB]

dapat no awek nampak ketiak tu ke, akak saudaranya? HAHA :D

TeehaMohd said... [MEJAH JAWAB]

kita gi jugok pata. sebeloh rumah kita je. bakpe dok roger ? hehehe :D

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

hahahah comel kank2 tu

::cik asha:: said... [MEJAH JAWAB]

hahaha..ingt betol2 awek seksi..


korok mung..hihihi

Aujinz said... [MEJAH JAWAB]

korok mung!! kah kah kah...

purplekyu^_^ said... [MEJAH JAWAB]

haha, ter-mengorat la pulak ekk.

Hidayah Delilaz said... [MEJAH JAWAB]

tak menyempat hahahahahaha

Sky Before Pinky said... [MEJAH JAWAB]

First..salam diucapkan..thanks visit saya punya blog...hehe..
seronok p pantai kan... erm..cite nie ada tak cam "sambil menyelam minum air".. hehe

salam perkenalan ya...

Lady Emilya said... [MEJAH JAWAB]

hot sungguh gadis itu lalala :D

aimie said... [MEJAH JAWAB]

LOL hahaha xD nice !

farhan said... [MEJAH JAWAB]

haha..cite ni memang kelakar la..

Sharif said... [MEJAH JAWAB]

Nice

dayu_myself said... [MEJAH JAWAB]

perhhhh...
dah lama tak melawat blog lu..
hahaha
gatal bebeno la hang ni..
sempt lagi nak berrmah mesra...
:P

Syasya Fitriana. said... [MEJAH JAWAB]

krim slm kat awek sexy! :D

♥ p a a n i ♥ said... [MEJAH JAWAB]

hahaha sempat lagi tuuuu ;p

Boni JLL3 said... [MEJAH JAWAB]

hahahahahaha..adoi..tertipu akhirnya aku,selalu aku je menipu orang..hehehehehe

budak kacamata said... [MEJAH JAWAB]

agak tertipu di permulaan srita..hahhaa..

Nurul Aisyah said... [MEJAH JAWAB]

wahahha...lawaknya....huhu

Sera said... [MEJAH JAWAB]

Haha . Sempatt Jugakk ..

wanie ~ said... [MEJAH JAWAB]

terbaikk ;)

[sutera kasih] said... [MEJAH JAWAB]

sungguh comel kamuuu ya haha

era kecik said... [MEJAH JAWAB]

sempat lagi dia.. haha XD

fakhri khairi said... [MEJAH JAWAB]

seksi seksi sekali

littledolphin said... [MEJAH JAWAB]

cerita rekaan je ke?

ala..ingatkan cerita betul :pppp

♥e'in♥ said... [MEJAH JAWAB]

peh!!!! gile comel awek tu..

FaFa Remina said... [MEJAH JAWAB]

awk kena berterima kasih dgn 'awek seksi' tu ..hehehe~ follow me yea :D

aunty p said... [MEJAH JAWAB]

abam mejah, selame 20 thn bce blog abam, bru pasam kt header ade ayeem ngah kelip-kelip mate

ABU said... [MEJAH JAWAB]

rupanya cerita rekaan semata mata hehehehe..

aku rasa kau pernah pi tempat ni masa gi ternganu tidak berapa lama dahulu kala..

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

aku nak tempah awek tuh lah wat bini . haha

Anif Abdullah| AA said... [MEJAH JAWAB]

dah ade sifat papa disitu,sekian..

Nizam Ijam said... [MEJAH JAWAB]

seksinya..haha

Cik Cakula Cemekut Cekelat said... [MEJAH JAWAB]

konpius...ko dpt no perempuan yang mne??

gadis oren said... [MEJAH JAWAB]

rekaan semate2 . huhuhu

Salim Harmanain said... [MEJAH JAWAB]

comel awek... :P

Nurul ain said... [MEJAH JAWAB]

awek tu comellll :)

Ahmad Sabree said... [MEJAH JAWAB]

tak salah... kate org sambil nyelam minum air.. hahaha...

yad'z said... [MEJAH JAWAB]

apekahhhh apekahhhh apekahhhhhhh

eRza farEeha said... [MEJAH JAWAB]

awww comelnye awek tuu..nk ngurat..ahaha

Faza said... [MEJAH JAWAB]

LOL!

Hotz Mumma said... [MEJAH JAWAB]

hotz mumma..balas kunjungan...nice entri...awek yg comel tu...excited tgk air..CNY hr tu br je hotz mumma dan anak2 bercuti d pantai batu burok.pekena nasi ayam yunan...best sgt2..

ayu cheese cake said... [MEJAH JAWAB]

hihi control macho je kan bila terangkan bende ap yang terjadi. hikhik ^^

chemay said... [MEJAH JAWAB]

nebenggg molekkk mg mejahh.
hahaha

JMR said... [MEJAH JAWAB]

natang mung...

ardz marn said... [MEJAH JAWAB]

banyak tengok DVD nie..

NisaAdnan said... [MEJAH JAWAB]

do oh sguh la citer mu. haha

aswadz said... [MEJAH JAWAB]

comel awek tu. hahaha...

YOUsoF said... [MEJAH JAWAB]

Aku dah tak berapa ingat cara mengurat.. Walau mengurat secara rekaan..

lisa said... [MEJAH JAWAB]

gatal.haha

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

hi!!!

cik azeya said... [MEJAH JAWAB]

pewit, hensemnye laut

♛ Azie Azra ♛ said... [MEJAH JAWAB]

tak sabar nak balik terengganu main2 air kat pantai batu buruk. kot jupe kite nak lemas, tlg la selamatkan. muahaha

Eera Shera said... [MEJAH JAWAB]

konon hero la tu selamatkan awek hehe

Gadis mutiara_Solehah said... [MEJAH JAWAB]

Pergh,terbaik ^_^

semutsengal said... [MEJAH JAWAB]

kalau dekat mall mcmana pulak ?

Sanji Ngatmi said... [MEJAH JAWAB]

repost ke hape ni .. tunggu kitorang terjah ko .. BLOGGERBOY isu #01

Maria Menado~ said... [MEJAH JAWAB]

haha. okay,

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

Ptuiiiih..!

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...