Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, May 1, 2012

Dua Langkah Menjadi Student Ohsem





Print test menggunakan Samsung ML-2160 Series Mono Laser Printers, kelajuan average 3 second per page. 




Minggu lepas sempat juga ke Low Yat, singgah kejap tengok harga printer Samsung ni, harga dah turun beb. Dalam RM150 lebih gitu lah. Lebih kurang aje harga dengan printer yang guna ink.

Dekat sebulan dah guna printer Samsung ni, toner dia serius jimat gila-gila. Student kan kena berjimat, hehe..



Comments
20 Comments

20 comments:

eton said... [MEJAH JAWAB]

waaa.. lagu doe.. klu nak print report last minit ni pasti cepat kan.. hehehe

JungRara said... [MEJAH JAWAB]

siyes ke jimat??mau beli lah ^^

kura said... [MEJAH JAWAB]

ooo yekeeee. kena beli lah ni. samsung!

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

nak beli utk opis lah, hikhik~~

Nurul Akmal said... [MEJAH JAWAB]

Untuk student memang sangat sesuai.. ;)

sYafIk-wAy said... [MEJAH JAWAB]

kalau dah promote dalam blog , konfom lah ok printer ni . hehehe

Nowa Buddin said... [MEJAH JAWAB]

wow! bestnya! =)

El-Janna said... [MEJAH JAWAB]

hmm kna bli jgk nii

yuyu said... [MEJAH JAWAB]

jual printer ke bang?

dear yayah said... [MEJAH JAWAB]

promote printer nmpk.. ahaha

Shiema Sufian said... [MEJAH JAWAB]

Amboi, promote samsung pulak. hihi

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

pasni nk print pape p jumapaaa hang jelaa naa ^^

~ Cik Azz ~ said... [MEJAH JAWAB]

samsung okay...

samseng yang tak okay...

:D

zida said... [MEJAH JAWAB]

tak guna ink?

Cik Nurul said... [MEJAH JAWAB]

whoaaa betul laju ni.. heee

Cik FaRiZaM said... [MEJAH JAWAB]

jimat ke? haha

Ryu on ahsfantasy24.com said... [MEJAH JAWAB]

boleh angkat satu ni :)

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

betul. mmg kena jimat cermat

Hashira Yusoff said... [MEJAH JAWAB]

wahhh!! mmg ohsem. aku pakai printer canon 3in1 x smpai setahun dh rosak. bukan slalu guna pun. mahal plak tu! Ggrr.. sikit2 x dpt detect ink. geram haku! nak kena tukar baru la jwnya ni. :D

ain dzaya said... [MEJAH JAWAB]

boleh harap ker barang lowyart..buat skit hati adela..pirate!pirate!pirate!

"Binatang pun pandai berkasih sayang. Manusia?".

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...