Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, May 14, 2012

Roomate Pun Suka





semenjak ada printer samsung ni hidup aku tak tenteram. Hari-hari ada aje yang nak datang pinjam. Student beb, meminjam perkara biasa.

Bila dah ramai guna ni, aku perasan butang printscreen (new feature) yang digembargembur tu takde lah kami student guna sangat. Maybe diaorang nak tambah kelainan kot.


first time jumpa printer laser yang kecik gini.. yang eksited print secara free semestinya roomate..


Comments
19 Comments

19 comments:

azri johan said... [MEJAH JAWAB]

lulz

Atiqah Wadiah said... [MEJAH JAWAB]

ehemm...nk rasa jgk print secara free blh? :P

Camy Alya said... [MEJAH JAWAB]

haha. nanti suruh diorang beli ink pulakk :P

Nyamuk Terbang said... [MEJAH JAWAB]

dlu kiter buat bsnes print dkt hostel..lumayan wooo

Faaizz d. Zul said... [MEJAH JAWAB]

teringin juga gua nak cuba printer lazer cenggini.

dengan harapan dapat print percuma. baru kelas gitu.
;p

Ad_dEen said... [MEJAH JAWAB]

bertuah kawan2 abam mejah..
tetibe rasa nk jd besfren abam mejah la plak..
ahakkk...

anakcikbob said... [MEJAH JAWAB]

otak aku dah pikir bisnes je nih.

laskar pelangi said... [MEJAH JAWAB]

buat amal untuk roomate katakan =D

Hashira Yusoff said... [MEJAH JAWAB]

ok fooine aku jeles!! Y___Y

Yana Libra said... [MEJAH JAWAB]

biasalah tu student..huhu~~ :p

✿ pink velvet ✿ said... [MEJAH JAWAB]

kitorg dulu kat rumah sewa, siap letak tabung kat sebelah printer.. sape gune, masukkan 20sen, kdg 50sen selai.. sape yg x masukkan, sila malu dsitu, haha~~

ABU said... [MEJAH JAWAB]

hahahha biasalah student life.. dah rase da benda benda ni semua.. nak cas pun tak sampai hati..hahahahaa

Cik tikah said... [MEJAH JAWAB]

nape x buat bisnes? dpt gak tmpung makan 1 hari. hehe..

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

aiseh..kalau tau pinjam wat print guestbook haha ;p

mie said... [MEJAH JAWAB]

tu dia..
boleh jadi agen printer la lepas ni..
eheheehehe

abam senior said... [MEJAH JAWAB]

omai. lu budak UIA ke. baru gua tahu. junior gua ni.

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

tolong print report gua ni mejah..printer gua kehabisan ink laaa plak..huuuuuuuu

Mitsu Kizu Zie said... [MEJAH JAWAB]

free tu best yg tak best ink sorg2 tanggung haha

IEQAH said... [MEJAH JAWAB]

oitt mejahhh..nanti ieqah nk p pinjam printer pulak k..de 1727483598 keping nk print

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...