Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, July 24, 2012

Bazar Ramadhan Bangsar, Mejah Meniaga Lagi



Jika tahun lepas gua meniaga air soya di Terengganu [link lepas] , Ramadhan kali ni gua berniaga di Bangsar pula. Bajet meluaskan perniagaan lah tu padahal kerja dengan orang je... hahaha



Ya, gambar peluh-peluh ketiak masam, mula hitam legam dek panas matahari.. Perut macam biasa, one-pack.











bersama Bos Besar, Ruby gojes yang asyik asyik kira duit. haha.. gambar diambil oleh tunang Ruby




Meniaga lauk-lauk biasa sahaja untuk berbuka, special menu adalah Kerabu Sotong, dah kenapa nohorom sangat takdak gambar kerabu sotong nih! arghhhhh

baidewei,

Lokasi adalah tepi Bangsar Village, Jalan Telawi. Dibuka setiap hari kecuali Ahad. Jangan mai mintak free, gua sepak laju laju nanti. Bagi duit lebih takpe, gua pun nak beraya sakan juga tahun ni.. hehew



Itu saja update dari gua, Salam Romadhon. Moga diberkati Tuhan. 


p/s: nak datang sila bawak member lawa sorang dua..
Comments
32 Comments

32 comments:

Cik Cammy Lia said... [MEJAH JAWAB]

ape dpt kalo bwk awek lawa?hahaha

-puasa tu betul2 la wei ahaks

En Tapi said... [MEJAH JAWAB]

patot gi drumos tak dop.. ceit.. no tel 999 pun dop leh.. -_-

onie said... [MEJAH JAWAB]

amboi mejahhhhh,p/s tu tak menahan nohhhhh,haha.....

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

tak menahan suruh bawak member lawa sorang dua. haha. kalau bawak, dapat diskaun tak?

salam ramadhan :)

Cik Saila said... [MEJAH JAWAB]

nak pergi sana lah..nak tgk mejah je. ;p

Adylia Qarissa said... [MEJAH JAWAB]

cer senyum sikit..tau la ketiak dah masam...cenyummm..cakkk!! ;p

SoLy SoLicious said... [MEJAH JAWAB]

raya t boleh ler mtk duit raya tebal2... teheeee

Faizul Osman said... [MEJAH JAWAB]

jauh plak dr bangsar... klu tak dah lme pegi..

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/07/visit-to-taiping-taman-tasik-taiping.html

budak kecik said... [MEJAH JAWAB]

lorh kat bangsar village ke? smlm ak prgi kt kerinchi tu je. haa buleh la ak g jenguk gerai demo deh.

*ah tak payah bwk member lawa pn xpe. ak pn dh cukup comeyy. keh3

Cik Rongoks said... [MEJAH JAWAB]

ika xpenah tgk cmne kerabu sotong..cepat letak gambar. hahah

Cik Eka said... [MEJAH JAWAB]

bagi saya lala tu semua boleh..

berapa kira..

ada diskaun tak??

hahahahaha

gurau..meleleh ayaq lioq tengok

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

NAK KOJER GAK LEH TAK

Afasz said... [MEJAH JAWAB]

wow cam sedap je lauk2...... cik ruby ke masak?

Fatin Farhana Binti Ramli said... [MEJAH JAWAB]

meleleh air liur ni .. HUHU

Anonymous said... [MEJAH JAWAB]

aik! bawak membe lawa eyh. bulan romadhon ni mejah, romadhonnnn,, hahahaha

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

hurmmm.... Ruby suruh ko kasi bungkus + ikat menarik skit...

Nazrul Ashraff said... [MEJAH JAWAB]

oooooooooo. keja dengan kak rubi rupanya, huhuhuh.

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

teringat adik kembo mejah di kg halaman yg selalu membantu beliau meniaga di param...apa kabar mereka gamoknya

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

sedap plak tgk lauk2 ni time ramadhan cmni,huhu!

hazirah kasimon said... [MEJAH JAWAB]

:D hew2 amazing mejah! hey ho in dis barakah ramadhan!

jaya jr said... [MEJAH JAWAB]

mmg tahu doh abang ni power berniaga..haha

k i k i o said... [MEJAH JAWAB]

pehh dapnyaa kerabu sotongg

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

hebat ahhhhh.. nti gua dtg serang..

msredcheesecake said... [MEJAH JAWAB]

SALAM RAMADHAN....

Athirah Medan said... [MEJAH JAWAB]

Lapar tahu ?

Anasyg said... [MEJAH JAWAB]

jalan telawi? dekat dengan masjid tu ke? ke kat deret2 bookstore tu...er er er, oh oh- pelita nasi kandar? balas kat chatbox k- ada chance nak pg ni

Hetty Hernani said... [MEJAH JAWAB]

Waahhh... Sedap ni.. Nt i dtg melawat yer.

athirah said... [MEJAH JAWAB]

jgn lupe terawih ;p

Myra Jay said... [MEJAH JAWAB]

Selamat berniaga..
Samala kita niaga bazar ramadhan gak, bezanya MJ kat Penang ha, niaga Lencikang ;D

kata kila said... [MEJAH JAWAB]

gatal!!!!

akubiomed said... [MEJAH JAWAB]

Mudah-mudahan dimurahkan rezeki dengan berniaga di bazaar Ramadhan.

rabiatul adawiyah said... [MEJAH JAWAB]

terbaik la blog ko ni. lawak gampang skit pun jadi bahan ketawa. staff aku ni bagus. rajin solat dan selera ultraman. Tiap hari duk buka penutup tupperware dan sudah set berbuka nak makan apa. Mejah harapan utk turunkan berat badan tidak kesampaian sebab mak saya masak sedap. terima kasih join berniaga! duit raya duit raya!! lauk lauk lauk lauk... haha~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...