Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Tuesday, August 7, 2012

Kad Raya 2012 Untuk Pembaca Blog TerbangTinggiTinggi


Assalamualaikum..


yezaaa~

Kad Raya datang lagi!!!


Seperti tahun lepas, TerbangTinggiTinggi akan bagi kad raya kat korang semua! Dan seperti tahun lepas juga, kad raya ni diberi secara percuma sebagai tanda penghargaan dan juga terima kasih kat korang..

terima kasih banyak-banyak..


kalau tahun 2011 , kad raya yang diberi lebih kurang 50 keping sahaja, ramai yang bagi alamat saat akhir tapi gua sendiri tak dapat nak bagi kad raya, sebab dah habis.. maaf ye kepada tak dapat tahun lepas..


gambar kad raya tahun 2011.


Untuk tahun 2012 ni, TerbangTinggiTinggi akan bagi 300 keping kad raya!! Dan terima kasih kepada Kanda & Dinda Wedding Cards kerana sudi untuk menaja kad raya ni.. sila lepaskan mouse anda dan tepuk tangan sekarang.. hehe~


Dan semestinya design Kad Raya tahun ni korang takkan dapat kat mana-mana kedai kerana dibuat khas untuk pembaca TerbangTinggiTinggi.. Design kad raya tu rahsia, penerima kad aje tahu nanti.. hehe~


Cara-cara untuk dapat Kad Raya dari TerbangTinggiTinggi ni mudah aje:


1) Like FB Kanda & Dinda di sini-->  https://www.facebook.com/KandaDinda.my

2) Buat status kat Facebook korang. Dan status Facebook korang tu hendak lah ada mention/tag Kanda & Dinda fanpage dan TerbangTinggiTinggi fanpage okeh.. Status tu ikut kreativiti korang lah nak tulis apa, contohnya gini :



3) email printscreen status dan alamat surat menyurat korang ke hamzahian@gmail.com .

4) tarikh akhir hantar email adalah 9 Ogos 2012 jam 11.59 malam. Sebab minggu depan Pos Malaysia dah tak terima surat/kad untuk dihantar sebelum raya.

5) jangan risau, kad raya ada banyak.. email aje okeh, gerenti dapat punya...


6) Kalau kurang faham, leh PM dan tanya kat facebook/email/twitter.


Bak kata pepatah, Janji Ditepati.



p/s: ada sape2 nak bagi kad raya kat aku? huhu


Comments
59 Comments

59 comments:

Aida Effarina said... [MEJAH JAWAB]

nak kad rayaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! hehee :P

JungRara said... [MEJAH JAWAB]

woahhh~mesti xclusive kan kad raya ni

Ikhwan Pauzi said... [MEJAH JAWAB]

sudah diaturkan..

Umie Artoqiemie said... [MEJAH JAWAB]

kalo aku rajin aku buat k. hahahak

Abe Mirul said... [MEJAH JAWAB]

Kena buat statuts kreatip la ni? Tang ni yg aku kurang ni.....

InsyaAllah. akan memcuba jika tiada aral melintang.. Hehe!

Syat0za Zai said... [MEJAH JAWAB]

nakkkkkkkkkkkk :D akan ku buat segera..haha

nurdani said... [MEJAH JAWAB]

alamak aku takda facebook. heh heh.

Eyda Syahida said... [MEJAH JAWAB]

dah email :)

mc laa said... [MEJAH JAWAB]

sy nakk !! hahahha
walau ku xkreatif , nak masuk jugakk :P

♥ HanaHyun ♥ said... [MEJAH JAWAB]

dah buat status tu..tp simple2 je la..huhu

izz iizza said... [MEJAH JAWAB]

nak..nakk..

Anasyg said... [MEJAH JAWAB]

akan di buat sesegeranye bun

bella luna said... [MEJAH JAWAB]

sama cam dani,. nampak gaya memang tak dpt la kad rayaa, huwaaa :'(

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@bella lunaemail aje, banyak lagi ni.. bella luna punya pasal.. =)

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@Anasygwokes bebeh..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@♥ HanaHyun ♥simple lah bagus.. =)

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@mc laatak kira kreatif atau tak, kira sape antar email aje.. hehe

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@nurdaniseyes hang takde facebook? haha

cimOt said... [MEJAH JAWAB]

nak yg besar punyer!! koh koh koh...

zura asyfar addy rifqhiey said... [MEJAH JAWAB]

nak jugak..tp takleh printskrin cz pakai hp je...huhu...tahun lepas dh tak dapat walau kite hntr kt mejah..hehe

zura asyfar addy rifqhiey said... [MEJAH JAWAB]
This comment has been removed by the author.
iMah said... [MEJAH JAWAB]

ini seronok ni...

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@zura asyfar addy rifqhiey zura email aje, meh sini nak balas yang tahun lepas punya.. hehe

hazanis said... [MEJAH JAWAB]

nok!..hihi

eqbalzack said... [MEJAH JAWAB]

Nakkkk. Tapi pos kat Brisbane boleh? haha

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@hazanis kalau hazanis bagi alamat gerenti pergi umah sekali.. hehehe~

Munira Hanis said... [MEJAH JAWAB]

wui,best giler abang mejah ni...kasik kad raya....dah btahun dah tak dapat kad raya,sume pakai fb je

shima said... [MEJAH JAWAB]

hoyeahh!!! nak kad raya!!
saya dah hantar printscreen status fb n alamat kat emel encik hamzah ian...tq!! :)

Sue Unnie.. said... [MEJAH JAWAB]

otromen bg kad rayer.

azasuhaiza said... [MEJAH JAWAB]

Wahh...nak kad raya jugak..

Cik Saila said... [MEJAH JAWAB]

alaaaa..malu la pulak nak tulis kat status FB..huhuhu! tp nk kad jgk kena lah bt eh?eh? :D

LiNda said... [MEJAH JAWAB]

Mejah...nk jugak....

daydeck86 said... [MEJAH JAWAB]

aku orang pertama like tu kena bagi royalti... ahahahhhaaaa

@juera said... [MEJAH JAWAB]

nak kad raya mejah..:)

eton said... [MEJAH JAWAB]

fuyoo.. kad raya tu... hehehe

O'gosh said... [MEJAH JAWAB]

adoi....nak kene buat status plak dah...nak kad.tapi malas nak buat status tu bole x..huhu

amal said... [MEJAH JAWAB]

dh email , dh email !

udacun said... [MEJAH JAWAB]

nakk nakk nakk kad rayeee

is_isaac said... [MEJAH JAWAB]

nak nak nak jugak!

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@udacun hantar aje email..

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@amalwokes amal =)

hamzah ian said... [MEJAH JAWAB]

@O'gosh buat status kejap je.. hehe

Atiqah Wadiah said... [MEJAH JAWAB]

mau!!!!mau!!!!

Rina Lia (◕‿◕)✿ said... [MEJAH JAWAB]

Mls nak buat tapi nak kad bleh :p

ZEEQA AJIE said... [MEJAH JAWAB]

DONE! ^_^

Yana Empire said... [MEJAH JAWAB]

nak nak...hahahahhaha

Yana Empire said... [MEJAH JAWAB]

nak nakkk...hahahah

intanurulfateha said... [MEJAH JAWAB]

kad raye buat ape, tak heran. nak duet raye. haha

Terbang Bersamaku said... [MEJAH JAWAB]

wah rajin nya hantar kad raya kat peminat...=)
baguslah hidupkan smula tradisi hantar2 kad raya nie..=)

p/s:~ dah lama tak dpat kad raya...huhuhu... :p

cikCT said... [MEJAH JAWAB]

dah email dah :)

Nurul Akmal said... [MEJAH JAWAB]

X Sabo nak tunggu kad raya dari Mejah.. :)

tirahzairi said... [MEJAH JAWAB]

best nie

Shahrul Hairy Shaharuddin said... [MEJAH JAWAB]

Kad saya belom sampai.. =p

HeNRieTTa JoSe said... [MEJAH JAWAB]

Huhuhu..xde ac fb....

JMR said... [MEJAH JAWAB]

dalam kad tu, selitlah duit raya gk jah!
chare sket..kihkih

Dhiya Fariza said... [MEJAH JAWAB]

tanak buat semua yg kat atas but i want kad raya please please please!

EZAN IDMA said... [MEJAH JAWAB]

Taknak kad rayaa nak abang mejah! Kahkah boleh?

Eein Azryn said... [MEJAH JAWAB]

Nak kad raya jugak... :D

Cats said... [MEJAH JAWAB]

jap sebab dah lama aku tak follo belog ni jadi aku konfius samada blog ni masih lagi dikontrol oleh mejah or sudah ada banyak admin?
konpius3

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...