Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, December 24, 2012

Don't Lose It All - Percintaan Jarak Jauh Memang Penuh Dugaan





Oh Em Gee.. Korang dah tengok video kat atas ni? Kisah percintaan antara Amy dan Nick.

Suwit juga permulaan video ni, Amy dan Nick kalau kita tengok memang suwit sangat-sangat diaorang bercinta. Siap lukis cincin lagi kat jari si Amy. Mungkin dia janji nanti balik nak kawin kot, hehe~



tapi si Nick terpaksa pergi jauh. Terpaksa berpisah dengan Amy. Kalau bercinta jarak jauh ni semestinya perhubungan melalui phone sangat-sangat penting!!!



Tapi hari berganti hari, bulan berganti bulan, si Nick makin lama makin tak sms/call si Amy. Apa yang berlaku? si Nick dah jumpa makwe baru ke? Atau si Nick dah lupakan si Amy? Siapa pulak lelaki ketiga dalam video tu? Kekasih baru Amy? Siap pegang tangan lagi tu..


***


Kalau yang bercinta jarak jauh ni, call dan sms sangat-sangat penting. Tak boleh berenggang langsung dengan phone ye tak? Terpulang kepada pasangan kekasih tu sendiri nak pilih data pelan yang mana sesuai untuk mereka.

Dan pemilihan data pelan yang betul sedikit sebanyak membantu dalam perhubungan cinta jarak jauh. 

Dial *128#  sekarang untuk pemilihan data pelan yang terbaik untuk perhubungan cinta korang tu. <3

Don't Lose it all, check out http://www.xpax.com.my/c1.php

Comments
3 Comments

3 comments:

Evagurl Izma said... [MEJAH JAWAB]

Oh Em Gee.. aku bleh imagine cara ko cakap Oh Emm Gee tu. haha XD

ubi said... [MEJAH JAWAB]

ko ni cinta jarak jauh aku rase..

Througheart ∞ said... [MEJAH JAWAB]

comel la lukis cincin kat jari tu~~

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...