Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, January 18, 2013

Dont Lose It All - Episod Akhir Percintaan Amy & Nick

hi guys,


tersentuh hati bila tengok video akhir untuk kisah percintaan antara Nick dan Amy.

W O W

kalau korang ingat-ingat lupa cerita awal-awal dulu boleh tengok kat sini [link1] [link2]



link video : http://www.xpax.com.my/c1.php

Sebenarnya si Nick nak beli cincin untuk Amy, tiba-tiba Nick dengar ada seorang perempuan menjerit sebab kena ragut!

Nick pun apa lagi, terus pergi hendak selamatkan mangsa ragut tu tadi. Tapi, tapi, tapi Nick pulak kena tembak!!!

omaigod, omaigod, omaigod~


Tapi Nick sekarang duk luar negara! Manalah si Amy nak tahu Nick ni masuk hospital. Jadi Amy pun terus berkawan dengan Joe. Ye lah, dah Amy call, sms Nick tak reply pun. Manalah Amy tahu si Nick ni masuk hospital. Mungkin Amy ingatkan Nick dah ada orang lain kot...

=(

Si Amy dan Joe pulak semakin selesa dengan hubungan diaorang, dah la Joe, Amy dan Nick ni tiga-tiga kawan baik. Agak-agaknya kalau lah si Amy dan Joe tahu keadaan Nick yang sebenarnya, korang rasa diaorang teruskan tak hubungan tu?


Dan yang paling penting dalam cerita tiga segi ni, diaorang tidak berhubung kerana tiada DATA. Yelah, zaman sekarangkan  zaman internet, zaman smartphone, bukannya zaman tulis surat macam dulu-dulu. Nak taknak kenalah cukupkan DATA korang tu supaya sentiasa berhubung. ye dak?


#DontLoseItAll 
@xpaxsays


Dial *128#  sekarang untuk pemilihan data pelan yang terbaik untuk perhubungan cinta korang tu. <3

Don't Lose it all, check out http://www.xpax.com.my/c1.php

Comments
6 Comments

6 comments:

aque said... [MEJAH JAWAB]

Kesiannye...

Baru tahu iklan ni ade sambungan... ingat nick ade org lain...

Amanina said... [MEJAH JAWAB]

happy la mereka

Zayani Zulkiffli said... [MEJAH JAWAB]

sedih sedih. bole buat movie ni.

Kuazue Mohd said... [MEJAH JAWAB]

as salam... cik azue datang vertandang...by the way..dtg ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

izfanora said... [MEJAH JAWAB]

iklan kan ni? wah.. bersambung gitu..

El-Janna said... [MEJAH JAWAB]

happy endingg

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...