Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, January 14, 2013

Don't Lose It All - Inilah Masanya Untuk Dapatkan "DATA"

Hai guys,


well, korang masih ingat lagi video kisah percintaan jarak jauh Nick dan Amy itu hari? Kalau dah ingat-ingat lupa boleh ke LINK ini,


dan ini pulak video ke-2 sambungan cerita cinta diaorang tu!! wohoooo~




link video : http://www.xpax.com.my/c1.php

ooo em geee   *sekali lagi,

eh, cincin sape lak dalam video ni? kalau video pertama dulu, Amy kawan dengan Joe kan selepas Nick tiba-tiba aje senyap gitu aje

Adakah tu cincin Joe untuk Amy?

Dah tu ada scene gaduh-gaduh tu kenapa? si Nick jadi jahat ke? perghhh.... Amy kapel dengan Joe dah ke sekarang?

tunggu 18 Jan 2013, dan lihat kesudahan cerita cinta tiga segi ni,

#DontLoseItAll 
@xpaxsays


tu lah, bukan senang kalau bercinta jarak jauh ni. Bermacam dugaan yang kita tak jangka menanti kat depan. Tapi kalau dah terpaksa juga, bersedia lah awal-awal ye dak. Kalau yang duk oversea tu jangan lah sampai tak call / sms langsung. At least seminggu sekali pun ok juga.

Dan yang paling penting "DATA" korang kena ada, ye lah, macam mana nak berhubung kalau takde internet,   call, sms, dan lain-lain tu.

Dial *128#  sekarang untuk pemilihan data pelan yang terbaik untuk perhubungan cinta korang tu. <3

Don't Lose it all, check out http://www.xpax.com.my/c1.php




Comments
1 Comments

1 comment:

Cik Puan Nurul said... [MEJAH JAWAB]

mejah lama tak wat entri kisah sperma dan imaginasi..
rindu nak baca lah
hidup ni rasa kosong xbaca entri sengal dr mejah.

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...