Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, February 8, 2013

Ambil Broadband Lama Dan Tukar Baru!!

hello guys~ =)

Bak kata pepatah, "buang yang keruh, ambil yang jernih"

pepatah baru mengatakan, "ambil broadband lama, tukar yang baru!", hehe~



Sebenarnya, CELCOM ada promosi terkini iaitu
Tukar Broadband Lama Kepada PortaWiFi BARU dari Celcom hanya RM99 !! 



Apa tu PortaWiFi ?

PortaWifi daripada Celcom membolehkan korang surf internet pada kelajuan 21Mbps bila-bila masa dan kat mana-mana aje! Laptop, kat rumah ataupun dalam kereta!

Apa yang BEST pasal PortaWiFi ni?

Yang paling best, korang boleh share hingga 5 user dalam satu-satu masa! Tak macam broadband lain! Nak lagi best, PortaWiFi ni boleh plug kat soket!! wooooaaaa!!!


plug kat soket elektrik rumah, sambung pada adapter kereta, atau guna terus kat laptop!!! 


Wow! Cool weh! Jadi macam mana cara nak tukar broadband lama kepada baru ni? 

Sign up aje untuk PortaWiFi dengan mana-mana Celcom First Data Plan dengan dua pilihan :

a) Trade in broadband lama korang kepada PortaWiFi hanya RM99 dengan mana-mana pelan Celcom First Data ni


b ) Takde broadband lama untuk tukar baru? Jangan risau, takde masalah beb. Korang masih boleh enjoy rebate sehingga RM216 dengan hanya daftar mana-mana pelan Celcom First Data ni!

Celcom First Data
Basic
Advance
Pro
Monthly commitment
RM68
RM98
RM138
Rebate
RM156
(RM13 x 12  months)
RM180
(RM15 x 12  months)
RM216
(RM18 x 12  months)
Volume
4GB
6GB
10GB
Speed
21Mbps
PortaWiFi device
Only RM159 including in-car charger and tri-pin charger
(RRP:159)
Advance payment
RM199




tapi, tapi, tapi, untuk korang dapatkan PortaWiFi dengan harga RM99 , cuma pastikan yang broadband lama korang tu masih boleh guna lagi.. Kiranya tak rosak lah ketika trade in nanti. =)

Dan promosi ni hingga 31st Mac 2013 !!! Cepat cepat cepat!!



untuk lebih info mengenai promosi ni jom pi ke laman web diaorang : http://www.celcom.com.my/promotions/trade-in-portawifi.html

atau boleh ke Blue Cube yang berdekatan dengan korang ya! =)
Comments
6 Comments

6 comments:

mie said... [MEJAH JAWAB]

celcom?
kurang skit la..
ahahhahahaa

ubi said... [MEJAH JAWAB]

21mbs? laju giler ni..

seyesly?

Bazar Niaga Online said... [MEJAH JAWAB]

nice info bro... :)

lewis said... [MEJAH JAWAB]

bagus juga portal wifi ni kan

AskMe BB Plus said... [MEJAH JAWAB]

yang rebat tu untuk ape ye? kalau yang nak tukar broadband lame ke broadband baru tu,,

Apple Macphone said... [MEJAH JAWAB]

Klau nak trade in broadband huawei bleh ke

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...