Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Friday, March 15, 2013

Mana Nak Cari Jersi Gred AAA Terbaik?

Salam guys~

Siapa minat bola sila angkat tangan..

Ok,  takde sape yang rajin nak angkat.  T.T


Hari tu, sedang asyik-asyik fesbuking, ternampak lah ada yang iklan Jersi kat Facebook diaorang. Bila tengok punya tengok, harga boleh tahan juga. Bila ditanya tokey kedai, lemah lembut pula layanan. Gua ni tak boleh orang layan baik-baik sikit, terus rasa nak beli.. hehe~





okey, gua terus rembat satu.. haha~

ya, jangan di tanya apa, bagaimana, dimana, siapa. 
Jersi Johor Away
Jersi Pahang 




Sebab utama hati rasa nak sangat Jersi dari diaorang ni sebab

1. Berpatutan
GRED AAA
SEMENANJUNG: RM45 SIAP POSTAGE
SABAH & SARAWAK: RM50 SIAP POSTAGE

GRED PLAYER ISSUE
SEMENANJUNG: RM60 SIAP POSTAGE
SABAH & SARAWAK: RM65 SIAP POSTAGE


2. Jersi kualiti tip topYup, gua dah beli sebijik. Jersi Juventus. Dan jangan ditanya adalah ini ori ataupun tidak, jika hang tanya juga gua siku kepala nanti.. haha~

3. Beli online aje, tak payah keluar umah. 
Come on... Siapa yang rajin sangat pi beli kat luar bila online pun boleh dapat benda yang sama? Kan ? Kan? Kan?

4. Layanan yang baik dari Tokey Jersi. 
Tokey baik hati, jika korang adalah makwe-makwe yang body tiptip, suara merdu, elok sangat beli dengan Tokey ni. Golongan lelaki jangan duk buat manja-manja pulak ya.

5. Cepat sampai order. 
Berapa lama proses dari awal korang bankin, sampai la posmen datang depan umah? Secara kasarnya tak lebih dari seminggu. Serius.





So macam mana nak cari kedai jersi ni?

boleh terus ke Facebook Page diaorang --> TS JERSEY ONLINE

atau boleh contact terus ASHAARI AB SHUKOR 0139242314


=)


Comments
2 Comments

2 comments:

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

bai mai satu! adiah besday gua baru laa ni..hahaha

syafiqakarim said... [MEJAH JAWAB]

gua nampak boxer lu

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...