Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Monday, April 15, 2013

Meatball Abang Burn @ Gerai Burger Bakar Abang Burn



Salam guys,

Ingat tak lagi aku cerita pasal Burger Bakar Abang Burn hari tu? Kalau tak ingat ni haaa link yang lepas http://goo.gl/OHo7v . Lepas aje aku buat entry pasal Burger Bakar Abang Burn, big boss TER-baca lah pulakkkk… Terus dia ajak pi makan Burger Bakar sekali lagii… ohyeahh~

sampai aje kat gerai Burger Bakar Abang Burn Ampang, TER-nampak pulak satu banner depan kedai.. Apakebenda pulak yang Abang Burn promosi nih? Eh eh..



Tu dia, rezeki orang kata, rupanya diaorang baru aje lancarkan menu terbaru, MEATBALL ABANG BURN!! Alang-alang dah sampai sini, cuba aje lah, ye dak? Hehe~


Lebih kurang 13 minit order, MEATBALL pun sampai lah. Sekali dengan Burger Bakar yang kitaorang order. Niat hati nak makan Burger Bakar aje, sebabkan ternampak resepi terbaru, terus order Meatball jugak.



Satu hidangan Meatball Abang Burn RM9.90 aje.  Aku kira-kira ada 10bijik Meatball kat situ. Termasuk sekali Wedges kat tepi tu.

Punya lah kedekut aku ni, sampai berapa banyak meatball pun aku kira, hehe.. Tapi kalau tak kira tak tahu pulak kan. Ada 10bijik ya adik-adik, nanti korang pergi makan pastikan cukup 10bijik tu!





Ahh, Cakap banyak tak guna jugak.. Jom makangggggggg!!





Sedap ke MEATBALL ABANG BURN ni?
Sedap! Sangat sedap!

Jadi? Macam mana rasa MEATBALL ABANG BURN ni?
Lembut, penuh dengan daging, aku tengok hamper 90% daripada meatball ni daging semata-mata. Jadi kalau korang ngap sekali serius akan rasa daging tu penuh kat mulut.

Apa Yang Istimewa yang ada kat MEATBALL ABANG BURN?
Resepi ciptaan Abang Burn sendiri. Daripada sos Meatball, campuran bahan-bahan cukup lengkap. Juga ada wedges kat tepi. Harga berpatutan. Mushroom brown sauce pun boleh tahan pekat jugak, sedap dan tak muak kalau makan abis satu pinggan. Hehe~







Itu dia, adik-adik sila jangan makan Meatball macam gini ya, sampai mata terpejam tu.. heh





Korang suka Meatball? Nak try rasa Meatball Abang Burn? Pastu mana nak carik? Dun worry beb, kalau nak tahu lokasi cawangan Burger Bakar Abang Burn, boleh klik kat sinià
http://tinyurl.com/lokasiabangburn


Ataupun jom check out Facebook Burger Bakar Abang burn: 
https://www.facebook.com/abangburn

Satu bijik lagi tinggal, nak lagi romantic sila belah dua meatball lepas tu bagi kat makwe separuh. Tapi kalau ada orang sebelah tengok sila lah order lagi satu ya, kang orang kata kedekut pulak..
untuk lebih info cekedaut web abang burn www.abangburn.com
=)
Comments
13 Comments

13 comments:

Namee Roslan said... [MEJAH JAWAB]

seriousnya lah sedap. semalam gi makan ikea punya meatball tapi bila compare...memang takleh lawan meatball abang burn. tetiba meatball ikea yang ku sanjung selama ni rasa eh tak sedap mana pun. rasa tepung semata. T_T

cimöt said... [MEJAH JAWAB]

hamboihh mcm dah patploh ari tak makan ke hape ghupe nye ni?

Sumijelly Sumi said... [MEJAH JAWAB]

Ok....bila nak bawa lak sumi makan meatball ni...

http://Sumijelly.com

hazman aka species1980 said... [MEJAH JAWAB]

nampak berselera sungguh la mu makang meatballs nie... sedap la pulop

saifudin abu izzudin said... [MEJAH JAWAB]

nice day :)
Bermimpilah tentang apa yang ingin kamu impikan,
pergilah ke tempat-tempat kamu inginkan,
Jadilah seperti yang kamu inginkan,
karena kamu hanya memiliki satu kehidupan
dan satu kesempatan untuk melakukan hal-hal
yang ingin kamu lakukan

http://www.nolimitadventure.com/

aque said... [MEJAH JAWAB]

waduhhhhh

menggiurkan...
joho ade abg burn x? hehehe

Teena Tna said... [MEJAH JAWAB]

Suka lg burger dy yg tinggi mcm klcc tuh..

uncle gedek said... [MEJAH JAWAB]

'Burger Malaya' jugak best...

"Burger Malaya" = stall burger yg merata2 tu...

haha!

aswadz said... [MEJAH JAWAB]

teringin nak mkn. tp jauh la pulak kan.

nini said... [MEJAH JAWAB]

hoho....tengok gambaq pon dah terliu....huhu

E'in said... [MEJAH JAWAB]

dh laa ngah lapar nie oiiii

Ain Norainsyah said... [MEJAH JAWAB]

nok sikit bulih dok? hehe.. nyum nyum...

teringin jugak nak pergi tapi takde orang nak bawak. hehehe :P

Hadablogspotlive said... [MEJAH JAWAB]

sedapnyerrr... aihh.. comel header.. cute... heh3

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...