Kini anda boleh komen pada blog ini menggunakan facebook! Cuma klik pada tajuk entry dan scroll ke bawah untuk tinggalkan komen menggunakan profile facebook korang! wooohooo~

Thursday, September 25, 2014

POWERBAR BODY WORKOUT - Alat senaman di rumah



Powerbar Bodyworkout - Alat senaman di rumah. Dia jenis ala-ala "pull up bar" cuma yang best dia tak perlu tebuk lubang kat dinding. sangkut aje bro!!



Powerbar Bodyworkout, produk yang digunakan otai-otai bina badan di rumah!. Wajib ada benda ni! Tak sempat pergi gym boleh guna bro!

✔Tak sempat nak pergi gym?
\
✔ Takde alat senaman kat rumah?

✔ Badan kurang cergas sebab kurang workout? 


✔ Perut makin boroi ?


✔ Bini abang pun tak suka body abang sekarang?







Rilek aje bro! tak payah pening kepala lagi, nak kasi body cantik, nak kasi ketul-ketul sikit boleh aje buat kat rumah!!

✔ tak perlu tebuk dinding, lepas guna boleh simpan
✔ boleh tahan berat lebih 100kg
✔ heavy duty construction iron, gerenti tak patah

✔ Gerenti bini tertunggu-tunggu nak tengok body abang lepas ni!!




Joseph Gordon Levitt, pelakon terkenal Hollywood pun guna POWERBAR ni.. patut la mantap gila body mamat ni..

korang lak mcm mana? tak jeles tengok body Joseph ni? Jangan risau, POWERBAR ni dah ada kat Malaysia.. 

Jom tengok video cara guna alat ni --> https://www.facebook.com/video.php?v=731975363536625

Comments
1 Comments

1 comment:

Abang Bear said... [MEJAH JAWAB]

ishhhhh ada satu kat rumah mcm ni... hsemate punya... tak berani nak cuba kat palang pintu takut runtuh... dah lah badan kita ni subur kemain...

ShareThis

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...